eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
۱/۵ پیمانه عدس را بعد شستن با دو پیمانه آب بزارین روی حرارت تا عدس بپزه ولی له نشه آب اضافی از صافی خارج بشه. دو تا سیب زمینی رو رنده ریز میکنیم آبش و میگیریم پیاز رنده درشت بشه عدس و سیر و از چرخ گوشت رد کنید یا داخل غذا ساز بریزید تا حالت پوره در بیاد مواد و ادویه ها (پودر دارچین و پودر زیره سبز پودر آویشن کمی نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم) ٢-٣ تخم مرغ با هم ترکیب بشه مایه کتلت نه خیلی شل نه خیلی سفت باشه کتلت و شکل بدین و تو روغن سرخش کنید اگر عدس موقع پخت تو آب له بشه احتمال وا رفتن کتلت زیاده ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
یه دونه پیاز بزرگ رو نگینی خرد کنید وقتی یه کم سبک و شیشه ای شد گوشت خورشتی رو اضافه کنید و تفت بدین بعد ادویه های لازم (زردچوبه ،کاری ، دارچین و کمی فلفل سیاه ) رو اضافه کنید خوب تفت بدین تا گوشت طلایی بشه بعد چند لیوان آب بریزید و اجازه بدین تا سه ساعت بپزه و بعد اسفناج رو سه سانتی خرد کنید و تفت بدین تا حجمش کم بشه و کمی سرخ بشه ، آلو رو یکم توی کره تفت بدین و نمک و زعفرون غلیظ رو به خورش اضافه کنید و نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه بدید تا جا بیفته. حالا با برنج زعفرونی و سالاد شیرازی نوش جان کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد اولیه آلوچه 1پیمانه (برقانی) رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری شكر 2 قاشق غذاخوری رب انار 2 قاشق غذاخوری نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم پیاز 1 عدد روغن به میزان لازم ماهی 200گرم (فیله شده و بدون استخوان) آب به میزان لازم آرد به میزان لازم سیر به میزان لازم فلفل به میزان لازم دارچین به میزان لازم طرز تهیه 1. ابتدا آلوچه را در كمی آب خیس كنید. پیاز را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. 2. آلوچه را با آبش اضافه كرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه كنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را كم كنید تا آلوچه‌ها خوب له شوند و جا بیفتند. 3. ماهی را به صورت مكعب‌ خرد كرده و در آردی كه با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمك مخلوط شده است بغلطانید و در كمی روغن سرخ كنید. 4. در انتها آلوچه‌ها را با قاشق له كرده و سپس رب انار و شكر را بیفزایید. پس از آن كه خورش جا افتاد و به روغن نشست، آن را در ظرف كشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ماهی سالمون ۱ کیلو پیاز ۱عدد روغن زیتون ۳ ق غ آب لیمو 3 ق غ نمک و فلفل به مقدار کافی کره به مقدار لازم ماهی هایی که برای کباب کردن استفاده می شوند، باید درشت و بدون استخوان باشند و ترجیحا به صورت فیله باشند. ابتدا ماهی را پاک کنید و بشویید. ماهی را با دستمال حوله‌ای یک بار مصرف خشک کنید. در یک ظرف، ۳ ق غ روغن‌زیتون و ۳ ق غ آبلیمو، نمک و فلفل‌سیاه را با هم مخلوط کنید و روی ماهی بریزید. پیاز را رنده کرده و فقط آب آن را روی ماهی ها بریزید. ماهی های آغشته به این سس را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس ماهی را در توری با سوراخ های ریز گذاشته و روی کباب‌پز یا منقل قرار دهید و حین پخت، با یک قلم مو ۲ ق غ روغن‌زیتون و یا کره به دو طرف آن بمالید. آتش ذغال باید آرام گرفته باشد. فاصله ماهی ها تا آتش حتما باید حدود 7 یا 8 سانت باشد. در غیر این صورت، اگر ماهی ها خیلی نزدیک به آتش قرار بگیرند، زود می سوزند. منقل را آرام باد بزنید. وقتی یک طرف ماهی ها کباب شدند، طرف دیگر را به همین طریق کباب کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
ابتدا فلفل های تند و بشورید و روی یک پارچه نخی پهن کنید تا آب اضافیش خشک شود در این میان کمی گشنیز و جعفری تازه را بشورین و اجازه بدهید خوب خشک شود و آب اضافی نداشته باشد .یک بوته سیر را هم بشورید کناری بگذارید. فلفل ها تقریبا چهار کیلو بودن شما حدودا دو کیلو گوجه را میکس کنید و از،صافی رد کنید آب گوجه را با سه قاشق غذا خوری نمک ،بجوشونید طوری که آبی نداشته و نسبتا غلیظ شده باشد این سس رو که تقریبا گرم هست و به فلفل ها اضافه کنید ،باز تست کنید اگر کم نمک بود حتما اضافه کنید ،همه رو خوب با هم مخلوط کنید و مقداری سرکه انگور رو که از،قبل جوشونده بودین و سرد شده رو به این موادتون اضافه کنید،در حدی که ترشی رو رقیق تر کنه ،این ترشی رو در جای خنک و تاریک قرار بدین بعد از ده یا دوازده روز بعد آمادست نکته خیلی مهمه اون سسی رو که روی فلفل ها میریزید آب اضافی نداشته باشه چون باعث کپک زدن ترشی میشه ولی اگر به اندازه یک شیشه میخواین درست کنید اشکالی نداره اما برای مقدار بیشتر این نکته رو در نظر بگیرید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم ماکارونی سینه ی مرغ فلفل دلمه ای پیاز قارچ گوجه که با توجه به ذائقه و سلیقه ی خودتون مقدار مواد رو کم و زیاد کنید. در یک تابه ای گود مقداری روغن بریزید و ماکارونی ها رو به صورت عمودی مرکز تابه بگذارید. سینه ی مرغ رو مکعبی خرد کنید، قارچ و پیاز و فلفل و گوجه رو هم ریز خرد کنید . سینه مرغ رو به دو قسمت تقسیم کنید . و یک طرف ماکارونی رو سینه ی مرغ ، گوجه ، قارچ و طرف دیگه پیاز ، سینه ی مرغ ، فلفل دلمه ای بریزید. روی مواد رو نمک و فلفل و ادویه های دلخواه بپاشید و مقداری آب روی مواد بریزید تا حدی که روی ماکارونی ها رو بگیره. درب تابه رو بگذارید و زمان بدید تا آب بجوشه و ماکارونی ها نرم بشن و وقتی آب ماکارونی کشیده شد و کمی آب ته تابه بود مواد رو همراه ماکارونی هم بزنید و شعله رو ملایم کنید تا ماکارونی دم بکشه و مواد به خورد هم برن. در صورت دلخواه می تونید کمی گوجه گیلاسی روی ماکارونی بریزید و کمی پنیر پیتزای رنده شده روی ماکارونی بپاشید و با چند برگ ریحان بزارید دم بکشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 اسفناج لبو پرتغال پنیر فتا پیازچه پیاز قرمز نمک فلفل آب لیمو روغن زیتون ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
👩‍🍳مواد لازم 3 کیلو گوجه فرنگی 1 کیلو فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای) 20_15 حبه سیر 100 گرم فلفل چینی تند (اگر تند دوست دارید میتوانید مقدار فلفل چینی را اضافه کنید) 1.5 الی 2 ق غ سنگ نمک (نمک معمولی هم میشه) 1 لیوان سرکه انگور 1 لیوان روغن زیتون 1 ق غ شکر 1 ق چ فلفل سیاه 1 ‌بسته جعفری (حدود 30 ساقه) گوجه فرنگی و فلفل های قرمز را بشویید و در غذاساز خرد کنید. داخل قابلمه بریزید و نمک اضافه کنید و روی اجاق بذارید. با در باز تا وقتی که آب اضافی ۸کشیده شود حدود 1 الی 1.5 ساعت بجوشانید. فلفل تند چینی و سیر ریز ریز خرد شده ، فلفل سیاه ، شکر ، روغن و سرکه را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر بجوشانید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. سس را بصورت گرم داخل شیشه بریزید و با در تازه محکم ببندید و شیشه را بصورت سر و ته بذارید. 8_7 ساعت به اینصورت نگه دارید و سپس برگردانید و در جای سرد نگه دارید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡 😋🥳🥳🥳 🔸ابتدا ژله با طعم دلخواهتان را در نصف ليوان آب داغ حل كرده و وقتي به دماي محيط رسيد نصف ليوان شير اضافه كنيد. دقت كنيد شير به دماي محيط برسد كه موقع اضافه كردن به ژله نبُرد. قالب را با كمي روغن چرب كرده و ژله را داخل قالب بريزيد. و در يخچال قرار دهيد تا ببندد. من از ژله ي طالبي و انار و قالب توپي استفاده كردم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡 😋🥳🥳🥳 🔸ابتدا ژله با طعم دلخواهتان را در نصف ليوان آب داغ حل كرده و وقتي به دماي محيط رسيد نصف ليوان شير اضافه كنيد. دقت كنيد شير به دماي محيط برسد كه موقع اضافه كردن به ژله نبُرد. قالب را با كمي روغن چرب كرده و ژله را داخل قالب بريزيد. و در يخچال قرار دهيد تا ببندد. من از ژله ي طالبي و انار و قالب توپي استفاده كردم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍰🍰🍰 ابتدا یک کیک شکلاتی هر مدلی که دارین رو پودر کنین بعد بهش مقداری گردوی خرد شده اضافه کنین به همراه یک موز پوره شده خوب ورز بدین بعد مقداری (ترکیب شکلات تخته ای اب شده و خامه صبحانه) اضافه میکنین و خوب ورز میدین تا جاییکه خمیر منسجمی بدست بیاد بعد مواد رو داخل پلاستیک فریزر لوله میکنین و میگذارین یکساعتی داخل فریزر باشه تا خودشو خوب بگیره بعد از فریزر خارج میکنین و برش میزنین و با مقداری شگلات آب شده و پودر پسته تزیینش میکنین، به همین راحتی و خوشمزگی ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم و سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم و یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم ویک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم نکته: میتونید قبل از اینکه قلقلی ها را به سس اضافه کنید سستون را میکس کنید که پوره بشه ..میتونید مقداری غوره هم بریزید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد اولیه سیب زمینی اب پز دو عدد متوسط هویج آب پز دو عدد کینوا یک پیمانه پخته شده لوبیا عروس دو پیمانه پخته شده پیاز بنفش یک عدد و دو حبه سیر تفت داده شده نمک و فلفل و پاپریکا هم که به دلخواه طرز تهیه: مواد رو با گیاهکوب میکوبیم تا حسابی به خورد هم برن. دو پیمانه از هر اردی که مد نظرتون بود بزنید جوری که مواد دیگه نچسبه و وا نره. حالا به اندازه یک مشت از مواد میگیریم و گردش میکنیم و بعد با کف دست فشارش میدیم تا شکل برگر بگیره. رو سینی فر، کاغذ روغنی میزاریم و فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم میکنیم. روی ورگر رو با قلمو روغن میزنیم و میذاریم تو فر برای سی دقیقه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
بادمجان سرخ شده گوشت چرخكرده پياز ادويه زعفران نمك براي تهيه اين خورشت خوشمزه اول با پياز رنده شده و گوشت كوفته قلقلياي كوچيك درست ميكنيم با ادويه ونمك بعد سس درست ميكنيم با پياز خوردشده نمك وادويه و زعفران و رب كمي اب ميريزيم و ميذاريم تا بجوشه تو اين فاصله گوشت قلقليامونوسرخ ميكنيم و ميندازي توي اب جوش و زيرشو كم ميكنيم تا بأزه حالا بادمجوناي سرخ شدمونوبه خورشت اضافه ميكنيم اندازه ده دقيقه با هم بجوشه كافيه خورشت خوشمزمون امادست ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥮 😋 ▫️2عدد تخم مرغ ▫️1لیوان شکر (لیوان دسته دار) ▫️1استکان روغن مایع (نصف لیوان) ▫️1استکان شیر(نصف لیوان) 1(2/5 ق چ) ▫️3ق غ پودر کاکائو ▫️1/5لیوان آرد ▫️1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه) 🔸تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
ا؎آرزو؎من، خُـدا‌آسان‌کند‌مــرا‌بہ‌سوێ‌توراهے!💛
🍫🥤 شیر: لیوان بستنی وانیلی یا شکلاتی: ۸ اسکوپ شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای خرد شده: به میزان دلخواه ابتدا شیر و بستنی که یکم آب شده رو توی مخلوط کن ریخته و خوب میکس میکنیم، حالا شکلات رو اضافه کرده و دو دقیقه دیگه میکس میکنیم. حالا مواد رو توی لیوان ریخته و با میوه و شکلات تزئین میکنیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
[🍂؛] طُ‌بہ اندازه یِ پروانہ شدن زیبایی🦋!
خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد. مواد لازم گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم تره خرد شده:500 گرم لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه پیاز : 1 عدد متوسط گرد لیمو: 1 قاشق مرباخوری یا لیمو عمانی رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی مواد لازم 👇 5 قاشق غذاخوری سس مایونز 2 قاشق غذاخوری سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری آبلیمو 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون ادویه ها: نمک فلفل سیاه پودر پاپریکا پودر سیر پودر پیاز هر کدام نصف قاشق مرباخوری پاپریکا کمی بیشتر طرز تهیه همه مواد رو مثل ویدیو مخلوط کنید و تمام این سس حدود یه ماه داخل یخچال ماندگاری داره ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
کنار اتوبان بودیم ، خورشید سرخ ، چراغ ماشین‌ها کم‌کم روشن می‌شدند ..، تیشرتم چسبیده بود به بدنم اگر می‌چلانیدمش یك تشت را پُر از آب می‌کرد ؛ دست‌هایش را سفت گرفتم گفتم : اگر ماشین داشتیم الان زیر کولرش به ریش پاییزی که ادای تابستان را در می‌آورد ، می‌خندیدیم ! او خندید! ولی شاید من فکر می‌کردم خندید چون لب‌هایش چسبید به بیخ گوشش اما صدایی نیامد فقط نمایش و رژه دندان‌های سفیدش بود ... گفت : ماشین خریدی باید بریم شمال! گفتم : شمال ، اصلاً میریم زندگی کنیم..! باز نگاه و نمایش دندان‌ها ... بالای اتوبان رجایی روی پلِ ماشین‌ها نشسته بودیم ، پشت سرمان فضای سبز بود ، باد گرمی که می‌ریخت روی بدنمان و ماشین‌ها هم قیژژژ می‌رفتند ؛ روبه‌رویمان بیلبوردِ کلبه‌ای در وسط جنگل بود ، دستم دور کمرش پیچ خورد ، سفت بغلش کردم ؛ گفتم : فکر کن ازدواج کردیم ، خونمون شماله کلبه‌ای چوبی داریم .. آب شره کرده روی فرش‌هایمان ، ناودان پُر از آب ، تمام چوب‌های کلبه تَر شده ، کل فضا را بوی چوب پُر کرده است ، از شومینه صدای ترق و تروق میاد ، آتش می‌رقصد اما باز خونه سرده ؛ من پتوی نباتی رنگی که با پشم گوسفند تو ریسندگی کردی را می‌پیچیم دورت ، آرام آرام سرت را از بازوهایم جدا می‌کنم و می‌گذارم روی بالشی که از پَر غازها درست کرده‌ای و بوسه‌ای میزنم به صورتت ... جوراب پنبه‌ایم را پا می‌کنم می‌روم سمت اصطبل .. اسبم را که یك دست قهوه‌ای سوخته است را سوار می‌شوم و صدای چالاپ چالاپ‌اش را وقتی از علفزار پُر از آب رد می‌شود در دالان گوشم تکرار می‌شود بوی طراوت گل‌ها و سبزه‌ها و نمِ باران سینه‌ام را پُر می‌کند ؛ کنار درختِ پیری که تیکه‌ای از آن را رعد دیشب جدا کرده را با تبرم جدا می‌کنم و برایت می‌آورم تا گرم شوی ؛ می‌بینم تو بلند شده‌ای ، از زیر مرغ‌ها تخم‌مرغ را برداشته‌ای چند نوك هم به دست‌هایت زدند و من غری می‌زنم تهدید به غذای شب آن‌ها را می‌کنم ؛ تو مثل همیشه با مهربانی سقلمه‌ای به من می‌زنی .. دست‌هایت را می‌بویم و می‌بوسم و تو را می‌بینم با دست دیگری مشغول سرخ کردن تخم مرغ ها ... دیدم یكباره گفت : بسه عزیزم چقدر نقشه داری ..! پاشو شب شده ماشین بگیرم و برم .. نگاهی به جیبم می‌کنم می‌بینم ته جیبم را برایش آبنبات خریده‌ام از آن گران‌ها که دوست داشت .. بغضی می‌کنم و برمی‌گردم که به او بگویم من پول ندارم ، اما می‌بینم کسی نیست ! او رفته است همان سالی رفت که فهمید آینده‌ای با من ندارد ... و من الآن سال‌هاست هر شب گز می‌کنم ، می‌آیم روی پل رجایی تا یاد اویم باشم ، و قلبی که مثل کلبه همیشه تَر است با اشك‌های دلتنگی :') ...