#ژله_انار
اگه میخواید ژله شب یلداتون به شکل انار باشه کافیه فقط ژله قرمز رنگ رو داخل یک ظرف گرد درست کنید و بعد از اینکه خودشو گرفت از قالب جدا و روش کلاهک انار بزارید میشه دورش هم دونه های انار ریخت 👌❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از گسترده پُربازده اُفق
#تااااااابههههه سرامیکی فقططططط👆😳😱
😍به جرات میتونم بگم ارزون ترین
#کانال_فروش_لوازم_خونه_اس_اینجا🌈👆
♦️ 70درصد #تخفیف نسبت به بازار♦️
قیمت کف بازار😳😳😳
فـــــــروش#فلــــــه ای ظروف
سرامیکــــــی🍽️ شــــــروع شد❌
#پخش و تامین کالای بیش از 400 کانال فروشگاهی در ایتا و فروشگاهها☑️
💞آماده همکاری با#مغازه دارها 🤝👇
https://eitaa.com/joinchat/4111859773C45e30a12b2
هدایت شده از ذاکرین
❌#کیفیت_بالا خط قرمز ماست
👈چون #زیبایی_شما هدف ماست
خانم های محترمی که ظاهر شیک و مناسب براشون مهمه بزنن روی شکل زیر👇👇
سورپرایز ویژه داریم😍😍
ـ 🌖🌔 🌖🌔
ـ 🌖🌟🌔 🌖🌟🌔
ـ 🌖🇮🇷🇮🇷🌔 🌖🇮🇷🇮🇷🌔
ـ 🌖فـروشـــــ🌔 🌖ــــــگـــــاه🌔
ـ🌖چادرمـشکی🌔🌖بنـیفـاطـمی🌔
ـ🌖هــــدایــــای🌔🌖ویــــــــــــــژه🌔
ـ 🌖🎁🎁🎁🌔 🌖🎁🎁🎁🌔
ـ 🌖🎁 🎁🌔 🌖🎁 🎁🌔
ـ 🌖 🌹 🌔 🌖 🌹 🌔
#ژله_انار
من ابتدا یک چهارم از قالبم رو انار ریختم پر بشه بعد یک بسته ژله اناررو بصورت ساده با یک ونیم لیوان اب جوش درست کردم خنک.که شد ریختم روی انارها حواستون باشه زیاد ژله نریزین که انارها غوطه ور بشه در حدی بریزین که فقط روی انارها پوشش داره بشه بعد گذاشتم ببنده و برای لایه بعدی ژله اناناس رو.با یک.لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیرریختم توش وریختم روی لایه قبلی شما هررنگ وطعمی بخواین میتونین برای لایه بعدی استفاده کنین مجددا یک بسته ژله اناررو بصورت ساده درست کردم ریختم لایه بعدی ومجددا ژله اناناس قالبم فلزی بود و طرز در اوردن از قالب فلزی رو توی پیج گذاشتم قبلا.قالب رو.چند ثانیه توی اب ولرم گذاشتم راحت در اومد
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عروس_داماد_آجیلی
#یلدایی 🍉🍉🍉
برای شب یلدا میتونید به این صورت هر طرحی که خواستید آجیل رو تزیین کنید👌
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#باسلوق_ژله_ای
نشاسته گل ۷۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر ژله دلخواه ( یک بسته)
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ( ۴۰ میلی)
آب سرد یک لیوان (۲۵۰ میلی)
نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم .
در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه .
نشاسته گل همین نشاسته که به صورت دون دون هست رو میگن)
شکر اضافه کردم .
در دستورهای باسلوق همیشه تاکید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال های قبل یک بار با نشاسته پودری درست کردم و کیفیت خیلی فرق نکرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده کنین
(میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده کردم هر طعم و رنگی بخواید میشه .
روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم .
یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم .
حدودا کل زمانی که روی حرارت هست ۴۵ دقیقه تایم می بره .
این ۴۵ دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق .
این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه .
وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه .
وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم .
برای من ۱۵ عدد گردالی شد .
می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین .
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاپ_کیک_زردآلو
تخم مرغ ۲عدد
ماست نصف لیوان
شکردوسوم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
آرد تقریبا یک لیوان+یک چهارم لیوان
زردآلو به میزان لازم
نکته:توکیکهای میوه ایی بهتره ازماست استفاده بشه
اگرمزه ترش زردآلو رودوست ندارین میتونیدابتداداخل هر کپسول یک قاشق مرباخوری شکربریزین بعدزردآلو روداخل کپسول بزارین
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دونات_پیتزایی 😋
▫️آرد ۴۵۰ گرم (ممکنه کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه)
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری
▫️شیرولرم ۱/۲ لیوان
▫️اب ولرم ۱/۲لیوان
▫️روغن مایع ۱/۴ لیوان
▫️نمک ۱ قاشق مرباخوری
▫️شکر ۱ قاشق غذاخوری
▫️کالباس حدود دو لیوان خرد شده
▫️فلفل دلمه به میزان لازم و کمی جعفری خرد شده
🔸ابتداخمیر مایع رو با آب وشکر مخلوط واجازه میدیم ده دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد.
در ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن،نمک و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم و بعد خمیر مایع رو اضافه میکنیم و آرد را کم کم میریزیم ومخلوط میکنیم وبعد کالباس وفلفل دلمه ای و جعفری رو اضافه ومخلوط کرده انقدری ارد الک میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم زیاد نریزید که خمیر سنگین بشه تا حدی که خمیر بدست نچسبه
خمیر رو به مدت ۱ساعت استراحت داده تا دوبرابر شه.
خمیر رو ورز داده پهن می کنیم به قطر یک سانت وبا کاتر دونات قالب می زنیم یا اگه کاتر دونات نداشتین
با کاتر گرد قالب زده وسطش هم با یه کاتر کوچیکتر قالب میزنیم تا شکل دونات شه بعد دوباره ۱۵ دقیقه استراحت میدیم روشو با حوله می پوشونیم وبعد در روغن داغ حرارت رو به بالا سرخ 5میکنیم
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کلوچه_شیره_و_ارده
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
شیره انگور یک چهارم پیمانه
ارده یک چهارمپیمانه
آرد جو یک چهارم پیمانه
آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری
بکینگ پودر سه چهارم قاشق چای خوری
دارچین یک قاشق چای خوری
پودر هل نصف قاشق چای خوری
کنجد برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و ارده و شیره را مخلوط می کنیم سپس ارد نخودچی و ارد جو و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و در نهایت پودر هل و دارچین را افزوده و هم میزنیم تا مواد یکدست شوند(خمیر چسبناک است به هیچ وجه ارد اضافه نکنید ) سپس روی ظرف را پوشانده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار می دهیم فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم با دست چرب شده از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو جدا کرده داخل سینی فر چیده و با دست کمی پهن می کنیم روی کلوچه ها کنجد پاشیده و به مدت یک ربع داخل فر قرار می دهیم تا بپزد .
نوش جان❤
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_بادمجان_شکم_پر
اول بادمجونا رو تمیز بشورید بذارید خشک بشه، سرشون رو جدا کنین
سرکه بریزید تو قابلمه یه کمی هم نمک بزنید و به مدت 10 دقیقه بادمجونارو بجوشونین تا نرم بشن و مواد به راحتی داخلش جا بشه، من از سرکه سفید استفاده میکنم😊
سیر و ترخون تازه و فلفل تند رو باهم خورد کنید و بهش نمک بزنید
حالا بادمجونارو از توی سرکه دربیارید و با چاقو از بغل برش بزنید، مواد رو بریزید وسطش و در آخر بلدجونارو جوری بچینید تو شیشه که شکمشون باز نشه و سرکه ای که بادمجونارو داخلش جوشوندین بریزین داخل شیشه
به همین راحتی
﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾