🍞طرز تهیه پاپ تن ماهی
🍕یک فینگرفود جذاب و خوشمزه😍😋
۱ بسته تن ماهی
▢2 عدد خیار شور
▢3 قاشق غذاخوری پیازچه
▢1 قاشق غذاخوری شوید
▢3 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای
▢1 عدد سیب زمینی
▢1 عدد تخم مرغ
▢به مقدار لازم نمک
▢به مقدار لازم فلفل
▢به مقدار لازم آویشن
▢به مقدار لازم پاپریکا
دستور تهیه🥪🥪🥪
سیب زمینی رو بپزید و رنده کنید.
خیارشور رو ساطوری کنید و آبش رو بگیرید.
تخم مرغ رو بپزید و رنده کنید.
روغن تن ماهی رو خوب بگیرید و ساطوری کنید.
همه مواد رو به همراه شوید و پیازچه ساطوری شده مخلوط کنید.
نمک، فلفل و پنیر خامه ای رو اضافه کنید.
نان تست یا نان باگت رو برش بزنید و مواد رو روش بچینید.
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبح_قشنگتون_بخیر🌸🍃
الهی عشق وزیبایی طبیعت
گوارای وجودتان باد🌸🍃
گذرثانیه های عمرتان توام با آرامش
گل را برای زندگیتان🌸🍃
وکوتاهی عمرش را
بـرای غمهایتان آرزومنـدم 🌸🍃
🌸ای نفس صبحدم
🌱گـر نهی آنجا قدم
🌸خسته دلـم را بجو
🌱در شِکنِ موی دوسـت
🌸جان بِفشانم ز شوق
🌱در ره بـاد صبا
🌸گـر برساند به ما
🌱صبحدمی بوی دوسـت
#دهلوی
🌸ســلام صبحتون بخیر و شادی
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
💌 شبیه کفتری پر خواهش و عاشق
نشستن روبروی گنبدت را دوست دارم
.
#اسموتى_انبه
🔅يك عددانبه ، سيب سبز و كيوي را پوست بگيريددر فريزر بزاريد.
سپس انها رو با يك قاشق شكر و يك استكان اب معمولي يا آب گاز دار در ميكسر بريزيد مخلوط كنيد.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
💌 مثل نوشیدن آب
در هوایی خیــلی گرم،
آمدن به حَرمت
آرامشبخش است...
.
#سمبوسه_رولی
موادش اگه بخوایم بگیم پیتزایی شامل سوسیس کالباس و فلفل دلمه ای و قارچ تفت داده شده و رب و ادویه و پودر فلفل و نمک هست که من یه سیب زمینی کوچیک و نگینیِ ریز خرد کردم و سرخ کردم و بهش اضافه کردم.اینو هم میتونید مثل من تو نون لواش درست کنید هم تو نون یوفکا،
یه نون لواش مستطیلی و ٤ قسمت کردم و مواد و ابتدای نون گذاشتم و پنیر پیتزا هم روش ریختم و ابتدا این طرف اون طرف نون و دو سانت به داخل تا زدم و بعد رول کردم و سرخ کردم.بعد از سرخ حتما بذارید روی دستمال کاغذی تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد میل کنید.
#اسنک_سوخاری
نان تست برش خورده را به مقداری سس آغشته کنید هر سسی که تمایل دارید مواد میانی سلیقه ای میباشد ژامبون و پنیر یا اسفناج و قارچ یا مرغ و پنیر هر موادی که دوست دارید در نهایت داخل تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلطانده و در روغن داغ هر دو طرف رو سرخ کنید.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
💌 در چشمهای من حَرمت آنقدر
زیباست که به دیدن هر گوشه
هر روز منتظرم آقا...
کِی دعوتم به حرم، آقا...؟
🍗مرغ تنوری🍗
🍣ران مرغ پوست گرفته: ۸ عدد
🍣ماست: دو سوم پیمانه
🍣سیر خرد شده: یک و نیم ق چ
🍣ادویه چیلی: ۱ ق چ
🍣گشنیز خرد شده: ۲ ق چ
🍣زیره نرم کوبیده: ۲ ق چ
🍣نمک: ۲ ق چ
🍣آب: دو سوم لیوان
🍣روغن: دو سوم پیمانه
🍣زعفران: مقداری
🥬برگهای کاهو، حلقههای پیاز، گوجه فرنگی و حلقههای لیمو برای تزیین
🍴طرز تهیه:
روی هر تکه مرغ، دو تا سه برش ایجاد کنید، ماست را در کاسهای ریخته، زنجبیل، سیر، ادویه چیلی، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.
مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال میگذاریم. در کاسهای جدا تمبر هندی را با آب مخلوط کرده و آن را روی مخلوط ماست میریزیم و تکههای مرغ را خوب در آن میغلتانیم و آن را برای ۳ ساعت دیگر کنار میگذاریم. تکههای مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن میمالیم. مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه میپزیم. گاهی مرغ را برگردانده و با بقیه روغن چرب میکنیم. مرغ را روی پوششی از برگهای کاهو و با حلقههای پیاز، لیمو و گوجه فرنگی تزئین میکنیم.
#یخ_رنگی 🥂
برای درست کردن یخ رنگی داخل هر قالب یخ یک قطره رنگ مجاز خوراکی بریزید 👌😋
.
🌸بامیه مجلسی زعفرانی
۱٫۱٫۳لیوان آب...۱لیوان ارد_دوتا ونیم تخم مرغ_یه قاشق عسل_وانیل کمی_کره ۵۰گرم ..آب وکره رو میزاریم به جوش بیاد..وقتی دورش شروع به جوش زدن کرد..آرد رو اضافه کنید..وکامل هم بزنید تا یکدست بشه حتما با قاشق چوبی..تا جایی هم میزنیم تا یجا جمع بشه..بعد خمیر رو روی تخته کامل باز میکنیم تا خنک بشه..داغیش از بین بره ..بعد که خمیر کمی ولرم بود حدود بیست دقیقه اینا..داخل ظرف همزن ریخته ..همراه وانیل..دوق عسل،وتخم مرغا رو یکی یکی اضافه کرده با همزن میزنیم...خمیر رو داخل قیف میریزیم ..توی روغن سرد ..بعد میزاریم روی حرارت...وقتی سرخ شدن...بامیه ها رو داخل شهدی که از قبل آماده کردین میریزیم..دقت کنید شهد گرم باشه ..نه سرد که خمیر نشه بامیه ها..نه داغ که شربت به داخلش نفوذ نکنه..🌹
#سالاد_مرغوسبزیجات
سینه مرغ: ۱ عدد(ابتدا سینه ها را مربعی خرد کرده و بعد با نمک،فلفل،پودر سیر و پیاز بپزین برای ۲۰ دقیقه بپزین)
گوجه گیلاسی: ۱ لیوان
پیاز قرمز: ۱ عدد
خیار: ۲ عدد کوچک
فلفل دلمه زرد: ۱ عدد کوچک
کاهو: ۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز پخته: ۱ لیوان
کلم قرمز: ۱ برگ
مواد سس:
مایونز: ۳ قاشق غخوری
ماست خامه ای: ۲ قاشق غخوری
فلفل و نمک: به مقدار لازم
فلفل قرمز: ½ قاشق چخوری
آویشن: ½ قاشق چخوری
حلوای رولتی
مواد لازم:
روغن، یک لیوان
کره، 150 گرم
ارد، 300 گرم
پودر هل، یک قاشق چایی خوری
نان میکادوی تازه و برشته، به میزان لازم
مواد لازم برای شربت:
شکر، 600 گرم
اب، 3لیوان
گلاب، نصف لیوان
طرز تهیه:
ابتدا شکرو اب و گلاب وباهم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر دراب حل شود.
اردو کره و روغن را درون قابلمه ریخته و با حرارت ملایم تف میدهیم تا ارد تغییر رنگ دهد.
شربت را کم کم به ارد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا جایی که حلوا کاملا جمع شود. پودر هل را نیز اضافه میکنیم.
سپس حلوای اماده شده را همانطور که داغ هست روی نان میکادو قرار میدهیم و نان را رول میکنیم و میگذاریم کاملا خنک شود.سپس برش میزنیم.
#تغذیه_کودک
🥘 در سوپ کودکان از قلم گاو استفاده كنید.
🥘 زیرا مقدار زیادی از كلسیم + فسفر + ویتامین D استخوان در غذا حل میشود كه خوردن آن برای رشد و تقویت کودکان بسیار مفید است.
#دمنوش هل و دارچین و زعفران
✅خواص درمانی
🍵این دمنوش ترکیبی برای درمان روماتیسم، تسکین دردهای استخوانی، درمان آرتروز، از بین بردن پف چشم و افسردگی مورد استفاده قرار میگیرد هر روز بین صبحانه تا ناهار دو فنجان میل نمایید.
#پلو_شوید_با_لوبیا_چشم_بلبلی :
مواد لازم:
برنج. ٢ پيمانه
لوبيا چشم بلبلى. ١ پيمانه
شويد تازه يا خشك ويا فريزرى به ميزان لازم
نمك ، روغن وسيب زمينى براى ته ديگ و كمى زردچوبه
طرز تهيه:برنج را بعد از شستشو با مقدارى نمك و آب ولرم خيس كنيد .لوبيا را هم خيس كنيد و آب آنرا عوض كنيد و جدا گانه بپزيد .براى پخت برنج در قابلمه مناسبى آب را بجوشانيد و برنج را به آن اضافه كنيد كمى زردچوبه به آن بزنيد واگر از شويد خشك استفاده ميكنيد آنرا در آب برنج بريزيد برنج را آبكش كنيد و لوبيا را هم با آن مخلوط كنيد اگر از شويد تازه استفاده ميكنيد موقع دم كردن لابه لاى برنج بپاشيد . ته ديگ مورد علاقه خود را كف قابلمه بگذاريد و برنج را دم كنيد
•
#کوبیده_مخلوط با طعم بی نظیر
گوشت گوسفند و گوساله هر کدوم نیم کیلو ،سینه مرغ چرخ شده یکعدد. پیاز رنده شده یکعدد بزرگ،فلفلهای رنگی یک پیمانه (لیوان فرانسوی )جعفری خرد شده و کمی تره نصف پیمانه ،آرد معمولی دو قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم بعد از یه ورز حسابی به سیخ میکشیم و میزازیم دو ساعتی تو یخچال بمونه بعد هم کباب و نوش جان.
شما میتونید مواد رو نصف کنید این مقدار 16 الی 18 سیخ کبابه
#خانم_خونه 🏠
فریز کردن روغن زیتون 👈 سبزی ها رو داخل قالب يخ بريزيد و روش روغن زيتون رو بريزيد و در فريزر قرار بديد طعمشون عالی ميشه داخل خيلی از غذا ها می تونيد استفاده كنيد 😍
.
برای اینکه #قرمه_سبزی خوب روغن بندازه و رنگش سبز تیره بشه 👇
وسط پخت بهش یک قاشق شنبلیله سرخ شده ی بدون روغن اضافه کنید 😋
.
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
💢تست بینایی چشـم
🔴داخل دایره《قرمز》چه عددی رامیبینید.
⚠️تنها یک نابغه پاسخگو است ‼️
🔻عدد ➖➖➖➖88
🔻عدد ➖➖➖➖38
🔻عدد ➖➖➖➖83
🔻عدد ➖➖➖➖33
گزینه موردنظر را لمس کنید👆
#كيك_موزاييكي
بيسكويت پتي بور 2 بسته
شير 1 ليوان
شكر 5 ق غ
پودر كاكائو 2 ق غ
كره 3 ق غ
موز 1 عدد
شكلات تخته ايي براي كاور روي دسر
در ظرفي بيسكويت هارو خرد ميكنيم بعد به تدريج شير،شكر ،پودر كاكائو و كره اب شده رو اضاف ميكنيم خوب قاطي كرده ي مقدارش داخل نايلون يا قالب مورد نظر ريخته موز را روي مواد گزاشته دوباره ماباقي موادر را ريخته بشكل دلخواه فرم داده داخل فريزر بمدت 2ساعت قرار داده بعد از قالب در اورده روشو با شكلات ك بن ماري كرديم رو دسر ريخته و بشكل دلخواه تزيين ميكنيم
#شیرینی
#سرآشپز
🌸🌸🌸طرز تهیه خمیر پیراشکی 🌸🌸🌸
مواد لازم
شیر ۱پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۲قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری سرپر
آرد به مقدار نیاز
روغن مایع ۶ق غذا خوری
🔸 طرز تهیه
ابتدا به شیر ولرم(نه گرم باشد ،نه سرد)خمیر مایه وشکر را اضافهمیکنیم و روشو میپوشونیم ومنتظر میمونیم خمیر مایه عمل کنه
بعد از حدودا ده دقیقه تخم مرغ ،روغن ،نمک و زرچوبه را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد آرام آرام آرد الک شده را اضافه میکنیم به حدی که به دست نچسبه(یادتون باشه وقتی به آخرای کار میرسین تو ریختن آرد دقت کنین چون اگه آرد و زیاد بریزین خمیرتون خراب میشه)بعد از اضافه کردن آرد خمیر و خوب ورز بدین حدود پنج تا ده دقیقه کامل ورز بدیدن بعد روی خمیر و بپوشنین و منتظر بمونین که پف کنه حدودا یک ساعت زمان لازمه
🌸🌸مواد میانی پیراشکی گوشت🌸🌸
پیاز یک عدد درشت
گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم
قارچ به دلخواه
پنیر پیتزا به مقدار نیاز
فلفل دلمه یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه
🔸طرز تهیه
معمولا مواد میانی پیراشکی گوشت بسته به ذائقه هر کس متفاوته ،ولی من اکثرا این مواد رو توش میزارم
پیاز و نگینی خرد میکنم توش گوشت چرخ کرده میریزم و بعد تفت میدم وقتی گوشت کمی پخته شد قارچ های ریز خرد شده رو همراه فلفل دلمه های ریز هرد شده اضافه میکنیم و میزارم خوب بپزن .وقتی کاملا پخته شد یکم از خمیر برمیدارم و به شکل دلخواه بازمیکنم یک قاشق از مواد و کمی پنیر پیتزا توش میریزم و خمیر رو تا میکنم .
میتونین پیراشکی گوشت رو هم تو روغن سرخ کنین ،هم تو فر بذارین ،من تو فر گذاشتم کانال