فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کالباس_خونگی_راحت😍😋
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
ادویه ها:فلفل قرمز،پاپریکا، اویشن ۱ ق چ از هرکدوم / جوز هندی کمی،پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ، نمک ۱ و ۱/۴ ق غ،تخم گشنیز ۱ ق غ
آرد گندم ۲/۵ ق غ
نشاسته گندم ۲ ق غ
آب ۶۰ گرم
روغن ۷۵ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پسته خام به مقدار لازم
🔺پسته رو کمی داخل اب خیس کنید .
🔺قارچ بلانچ شده و فلفل دلمه ای و پسته رو روی دستمال بزارید تا خشک بشه اصلا اب نداشته باشه.
🔺از قالب تفلون استفاده کنید و اگه قالبتون میچسبه داخلش سلفون بکشید.
🔺قالب رو تا جایی پر کنید که نیم سانتی متر فضای خالی داشته باشه و روی قالب رو با فویل بپوشونید.
🔺به مدت ۱:۳۰ ساعت داخل فر با دمای ۱۴۰
🔺وقتی که کالباس سرد شد داخل یخچال بزارید حداقل ۸ ساعت بمونه
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✅ پاستا با سس پنیر (پاستا شیر)
✍ مواد لازم:
شیر 5 پیمانه
پاستا (ماکارونی لوله ای) 2 و یک چهارم پیمانه
کره یک دوم پیمانه
پنیر چدار کم نمک رنده شده 2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
🍜 طرز تهیه:
شیر را در یک قابلمه گرم کرده تا زمانی که به جوش بیاید (دقت کنید تا شیر سر نرود). سپس، پاستا را اضافه کرده و اجازه دهید تا شیر دوباره بجوشد. بعد از آن، حرارت را کاهش داده، مرتبا هم بزنید تا پاستا پخته شده و بیشتر میزان شیر، جذب آن شود. قبل از اینکه همه شیر به طور کامل تبخیر شود (حواستان باشد تا ته نگیرد)، کره، پنیر چدار، نمک و فلفل را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. وقتی پاستاها کاملا و به صورت یکنواخت به سس آغشته شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و پاستا با سس پنیر را در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید.
می توانید برای تزیین از گشنیز و جعفری خرد شده استفاده کنید.
دقت کنید چون قرار نیست که پاستاها بعدا دم بکشند، اجازه دهید تا به اندازه کافی در شیر نرم شوند.
اگر هنگام پخت پاستا در شیر، مقدار شیر خیلی کم شد، می توانید یک چهارم پیمانه شیر گرم دیگر اضافه کنید تا پاستا کاملا در آن پخته شود .
#پاستا_پنیری
.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
چشمانت دلم را به ناکجاآباد میبرد!
چشمانت قلبم را تسخیر می کند!
چشمانت ذهنم وروحم را آرام می کند!...
مهردخت🌱
#معجون
1 لیوان شیر سرد، 300 گرم بستنی، 1 ق گردو خرد شده، 1 ق پودر نارگیل، یک ق کنجد بوداده، 1/4 ق دارچین، 2 ق خامه، 1 ق فندق آسیاب شده، 100 گرم خرما بدون پوست، 2 عدد موز، 1 ق عسل
تمامی مواد را داخل میکسر بریزید و به مدت چند دقیقه ميكس كنيد تا با هم مخلوط شوند.
سپس مایع را داخل لیوان بریزید و روی آن را با حلقه های موز، کمپوت آناناس، مغزهای مختلف و پودر نارگیل تزیین نماييد.
در تهیه معجون استفاده از مواد مختلف مانند دارچین و خرما و مغزها کاملا سلیقه ای است مواد اصلی آن بستنی و شیر و موز و مغزها هستند و انتخاب مغزها سلیقه ای است.
به هیچ عنوان برای شیرین کردن معجون از شکر استفاده نکنید.
میوه ها را به گونه ای انتخاب کنید که طعمشان با هم هماهنگی داشته باشد و به هیچ عنوان از میوه های ترش استفاده نکنید چون مزه اش با بستنی و موز تضاد دارد. بهترین میوه هایی که میتوانید استفاده کنید انجیر و توت فرنگی و آناناس است.
هم چنین میتوانید با طعم دهنده های مختلف مثل شکلات و نسکافه و... معجون را در طعم های مختلف تهیه و نوش جان کنید.
.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه😍😋
• اين دسر جذاب رو امتحان کن بهت قول میدم عاشقش میشی 😍🥰
موادشم راحت و در دسترس همه است 😁
پس حتما ذخیره اش کن تا درستش کنی 😊
.
اینارو میخوایم 😍👇🏻
موز یک عدد
زرده تخم مرغ یک عدد
شکر ۱/۴ پیمانه
ارد ۱ ق غ
نشاسته ۱.۵ ق غ
شیر ۲ لیوان
خامه ۱۰۰ گرم
بیسکوییت یک بسته
.
🍃همه مراحل رو که کامل توضیح دادم
🍃درآخر برای یکدست شدن موادتون میتونید با گوشتکوب برقی بزنید تا کاملا پوره بشه.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرغ😍😋
سینه مرغ: یک عدد
خیارشور: یکلیوان
گردو خردشده : ۱/۲ لیوان
پیازچه: یک لیوان
مخلوط جعفری و شوید: یک پیمانه
هویج رنده شده: یک پیمانه
سس مایونز: یک لیوان
ماست پرچرب: ۱/۲ لیوان
خامه: ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
نون تست: یک بسته
سینه مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای بپزید و بعدش میکس کنید یا ریش ریش کنید و طبق کلیپ همه مواد رو با هم ترکیب کنید و ادامه کار
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#قورمه_سبزی_بامرغ
اگه يه روز عين من ساعت ١١ صبح يهو هوس قورمه سبزي كرديد و يقين دارين كه با گوشت قرمز غذاتون حاضر نميشه يه سر ببرين تو فريزر و يه بسته مرغ بردارين و با يه پيمانه لوبيا چشم بلبلي سبز و تازه ،يه بسته سبزي سرخ شده قورمه با نمك و زرچوبه تو قابلمه تفت بديد و درش رو بزاريد تا يه كم به خورد هم برن بعدش يك ق سر پر رب گوجه اضافه و و چند تا ليمو اماني مقداري آب و درش رو بزاريد تا خوب بپزه و جا بيفته اين قورمه سبزي چون با مرغ درست ميشه دو ساعت بيشتر زمان نميبره، گوجه سرخ شده به قورمه اضافه كردم. برنج هم تو پلوپز درست كردم و مقداري زعفرون دم شده با روغن بهش اضافه كردم تا اين برنج خوشگل و تحويلم داد.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی_اتریشی
بعد شیرینی مربایی من عاشق این شیرینی همیشه هم رو سفره عیدم هست ، چون خودم عاشقشم🤣
بیا بهت بگم چیا میخواد ،مطمئنم توام وقتی مواد کم هزینه شو ببینی عاشقش میشی
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم تقریبا نصف لیوان زدم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱۲۵ گرم ( یک بند انگشت مونده تا لیوان پر بشه)
( بخدا خودمم خندم میگیره از اندازه ای که میپم ولی دارم سعی میکنم طوری بگم تا همه متوجه شن🤣)
شکلات هم به اندازه لازم برای تزیین
دیدی چیزی نمیخواست؟😝
🌼بجای کره از روغن صاف هم میشه استفاده کرد😍
🌼 آرد رو کنترل شده بریزید تا موادتون مثل من سفت نشه 😝
🌼 خمیر لطیف رو به شل به دست میاد😝
بخند بابا همه چیو آسون بگیری آسون پیش میره🥰🥰
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
ترفندکتلت خوشمزه😋
🔸برای تهیه کتلت و یا کوفته قلقلی به جای ارد استفاده از پودر نان باگت در خوشمزه تر شدن و تردی موثر است
🔸همچنین جهت غلیظ کردن خورشتها در زمانهایی که وقت کمی دارید.
.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر موزی😍😋
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک برگردان آناناس😍😋
مواد لازم خمیر:
۲ عدد تخم مرغ
نمک
۱۲۰ گرم شکر قهوه ای
نصف پیمانه روغن
۲۰۰ گرم آرد
یک پیمانه و نصفی شیر
بکین پودر ۱۰ گرم
و همچنین:
آنانس و آلبالو یا گیلاس یا توت
روش تهیه:
مواد خمیر را کاملا مخلوط میکنیم.
در سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم.
روی کاغذ شکر میپاشیم.
آناناس ها را روی کاغذ چیده وسط آنها را میتوانیم با گیلاس یا میوه مانند آن پر کنیم.
خمیر را روی میوه ها ریخته پهن میکنیم.
کیک را با دمای ۱۸۰ درجه تا ۳۰ دقیقه در فر حرارت میرهیم.
کیک ما بعد از خارج شدن از قالب آماده هست.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#رول_تن_ماهى
🔸روغن تن ماهى را گرفته،تن رو روى نان لواش پخش ميكنيم مقدارى جعفرى خوردشده روش ميريزيم از يك سمت شروع به رول ميكنيم بعد از يك ساعت برش ميزنيم
.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش آلو اسفناج
دستور تهیه :👇
اول یه دونه پیاز نسبتا درشت رو نگینی خرد میکنم و با کمی روغن تفت میدم. بعد فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنم وتفت میدم. حالا گوشت ها رو میریزم به همراه یه دونه قلم گوسفندی رو هم حسابی تفت میدم.
وقتی گوشت ها خوب تفت خورد و رنگشون عوض شد دو لیوان آب جوش میریزم و درب قابلمه رو میبندم به مدت دوتا سه ساعت تا گوشت ها پخته بشن.
تا زمانی که گوشت ها میپزن در تابه ای جدا اسفناج ها رو سرخ میکنیم (خیلی تفت نمیدم میخام خاصیت اسفناج حفظ بشه)
وقتی گوشت ها پخته شدن اسفناج ها رو به قابلمه منتقل میکنم و نمک و دو عدد چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری رب انار و آلوهای از قبل خیس خورده روهم اضافه میکنم (من به ازای هر نفر 5تا آلو میریزم)
و دوباره درب قابلمه رو میبندم تا خوب به روغن بیفته.
پ. ن. اگر که ترشی خورشتتون کم بود میتونید یک قاشق غذاخوری آبغوره اضافه کنید
عالی میشه.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیر_ماهی_سرخ_شده
برای شیرماهی سرخ شده اول تکه های ماهی رو شستم و آبکش کردم و داخل ظرفی گذاشتم و یه پیاز بزرگ رو حلقه حلقه کردم و بمقدار لازم نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر زنجبیل و کمی زعفران و آب یک لیمو ترش تازه رو روی ماهی ها ریختم و مواد رو به ماهی ها مالیدم ومابین ماهی ها حلقه های پیاز گذاشتم و در ظرف رو محکم بستم و توی یخچال گذاشتم و بعد از ۱۲ ساعت پیاز رو جدا کردم و ماهی ها رو برداشتم و دوباره با نمکدان کمی نمک روش ریختم و داخل روغن سرخ کردم هر طرفش که سرخ شد طرف بعدی رو سرخ کردم تقریبا ۶،۷ دقیقه ای طول کشید تا هر طرف سرخ شد،مواظب باشید موقع برگردوندن ماهیها اونا رو خرد نکنید با استفاده از دوتا کفگیر ماهی ها رو برگردونین.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترفند_آشپزی🍛
🔴هنگام تهيه ته چين
در برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. به اين صورت هم مزه و هم رنگ زعفران بهترخواهد شد
.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو پیازه
👨🏻🍳برای درست کردن این غذا اول از همه دوتا سیب زمینی هامون رو نگینی ریز میکنیم و سرخشون میکنیم
.
یک عدد پیاز متوسط هم به صورت خلالی ، ریز میکنیم
.
وقتی پیازهامون طلایی شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم
.
زردچوبه و فلفل سیاه و نمک رو بهش اضافه میکنیم
.
دو-سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو با روغن تفت میدیم
.
گوجه فرنگی رو با روغن تفت میدیم و بهمراه سیب زمینی نگینی سرخ شده به موادمون اضافه میکنیم
.
در پایان یک چهارم لیوان آب میریزیم و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه میزاریم که بپزه 😍
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_مرغ😍😋
مواد لازم:
۱-مرغ ۱ کیلو
۲-پیاز ۲ عدد
۳-سیر ۳ حبه
۴-فلفل دلمه ای ۱٫۴ عدد
۵-نان باگت ۱ عدد
۶-شیر ۱٫۲ پ
۷-زعفران ۲ ق.غ
۸-کره ۵۰ گرم
۹-نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم
نکات:
ترکیب شیر و نون باگت بافت کباب رو فوق العاده نرم میکنه، مایه کباب اگه شل شد میتونید ۱ تا ۲ قاشق آرد اضافه کنید.
مثل من میتونید مواد رو در غذا ساز مخلوط کنید و اگه غذاساز نداشتید مرغ رو چرخ کنید و حتما مواد رو خوب ورز بدین که مواد به خوبی با هم مخلوط بشه.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#مربای_کدو_حلوایی
کدو حلوایی یک کیلو
شکر یک کیلو تا یک ونیم کیلو بستگی داره به شیرین بودن کدو داره
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
آهک یک ونیم لیوان+آب ۵لیتر
طرز تهیه:
کدوها رو برش بزنید ویا مثل من با قالبهای کوچولو قالب بزنید.
آهک رو با آب مخلوط کنید بزارید تا آهک ته نشین بشه بعد آب رویی که زلاله داخل کاسه دیگه ای بریزیدمواظب باشید تا آهک ته نشین شده وارد کاسه نشه ،کدوها رو داخلش بریزید وبزارید تا ۲۴ساعت داخلش بمونه،حالا آب کدوها رو خالی کنید وآب روی کدوها بریزید وبزارید بمونه هر چندساعت یکبار آب کدوها رو عوض کنید تا یکروز یا ۲۴ساعت اینکارو بکنید.
بعد شکر رو با دو پیمانه آب بزارید روی حرارت تا کمی قوام بیاد وبعد کدوها رو داخلش بریزید وبا حرارت کم بزارید تا مربا بپزه حدودا ۲ساعت با حرارت ملایم کافیه
در اواخر پخت جوهر لیمو رو با یک قاشق آب سرد مخلوط وداخل مربا بریزید بعلاوه وانیل
آب آهک باعث تردی کدو میشه وخیلی کرانچی وعالی میشه .
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید.
.
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾