#جبنیه (لقمه های پنیری سرخ شده)
ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد
اب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه 2 ق چ
شیرخشک 3 ق غ
پنیر خامه ای 3 ق غ
شکر 1 ق غ
طرز تهیه:
همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه
خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم
میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم
من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم.
نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پنیر_کبابی_سوخاری
🧀🧀
مواد لازم:
- پنیر کبابی 200 گرم - تخم مرغ 2 عدد - آرد سوخاری 100 گرم - روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم
روش تهیه:
پنیرها را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید دیفراست شوند، سپس در ابعاد دلخواه برش دهید. برش های پنیر کبابی را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و این کار را مجددا تکرار کنید. سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلایی شوند و سرو کنید.
#کیک_چوبی
کیک اسفنجی را کامل خورد میکنید و بعد با خامه مخصوص شیرینی داخل میکسر کاملا مخلوط میکنید تا حدی که کیک حالت خمیری پیدا کند .بعد با کمک دست با اسکوپ توپ درست میکنید و میتونید بزارید فیریزر تا زودتر ببنده بعد چوبها را در شکلات سفید فرو برده و داخل توپک ها فرو میکنید.بعد توپک ها را داخل شکلات سفید و قهوه ایی میکنید و روشا هرجور که دوس دارید تزیین میکنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#اسنک_نوتلا
❄️ یدونه تخم مرغ درشت رو با نصف لیوان شیر دو قاشق شکر کمی وانیل خوب بزنید
❄️دور تا دور نون تست رو با مایه تخم مرغی مرطوب کنید از نوتلا مرکز نون بریزین .کره بادوم زمینی هم عالیه
❄️بعد قسمت دوم نون رو بزارید فقط حواستون باشه به مرکز فشار نیارین لبه ها رو فشار بدین بهم بچسبن
❄️بعد کامل نون داخل مایه تخم مرغی بزنین سپس پودر 🥄سوخاری
▪️من از پودر پانکو نارنجی استفاده کردم
شما از هر پودری دوس داشتین استفاده کنین فقط ادویه نداشته باشه
🔆کامل که پوشش سوخاری گرفت
داخل تابه با مقداری کره و روغن که ترکیب کردیم سرخ میکنیم
🔆حواستون باشه روغن کامل داغ باشه
روغن سرد باعث جذب روغن به نون میشه
🧆بعد سرخ کردن روی حوله کاغذی بزارین روغنش کشیده بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#کارامل خونگی راحت و آسون😋😋
#آشپزی
#کارامل_خونگی
#خونگی
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
#مارمالاد_توت_فرنگی
🍓توت فرنگی۱ کیلوگرم
🍓شکر۱ کیلوگرم
🍓ژلاتین۶ ورق
🍓گلاب۴ قاشق غذا خوری
✍🏻ابتدا توت فرنگی را از برگ و سایر مواد زائد و كلاهك آن پاك كنید و بعد تمیز با آب سرد بشویید و ریز خرد كنید.
✍🏻ظرفی در دار را انتخاب كنید و شكر و توت فرنگی را به صورت لا به لا داخل آن ریخته و درب آن را ببندید و ۴تا۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
🔛پس از طی زمان توت فرنگی را داخل قابلمه ریخته و به همراه ۲لیوان آب اجازه دهید به جوش بیاید.سپس حرارت را كم كنید و اجازه دهید شربت آن غلیظ شود.در این مدت كف تشكیل شده روی آن را با كفگیر بردارید.
🔛پس قوام آمدن مربا پودر ژلاتین (۶ ق چ)را در کمی آب جوش حل کرده و روی بخار كتری قرار دهید یا ۳۰ ثانیه داخل مایكروویو قرار دهید تا كاملا ذرات ژلاتین حل شود سپس آن را به همراه گلاب به مارمالاد اضافه کرده و مخلوط کنید ، پس از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
#سس_مخصوص_روي_كيك 🍰
🔻آب و شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را داخل ظرفی مخلوط روی شعله ملایم مرتب هم بزن وقتی جوشید و کمی غلیظ شد شکلات خرد شده و خامه رو اضافه کنید
و از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید تا شکلات حل بشه. مواد رو از صافی رد کنید تا ناخالصیاش گرفته بشه بزارید خوب خنک بشه و بریزید روی کیکتون
#تاکیتو_مرغ
🔶مواد مورد نیاز:
▫️سینه مرغ ۴۰۰ گرم
▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
▫️پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط
▫️سس سالسای تند یکسوم پیمانه
▫️تورتیلا یا نان لواش به میزان لازم
▫️فلفل دلمهای خرد کرده ۱ عدد متوسط
▫️پنیر موزارلای رنده کرده ۱ پیمانه
▫️گشنیز تازه خرد کرده ۱۰۰ گرم
▫️آبلیمو ترش از ۱ عدد
▫️روغن زیتون به میزان لازم
🌯طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.آنگاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید.اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمهای رویش قرار دهید.حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید.سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود.اینک به همراه سس سالسا سرو کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_باقلوا_میان_پر
🍮تخم مرغ ۵ عدد
🍮روغن جامد ذوب شده ۱ پیمانه
🍮ماست ۱ پیمانه
🍮شکر ۱ پیمانه
🍮آرد ۳ پیمانه
🍮وانیل ۱/۸ قاشق مربا خوری
🍮بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
🍮پودر نارگیل وکنجد و پسته به مقدار لازم
🍬مواد میانی 0
🍸گردو نیم کوب ۱ پیمانه
🍸شکر ۲ قاشق غذا خوری
🍸دارچین ۲ قاشق مربا خوری
🍸هل ساییده ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شکر را نیز اضافه نمایید وانیل، ماست و روغن جامد را همزمان اضافه کرده
2- بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده آرد را به مایه اصلی افزوده هم بزنید
3- برای تهیه مواد میانی تمام مواد را مخلوط کنید.
4- مواد میانی را روی نیمی از خمیر بپاشید. سپس مابقی مواد کیک را روی آن بریزید. دوبار قالب را آرام به زمین بزنید تا تمامی سطح قالب یکدست شود
5- فر را با ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن نمایید
6- قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود.
7- مواد شربت را درون یک قابلمه ریخته و روی گاز قرار دهید تا جوشیده و به غلظت کافی برسد
.8- شربت را با قلم مو روی کیک بمالید.
#شیرین_بادامی
پودر بادام:1 پیمانه
پودر قند:1 پیمانه سرخالی
وانیل: کمی
گلاب: به میزان لازم
پودر بادام و پودر قند و وانیل رو باهم مخلوط کرده و کم کم گلاب بهش اضافه میکنیم تا خمیری یکدست داشته باشیم که نه زیادی سفت باشه نه خیلی شل. (گلاب رو یکدفه اضافه نکنید شل میشه.) و بعد خمیر رو به سه قسمت تقسیم کرده و رنگهای دلخواه رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خوب رنگ بگیره.
توی دست بهش فرم دلخواه رو میدیم و توی شکر غلتونده و از خلال پسته و بادام برای تزیینش استفاده میکنیم
نوش جان 💖
#حلوای_هويج
مقداری هويج رو پوست مي گيريد و مي ذاريد بپزه.خيلي آب نريزيد تا بعد از پخت آب نداشته باشه و خاصيتش حفظ شه.بعد از پختن رنده ريز مي كنيم.يا پوره مي كنيم... سه پیمانه پوره هویج لازمه....بسته به اندازه پیمانه مقدار هویج رو انتخاب کنین....
بعد 1.5 پيمانه(يا ليوان معمولي)آرد سفيد رو مي ذاريم روي حرارت و هم مي زنيم.لازم نيست رنگش تغيير كنه.در حدي بو مي ديم كه بوي خاميش گرفته بشه.بعد به ترتيب:1 پيمانه روغن مايع.1 پيمانه گلاب.3 پيمانه شكر .هويج له شده و كمي زعفران را اضافه كرده و روی حرارت هم مي زنيم تا وقتي كه حلوا از ظرف جدا شود.
در ضمن اگه خواستيد حلوا مقوي تر شه مي تونيد 2 تا زرده تخم مرغ رو يكم بزنيد و در آخر توی حلوا بريزيد و با سرعت به هم بزنيد.