eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ذاکرین
👆👆👆‼️‼️اگه به و های قلابی! اعتقاد دارید یا میخواید بخرید اول یه سر به اینجا بزنید ... ‼️‼️ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1492385801Ccddd0abeb8
هدایت شده از تسبیح جلیل
"توی ترک اگه هستید حالا هر چی ترک رابطه ، ترک مواد ، ترک عادت . . . سمت یه  چیز / کَس ِ  لجن تر نرید. بذارید کمی هم درد بکشید ! جوانه خواهید زد .❤️‍🩹🩹🌱"
هدایت شده از تسبیح جلیل
آره ، داشتم می‌گفتم دلتنگی خیلی وحشیه ، مکان و زمان نمی‌شناسه ! یهو وسط یه روز خوب یا یه روز شلوغ ، وسط بلبشوی یه دعوا ، موقع رد شدن از خیابون ، تو پاساژ وسط خرید ، تو صف نونوایی ، وسط جشن فارغ‌التحصيلی ، شب عید ، میون شلوغی مترو ، سر جلسه‌ی امتحان ، حتّیٰ وسط وانفسای قیامت .. چنگ می‌زنه تو گلوت و تویی که مات و مبهوت تو چشاش نگا می‌کنی و خشکت می‌زنه ، حتی به این فکر هم نمی‌کنی که این لامروت از کجا پیداش شد ! فقط غرق می‌شی .. غرق می‌شی .. چی می‌گفتم ؟! آره داشتم می‌گفتم ، دلتنگی خیلی وحشیه ! علیرضا‌مواساتی
😍😋😋 ♦️مواد لازم برای۴ نفر ◽سیب زمینی آب پز ۵۰۰ گرم ◽نشاسته ذرت ۹۰ گرم ◽پودر سیر ۱ قاشق چای خوری ◽پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری ◽پودر فلفل قرمز و سیاه ۲ قاشق چای خوری ◽پودر گشنیز ۱ قاشق چای خوری ◽نمک و زردچوبه ۲ قاشق چای خوری ◽روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری سرپر ♦️طرز تهیه: ۱- سیب زمینی آب پز رو پوست میگیرم ورنده ریز میزنیم بعد نشاسته رو بهش اضافه میکنیم ۲- تموم ادویه هارو میریزیم دوقاشق غذاخوری سرپر روغن مایع به مخلوط اضافه می کنیم ۳- خوب ورز میدیم تا جایی که مثل خمیر جمع بشه بعد کف ظرف پلاستیک پهن وبا روغن چربش میکنیم خمیر رو روش قرار میدیم ی پلاستیک دیگه روچرب میکنیم وروی خمیر میزاریم ۴- وباوردنه بازش می کنیم تا حدی که نه خیلی نازک بشه نه خیلی ضخیم بعد با کاتر گرد قالب میزنیم و وسطش رو بازبا قالب کوچکتر میزنیم که شبیه حلقه بشه بعد تو روغن داغ سرخ میکنیم با شعله متوسط فوق العاده خوشمزه وترد میشه... 🔷سایر نکات🔷 🔸اگر موقع جمع کردن خمیر حس کردید سفته کمی روغن مایع بیشتر بزنید. 🔸به هیچ عنوان ادویه هارو حذف نکنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از ذاکرین
قبل از اینکه تسلیم افسردگی بشی،به این فکر کن که تو لایق خوشبختی و داشتن یه زندگی شادی برای رهایی از افسردگی از مشاور متخصص کمک بگیر💚 مرکز مشاوره ی همکده با روانشناسان متخصص در همه ی زمینه ها اطلاعات بیشتر⬇️⬇️⬇️ https://i.y3t.ir/MvnFl https://i.y3t.ir/MvnFl https://i.y3t.ir/MvnFl
هدایت شده از تسبیح جلیل
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ╭━─━─━─•◈•─━─━─━╮ ɴᵉᵛᵉʳ ғᵒʳᵍᵉᵗ ᴡʰᵒ ʏᵒᵘ ᴀʳᵉ!🤍 ‌ ╰━─━─━─•◈•─━─━─━╯ هیچوقت فراموش نکن کی هستی!
🔷 ♦️مواد لازم برای۱۰ نفر 🔸مواد اصلی ◽آرد ۴۳۰ گرم ◽شکر ۱۵۰ گرم ◽کره ۳۰۰ گرم ◽تخم مرغ ۱ عدد ◽وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری ◽شکلات چیپسی به مقدار لازم ◽نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری ◽پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری ♦️طرز تهیه: ۱- همه‌ی مواد (آرد،شکر،کره،تخم مرغ و وانیل ) را با هم مخلوط کنید و مواد رو نصف کنید. ۲- 2 قاشق نشاسته ذرت به خمیر سفید و 2 قاشق پودر کاکائو به نصف دیگر خمیربزنید تا خمیر دورنگ داشته باشیم وخوب مخلوط کنید. ۳- نباید زیاد ورز بدید در حد یکدست شدن مواد کافیه. ۴- خمیر سفید و کاکائویی را به توپهای کوچولو انداره فندق آماده کنید.۳ تا سفید،۳ تا کاکائویی به صورت دایره در کنار هم قرار بدید و از طرفین به هم نزدیک کنید تا به هم وصل بشن ۵- وسطش رو چند تا شکلات چیپسی قرار بدید و روش رو بپوشونید و خمیر رو تو دست جمع کنید.تو سینی فر کاغذ روغنی انداخته و بیسکوییت ها را با فاصله تو سینی بچینید. ۶- با درجه حرارت ۱۷۰ ....به مدت ۱۵ دقیقه ...دمای فرها متغیر می باشد ..بعد از ۱۰ دقیقه چک کنید. 🔷سایر نکات🔷 🔸به جای کره میتوانید از روغن قنادی استفاده کنید. 🔸بهتره پودر کاکائو رو الک کنید تا بهتر مخلوط بشه. 🔸خمیر رو نباید بیش از حد ورز بدین چون به روغن می‌افته و روی بیسکوییت ترک میخوره. 🔸مزه‌اش مشابه بازاری هاست و صدالبته سالم‌تر. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 😍😋😋ادامه مطلب 👇👇 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍😋 این خورش از قدیم ما درستش میکنیم خیلی طعم خوبی داره 😋😋😍✨ حتما امتحان کنید جز واجبات هست 😍😁 ♦️مواد لازم برای۵ نفر ◽پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد ◽گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم ◽لوبیا قرمز ۱ پیمانه ◽پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری ◽لیمو عمانی ۵-۶ عدد ◽سبزی سرخ شده(تره،جعفری،گشنیز،شنبلیله) ۴۰۰ گرم ◽نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم ◽آبلیمو و آبغوره به مقدار لازم ♦️طرز تهیه: 🌸 ۱- ابتدا سبزی رو پاک کرده وجداگانه شسته، سبزی ها را ریز جدا خرد میکنیم .داخل قابلمه ای یک وسوم اون رو روغن ریخته تره ریزخرد شده رو اضافه میکنیم روی حرارت بالا،مرتب هم زده وقتی تره آبش گرفته شد که حدود 20-30 دقیقه طول میکشه بعد گشنیز و جعفری خرد شده رو اضافه میکنیم5 دقیقه حرارت میدیم(جعفری و گشنیز چون لطیف هستند روی حرارت طولانی عطر شون رو از دست میدن برای همین بعداز تره اضافه میکنیم) 🌸 ۲- موقعی که سبزی رو از روی حرارت میخواهیم برداریم شنبلیله را اضافه میکنیم2تا3 دقیقه دیگه روی حرارت بمونه بعد حرارت رو خاموش میکنیم.(شنبلیله رو میتوانید قبل تر خشک کنید و شنبلیله خشک رو به غذا اضافه کنید تا عطر آن حفظ شود و غذا عطر فوف العاده ای داشته باشد)بعد سبزی سرخ شده راروی یک سطح شیبدار قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود. 🌸 ۳- 1 پیمانه لوبیا را با یک قاشق چایخوری نمک 1 ساعت قبل تر با آب ولرم خیس کنید،بعد آب اون رو دور ریخته و با آب کافی با حرارت بالا بپزید.بعضی ها لوبیا را با گوشت می پزند که باعث می شه لوبیا تمام روغن گوشت را به خودش بگیره و بوی نامطبوعی بگیره. 🌸 ۴- 2الی 3 ق غ روغن داخل یه قابلمه روی حرارت ریخته بعد پیاز نگینی خرد شده و گوشت خرد شده رو اضافه میکنیم، 1 ق م زردچوبه و مقدار کمی فلفل سیاه اضافه کرده،مرتب هم زده تا پیاز آب بشه و آبش به داخل گوشت نفوذ کنه. 🌸 ۵- وقتی گوشت خوب تفت خورد 4 لیوان آب جوش اضافه میکنیم،وقتی گوشت پخته شد سبزی سرخ شده رو با 1 ق چ نمک اضافه کرده تا رنگ سبزی داخل خورش بمونه شعله باید ملایم باشه و اگر هم آب خورش کم هست میتوانیم هر وقت نیاز بود 1 استکان آب جوش اضافه کنیم به هیچ وجه آب سرد اضافه نمی کنیم. 🌸 ۶- و پیاز داغ رو هم اضافه کرده حدود 20 تا 30 دقیقه زمان میدیم تا بجوشه .لیمو عمانی رو 10تا15 دقیقه آخر به خورش اضافه میکنیم،اگر زودتر لیمو عمانی رو داخل خورش اضافه کنیم خورش تلخ میشه و نباید بیش از حد تو قابلمه باشد. (قبل تر لیمو عمانی رو چند تا سوراخ روش ایجاد کرده 15-20 دقیقه داخل آب جوش ریخته تا خیس بخورد و نرم شود) 🌸 ۷- و 15 دقیقه آخر پخت لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم وقتی خورش جا افتاده حرارت رو خاموش کرده و آبلیمو و آبغوره رو اضافه کرده(روی حرارت اضافه نمیکنیم). 🔷سایر نکات🔷 🔸مقدار سبزی که به صورت خام نیاز هست : 4 دسته تره، 2 دسته جعفری، 2 دسته گشنیز و 1 دسته شنبلیله مقدار سبزی به خودتان بستگی دارد اما نسبت تره به جعفری و گشنیز دو برابر و نسبت شنبلیله نصف جعفری هست. 🔸نسبت سبزي هاي مختلف در قورمه سبزی بستگي به ذائقه خانواده دارد.ولي در هر حال اگر تره زياد باشد طعم خورش تند مي شود. 🔸شنبليله خورش قورمه سبزی نبايد زياد باشد چون خورش تلخ مي شود. ◾نکته:لوبیا باید با حرارت بالا و آب کافی پخته شود ، چون اگر حرارت ملایم باشد و آب کم بریزندمجبورند مرتب در حین پخت آب اضافه کنندو باعث می شود پوست لوبیا ازش جدا شود و غلاف لوبیا باز شود. 🔸برای سرخ کردن سبزی اگر میخواهید داخل فریزرقرار دهید حتما از روغن جامد استفاده شود چون روغن مایع هم ضرر دارد و هم بوی نامطبوع میگیردو از روغن پیاز داغ هم برای سرخ کردن سبزی استفاده نشودسبزی بوی بد میگیرد. این قورمه سبزی خوشمزه رو با دوغ و سالاد شیرازی سرو میشه. نوش جان 😍💕 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 😍😋😋 ادامه پیج زیر 👇👇 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
() 🍳🍳 یک صبحانه عالی و خوشمزه با قارچ و مرغ که هم در فر و هم بدون فر می‌توانید درست کنید. ♦️مواد لازم ◽سینه مرغ نصف یک عدد ◽روغن 1 قاشق غذاخوری ◽قارچ ۲۰۰ گرم ◽سیب زمینی ۲ عدد ◽گوجه فرنگی ۱ الی دو عدد ◽پیاز درشت ۱ عدد ◽تخم مرغ ۳ عدد ◽ذرت ۳ قاشق غذاخوری ◽نمک و ادویه دلخواه ( فلفل، زردچوبه، آویشن) به مقدار لازم ◽پنیر پیتزا به مقدار لازم ♦️طرز تهیه: ۱- ابتدا مرغ را به همراه آب و پیاز بگذارید تا بپزد. ۲- سیب زمینی را نگینی و سرخ کنید. ۳- پیاز را سرخ کنید و قارچ را به همراه گوجه فرنگی و ذرت به پیاز اضافه کنید. ۴- تخم مرغ را بزنید وبه مواد اضافه کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍😊 سلاااام به روی ماه همتون🖐 ببینم کیا مثل اهل خونه ی ما طرفدارِ فلافل هستن بچه هاااا یه چیزی بگم از این پس اگه لایکا کم باشه یعنی شما حس و حال ندارین منم دیگه انگیزه ندارم که دستورشو تایپ کنم پس شما هستین که پیج خودتون رو سرحال نگه میدارین پر انرژی باشین وانگیزه بدین لطفا 🤗 فلافل تپل مپل ، پوک و ترد😋 .برای راحتی کار مقدار بیشتر نخود دو روز خیس میکنم و چندین بار به دفعات آبش رو عوض میکنم و بعد آبکش میکنم با غذاساز یا چرخ گوشت خرد کرده و بازم میزارم آبش بره و بسته بندی و فریز میکنم هر وقت خواستم درمیارم و بقیه مواد رو بهش اضافه میکنم . نخود دو لیوان .... .. سیب زمینی پخته یک عدد متوسط ( متوسط کوچیک ) ......پیاز متوسط کوچیک یک عدد _دو قاشق فلفل دلمه خیلی ریز و نگینی .....سیر چهار حبه رنده شده..... آبلیمو یا اب سه ق غ ( برای پوک شدن) ..... این بار به پیشنهاد دوستان جنوبی نصف ق غ رب ( یا سس )گوجه هم اضافه کردم خوب شده بود.  ادویه ها : نمک .. فلفل سیاه و قرمز ... پاپریکا ...پودر انبه .... پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز .... نخود ها رو  یک شبانه روز  خیس کنید و هر چند ساعت ابش رو عوض کنید بعد ابکش کنید و چرخ کنید ( باید درشت تر از دونه های شکر باشه ) و کاملا اب نخود رو بگیرید نباید اب داشته باشه وگرنه وا میره . . سیب زمینی پخته و خنک که شد اون  رو هم رنده  کنید و بعد همی مواد رو با مخلوط کنید و خوب ورز بدین و در روغن داغ سرخ کنید و بعد روی یه دستمال گذاشته تا روغنش کشیده بشه . نکته : ادویه ها رو حذف نکنید  چون طعم مطبوعی به غذاتون میدن و خوشمزش میکنه ... . .. . خیلی از رسپی ها فلافل سیب زمینی نداره شما میتونید حذف کنید اما من خوشم اومده و همیشه میریزم . یک ق چ بکینگ پودر هم بزنید پفش بیشتر میشه . . سه ق جعفری خرد شده داخلش خوبه . گاهی هم کنجد روی فلافل ها. عالیههه چناچه دو تا دونه ی اول فلافل ها رو سرخ کردین دیدین داره وا میره یکی دو قاشق بهش آرد اضافه کنید ولی بهتره نریزین چون از تردیش کم میکنه موادتون آب نداشته باشه و خیلی خوب ورز بدین وا نمیره .. البته ارد نخودچی هم خوبه بریزین پ.ن: بچه ها همین سس گوجه روی ساندویچ میریزیم به به و چه چه میگیم حالا اگر توش بریزیم خوشرنگش میکنه چرا بعضی ها به نظرشون عجیب میاد نمیدونم واقعا آشپزی رو به پیشرفت و تغییره پس نباید همیشه همونی باشه که از قبل میدونستیم یا اینکه جعفری بوی نخود رو میگیره عطر خوبي بهش ميده. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡