فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
.سلام سلام ✋
امروز دستور#مرغ_ناردونی آوردم براتون
نمیدونید چقدر خوشمزه و لذیذه ،طعم یه غذای متفاوت👌
مرغ (من از رون مرغ استفاده کردم) به تعداد
رب انار خونگی دوتا سه قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل سیاه
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
زعفران آبکرده مقداری
انار دون شده یک پیمانه
اول از همه مرغ هاتون رو در تابه ای سرخ کنید.وقتی مرغ ها سرخ شدن از تابه خارج میکنیم و پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
دوتاسه قاشق غذاخوری رب انار خونگی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم. نمکش رو اندازه میکنیم.
مرغ ها رو میچینیم داخل سس و روی مرغ ها زعفران آبکرده میریزیم و درب تابه رو میبندیم تا مرغ ها نیم پز بشن.
وقتی مرغ ها نیم پز شدن یک پیمانه انار دون شده اضافه میکنیم و دوباره درب تابه رو میبندیم تا حسابی انار و مرغ با هم پخته بشن.
خیلی خیلی خوشمزس 😋 👌 حتماً امتحان کنید 🙏
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
〔هیچ چیز دَر جَهان
بِه خوبیِ بویِ کَسی کِه
دوستَش داری نیست!💍❤️🦋〕
🧚♀💞 ◇ ⃟◇
یه دسر حسابی خوشمزه و راحت👌
#دسر_زعفرانی یا #پاناکوتا_زعفرانی
🔹مواد لازم:
۲۰۰گرم شیر (هر ۱/۴ پیمانه شیر معادل ۵۴ گرم )
۲۰۰ گرم خامه (هر پاکت خامه صورتی ۲۰۰ گرمه )
۶ گرم پودر ژلاتین (هر ق چ ژلاتین ۵ گرمه پس تقریبا ۱ ق چ پر و نصفی ق چ باید استاندارد باشه )
۳۰ گرم شکر ( حدودا ۳ ق غ )
۱۰ گرم عسل (حدودا یک قاشق چ پر )
زعفران ۱/۸ ق چ
هل نوک ق
گلاب ۱ ق چ (اختیاری میتونید کم و زیادکنید)
🔹طرز تهیه:
ابتدا ۵۰ گرم شیر رو (اصلا مهم نیست چقدر یکمی از شیر رو بریزید مقادیر اینجا مهم نیست ) با پودر ژلاتین مخلوط کنید و اجازه بدید پودر ژلاتین و شیر به خورد هم برن یا در واقع گلوله های درشت درشت درست بشه . چند دقیقه کافیه . بقیه شیر و خامه و شکر و عسل و گلاب و زعفران رو باهم مخلوط کنید روی حرارت ملایم . و اون مخلوط ژلاتین و شیر رو بهش اضافه کنید. روی حرارت ملایم انقدر هم بزنید تا خامه ها باز بشن و مواد یکدست بشن و زعفران رنگ قشنگی بگیره . بعد داخل ظرف بریزید و بگذارید خنک بشه. اگه میخواید از ظرف ژله استفاده کنید و دسر رو برگردونید باید بگم این پاناکوتا خیلی لطیفه یواش برش گردونید که درست برگرده و یهو ظاهرش خراب نشه ( میتونید پودر ژلاتین رو بیش تر هم بریزید تا یکم سفت تر بشه. یا اینکه داخل لیوان های کوچک تک نفره سرو کنید. کلا اگه یک شب بمونه بهتر سفت میشه😊
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
حرف زدن با کسی که درکت کنه
و فقط شنونده باشه
و قضاوتت نکنه
از بوس و بغلم حیاتی تره ...
آموزش #شله_زرد_نذری با نکات👇
#شله_زرد
🔸با این مقدار ده تا کاسه به قطر ۱۰ سانتی که هر کدام سه ملاقه شله زرد ریختم
و با توجه به این مقدار می تونید اگر خواستید دو برابر یا سه برابر برای تعداد بیشتر درست کنید.
🔹مواد لازم:
برنج ایرانی ۲ پیمانه
شکر بین ۳ الی ۴ پیمانه
آب ۳ الی ۴ برابر برنج (اگر برنج نیم دانه استفاده میکنید سه برابر برنج یعنی ۶ پیمانه و اگر برنج کامل هست چهار برابر برنج یعنی ۸ پیمانه)
هل ۲ الی ۳ عدد یا دو ق س عرق هل
گلاب یک چهارم پیمانه
کره ۵۰ گرم
خلال بادام یک سوم پیمانه
روغن مایع دو ق س
🔹طرز تهیه:
برنج را از شب قبل خیس کنید
برنج را با آب داخل قابلمه ریخته بزارید رو حرارت بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید تا برنج باز بشه و حسابی بشکوفه ( وسط پخت برنج خلال بادام که با کمی گلاب خیس کردید اضافه کنید)
شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر حل شود
گلاب، هل، زعفران را اضافه کرده و حدود یک ساعت دیگر با حرارت کم اجازه بدین پخت ادامه داشته باشه
کره و روغن مایع رو اضافه کرده و چند دقیقه بعد حدود یک ربع با حرارت خیلی کم مثل پلو دم کنید. .داخل ظرف های مورد نظر ریخته با توجه به سلیقه خودتون تزیین کرده و سرو کنید.
شیرینی مارمالادی
150 گرم کره، هم دمای اتاق
2 تخم مرغ
وانیل
5 گرم بکینگ پودر
1 پیمانه پودر قند
2ونیم الی 3 پیمانه آرد
مارمالاد دلخواه
کره، تخم مرغ ها و پودر قند رو خوب با همزن بزنین، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو با کنترل اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه. داخل سلفون بزارین و نیم ساعت بزارین یخچال.
حالا روی میز، کمی آرد بپاشین و خمیر رو به ضخامت 5-6 سانتیمتر، با وردنه باز کنین و با کاترهای دلخواه ببرین.در فر گرم شده 170 درجه نزدیک 10 دقیقه بپزین.روی شیرینی ها که کمی سرد شدن، مارمالاد یا شکلات بمالین و روی هم قرار بدید.
میتونین بعدش پودر قند هم الک کنید .
.
.
.
#_ترافل_شکلات_برزیلی
موادلازم
پودر کاکائو 5 قاشق غذا خوری
کره 2 قاشق غذاخوری
شیر عسل 1 قوطی
ترافل برای تزیین به میزان لازم
طرزتهیه:
کره را در یک تابه مناسب ریخته تا ذوب شود.
*سپس پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
*شیر عسل را هم به آنها اضافه کنید و با حرارت ملایم مرتب مواد را هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند و غلیظ شود.
*حالا یک ظرف پیرکس را انتخاب کنید و آن را چرب کنید سپس مایه شکلات را درون آن ریخته و درون یخچال بگذارید تا خنک و سفت شود.
*بعد از اینکه شکلات سفت شد آن را بیرون آورده و دست خوب را با کره چرب کنید و مقداری از مواد بردارید و آنها را به صورت توپ دربیاورید.
*توپ های شکلاتی را درون ترافل شکلات بغلتانید و داخل کاغذهای مخصوص شکلات بگذارید و نوش جان کنید.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
.سلام سلام ✋
امروز دستور#مرغ_ناردونی آوردم براتون
نمیدونید چقدر خوشمزه و لذیذه ،طعم یه غذای متفاوت👌
مرغ (من از رون مرغ استفاده کردم) به تعداد
رب انار خونگی دوتا سه قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل سیاه
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
زعفران آبکرده مقداری
انار دون شده یک پیمانه
اول از همه مرغ هاتون رو در تابه ای سرخ کنید.وقتی مرغ ها سرخ شدن از تابه خارج میکنیم و پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
دوتاسه قاشق غذاخوری رب انار خونگی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم. نمکش رو اندازه میکنیم.
مرغ ها رو میچینیم داخل سس و روی مرغ ها زعفران آبکرده میریزیم و درب تابه رو میبندیم تا مرغ ها نیم پز بشن.
وقتی مرغ ها نیم پز شدن یک پیمانه انار دون شده اضافه میکنیم و دوباره درب تابه رو میبندیم تا حسابی انار و مرغ با هم پخته بشن.
خیلی خیلی خوشمزس 😋 👌 حتماً امتحان کنید 🙏
🧀🍝پیشغذای ایتالیایی: بروشتا
🥓مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:
🍣 گوجه فرنگی سفت.... ۳ عدد
🍣 ریحان تازه.... ۵ شاخه
🍣 سیر.... ۵ حبه
🍣 نان باگت.... ۱۰ برش
🍣 روغن زیتون.... به میزان لازم
🍣 پنیر پارمژان.... به میزان لازم
🍣 نمک و فلفل.... به مقدار دلخواه
🥠
۱ - نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید، زیر و روی نانها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند.
۲ - سیرها را کاملا له کرده و روی نانها بمالید. گوجه فرنگیها را فیله کرده و نگینی خرد کنید. گوجهها را همراه نمک و فلفل روی نانها ریخته و با تکههای پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید.
۳ - پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجهها قرار دهید و سرو نمایید.🍀
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥔گراتین سیبزمینی و کرفس🥦
🥪مواد لازم:
• 900 گرم سیب زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده
• 900 گرم کرفس خرد شده
• نمک و فلفل سیاه
• ¾ پیمانه خامه پرچرب
• یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
• ¼ پیمانه کره
• 1/8 قاشق چایخوری زعفران
• 1.5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
🍽🍽🍽🍽
🥢طرز تهیه:
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. سیب زمینی و کرفس ها را در دو قابلمه جداگانه داخل آب و کمی نمک بپزید. پس از اینکه سبزیجات نرم و پخته شدند، آنها را آبکش کنید.
3. در یک قابلمه، خامه، سیر، کره و زعفران را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و نمک و فلفل سفید را اضافه کنید. نصف پیمانه پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند.
4. سیب زمینی و کرفس ها را داخل مخلوط کن، پوره کنید. کمی نمک و مخلوط خامه و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
5. ظرف گراتین را با کره چرب کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید. روی آنها را صاف کنید و بقیه پنیر را اضافه کنید. آن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥔گراتین سیبزمینی و کرفس🥦
🥪مواد لازم:
• 900 گرم سیب زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده
• 900 گرم کرفس خرد شده
• نمک و فلفل سیاه
• ¾ پیمانه خامه پرچرب
• یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
• ¼ پیمانه کره
• 1/8 قاشق چایخوری زعفران
• 1.5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
🍽🍽🍽🍽
🥢طرز تهیه:
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. سیب زمینی و کرفس ها را در دو قابلمه جداگانه داخل آب و کمی نمک بپزید. پس از اینکه سبزیجات نرم و پخته شدند، آنها را آبکش کنید.
3. در یک قابلمه، خامه، سیر، کره و زعفران را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و نمک و فلفل سفید را اضافه کنید. نصف پیمانه پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند.
4. سیب زمینی و کرفس ها را داخل مخلوط کن، پوره کنید. کمی نمک و مخلوط خامه و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
5. ظرف گراتین را با کره چرب کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید. روی آنها را صاف کنید و بقیه پنیر را اضافه کنید. آن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه_ای_دورنگ
مرغ ۷۵۰ گرم
گوشت ۷۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
سماق ۱ ق م خ
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران مقداری
کره برای رومال
به مرغ چرخ کرده تون زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید پیاز رنده و آب گرفته، نمک و فلفل اضافه کنید و حسابی ورز بدید و کنار بذارید
به گوشت چرخ کرده تون پیاز رنده و آب گرفته، نمک و سماق اضافه کنید و حسابی ورز بدید
روی کیسه فریزر اندازه گردو کوچیک از مواد یکدرمیان قرار بدید و سیخ چوبی رو روش قرار بدید و رولش کنید و چند بار تا کنید و با فشارِ کمی گوشت ها رو به هم بچسبانید برای احتیاط با کیسه فریزر بلند کنید و آروم کف دستتون قرار بدید کف ظرف رو چرب کنید و به آرومی کباب رو داخل روغن قرار بدید و اجازه بدید تا سرخ بشه حین پخت رومال کره و زعفران انجام بدید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خرمالو
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لاته ی قهوه با بستنی
🧋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک دسر شاید یکم اسمش سخت باشه ولی درست کردنش خیلی آسونه،مناسب مهمونیاتون،تولداتون و کلا هر دورهمی که بگی😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترشی_کیوی 🥝🥝🥝
مواد لازم:
کیوی کال یا سفت ۱ کیلو گرم
سرکه ۳ لیوان
جوهر لیمو ۱ قاشق مربا خوری سر پر
روغن زیتون ۵۰ گرم
گلپر ساییده ۱ قاشق مربا خوری
سبزی خشک (نعنا، بابونه، مرضه) از هرکدام ۲ قاشق غذا خوری ( مرضه : یک قاشق مربا خوری)
شکر ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا کیوی ها را نازک پوست کنده وگرد گرد میدهیم، سپس داخل ظرف مناسب میچینیم و سبزیهای خشک را لا به لا روی کیویها میریزیم.
سرکه ، شکر و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده روی کیویها می ریزیم.
نوش جان❤️❤️
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾