eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥧 😋 ▫️دو عدد تخم مرغ ▫️یک استکان شکر(70 گرم) ▫️نصف لیوان شیر ▫️یک استکان روغن مایع(80گرم) ▫️یک ونیم لیوان آرد(لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی) ▫️دو قاشق غذاخوری کاکائو(من بدون کاکائو درست کردم) ▫️یک پاکت بيكينگ پودر (2.5 ق چ یا 10 گرم) ▫️یک پاکت وانیل 5  گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری 🔸تخم مرغ وشکر رو به خوبی بزنید تا کف کند و کرم رنک شود  بعد مواد  مايع رو اضافه کنید و هم بزنید. و در آخر  مواد خشک رو الك كنيد واضافه کرده ومخلوط کنید .مایه  کیک آماده شده  را تا نصفه فنجانها پر كنيد. فنجان هارو در قابلمه بزارید. در قابلمه به اندازه ی نصف فنجان ها آب بریزید به صورتی که آب داخل فنجان ها پاشیده و ریخته نشود روی آن را  یه پارچه یا حوله ی کاغذی بیاندازید ودر قابلمه  ببندید. در حدود نیم ساعت یا حتی زود تر میپزد وقتی آرام با انگشتتون لمسش کنید متوجه می شوید  اماده است  یا نه. (و یا از تست خلال دندان برای پخت بعد از این زمان استفاده کنید)
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به همین راحتی ماگ کیک درست کن♥️ ♥️
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر سیب😍😋 مواد لازم: سیب🍎 شکر 🍚 دارچین خامه🧁 پنیر فتا(یا پنیر خامه ای)🧀 شیر عسلی 🍯🥛 بیسکوییت پتی بور 🧇 ༺🍉
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرنی ۳ رنگ مجلسی ✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬ مواد لازم: شیر🥛 آرد برنج🍙 خامه🥣 گلاب🌸 شکر🍚 زعفران پودر کاکائو 🍫
✍موادلازم آرد برنج مرغوب ۲۵۰ گرم پودر قند ۸۰ گرم روغن نیمه جامد ۱۲۵ گرم(میتونید از مخلوط روغن صاف و روغن نیمه جامد استفاده کنید) زرده تخم مرغ ۱ عدد پودر هل ۱/۲ ق چ گلاب ۱ ق غ نکات 👇 🔸حتما آرد برنج و پودر قند رو ۲ بار با الک ریز الک کنید یا از پارچه حریر رد کنید تا کاملا لطیف بشه. 🔹 حتما خمیر رو داخل مشما بزارید و در جای خنک خارج از یخچال ۱۲ تا ۲۴ ساعت بهش استراحت بدید. 🔸در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه ۱۵-۲۰ دقیقه بزارید بپزه. 🔹بعد از پخت صبر کنید کاملاً خنک بشه بعد از روی سینی بردارید. 🔸این شیرینی تو ظرف در دار و محیط خنک ماندگاری خیلی طولانی تره‌.
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹🍃 مواد لازم شیر ۱لیوان(به ازای هر لیوان) نسکافه گلد ۲قاشق شکر ۲قاشق بستنی ۲اسکوپ سس شکلات طرز تهیه ابتدا شیر و نسکافه و شکر با هم مخلوط می کنیم.روی حرارت می زاریم تا کاملا یکدست بشه.دقت کنید اصلا احتیاج به جوشیدن ندارد.بعد از حل شدن نسکافه،بزارید خنک بشه.حتما یخچال بزارید تا کامل سرد بشه.لیوان مورد نظر با شکلات تخته ای یا سس شکلات یا کارامل تزیین کنید.شیر سرد شده را داخلش بریزد.دو تا سه اسکوپ بستنی روش بزارید.می تونید با بیسکویت یا سس شکلات یا هر چیز دیگه ای تزیین کنید. نوش جان👌
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 💕 🥳🥳🥳 🔸️ مواد لازم : ۲ بسته بیسکوییت پتی بور ۴ ق غ خامه صبحانه ۳ ق غ پودر نارگیل نصف لیوان شکلات اب شده یک سوم لیوان شیر بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع  اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.) برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید. به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه. کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید. برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره) دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید. جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید. مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید.
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور پاناکوتای پرتقالی🤩 مواد لازم برای قسمت پرتقالی : آب پرتقال ۲ لیوان آب ۱ لیوان نشاسته ۲ ق غ شکر ۳ ق غ مواد لازم قسمت پاناکوتای سفید : آرد۴ ق غ کره ۱ ق غ شیر ۲ لیوان شکر نصف لیوان خامه نصف پاکت ژلاتین ۲ ق غ وانیل ۱ ق چ
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلبالو پلو رو با هر چی که بخواید درست می تونین کنین ، چه گوشت قلقلی ، چه مرغ و .... هر طور دوست دارین 😊 . یه پلوی خوشمزه و عالی ، نه ترشه و نه شیرین ، ملس هست طعمش البته الباهاتون خیلی ترش نباشن البالو نرمال باشه این طعم ملسی میده . ترجیحا با مربای آلبالو درست نکنین چون شیرینیه مربا زیاده پلوتون شیرین میشه و اینکه هر طور بخواید می تونین خود البالوها رو لاش بزارین از کمی از شربتش نگه دارین و موقع تزیین رنگیش کنین . می تونین هنش رو بریزین و لای پلو بزارین دم بکشه می تونین فقط کمی از شربتش بریزین و خود آلبالوها رو روی دیس بچینین بعد پخت 😊 . برای ۳ تا ۴ نفر آلبالو ۳۵۰ گرم (بدون هسته ) برنج ۳ پیمانه شکر ۱۶۰ گرم (دو سوم لیوان) گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم زعفران به میزان لازم حدودا نیم کیلو آلبالو رو چوب هاش و هسته اش رو جدا کردم . ۳۵۰ گرم آلبالو خالص شد . حدودا معادل ۲ لیوان آلبالو شد . داخل ظرفی آلبالو ها رو ریختم . شکر رو اضافه کردم و گذاشتم یه سب تا صبح توی یخچال بمونه و خودش کمی آب می اندازه . بعد روی حرارت ملایم قرار دادم . کف هاش هم گرفتم . از وقتی که شروع به جوشیدن کرد ده دقیقه تایم گرفتم و بعد از اون خود آلبالوها رو از شربتش بیرون آوردم و گذاشتم خود شربت هم ده تا پونزده خالی روی حرارت بجوشه و بعد آلبالوها رو اصافه کردم و از حرارت برداشتم . اگر شربتتون رقیق نیست همون بعد یه ربع ده دقیقه که کلا روی حرارت بود بردارین . برنج رو هم از قبل شستم و خیس کردم . برنج رو آبکش کردم .