هدایت شده از تبلیغات گسترده ریحون
میخواےعکس پروفایلت آنقدر
باکلاس باشہ که
همه حسرتشوبخورن😍
ولےروشون نشہ ازت بپرسن
بیااینجا کلےعکس جدیدسال 2022
جوین اجباری☝️
https://eitaa.com/joinchat/1244856368Cd29cfc5bc8
هدایت شده از ذاکرین
💞💞 فال حافظ 💞💞
💞 ای حافظ شیرازی! تو محرم هر رازی! تو را به خدا و به شاخ نباتت قسم میدهم که هر چه صلاح و مصلحت میبینی برایم آشکار و آرزوی مرا براورده سازی 💞
💞لطفا نیت کنید و یکی از قلبهای زیر را لمسکنید💞
💗💗 💗💗
💗💗💗 💗💗💗
💗💗💗💗💗💗💗
💗💗💗💗💗💗
💗💗💗💗
💗💗
💗
خدایا به مـن در زندگے آرامـش عطا فرما💕💕
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
-🖤!'میگندآسموندنیایکیهست ؛
ولیخوشبحالکسیکہالانزیرآسمونکربلاهست :)'
-ارباب
#قارچ_شکمپر_پورتوبلو
روش اول
مواد اولیه
500 گرم قارچ
250 گرم پنیر خامه ای
1 / 4 پیمانه پنیر پارمزان
خامه ترش 3 / 1 پیمانه
1 / 4 قاشق چای خوری پونه
1 / 2 قاشق چای خوری پودر سیر
1 / 4 قاشق چای خوری پودر پیاز
1 / 4 قاشق چای خوری نمک
1 / 4 قاشق چای خوری
1 / 4 قاشق چای خوری ریحان
جعفری تازه، برای تزئین ،
1. فر را با درجه 375 گرم کنید.
2. حال، پنیر خامه ای را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید کمی نرم شود.
3. قارچ را تمیز کنید، سپس ساقه را ببرید.
4. آن ها را در سینی پخت غذا قرار دهید.
5. در یک کاسه، پنیر پارمزان ، پنیر خامه ای، خامه ترش ، پونه ، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل و ریحان را تا زمانی که ترکیب شوند با هم بزنید.
6. قارچ ها را از این مخلوط با استفاده از قاشق پر کنید.
7. به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا اینکه روی آن ها قهوه ای رنگ شود
8. با جعفری تازه خرد شده آن را تزئین کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
گفت از دلتنگی بگو...
گفتم
دلتنگی یعنی صدای محبوبت را بشنوی و روی برگردانی و کسی را نبینی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_مخصوص🍡شکم پر😍
گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده آب گرفته، نمک، فلفل، پودر سير، برگ آویشن خشک، کره را با هم مخلوط کنید 10 دقیقه ورز دهید و یک ساعت در يخچال بگذارید. روی سطح کار را چرب کنید و گوشت را روی آن به صورت مستطیل پهن کنید.
کمی با فاصله از لبه ی گوشت مخلوط فلفل دلمه ای سبز و قرمز بریزید، پنیر گودا و رول کنیدو با حرارت ملایم کباب کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سالاد سیبزمینی خوشمزه
۱- ۳ عدد سيب زميني و ۱ عدد هويج را به طور جداگانه، در قابلمه اي حاوي مقداري آب جوش، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به مدت ۴۵ دقيقه بپزند، سپس آنها را آبکش کرده و پس از سردشدن، پوست آنها را بگيريد و به صورت مکعبي ريز خرد کنيد.
۲- ۶ عدد تخممرغ را نيز در قابلمهاي حاوي مقداري آب جوش، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بهمدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه کاملاً بپزند، سپس آنها را از قابلمه خارج کرده و پس از سردشدن، پوستِ آنها را جدا کرده و بهصورت مکعبي ريز خرد کنيد.
۳- سيبزميني، هويج و تخممرغ را در ظرفي بريزيد، ¾ پیمانه ژامبون، ½ پیمانه نخودفرنگي، ½ پیمانه خيارشور، ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن زيتون، ½ تا ۲/۳ پیمانه سس مايونز، مقداري نمک و فلفل سياه را به آن بيافزاييد و هم بزنيد تا مواد کاملاً با يکديگر مخلوط شوند، سپس روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و بهمدت ۲۰ دقيقه در يخچال
#تزیین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#قارچ_شکمپر_پورتوبلو
روش اول
مواد اولیه
500 گرم قارچ
250 گرم پنیر خامه ای
1 / 4 پیمانه پنیر پارمزان
خامه ترش 3 / 1 پیمانه
1 / 4 قاشق چای خوری پونه
1 / 2 قاشق چای خوری پودر سیر
1 / 4 قاشق چای خوری پودر پیاز
1 / 4 قاشق چای خوری نمک
1 / 4 قاشق چای خوری
1 / 4 قاشق چای خوری ریحان
جعفری تازه، برای تزئین ،
1. فر را با درجه 375 گرم کنید.
2. حال، پنیر خامه ای را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید کمی نرم شود.
3. قارچ را تمیز کنید، سپس ساقه را ببرید.
4. آن ها را در سینی پخت غذا قرار دهید.
5. در یک کاسه، پنیر پارمزان ، پنیر خامه ای، خامه ترش ، پونه ، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل و ریحان را تا زمانی که ترکیب شوند با هم بزنید.
6. قارچ ها را از این مخلوط با استفاده از قاشق پر کنید.
7. به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا اینکه روی آن ها قهوه ای رنگ شود
8. با جعفری تازه خرد شده آن را تزئین کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی گوجه فرنگی خیییلی خوشمزه و فوری 😉😋🍅🍅
✅مواد لازم
گوجه فرنگی دوکیلو گرم
نمک ۳قاشق غذا خوری پر
سرکه ۳لیوان
آب ۶لیوان
سیر یه بوته
فلفل تند ۴عدد بزرگ
سبزی ترشی ۳۰۰گرم که شامل نعنا،ترخون،مرزه، شوید،گشنیز هست
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#آش_زرشك 🍜 😋
#آش
🔸ابتدا زرشک ها را شسته و کنار گذاشته سپس درون ظرفي پیاز ریز خرد شده را با كمي زردچوبه و مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود ، سپس به آن عدس ، جو ، و عدس قرمز (دال ) كه از قبل همگي خيس خورده اند را اضافه ميكنيم ، بعد از يك ساعت از پخت آش ، آب زرشک تازه را كه با ميكسر يا بلندر گرفته شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از حدود بیست دقیقه جوشیدن نمك ، گلپر و سبزي ترخون را افزوده و بعد از جا افتادن آن را سرو میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#فيله_مرغ_و_پياز_سوخاري
مواد لازم:🍗
▫️فيله مرغ مرينيت شده(من از زعفران،فلفل،نمك،روغن زيتون استفاده كردم) حدودا ٧-٨ تيكه
▫️پياز حلقه اي ١ عدد بزرگ
▫️تخم مرغ ٢ الي ١ عدد
▫️آرد سفيد مقدار لازم
▫️آرد سوخاري مقدار لازم
▫️ادويه (پاپريكا،فلفل تازه آسياب شده،پودر سير)
▫️زعفران مقداري
طرز تهيه:🥨
درست كردن اين فيله ها و پياز ها خيلي راحته به اين صورت كه سه تا ظرف حاضر كنيد،در ظرف اول آرد سفيد با ادويه ها مخلوط كرده،ظرف دوم تخم مرغ هم زده و زعفران ،وظرف سوم آرد سوخاري كه من از دو نوع اول پانكو ريز و دوم پودر نان سوخاري(از همين نان سوخاري ها كه در وعده صبحانه استفاده ميشه را پودر كردم) رو مخلوط كردم،
حالا براي پياز ابتدا حلقه حلقه كنيد حلقه ها را از هم باز كنيد وبه ترتيب اول در ظرف اول (آرد سفيد)بعد ظرف دوم(تخم مرغ) و بعد ظرف سوم(آرد سوخاري)وارد كرده و دوباره اين اين مرحله را انجام ميديم ولي فقط براي پياز اين مرحله دوبار تكرار ميشه و براي فيله مرغ يك مرحله كفايت ميكنه،و در روغن داغ و غوطه ور سرخ مبكنيم و بعد از گرفتن روغن اضافي داغ داغ ميل مبكنيم،نزارين سرد شه كه از دهن ميافته
اندازه ها تقريبي هست براي همين دقيق ذكر نشده،و در مورد برش مرغ من فيله ها را برش هايي با قطر متوسط و بلند زدم كه موقع خيلي لذت بخشه
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دوغ_گازدار_خانگی
(امتحان شده )
طرز تهيه :اول از همه باید ماست مناسبی انتخاب کنید. یعنی ماستی که یک دست و ترش باشد ( اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری میکنیم ) سپس ماست را آنقدر هم میزنیم تا کاملا براق شود
آنگاه دو برابر ماست موجود آب به آن اضافه میکنیم و میزان نمک هم به دلخواه خواهد بود.
حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیم
سپس دوغ را به مدت ۱۰ دقیقه در ظرف سربسته ای ( کاملا بسته و محکم ) خوب هم میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری میکنیم.
اکنون دوغ ما به همراه چند تکه یخ آماده میل کردن است.
هرگز بیش از حد از قند برای گازدار کردن دوغ استفاده نکنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#نکته_کیک_پزی
اگر کیک به قالب چسبیده است:
قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است.
کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است.
کیک به اندازه کافی نپخته است
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کتلت_عدس
۱/۵ پیمانه عدس را بعد شستن با دو پیمانه آب بزارین روی حرارت تا عدس بپزه ولی له نشه آب اضافی از صافی خارج بشه.
دو تا سیب زمینی رو رنده ریز میکنیم آبش و میگیریم پیاز رنده درشت بشه
عدس و سیر و از چرخ گوشت رد کنید یا داخل غذا ساز بریزید تا حالت پوره در بیاد
مواد و ادویه ها (پودر دارچین و پودر زیره سبز پودر آویشن کمی
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم)
٢-٣ تخم مرغ با هم ترکیب بشه
مایه کتلت نه خیلی شل نه خیلی سفت باشه
کتلت و شکل بدین و تو روغن سرخش کنید
اگر عدس موقع پخت تو آب له بشه احتمال وا رفتن کتلت زیاده
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خوش_آلو_اسفناج_با_گوشت
یه دونه پیاز بزرگ رو نگینی خرد کنید
وقتی یه کم سبک و شیشه ای شد گوشت خورشتی رو اضافه کنید و تفت بدین بعد ادویه های لازم (زردچوبه ،کاری ، دارچین و کمی فلفل سیاه ) رو اضافه کنید
خوب تفت بدین تا گوشت طلایی بشه
بعد چند لیوان آب بریزید و اجازه بدین تا سه ساعت بپزه و بعد اسفناج رو سه سانتی خرد کنید و تفت بدین تا حجمش کم بشه و کمی سرخ بشه ، آلو رو یکم توی کره تفت بدین و نمک و زعفرون غلیظ رو به خورش اضافه کنید و نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه بدید تا جا بیفته.
حالا با برنج زعفرونی و سالاد شیرازی نوش جان کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خورش_آلوچه_و_ماهی
مواد اولیه
آلوچه 1پیمانه (برقانی)
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
شكر 2 قاشق غذاخوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پیاز 1 عدد
روغن به میزان لازم
ماهی 200گرم (فیله شده و بدون استخوان)
آب به میزان لازم
آرد به میزان لازم
سیر به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
طرز تهیه
1. ابتدا آلوچه را در كمی آب خیس كنید. پیاز را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.
2. آلوچه را با آبش اضافه كرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه كنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را كم كنید تا آلوچهها خوب له شوند و جا بیفتند.
3. ماهی را به صورت مكعب خرد كرده و در آردی كه با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمك مخلوط شده است بغلطانید و در كمی روغن سرخ كنید.
4. در انتها آلوچهها را با قاشق له كرده و سپس رب انار و شكر را بیفزایید. پس از آن كه خورش جا افتاد و به روغن نشست، آن را در ظرف كشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ماهی_کبابی
ماهی سالمون ۱ کیلو
پیاز ۱عدد
روغن زیتون ۳ ق غ
آب لیمو 3 ق غ
نمک و فلفل به مقدار کافی
کره به مقدار لازم
ماهی هایی که برای کباب کردن استفاده می شوند، باید درشت و بدون استخوان باشند و ترجیحا به صورت فیله باشند. ابتدا ماهی را پاک کنید و بشویید. ماهی را با دستمال حولهای یک بار مصرف خشک کنید.
در یک ظرف، ۳ ق غ روغنزیتون و ۳ ق غ آبلیمو، نمک و فلفلسیاه را با هم مخلوط کنید و روی ماهی بریزید. پیاز را رنده کرده و فقط آب آن را روی ماهی ها بریزید. ماهی های آغشته به این سس را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس ماهی را در توری با سوراخ های ریز گذاشته و روی کبابپز یا منقل قرار دهید و حین پخت، با یک قلم مو ۲ ق غ روغنزیتون و یا کره به دو طرف آن بمالید.
آتش ذغال باید آرام گرفته باشد. فاصله ماهی ها تا آتش حتما باید حدود 7 یا 8 سانت باشد. در غیر این صورت، اگر ماهی ها خیلی نزدیک به آتش قرار بگیرند، زود می سوزند. منقل را آرام باد بزنید.
وقتی یک طرف ماهی ها کباب شدند، طرف دیگر را به همین طریق کباب کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترشی_ربی_فلفل
ابتدا فلفل های تند و بشورید و روی یک پارچه نخی پهن کنید تا آب اضافیش خشک شود
در این میان کمی گشنیز و جعفری تازه را بشورین و اجازه بدهید خوب خشک شود و آب اضافی نداشته باشد .یک بوته سیر را هم بشورید کناری بگذارید.
فلفل ها تقریبا چهار کیلو بودن شما حدودا دو کیلو گوجه را میکس کنید و از،صافی رد کنید آب گوجه را با سه قاشق غذا خوری نمک ،بجوشونید طوری که آبی نداشته و نسبتا غلیظ شده باشد
این سس رو که تقریبا گرم هست و به فلفل ها اضافه کنید ،باز تست کنید اگر کم نمک بود حتما اضافه کنید ،همه رو خوب با هم مخلوط کنید و مقداری سرکه انگور رو که از،قبل جوشونده بودین و سرد شده رو به این موادتون اضافه کنید،در حدی که ترشی رو رقیق تر کنه ،این ترشی رو در جای خنک و تاریک قرار بدین بعد از ده یا دوازده روز بعد آمادست
نکته
خیلی مهمه اون سسی رو که روی فلفل ها میریزید آب اضافی نداشته باشه چون باعث کپک زدن ترشی میشه ولی اگر به اندازه یک شیشه میخواین درست کنید اشکالی نداره اما برای مقدار بیشتر این نکته رو در نظر بگیرید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کته_ماکارونی
مواد لازم
ماکارونی
سینه ی مرغ
فلفل دلمه ای
پیاز
قارچ
گوجه
که با توجه به ذائقه و سلیقه ی خودتون مقدار مواد رو کم و زیاد کنید.
در یک تابه ای گود مقداری روغن بریزید و ماکارونی ها رو به صورت عمودی مرکز تابه بگذارید.
سینه ی مرغ رو مکعبی خرد کنید، قارچ و پیاز و فلفل و گوجه رو هم ریز خرد کنید .
سینه مرغ رو به دو قسمت تقسیم کنید .
و یک طرف ماکارونی رو سینه ی مرغ ، گوجه ، قارچ و طرف دیگه پیاز ، سینه ی مرغ ، فلفل دلمه ای بریزید.
روی مواد رو نمک و فلفل و ادویه های دلخواه بپاشید و مقداری آب روی مواد بریزید تا حدی که روی ماکارونی ها رو بگیره.
درب تابه رو بگذارید و زمان بدید تا آب بجوشه و ماکارونی ها نرم بشن و وقتی آب ماکارونی کشیده شد و کمی آب ته تابه بود مواد رو همراه ماکارونی هم بزنید و شعله رو ملایم کنید تا ماکارونی دم بکشه و مواد به خورد هم برن. در صورت دلخواه می تونید کمی گوجه گیلاسی روی ماکارونی بریزید و کمی پنیر پیتزای رنده شده روی ماکارونی بپاشید و با چند برگ ریحان بزارید دم بکشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سالاد_لبو_وپرتغال👩🍳
اسفناج
لبو
پرتغال
پنیر فتا
پیازچه
پیاز قرمز
نمک
فلفل
آب لیمو
روغن زیتون
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سس_تند
👩🍳مواد لازم
3 کیلو گوجه فرنگی
1 کیلو فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای)
20_15 حبه سیر
100 گرم فلفل چینی تند (اگر تند دوست دارید میتوانید مقدار فلفل چینی را اضافه کنید)
1.5 الی 2 ق غ سنگ نمک (نمک معمولی هم میشه)
1 لیوان سرکه انگور
1 لیوان روغن زیتون
1 ق غ شکر
1 ق چ فلفل سیاه
1 بسته جعفری (حدود 30 ساقه)
#طرز_تهیه
گوجه فرنگی و فلفل های قرمز را بشویید و در غذاساز خرد کنید. داخل قابلمه بریزید و نمک اضافه کنید و روی اجاق بذارید. با در باز تا وقتی که آب اضافی ۸کشیده شود حدود 1 الی 1.5 ساعت بجوشانید.
فلفل تند چینی و سیر ریز ریز خرد شده ، فلفل سیاه ، شکر ، روغن و سرکه را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر بجوشانید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. سس را بصورت گرم داخل شیشه بریزید و با در تازه محکم ببندید و شیشه را بصورت سر و ته بذارید. 8_7 ساعت به اینصورت نگه دارید و سپس برگردانید و در جای سرد نگه دارید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#توپک_ژله_ای 🍡 😋🥳🥳🥳
🔸ابتدا ژله با طعم دلخواهتان را در نصف ليوان آب داغ حل كرده و وقتي به دماي محيط رسيد نصف ليوان شير اضافه كنيد.
دقت كنيد شير به دماي محيط برسد كه موقع اضافه كردن به ژله نبُرد.
قالب را با كمي روغن چرب كرده و ژله را داخل قالب بريزيد.
و در يخچال قرار دهيد تا ببندد.
من از ژله ي طالبي و انار و قالب توپي استفاده كردم.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#توپک_ژله_ای 🍡 😋🥳🥳🥳
🔸ابتدا ژله با طعم دلخواهتان را در نصف ليوان آب داغ حل كرده و وقتي به دماي محيط رسيد نصف ليوان شير اضافه كنيد.
دقت كنيد شير به دماي محيط برسد كه موقع اضافه كردن به ژله نبُرد.
قالب را با كمي روغن چرب كرده و ژله را داخل قالب بريزيد.
و در يخچال قرار دهيد تا ببندد.
من از ژله ي طالبي و انار و قالب توپي استفاده كردم.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾