eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌خونگیش خوبه یا کارخونه ای؟ من از موقعی که خودم درستش کردم دیگه از بیرون نخریدم ☺️ اون خوشمزگی که خونگیش داره بیرونیا ندارن😏باید حتما درست کنی تا بدونی چی میگم😍 . بریم درستش کنیم😉 نیم کیلو بادام زمینی اول پوست بگیرین بعدش ۳ دقیقه تفت بدین تا بادوما گرم بشن فقط مواظب باشین نسوزه. داخل خردکن یا مخلوط کن بریزین و چند تا پالس بزنید و خاموش کنید و بادوما رو یک با لیسک زیرو رو کنید و بعد دوباره چند پالس بزنید و این مرحله رو چند بارتکرار کنید تا بادوما به کرم غلیظ و کش دار تبدیل بشه. داخل ظرف بریزین و بگذارید در دمای محیط قرار بگیره تا روغن بندازه. به همین راحتی 😍 . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍯مواد لازم برای کرم شکر ۷۰ گرم شیر ۳۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۳ عدد نشاسته ذرت ۲۰ گرم کره ۱ قاشق وانیل نصف قاشق چایخوری 1️⃣ابتدا شکر رو توی تابه میریزیم و با شعله ی متوسط میزاریم تا شکر آب شه (اصلا هم نمیزنیم فقط تابه رو تکون میدیم ) 2️⃣شیر داغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا شکر حل شه 3️⃣زرده ها رو با نشاسته ذرت مخلوط میکنیم و چند قاشق از مواد شکر و شیر رو کم کم بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم 4️⃣مواد رو به مواد توی تابه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ شه بعد کره و وانیل رو اضافه میکنیم و روشو میپوشونیم (نایلون با سطح کرم در تماس باشه )و توی یخچال میزاریم تا سفت شه 🎂مواد لازم برای کیک شکلاتی تخم مرغ سه عدد+سفیده هایی که از کرم مونده شکر ۱ پیمانه سر پر روغن نصف پیمانه شیر ۱پیمانه آرد ۱/۵ پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه بکینگ ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱ قاشق چایخوری 1️⃣تخم مرغ و وانیل و شکر رو میزنیم تا سفید و کشدار شه بعد مایعات رو اضافه میکنیم 2️⃣آرد و پودر کاکائو و بکینگ رو الک میکنیم به مواد اضافه میکنیم توی قالب میریزیم و تو فر ۱۸۰ از پیش گرم شده میپزیم
🌸 ✍️مواد لازم: آرد برنج ۱ پیمانه کره ذوب شده ۵۰ گرم زعفران دم کرده ۱ ق غ پودر هل نصف ق چایخوری پودر قند ۲ ق غذاخوری عسل ۲ تا ۲.۵ ق غذاخوری مغز پسته یا مغز دلخواه به تعداد شیرینی ♨️طرز تهیه مواد خشک ( آرد ، پودرقند، پودرهل) با هم مخلوط کنید سپس کره و زعفران بریزید و در نهایت عسل اضافه کنید اول با قاشق بعد با نوک انگشت ورز بدید تا خمیر یکدست و نرم بشه بعد توی پلاستیک فریزر بزارید و مدت نیم داخل یخچال استراحت بدید بعد کمی از خمیر کف قالب بزارید یه دونه پسته میانش بزارید و مجدد کمی از خمیر بزارید . توی فر گرم با درجه ۱۸۰ بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کف شیرینی کمی طلایی بشه کفایت می‌کنه بعد از پخت اصلا بهش دست نزنید چون نرمه و له میشه پس از خنک شدن توی ظرف بچینید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون_فر تخم مرغ 1 عدد ماست 1 لیوان (میشه شیر هم استفاده کرد) روغن مایع نصف لیوان آرد سفید قنادی 2 لیوان شکر 1 لیوان بیکینگ پودر 1 ق غ وانیل 1/4 ق چ نمک 1/4 ق چ همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن 5 دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو بهش اضافه کردم و کمی زدم و بعد ماست رو بهش اضافه کردم و یه کم زدم . آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کردم و به تدریج و کم کم به مواد اضافه کردم و با قاشق یا لیسک مواد رو هم زدم . درون قالبم رو که چرب کردم (روغن جدا کننده که قبلا گفتم 50 گرم کره یا روغن جامد نرم شده رو با 50 گرم روغن مایع و 50 گرم آرد سفید با همزن 7 دقیقه بزنین . این رو داخل ظرف درب بسته درون یخچال نگه داری کنین هر وقت خواستین بیارین و ازش استفاده کنین ) موادم رو داخلش ریختم . من از قالب میان تهی با قطر 20 استفاده کردم . لبالب پف کرد اگه قالب بزرگتر باشه بهتره . قابلمه ای رو روی حرارت قرار دادم از یه رینگ یا سبد یا الک هر چی که براتون مقدوره کفش قرار بدین . در قابلمه رو بزارین یه ربع با حرارت کم گرم بشه مثل فر . بعد از یه ربع قالب رو داخل قابلمه روی رینگ قرار دادم درش رو گذاشتم . لازم به دم کنی نیستش در قابلمه من خوب چفت نمیشد به خاطر این گذاشتم . قبل از 30 دقیقه در باز نشه . مدت پخت برای من با حرارت کم حدودا یک ساعت طول کشید . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه . اگه روش طلایی شده دلیلیش اینه که من بعد از پخت قالب رو برگردوندم توی یه تابه که چرب کردم روی شعله مستقیم قرار دادم یه کوچولو تا روش هم خوش رنگ بشه نزارین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای تهیه سس ماهی نیاز داریم به : زعفران دم کرده ، دو قاشق غذاخوری روغن ، آب لیموی تازه ، زردچوبه نوک قاشق چایخوری ، پودر فلفل دلمه‌ای قرمز، پودر سیر ، پودر گوجه‌فرنگی ،نمک همه اینارو با هم مخلوط میکنیم و روی ماهی میریزیم طوری که همه‌جای ماهی آغشته به سس بشه بعد روشو میپوشونیم اجازه میدیم دو سه ساعت در یخچال بمونه تا طعم دار بشه بعد در روغن سرخ میکنیم سالاد : برای تهیه سالاد ابتدا کلم رو با دو قاشق روغن کمی تفت میدم تقریبا پنج دقیقه تا نرم بشه بعد از خنک شدن ذرت ، خیارشور ، شوید ، نمک ، فلفل‌سیاه ، دو قاشق روغن‌زیتون ، دو قاشق سس مایونز ، دو حبه سیر رنده شده و یک لیوان ماست اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم ماست بهتر است کمی سفت باشد ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی دادلی شیرینی دادلی شیرینی خوشمزه و عاالی . با بافتی نرم .طعمش و بوش آدم رو مدهوش می کنه . من باز به لیوان مثل همیشه براتون انداره ها رو نوشتم ولی خودتون ببینید دیگه با تقریبا و حدودا کار شیرینی پزی خیلی سخته همینه که توی شیرینی پزی یک گرم هم مهمه . تاکید مهم اندازه به گرم معیار درسته . برای حدودا ۲۲ عدد کره ۵۰ گرم روغن جامد ۴۰ گرم (حدودا حدودا ۲ تا ۳ ق غ) (روغن نیمه جامد یا روغن جامد صاف قنادی) زرده تخم مرغ ۱ عدد آرد نخودچی ۳۰ گرم (حدودا ۲ ق غ) آرد سفید قنادی ۱۳۰ گرم (یه کم کمتر از لیوان) پودر قند ۴۵ گرم (حدودا ۱/۴ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ همه مواد به دمای محیط برسه . من از روغن حیوانی استفاده کردم . کره و روغن رو با پودر قند الک شده رو همزن خوب ۵ دقیقه زدم تا تغییر رنگ پیدا کنه زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم و بعد وانیل رو ریختم آرد نخودچی الک شده رو اضافه کردم و بعد آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم و با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم ورز نمی خواد. آرد کم کم‌ بریزین ممکنه آرد بیشتر بخواد ممکنه کمتر بخواد خمیر نیازی به استراحت نداره از خمیر یه قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گوله کردم . با هر وسیله ، من از هاون استفاده کردم ،وسطش رو عمق ایجاد کردم . سینی فر نیازی به کاغذ روغنی هم نداره می تونین خیلی جزیی با روغن جامد سینی رو چرب کنین . فر از ۱۵ دقیقه قبل روشن کردم . در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد از خنک شدن برای تزیین یه طرف شیرینی ها رو داخل شکلات آب شده زدم داخل حفره ها رو با بریلو پر کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🍮مواد لازم 🥛شیر دو ونیم لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی) 🥣پودر ژلاتین ۲۰ گرم 🍪بیسکوئیت پتی بور یا هرنوع بیسکوئیت ساده ی دیگه صد گرم 🧋کافی میکس یا کاپوچینو یک بسته(اختیاری) 🥡خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری 🥄شکر ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری 🫗وانیل یک قاشق مربا خوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋• شامی از اون غذاهاییه که تو خونه هر کسی متفاوت درست میشه منم براتون به روش خودم رسپی شو گذاشتم🥰 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🥧تخم مرغ:یک عدد 🥧آرد :یک لیوان فرانسوی 🥧روغن جامد :یک چهارم لیوان +یک ق غ 🥧شکر:یک چهارم لیوان.‌‌... 🥧پودرکاکائو:یک ق غ 🥧بکینگ پودر:یک ق م 🥧وانیل:یک دوم ق چ 🥧نمک:یک پنس🤏 تخم مرغ وشکر ووانیل تاجایی هم بزنید تا رنگش روشن بشه وحجمش دوبرابربعدروغن اضافه کنیدویک وقیقه دیگرترکیب کنیدوپودرکاکائو ونمک وبکینگ پودروآردترکیب کنیدوکم کم روی موادالک کنید وبالیسک کمی مخلوط کنیدوداخل تابه چرب شده بچینیدوروی گازکه شعله پخش کن قراردادین باحرارت کم ودمکنی قراربدین وبعدازده دقیقه برگردونید وچک کنید ووقتی خنک شد نوش جان ⏰درجه حرارت داخل فر۱۷۰ ومدت ده دقیقه ⏰درجه حرارت توستر۱۵۰ ومدت دوازده دقیقه نکته:میزان آردخورفرق داره اگرآردبیشتری بردوموادخیلی غلیظ شد یک تادوقاشق آب اضافه کنیدواگرخیلی رقیق شد یک تادوقاشق آرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳شام فوری و خوشمزه🧑🏻‍🍳 نان لواش سس کچاپ پنیر ورقه ای گودا گوجه فرنگی ژامبون فلفل زیتون پنیر پیتز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ‌عدسی لعابدار برای ۴ نفر ❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉ مواد لازم: عدس دیم ۳۰۰ گرم بلغور گندم 🌾۱/۴ پیمانه چوب دارچین 🪵۱ عدد سیب‌زمینی 🥔۲ عدد متوسط آب 💧۱/۵ لیتر پیاز درشت🧅 ۱ عدد زردچوبه ۲ ق چ فلفل سیاه 🌶۱ ق چ نمک 🧂۱ ق چ دارچین🪵 نصف ق چ زنجبیل🫚 ۱/۲ ق چ ‌ نکات: ۱-میزان آب و خودتون با توجه به شعله و زمان پخت تنظیم کنید ۲- موقع سرو گل‌پر بزنید خیلی خوشمزه میشه ‌
مواد لازم: ٢ بسته ژله انگور ٢ بسته ژله آلواورا ٤ عدد بستني ليواني  1.ابتدا ٢ ليوان آب جوش تهيه ميكنيم و ٢ بسته از ژله انگور رو داخلش حل ميكنيم تا جايي ك همه مواد حل شده و شفاف شود سپس همين كار رو با ژله الواورا انجام ميديم  ژله هارو كنار ميزاريم تا كاملا خنك شوند. و بعد به هر دو بستنی اب شده اضافه می کنیم (بستني ليوانيارو در دماي محيط رقيق ميكنيم  چون اگه بستنيا خنك باشن و ژله داغ باشه و با هم مخلوط كنيم موادمون دو فازه ميشه و ژلمون قشنگ در نمياد) .  2.قالبمونو با ٢ قطره روغن و قلمو كاملا چرپ ميكنيم. 3.قسمتی که می خوایم بنفش بشه رو ژله انگور بستنی می ریزینم.و بعد از نیم بند شدن اون ژله سفید رو اضافه می کنیم. به همین روش تا پر شدن قالب ادامه میدیم. (اگه ژله كاملا ببنده و لايه بعدي ريخته بشه موقع سرو لايه ها از هم جدا ميشن .) براي تزيين ميتونيد از ژله رولي يا گل طبيعي استفاده كنيد🌹  ༺🍉 ⃟ .
انبه و نارگیل با دانه های چیا👌😋 اول بگم بهتون دانه چیا سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب ضروری، آهن، فیبر، کلسیم....هس و برای شادابی و طراوت پوست ، لاغری و....خیلی مفیده . حالا برای درست کردن این پودینگ نیاز داریم به شیر نارگیل۲۰۰ میلی لیتر عسل ۲ ق س دانه چیا ۲/۵ ق س انبه خرد شده دو عدد شیرنارگیل، دانه چیا و عسل رو باهم ترکیب کنید ، در صورت تمایل کمی دارچین بریزید. بزارید یه شب تا صب تو یخچال بمونه . موقع سرو اگه دیدید خیلی غلیظه کمی شیر بریزید تا رقیق شه برای سرو هم لایه لایه پودینگ و انبه خرد شده بریزید  ༺🍉 ⃟ .
. با ژله مواد لازم: شیر ۲لیوان شکر 3/4لیوان نشاسته ذرت ۲ ق موز یک عدد توت فرنگی ۶ عدد پودر ژله یک بسته ب دلخواه من از ژله بلوبری استفاده کردم دستور تهیه: ابتدا ژله رو طبق دستوری ک روی بسته نوشته آماده میکنیم داخل جام ریختم و بصورت کج گذاشتم داخل یخچال تا نیم بند بشه بعد میریم سراغ آماده کردنه محلبی ب این صورت: داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و و هم میزنیم. موز رو رنده میکنیم وتوت فرنگی هارو هم رنده میزنیم وبا مواد محلبی مخلوط کرده ودر آخر ۲۵ گرم کره اضافه میکنیم وهم میزنیم این از مواد محلبی ما ک آمادس بعد از اینکه خنک شد,داخل ظرف میریزیم روی ژله هامون میگذاریم داخل یخچال تا کامل ببنده.  ༺🍉 ⃟ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا رتتویی🍆🍅 ¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤ مواد لازم: گوجه فرنگی🍅 کدو سبز بادمجان🍆 پنیر خامه ای🧀 نمک،فلفل،روغن زیتون 🌶🧂 آویشن🌱 تاپینگ پیتزا(پنیر پیتزا )🧀 پاستا پنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس پک هندوانه خونگی🍉 ♤■♤■♤■♤■♤■♤■♤■♤ مواد لازم: هندوانه🍉 بستنی وانیلی 🍦 خامه شکلات🍫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس شڪلاتی🍫 ☆〰️〰️☆〰️〰️☆〰️〰️☆〰️〰️☆ مواد لازم: شیر:۱لیوان🥛 شڪر:۱/۲لیوان🍚 روغن مایع:۱/۳ لیوان پودر ڪاڪائو:۳ ق غ 🍫 ✅این سس بعد از خنک شدن هم،همچنان شفاف هست 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای تهیه سس ماهی نیاز داریم به : زعفران دم کرده ، دو قاشق غذاخوری روغن ، آب لیموی تازه ، زردچوبه نوک قاشق چایخوری ، پودر فلفل دلمه‌ای قرمز، پودر سیر ، پودر گوجه‌فرنگی ،نمک همه اینارو با هم مخلوط میکنیم و روی ماهی میریزیم طوری که همه‌جای ماهی آغشته به سس بشه بعد روشو میپوشونیم اجازه میدیم دو سه ساعت در یخچال بمونه تا طعم دار بشه بعد در روغن سرخ میکنیم سالاد : برای تهیه سالاد ابتدا کلم رو با دو قاشق روغن کمی تفت میدم تقریبا پنج دقیقه تا نرم بشه بعد از خنک شدن ذرت ، خیارشور ، شوید ، نمک ، فلفل‌سیاه ، دو قاشق روغن‌زیتون ، دو قاشق سس مایونز ، دو حبه سیر رنده شده و یک لیوان ماست اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم ماست بهتر است کمی سفت باشد ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌خونگیش خوبه یا کارخونه ای؟ من از موقعی که خودم درستش کردم دیگه از بیرون نخریدم ☺️ اون خوشمزگی که خونگیش داره بیرونیا ندارن😏باید حتما درست کنی تا بدونی چی میگم😍 . بریم درستش کنیم😉 نیم کیلو بادام زمینی اول پوست بگیرین بعدش ۳ دقیقه تفت بدین تا بادوما گرم بشن فقط مواظب باشین نسوزه. داخل خردکن یا مخلوط کن بریزین و چند تا پالس بزنید و خاموش کنید و بادوما رو یک با لیسک زیرو رو کنید و بعد دوباره چند پالس بزنید و این مرحله رو چند بارتکرار کنید تا بادوما به کرم غلیظ و کش دار تبدیل بشه. داخل ظرف بریزین و بگذارید در دمای محیط قرار بگیره تا روغن بندازه. به همین راحتی 😍 . .
🍜🍲سوپ میسو 2 قاشق غذا خوری میسو (خمیر سویا) ▢2 قاشق غذا خوری آب نارگیل ▢4 فنجان آب گوشت تازه (یا آب) ▢2 فنجان قارچ (تازه) ▢2 فنجان سبزیجات (تازه و ریز شده) ▢1 قاشق چای خوری زنجبیل (تازه و رنده شده) ▢1 عدد پیاز سفید (بزرگ) ▢2 حبه سیر (له شده) دستور تهیه🫕🫕🫕🫕 🍗توی یک دیگ متوسط ، آب گوشت یا آب رو روی حرارت ملایم می ذاریم تا خوب گرم بشه. بعد از اینکه خوب به جوش اومد، حدود نصف فنجان از اون رو برداشته، میسو رو بهش اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم، تا کاملا یکدست بشه. مخلوط میسو رو با قارچ، پیاز، سیر، زنجبیل، آب نارگیل و حبه های سیر به دیگ اضافه می کنیم و می ذاریم تا خوب به جوش بیاد. حرارت رو پایین آورده و اجازه میدیم به مدت ۲۰ دقیقه به آرومی بجوشه. سوپ میسو ما آماده ست!
🫕سوپ سیر 🧄🧄🍲 1 عدد پیاز ▢1 عدد زرده تخم مرغ ▢2 پیمانه آب مرغ ▢1 قاشق غذا خوری آرد ▢1 قاشق سوپ خوری سرکه ▢5 حبه سیر ▢به مقدار کافی نمک و فلفل 🍜🍲دستور تهیه🍲🍜 پیاز رو پوست می گیریم و بعد از شستشو آبکشی می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و کنار می ذاریم و بعد سیر ها رو پوست می گیریم و می شوییم و ریز ریز خرد می کنیم. کف قابلمه ای کمی روغن می ریزیم. قابلمه رو روی حرارت قرار می دیم تا روغن داغ بشه و سیر و پیاز ها رو توی روغن می ریزیم و تفت می دیم تا کمی نرم و سبک بشن. در ادامه آرد رو اضافه می کنیم و مجددا با مواد کمی تفت می دیم تا یکدست بشن. نمک، فلفل سیاه، آب مرغ و سرکه و ۲ لیوان آب ولرم به مایه اضافه می کنیم و حرارت رو زیاد می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ به جوش بیاد و سپس حرارت رو کم می کنیم و درب قابلمه رو می ذاریم تا ۴۵ دقیقه بعد سوپ خوب پخته شده باشه. زرده تخم مرغ رو به مایه سوپ اضافه می کنیم و با همزن دستی سوپ رو خوب هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط بشن. قابلمه رو از روی حرارت بر می داریم و سوپ رو توی ظرف مورد نظر سرو می کنیم و با جعفری تزئین می کنیم.
🌯قارچ گریل شده سیر دار 🍕🍕🍕 4 عدد قارچ ▢75 میلی لیتر روغن زیتون ▢3 قاشق غذا خوری آب لیمو ▢2 حبه سیر ▢2 قاشق غذا خوری جعفری ▢نمک و فلفل (به میزان لازم) 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 دستور تهیه🥪 گریل رو روشن می کنیم و روی شعله متوسط قرار میدیم. قارچ ها رو زیر آب تمیز می شوییم و با دستمال مرطوبی اون ها رو تمیز می کنیم تا هرگونه خاک و کثیفی از بین بره. دنباله قارچ ها رو به آرومی و با دقت جدا می کنیم. سیر رو پوست می کنیم و خیلی خیلی ریز خوردش می کنیم. توی یک کاسه کوچیک، روغن زیتون، آبلیمو و سیر های خرد شده رو می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم. کلاهک قارچ ها رو برای چند دقیقه توی این ظرف می ندازیم و بعد از بیرون آوردن به اون ها نمک و فلفل سیاه می زنیم. قارچ ها رو در حالی که کلاهک اون ها به سمت پایین قرار داره، زیر شعله گریل قرار میدیم و اجازه میدیم به مدت پنج دقیقه گریل بشه. قارچ ها رو جا به جا می کنیم و می ذاریم طرف دیگه اون ها هم به مدت چهار الی پنج دقیقه گریل بشه و به کمک چاقو سوراخ می کنیم و تا کاملا به رنگ قهوه ای در بیاند، در گریل باقی بمونند. قارچ های قهوه ای و برشته رو از داخل گریل بیرون میاریم. 👨‍🍳
🍘کوکی جو پرک🍘 96 گرم آرد همه منظوره ▢1 فنجان جو پرک ▢1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ▢1/4 قاشق چایخوری نمک ▢3/4 فنجان شکر قهوه ای ▢1/4 فنجان کره آب شده ▢1 قاشق چایخوری عصاره وانیل ▢1 عدد تخم مرغ (بزرگ) ▢1/3 فنجان تافی بادامی ▢اسپری پخت (به میزان لازم) 🍪دستور تهیه🍪 فر رو تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. آرد، جو پرک، بیکینگ پودر و نمک رو در یک کاسه مخلوط کنید. شکر و کره رو با همزن خوب مخلوط کنید سپس وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنید و دوباره خوب با همزن مخلوط کنید. میکس آرد رو اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب شوند هم بزنید. سپس تافی بادام رو اضافه کنید. سینی فر رو با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید، خمیر رو با قاشق غذاخوری به فاصله 5 سانتی از هم دیگه روی سینی فر بریزید. کوکی ها رو داخل فر از قبل گرم شده به مدت 11 دقیقه بپزید. کوکی ها رو بعد از سرد شدن از روی سینی جدا کنید. 👨‍🍳
🍞طرز تهیه پاپ تن ماهی 🍕یک فینگرفود جذاب و خوشمزه😍😋 ۱ بسته تن ماهی ▢2 عدد خیار شور ▢3 قاشق غذاخوری پیازچه ▢1 قاشق غذاخوری شوید ▢3 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ▢1 عدد سیب زمینی ▢1 عدد تخم مرغ ▢به مقدار لازم نمک ▢به مقدار لازم فلفل ▢به مقدار لازم آویشن ▢به مقدار لازم پاپریکا دستور تهیه🥪🥪🥪 سیب زمینی رو بپزید و رنده کنید. خیارشور رو ساطوری کنید و آبش رو بگیرید. تخم مرغ رو بپزید و رنده کنید. روغن تن ماهی رو خوب بگیرید و ساطوری کنید. همه مواد رو به همراه شوید و پیازچه ساطوری شده مخلوط کنید. نمک، فلفل و پنیر خامه ای رو اضافه کنید. نان تست یا نان باگت رو برش بزنید و مواد رو روش بچینید. 👨‍🍳