eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🌯 😋 ▫️گوشت راسه گوساله 250 گرم ▫️قارچ5-6 عدد ▫️خامه 35 گرم ▫️شیر نصف لیوان ▫️آرد 1 قاشق چایخوری ▫️نمک و فلفل ،آویشن و رزماری ▫️روغن زیتون مقدار لازم ▫️پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم 🔸گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا و‌گودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یکی دیگه از شیرینی های عید😋❤️ تهیه این شیرینی بسیار آسون و بدون نیاز به قالبه🥰 شیرینی مغزدار نوروز👍 به۱دونه تخم مرغ،نصف لیوان روغن معادل۱۰۰میلی لیتر،۱/۴قاشق چای خوری نمک،۱قاشق چای خوری وانیل،۳/۴لیوان شکر معادل۱۰۰گرم اضافه کنید،شروع به هم زدن کنید تا مواد ترکیب بشن مقدار آرد مورد استفاده شما بستگی به کیفیت اون داره مقداری آرد،نصف لیوان نشاسته معادل۵۰گرم،نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر معادل۲گرم،دوباره مقداری آرد اضافه کنید،هم بزنید تا مواد با همدیگه به خوبی مخلوط بشن آرد رو تاجایی که خمیر نرم ویکدستی داشته باشید اضافه کنید 🥦 آشپزی با عشق 1⃣ 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک های بیسکوییتی با سس شکلاتی 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
🍲 😋 سینه مرغ یک عدد سیر 3 حبه زنجبیل رنده شده 1 ق چ روغن زیتون 1 ق غ فلفل قرمز 1 ق چ زیره 1 ق چ دارچین 1 ق چ گرام ماسالا 1 ق غ ماست 3 ق غ 🔸سیر و زنجبیل رو در روغن تفت داده و بقیه ادویه ها رو اضافه کنید و همین که بوش بلند شد خاموشش کنید. کلا یک دقیقه 🔸مخلوط ادویه ها رو با ماست توی یک زیپ کیپ بریزید و زیپ کیپ رو خوب تکون بدید تا مخلوط یکنواختی بدست بیاد. بعد تیکه های مرغ رو بندازید توش و بذارید توی یخچال. میتونید اینکار رو از شب قبل انجام بدید و یا فقط نیم تا ساعت بذارید بمونه. حالا کف ماهیتابه گریل رو با روغن زیتون چرب کنید و مرغها رو گریل کنید. هرسمت 3 دقیقه با حرارت متوسط من کمی بیشتر از سه دقیقه گذاشتم یعنی تازمانی که پخته شه 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
🍹 😋 ▫️2ق غ نسکافه ▫️2ق غ شکر ▫️2ق غ ابجوش 🔸همه رو باهم قاطی کنید با همزن 5دقیقه بزنید تا فرم بگیره و رد همزن روش بمونه . حالا یک لیوان شیر سررررد بردارید دوست دارید توش یخ بندازید و این فوم نسکافه ای محشرو روش بریزید و سرو کنید 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون یه خورش کرفس عالی و جاافتاده آوردم 😋😋قسمت دوم 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی😋😋 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون یه خورش کرفس عالی و جاافتاده آوردم 😋😋قسمت سوم 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
🥔 😋 ▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم ▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه ▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه ▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
28.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🫔 😋👆 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
وقتی‌غمگینم وقتی‌اوقاتم‌تلخ‌است . . وقتی‌کلافه‌ام ؛ وقتی‌دلم‌نمی‌خواهدهیچ‌کس‌را دراین‌دنیا‌ببینم حتی‌وقتی‌باشما‌قهرم به سمتِ‌خانه‌ی‌شما‌راه‌می‌افتم:)!✨
🍛 😋 🔸ابتدا برای سه نفر یک پیاز درشت رو رنده زده و با 300 تا 400 گرم گوشت چرخ کرده ، دو قاشق سوپخوری پودر جو دو سر و مقداری زردچوبه ، نمک، فلفل سیاه ، یک قاشق چایخوری گلپر و یک دوم قاشق چایخوری سماق مخلوط کرده همه رو با هم ورز داده و کف یک ماهی تابه ، پهن کنید و در ماهی تابه رو بذارید و با شعله کم زمان بدید تا بپزه بعد از چند دقیقه شروع می کنه به آب انداختن، وقتی آب کباب کامل کشیده شد یک قاشق روغن و دو قاشق زعفران دم شده بهش اضافه کنید تا کامل سرخ بشه بعد اون طرف کباب رو هم به همین ترتیب بذارید با روغن سرخ بشه سپس برای سس یک قاشق غذاخوری رب گوجه رو با کمی روغن و یک قاشق آبلیمو تفت بدید و دو طرف کباب آماده شده رو آغشته به رب کنید. سه پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید آبکش کنید و کف قابلمه روغن بریزید و نان یا سیب زمینی بچینید و برنج آبکش شده رو تو قابلمه بریزید ، نصف استکان زعفران دم شده بدید و کباب آماده رو روی پلو قرار بدید تا با پلو دم بکشه 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
دارم‌به‌این‌فکر‌می‌کنم‌که . . تونباشی‌چه‌کنم(:🧡؟ ‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کامل با تمام نکات👌 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
. هستن ایشون😜😋 الان ک فصلشه دست بجنبونید,خیلی راحته. ها رو تمیز کنید و بشورید, تو ی سینی یه ردیف پخش کنید,یعنی آلبالوها رو هم نیفتن,کنار هم باشن,نمک بزنید و بزارید توی بالکن یا پشت بوم,احتیاج به آفتاب مستقیم نیست البته اگه باشه که چه بهتر ,آلبالوها زودتر خشک میشن😉. من تو یخچال نگهداری میکنم توی ظرف دربسته,اگه کامل خشک بشه بیرون یخچال هم میشه نگه داشت. قبل از مصرف بشورید😉☺😊. به همین راحتی-به همین خوشمزگی راستی دقت کنید ازین آلبالو پیوندیا نباشه,خیلی جالب نمیشه😚 .. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
#کیک_بدون_روغن این کیک بدلیل نداشتن هرگونه روغن و کره کیک ارزون و مناسبی در میاد تخم مرغ 5 عدد شکر 300 گرم ارد 300 گرم ارد برنج50 گرم بکینگ پودر 1/2ق سوپخوری وانیل 1/4ق چ شیر سرد 1 لیوان شربت 1و 1/2ق سوپ خوری(برای تهیه شربت 1/2 پیمانه اب و1/2 پیمانه گلاب و1/2شکر رو روی حرارت خیلی ملایم قرار بدین تا شکر به خودی خود و بدون هم زدن در اب حل بشه و کم کم شربت قوام بیاد و به حجم مورد نظر که یک و نیم قاشق سوپخوریه برسه) حتما اجازه بدین شربت سرد بشه. میتونید بجای شربت از عسل استفاده کنید که ممکنه یکم رنگ کیکو تیره تر کنه فقط زرده و سفیده تخم مرغهارو جدا کنید.سفیده رو حسابی با همزن برقی بزنید تا جایی که جای پره های همزن روش بمونه و کم کم یک سوم از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیره زرده رو بهمرا وانیل و مابقی شکر خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه در حین اینکار شربت رو بهش اضافه کنید و در اخر نصف مقدار شیر سرد رو باهاش مخلوط کنید. اردهارو مخلوط و با بکینگ پودر سه بار الک کنید سفیده زده شده و اردهاروبه تناوب به زرده ها اضافه کنید در سه الی چهار مرحله و هم بزنید حتما با لیستک هم بزنید و بصورت دورانی خیلی حساسه این مرحله نباید ارد داخل مواد گلوله گلوله بشه نصف دیگه شیر سرد رو هم با مواد مخلوط کنید و بازم با لیستک هم بزنید تا مواد یکدست بشه مواد کیک رو در قالب از قبل چرب و ارد پاشی شده با قطر 25 سانت بریزید با فر از پیش گرم شده در دمای 185 درجه بمدت تقریبی 55 دقیقه لطفا در اخر پخت با خلال چوبی امتحانش کنید اگر نپخته بود حدود 10 دقیقه دیگه بهش زمان بدین این کیک بافت پوک و نرمی داره و هم بدون تزیین خوشمزه است و هم اینکه میتونید خامه کشی کنید چون یجورایی مثل کیکهای شیفون هست ته مزه ارد برنج داره که خیلی خوش بو و خوشمزه میشه البته اگه ارد برنج ایرانی و مطمئنی توش بریزید. در اخر بگم که چون قالب من کوچکتر بود من با 4 تخم مرغ کیکم رو درست کردم قطر قالب من در کف 20 هست وقسمت بالاش 24 میشه حتما قالب کیکتون دیواره اش از 7 سانت بیشتر باشه چون این کیک پف زیادی میکنه و ممکنه از قالب سر ریز شه. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به یک دونه سفیده تخم مرغ چند قطره سرکه اضافه کنید،هم بزنید تا سفیده از حالت اولیش در بیاد روی خمیر رو اول با سفیده تخم مرغ براش کنید روی خمیر رو با بادوم زمینی خرد شده بپوشونید داخل سینی فر بچینید و با حرارت۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت۲۰الی۲۵ دقیقه بپزید بفرمایید اینم از شیرینی بادوم زمینی خوشمزه و ترد شما نوش جان 🥦 آشپزی با عشق 3⃣ 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. در عرض یک ربع یه پنکیک سریع و سالم درست کنید و نوش جان کنید. مواد اولیه پنکیک : آرد یک پیمانه شکر 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری تخم مرغ یک عدد بزرگ شیر یک پیمانه روغن 2 قاشق غذاخوری همه مواد رو طبق ویدئو باهم کاملا ترکیب کنید تا مایع کاملا یکدست بشه بعد روی تابه چرب شده سرخ کنید. هرچه قدر مایع غلیظ تر باشه پنکیک ضخیم تر میشه با انواع شکلات صبحانه،مربا،عسل و هرچی که دوست دارید میل کنید. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮🍮 مواد لازم: شیر پنج لیوان پودر کاکائو یک چهارم لیوان شکر یک لیوان کره شصت گرم نشاسته ذرت یک چهارم لیوان پودر ژلاتین چهار قاشق س قهوه فوری دو ق س شکلات تلخ صد گرم خامه صبحانه یک و نیم لیوان آب جوش یک چهارم لیوان ‌ طرزتهیه: اول پودر ژلاتین رو روی یک لیوان شیر سرد بریزید و بعد بصورت بنماری ذوب کنید قهوه فوری و ابجوش رو هم‌مخلوط کنید شکلات رو هم در مایکروفر ذوب کنید مابقی شیر،شکر ،خامه،نشاسته پودر کاکائو رو ترکیب و از صافی رد کنید روی حرارت ملایم مدام هم زده تا غلیظ شود در اخر کره شکلات مذاب رو اضافه کرده تا مجدد بجوش آید از روی حرارت برداشته وقتی از داغی افتاد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه و سریعا هم میزنیم تا یکنواخت شود و مجدد از صافی رد کنید در قالب بریزید...بهتره یک شب داخل یخچال بمونه و روز بعد از قالب براحتی درمیاد.میتونید بصورت لیوانی هم سرو کنید 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای به درست کن 😋😋😋 🍭 ✨ 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
رفتنی ها رفتند غمها آمدند ردپای رفتن شان خشک شد اما اینبار غم، با سوز بیشتری در قلب رسوخ کرد:) -نرگس سیلی ریز🌿🌸
🥯 😋 آرد سفید 1/2/3 پیمانه کره 100 گرم پودر قند 1/2 پیمانه تخم مرغ 1 عدد وانیل‏ 1/2 ق چ بیکینگ پودر 1 ق چ شکلات تخته ای 100 گرم پودر نارگیل پسته، کنجد، بادام به مقدار لازم 🔸ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده وبا دست مخلوط میکنیم بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده درسینی روی کاغذ روغنی میچینیم با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود وبا چنگال رویش خط می اندازیم در فر از قبل گرم شده با حرارت 160 درجه سانتیگراد طبقه وسط 15 دقیقه میپزیم بعد از خنک شدن در شکلات ذوب شده زده ودر پودر بزنین 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن اسفناج و سیب زمینی یه شام خوشمزه😋😋😋 مواد لازم: 5-6 سیب زمینی متوسط 2_3 مشت اسفناج 1 پیاز بزرگ 2 حبه سیر 2 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه 4 قاشق غذاخوری روغن نمک،فلفل سیاه ،فلفل چیلی طبق ذائقه 150 گرم پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده مواد سس بشامل👇 2 لیوان شیر 1.5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد مقداری نمک ، جوز هندی طرز تهیه: سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش بزنید،برش ها خیلی نازک نباشند. سپس انها را با مقداری اب و نمک بپزید(زیاد نجوشانید تا سیب زمینی له نشوند)در یک تابه پیاز و سیر را خرد شده را به همراه 3 قاشق غذاخوری روغن به مدت 1 دقیقه تفت دهید،فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید،سپس اسفناج شسته و درشت خرد شده را اضافه کنید،روی آنها فلفل سیاه و فلفل قرمز پرک شده بپاشید. اسفناج را روی حرارت متوسط ​​بپزید تا آب آن کامل کشیده شود، 🥦 آشپزی با عشق 1⃣ 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
🌯 600 گرم گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله مخلوط رو با 1 عدد پیاز رنده شده و آبش گرفته شده، نصف پیمانه آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا و 2 ق غ خ جعفری ریز خورد شده به خوبی ورز دادم به مدت 5 دقیقه مدام ورز دادم سپس روش یه سلفون کشیدم و 1 ساعت بهش استراحت دادم سپس توی دستم به شکل سوسیس دراوردم و توی مقدار خیلی کمی روغن سرخشون کردم. سپس نون پیتا رو باز کردم و از کوفته ها و سیبزمینی سرخ شده و به سالاد که محتویاتش( گوجه خلالی و پیاز خلالی و جعفری ساطوری و آبلیمو و نمک بود) روش ریختم و ساندویچش کردم که فوق العاده لذیذ و خوشمزه بود. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
محلبی توتفرنگی 😍😍 ✍مواد لازم: شیر 2لیوان شکر نصف لیوان نشاسته 4 ق غ گلاب به مقدار لازم توت فرنگی نصف پیمانه تخم خرفه یک ق غ 🍜 طرز تهیه: داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. تخم خرفه را با مقدار کمی آب خیس میدیم تا پف کنه. سپس یک سوم مواد را با آن مخلوط کرده و داخل ظرف میریزیم و میگذاریم داخل فریزر تا خودشو بگیره و رویه ببنده. حالا توت فرنگی را میکس کرده و با بقیه محلبی مخلوط میکنیم سپس به آرامی روی مخلوط محلبی با تخم خرفه میریزیم. ✔️پ ن1: حتما حتما محلبی ها خنک باشند. ✔️پ ن2:اگه قسمت اول محلبی رویه نبنده وقتی قسمت دوم رو بریزین با هم مخلوط میشن و دورنگ درنمیاد. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦