eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷مواد لازم 🔹آرد برنج 250 گرم 🔹پودر قند 70 گرم 🔹زرده تخم مرغ 1 عدد 🔹سفیده تخم مرغ یک دوم یک عدد سفیده 🔹روغن جامد آبکرده سرد 125 گرم من 🔹از روغن قنادی شماره 50 لادن استفاده میکنم 🔹پودر هل 2/1 ق چایخوری گلاب 1 ق سوپخوری ♨️طرز تهیه روغن +پودر قند با قاشق مخلوط کنید تا پودر قند کاملا حل شود.هل +گلاب +زرده تخم مرغ اضافه و کاملا مخلوط کنید.سفیده راکمی با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاید و اضافه کنیدکم کم ارد اضافه کنید تا خمیر نرم و کمی چسبناکی به دست بیاید 24 ساعت استراحت بدهیدبعدقالب زده در فر 150 درجه به مدت 7 دقیقه بگذارید.اگر دوست داشتین کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. من خودم به جاي روغن از تركيب كره و مارگارين استفاده كردم و سفيده تخم مرغ رو كامل زدم،حدود دو قاشق از ارد برنج هم كم كردم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3عددبادمجان آرد ذرت 1عددتخم مرغ نمک ماست بادمجان هارا طبق فیلم پوست کنده وازطول برش خلالی درشت میزنیم وبه مدت 10 دقیقه درآب ریخته تا پخته شوند(زیاد نزارید بمونه چون بادمجون زود له میشه ) وبعد ازآب گرفته وگذاشته روی دستمال کاغذی آشپزخونه تا آب بادمجون ها گرفته بشه و بعدبه بادمجون ها کمی نمک وفلفل(دلخواه) زده وبرای سرخ کردن ابتدا در تخم مرغ زده وبعد درآرد ذرت (نشاسته ذرت نباشه) در روغن داغ سرخ میکنیم. ودرظرف سرو گذاشته وباماست یاهرنوع سسی که دوست دارید سرو کنید. سعی کنیداین میان وعده را تاداغ وترد هست میل کنید😊😉 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابلی که در کشورهای افغانستان و ازبکستان هم طبخ میشه ،در کشور خودمون هم در شمال خراسان شهرستان درگز این غذا طبخ میشه موادلازم گوشت گوسفندی سیصد تاچهارصد گرم هویج (اگه در شهرتون زردک دارید بهتره از زردک استفاده کنید) سه تا چهار عدد برنج سه پیمانه کشمش سه چهارم پیمانه پیاز پنج عدد کمی زعفرون و نمک و فلفل طرزتهیه ابتدا پیازها رو خلالی و سرخ میکنیم ،کمی که از سرخ شدن گذشت ،یک سوم لیوان آب داخل پیازها ریخته و درب قابلمه رو میذاریم ،دو دقیقه بعد تکه های گوشت رو داخلش میریزیم و کمی زعفرون اب شده روش میدیم و میذاریم آب بندازه ،وقتی آبش رو تقریبا کشید آب میریزیم و میزاریم بپزه تا حدی که در پایان حدود چهار پیمانه آب داشته باشه،نمکش رو میزون میکنیم ،در تابه دیگه هویج های خلالی شده رو سرخ میکنیم و در پایان کشمش ها رو هم اضافه میکنیم و دو سه دقیقه باهم تفت میدیم. برنج شسته شده رو همراه آب گوشت میپزیم وقتی که کمی از آبش مونده هویج و کشمش رو هم اضافه میکنیم و بعد میذاریم واسه دم کشیدن ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ابتدا برای سه نفر یک یا دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده و با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و سبک بشن سپس تکه های مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه کرده شعله گاز رو کم کنید تا تکه های مرغ طلایی بشن بعد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و یک ساعتی زمان بدید تا مرغها پخته بشن دو لیوان آلبالوی هسته گرفته رو به همراه یک یا دو قاشق آب نارنج یا آبلیمو و دو یا سه قاشق شکر (بنا به ذائقه تون)با نصف لیوان آب تو قابلمه ای بریزید و با شعله ملایم نیم ساعتی بذارید غلیظ بشه و قوام بگیره سپس آب مرغ رو بهش اضافه کنید و تکه های مرغ پخته شده رو تو سس آلبالو بچینید و نیم ساعت دیگه زمان بدید تا مرغها مزه دار بشن و خورش جابیفته و روغن بندازه خورش فوق العاده خوشمزه و ملس شما آماده اس ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
29.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ی روش پخت ☝️☝️ شما میتونید بجای سس سویا کمی رب گوجه استفاده کنید🍅🍅🍆🍆 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
قزوینی گوشت (چرخكرده) 500 گرم_پیاز خام 100 گرم_پیاز سرخ شده 2ق س_گردوساییده شده 100 گرم_سبزی (نعنا، مرزه و ترخان خشك) 1ق س_كشك 150 گرم_نمک و فلفل و زردچوبه 🔴پیاز را رنده كرده و آب آن را بگیرید و با گوشت، نمك و ادویه مخلوط كرده به صورت گلوله های كوچك درست كنید و آن را با مقداری روغن داغ سرخ كرده و پیاز سرخ‌شده را به آن اضافه كنید. سبزی‌های خشك را ریخته 2تا 3 پیمانه آب اضافه كرده تا بجوشد وقتی آب آن نصف شد كشك و گردو را بریزید و از روی حرارت بردارید. ❌اگر دوست دارید به جای سبزی خشك از سبزی تازه یا شنبلیله استفاده كنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥔سیب زمینی آب پز:1 کیلو 🧈کره:1 قاشق غذاخوری 🥛شیر:1 لیوان چایخوری 🧂نمک:1 قاشق چایخوری 🌺مواد میانی:👇 🌶️ فلفل دلمه:1عدد 🌶️ فلفل سبز:1عدد 🧉روغن: نصف لیوان چایخوری 🥩 فیله مرغ:500 گرم 🧂نمک:1 قاشق چایخوری 🌶️فلفل قرمز اسیاب شده :نصف ق.چ 🥣فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری 🌺برای روی مواد:👇 🧀پنیر چدار 🌶️فلفل قرمز در اخر هم داخل فر 190 درجه قرار میدیم تا پنیر روش ذوب بشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌯 😋 🔸برای درست کردن ساندویچ ابتدا یک عدد سینه مرغ کامل را آب پز کرده و ریش ریش می کنیم .توی تابه دو قاشق روغن بریزید و گرم که شد دو تا پیاز متوسط را نگینی خرد کنید، وقتی طلایی شد قارچ ریخته و میگذاریم آبش کشیده بشه و بعد فلفل دلمه ای و در نهایت ذرت و مرغ اضافه میکنیم. نمک و پاپریکا و آویشن بزنید و بزارید حسابی طعم مواد به خورد هم بره و بپزه. زیر تابه رو خاموش کنید و بگذارید خنک بشه بعد خیارشور نگینی و سس مایونز به موادتون اضافه کنید. میزان سس اختیاری است و بنا به ذائقه تون تنظیمش کنید. بعد هم همراه گوجه و کاهو توی نون بپیچید و نوش جان کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون فر🤩💞 ‎150 گرم کره یا مارگارین ‎یک لیتر و یک لیوان شیر ‎1 و نیم لیوان آرد شیرینی پزی ‎1 لیوان شکر ‎1 ق چ وانیل(داخل فیلم مشخص نیست ولی ریختم) ‎2 بسته شکلات تخته ای 80 گرمی ‎1 ق غ پودر کاکاعو ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در کاسه سیب زمینی 😁‌ ‌ 🔴 مواد لازم : 👇‌ ‌ ✅ 5 ، 6 عدد سیب زمینی‌ ✅ 1 یا 2 عدد پیاز‌ ✅ 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی‌ ✅ 1 قاشق چای خوری سس فلفل‌ ✅ نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی‌‌ ✅ 1 سینه کامل مرغ‌ ✅ 1 کاسه مغز گردوی خرد شده‌ ✅ 1 کاسه ماست چکیده ‌ ✅ مقداری سس مایونز‌ ✅ سیر و نمک به مقدار کافی‌ ‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯