#کوزالاک_مانتی_ترکی
مواد لازم
بادمجان 1عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 2 حبه
فلفل دلمه ای 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
ماست موسیر 1پیمانه
روغن مقداری
خمیر یوفکا مثلثی 1 بسته
فلفل و نمک
طرز تهیه
اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجان را روی آتش کباب میکنیم و پوست میگیریم و ساطوری کرده و کنار میگذاریم. پیاز و دو حبه سیر و فلفل دلمه ای رو ریز کرده و در روغن تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدیم. و حالا رب و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزه و بعد از روی حرارت برمیداریم. بادمجان را در ظرفی ریخته و ماست موسیرو کمی نمک اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر در ظرف سرو مخلوط ماست و بادمجان رو میریزیم و رویش مخلوط گوشتی رو میریزیم و یوفکاهای سرخ شده را دور ظرف میچینیم دوباره تکرار میکنیم
👩🍳🍕
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
-+سکوتگورستانرامیشنوى؟
دنیاارزشدلشکستنراندارد
میرسدروزیکههرگزدردسترسنخواهیمبود :)💚
-طعمآرامش
#خرما_شكلاتى
شكلات رو با روش بن مارى اب كنيد و روى خرما گردو بريزيد سپس در يخچال بگذاريد و اجازه دهيد تا ببندد
👩🍳🍕
🍔کتلت ذرت و گشنیز
🌽2 لیوان ذرت پخته
▢1 لیوان آرد
▢2 عدد تخم مرغ
▢½ قاشق چایخوری زیره سبز
▢½ لیوان آب
▢2 عدد پیاز
▢1 قاشق چایخوری تخم گشنیز
▢⅓ لیوان گشنیز خرد شده
▢1 قاشق چایخوری آبلیمو
🧅دستور تهیه🧅
آرد ، تخم گشنیز و زیره رو داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها، آبلیمو، آب، نمک و فلفل رو اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه
پیاز رو رنده کنید و آب اضافیش رو بگیرید و همراه با دانه های ذرت و گشنیز خرد شده به مواد دیگه اضافه کنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا داغ بشه، با قاشق از مایه کتلت بردارید و داخل روغن داغ بریزید، بعد از اینکه یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگش هم سرخ بشه.
👨🍳
#خرما_شكلاتى
شكلات رو با روش بن مارى اب كنيد و روى خرما گردو بريزيد سپس در يخچال بگذاريد و اجازه دهيد تا ببندد
👩🍳🍕
🍚چاشنی آووکادو
🥑🥑🥑🥑
🧉1 عدد آووکادو
▢1/2 پیمانه شیر نارگیل
▢1/4 پیمانه سس مایونز
▢1 قاشق چای خوری آبلیمو (تازه)
▢2 قاشق چای خوری گشنیز (تازه)
▢1 قاشق غذا خوری سس فلفل (تند)
▢3 حبه سیر (خرد شده)
▢نمک دریایی (به مقدار لازم)
▢فلفل سیاه (به مقدار لازم)
دستور تهیه🥑🥑🥑
آووکادو، شیرنارگیل، مایونز، آبلیمو، سیر، گیشنیز، سس تند و چاشنی ها رو توی مخلوط کن بریزید.✅
اونقدر مواد رو هم بزنید تا یک سس یک دست و صاف بدست بیاد. (دونه دونه نشه).😍💯
سس شما به همین سادگی حاضر شد. می تونید این سس رو با سبزیجات تازه میل کنید.😋🍀
👨🍳
🥄سس ارده
🥣🥣🥣🥣🥣
🍵5 قاشق غذا خوری ارده
▢قاشق غذا خوری نخود (پخته)
▢5 قاشق غذا خوری سرکه سیب
▢1 قاشق چای خوری نمک
▢1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
▢1/2 پیمانه آبلیمو ترش
▢1 پیمانه روغن
▢1 حبه سیر
🍘دستور تهیه🍥
نخود رو که از شب قبل خیس کردیم می ذاریم بپزه، طوری که بعد از پختن آب اون کاملا کشیده بشه.
بعد از سرد شدن، اون رو به همراه ارده، آب لیمو ترش تازه، سیر، نمک، فلفل قرمز و روغن مایع در مخلوط کن کاملا مخلوط می کنیم تا به غلظت دلخواه برسه.
👨🍳
🥗🥗پنه پستو با میگو و نخودفرنگی
🍜🍜🍜🍜
🍃🍝400 گرم پاستا پنه
▢450 گرم میگو (تمیز شده)
▢1 فنجان نخود فرنگی
▢2 فنجان بیبی اسفناج (تازه)
▢1 فنجان ریحان (تازه)
▢1/3 و 1 قاشق غذاخوری فنجان روغن زیتون بکر
▢1/4 فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
▢1/4 فنجان دانه کاج یا بادام
▢1 حبه سیر
▢به میزان لازم نمک
▢به میزان لازم فلفل سیاه
دستور تهیه✔️
توی قابلمه آب و کمی نمک بریزید و بذارید به جوش بیاد. طبق دستورالعمل روی پاکت، پاستا رو بجوشونید و بعد آبکش کنید.
حالا نوبت به آماده کردن سس پستو رسیده. اسفناج، ریحان و 1/3 فنجان روغن زیتون رو بریزید توی مخلوط کن و خوب مخلوط کنید. بعد پنیر پارمزان، دانه کاج یا بادام و سیر رو اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. دوباره مخلوط کنید تا مواد حالت سس به خودشون بگیرن.
توی ماهیتابه یک قاشق باقی مونده از روغن زیتون رو بریزید و میگو ها رو توش تفت بدید تا رنگشون تغییر کنه و بپزه.
حالا پاستا، سس پستو و نخود فرنگی رو اضافه کنید. حدود یک چهارم لیوان آب بریزید و خوب با هم مخلوطشون کنید.
در آخر روش پنیر پارمزان رنده کرده و سرو کنید. نوش جان!
👨🍳
🌞
#دست به كارشيد و اين #دسر خوشمزه رو درست كنيد
#پودینگ
✔️ ۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال👩🍳
مواد لازم #مرغ_سوخاری_سس_قارچ🍗
🍴سینه مرغ: 4 عدد
🍴زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری
🍴آبلیمو:دو قاشق غذاخوری
🍴ادویه کاری و پودرسیر و زنجبیل و نمک و فلفل
🍴آردسوخاری:4-5 قاشق غذاخوری
🍴آرد: یک قاشق غذا خوری سر پر
🍴تخم مرغ: یک عدد
🍴روغن مایع مخصوص سرخ کردن
موادلازم برای تهیه #سس_قارچ:
🥄قارچ:سیصدگرم
🥄کره: سی گرم
🥄آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
🥄آرد:یک قاشق غذاخوری سر پر
🥄شیر: یک ونیم لیوان
🥄نمک و فلفل: به میزان لازم
🥄پنیر پیتزارنده شده چهارقاشق غذا خوری
🥄خامه: دوقاشق غذا خوری
#نان_خورشیدی
مواد لازم :
440 گرم ارد قنادی
225 میلی لیتر آب/شیر (من از شیر استفاده کردم)
145 گرم شیر تغلیظ شده یا شیرعسلی
7 گرم پودر خمیر مایه
4 گرم نمک
37 گرم کره
طرز تهیه:
شیر و شیر تغلیظ شده شیرین را با هم مخلوط کنید...سپس مایه خمیر را اضافه کنید،خوب مخلوط کنید...آرد را اضافه کنید... ورز دهید
نمک و کره را اضافه کنید. ورز بدهید
روی خمیر رو بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید.
خمیر را 60 گرم به 14 عدد تقسیم کنید.
پنج عدد خمیر رو به اندازه تصویر باز کنید مابین هر کدوم کره ذوب شده بزنید و طبق تصویر برش بزنید و داخل قالبتون کاغذ روغنی پهن کنید و 5 تا خمیر رو وسط قالب بگذارید و یکی یکی از وسط خمیرهاتون که برش خوردند روی خمیر برگردونید.
8 خمیر دیگر را طبق تصویر با چاقو یا برش زن برش بدهید و دور تا دور قالبتون بچینید .
یک عدد باقی مانده رو به دو قسمت تقسیم کنید و طبق اسلاید اخر بشکل گلبرگ در بیاورید و روی نان تون بزارید.
با حرارت 180 به مدت 25-30 دقیقه بپزید... هر فر را تنظیم کنید