eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ابتدا یک عدد پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوشت رو اضافه میکنیم بعد لوبیا سفید که از قبل خیس کردیم و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زرد چوبه رو اضافه میکنیم بعد کمی تفت میدیم اب رو اضافه میکنیم درقابلمه رو میگذاریم تا گوشت و لوبیا نیم پز بشه و بعد رب گوجه یک قاشق در روغن تفت میدیم تا از خامی دربیاد و رنگ باز کنه و بعد تره های خرد شده رو هم اضافه میکنیم کمی که تفت خورد به مواد گوشت و لوبیا اضافه میکنیم و لیمو عمانی یا ابغوره میریزیم و درش رو میگذاریم تا مواد پخته و خورشت جا بیافته ‌᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چند ترفند در پوست کندن میوه ها ‎‌‌‍‌‎‌‌‍‏🍂🍁 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
45.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سالاد فصل👆🏻👆🏻 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔷مواد لازم : 🔹گوشت ماهیچه یا راسته گوسفند ( درشت خرد شده ) : 500 گرم 🔹روغن مایع : به مقدار لازم 🔹پیاز ( حلقه ای خرد شده ) : 2 عدد 🔹نمک و پور فلفل سیاه: به مقدار لازم 🔹زرد چوبه ( پودر شده ) : 1 قاشق سوپ خوری 🔹گرد غوره : 1 قاشق چای خوری 🔹کلم قمری ( حلقه ای خرد شده ) : 500 گرم 🔹چوب دارچین : 2 تکه 🔹رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپ خوری ♨️طرز تهیه : گوشت را در قابلمه ای حاوی روغن داغ و روی حرارت ملایم بچینید. روی آن یک ردیف پیاز ، مقداری فلفل ، نیمی از زرد چوبه و نیمی از گرد غوره را بریزید. کلم قمری و چوب دارچین را روی آن قرار دهید ، سپس مقداری آب به آن بیفزایید ، حرارت را زیاد کنید تا جوش آید. پس از جوش آمدن ، حرارت را ملایم کنید تا گوشت به مدت سه ساعت بپزد و آب آن کاملاً کشیده شود. رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغن داغ ، تفت دهید تا خوش رنگ شود ، سپس آن را به همراه مقداری نمک ، فلفل ، بقیه زرد چوبه و بقیه گرد غوره ، در یک ساعت آخر پخت گوشت ، به قابلمه اضافه کرده و بگذارید تاس کباب ، کاملاً جا بیفتد ᯾❁ @fast_food ❁᯾
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم از خوشمزه که برای دهه شصتیا نوستالژی😋😅 کل توضیحات حلوا تو فیلم هست🎥 چند تا نکته لازمه که دقت کنید👇 آرد‌قنادی باشه بهتره👌 به هر میزان آرد، نصف پودر قند ، نصف روغن جامد لازمه ✅ بعضی ها مقدار خمیر ساده و خمیر کاکايویی رو نصف نصف می کنن که این مورد کاملا سلیقه ای بعضیام فقط یک سوم خمیر ، پودر کاکائو میزنن… ارد تفت داده شده هم باید ۳ بار الک بشه ✅ زمان تفت دادن ارد باید به این صورت باشه که اولا به ارامی هم بزنین همه قسمت ها رو که ارد نسوزه ثانیا انقد باید تفت بخوره تا بوی خوشش بلند شه و اثری از بوی خامی نباشه مثلا یه لیوان ارد ممکنه ۱۰ تا ۲۰ دقیقه تفت بخواد ولی برای ۲ کیلو ارد ممکنه یک ساعت و ربع زمان میبره. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
یک لیوان آرد یک و نیم لیوان آب دو لیوان شکر(میتونیدکمتربریزید) نصف لیوان گلاب پودر هل نصف قاشق غذاخوری کره 200 گرم زعفران به مقدار لازم 🔷اول آرد رو تفت میدم، به رنگ مورد نظرم که رسید الک میکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره رو اضافه میکنم کامل هم میزنم 🔷تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن آرد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با آب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعله رو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید. 🔷توجه کنید اصلا شربتتون نجوشه شربت رو به ترکیب آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه. برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت رو نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد(ماسوره 2d)
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. . .سلام سلام ✋ امروز دستور آوردم براتون نمیدونید چقدر خوشمزه و لذیذه ،طعم یه غذای متفاوت👌 مرغ (من از رون مرغ استفاده کردم) به تعداد رب انار خونگی دوتا سه قاشق غذاخوری زردچوبه و فلفل سیاه پیاز خرد شده یک عدد متوسط زعفران آبکرده مقداری انار دون شده یک پیمانه اول از همه مرغ هاتون رو در تابه ای سرخ کنید.وقتی مرغ ها سرخ شدن از تابه خارج میکنیم و پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. دوتاسه قاشق غذاخوری رب انار خونگی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم. نمکش رو اندازه میکنیم. مرغ ها رو میچینیم داخل سس و روی مرغ ها زعفران آبکرده میریزیم و درب تابه رو میبندیم تا مرغ ها نیم پز بشن. وقتی مرغ ها نیم پز شدن یک پیمانه انار دون شده اضافه میکنیم و دوباره درب تابه رو میبندیم تا حسابی انار و مرغ با هم پخته بشن. خیلی خیلی خوشمزس 😋 👌 حتماً امتحان کنید 🙏
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
‌‌ ‌‌ ‌ 〔هیچ چیز دَر جَهان بِه خوبیِ بویِ کَسی کِه دوستَش داری نیست!💍❤️🦋〕 ‌‌ 🧚‍♀💞 ◇ ⃟◇
یه دسر حسابی خوشمزه و راحت👌 یا 🔹مواد لازم: ۲۰۰گرم شیر (هر ۱/۴ پیمانه شیر معادل ۵۴ گرم ) ۲۰۰ گرم خامه (هر پاکت خامه صورتی ۲۰۰ گرمه ) ۶ گرم پودر ژلاتین (هر ق چ ژلاتین ۵ گرمه پس تقریبا ۱ ق چ پر و نصفی ق چ باید استاندارد باشه ) ۳۰ گرم شکر ( حدودا ۳ ق غ ) ۱۰ گرم عسل (حدودا یک قاشق چ پر ) زعفران ۱/۸ ق چ هل نوک ق گلاب ۱ ق چ (اختیاری میتونید کم و زیادکنید) 🔹طرز تهیه: ابتدا ۵۰ گرم شیر رو (اصلا مهم نیست چقدر یکمی از شیر رو بریزید مقادیر اینجا مهم نیست ) با پودر ژلاتین مخلوط کنید و اجازه بدید پودر ژلاتین و شیر به خورد هم برن یا در واقع گلوله های درشت درشت درست بشه . چند دقیقه کافیه . بقیه شیر و خامه و شکر و عسل و گلاب و زعفران رو باهم مخلوط کنید روی حرارت ملایم . و اون مخلوط ژلاتین و شیر رو بهش اضافه کنید. روی حرارت ملایم انقدر هم بزنید تا خامه ها باز بشن و مواد یکدست بشن و زعفران رنگ قشنگی بگیره . بعد داخل ظرف بریزید و بگذارید خنک بشه. اگه میخواید از ظرف ژله استفاده کنید و دسر رو برگردونید باید بگم این پاناکوتا خیلی لطیفه یواش برش گردونید که درست برگرده و یهو ظاهرش خراب نشه ( میتونید پودر ژلاتین رو بیش تر هم بریزید تا یکم سفت تر بشه. یا اینکه داخل لیوان های کوچک تک نفره سرو کنید. کلا اگه یک شب بمونه بهتر سفت میشه😊