eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
بيسكويت پتي بور 2 بسته شير 1 ليوان شكر 5 ق غ پودر كاكائو 2 ق غ كره 3 ق غ موز 1 عدد شكلات تخته ايي براي كاور روي دسر در ظرفي بيسكويت هارو خرد ميكنيم بعد به تدريج شير،شكر ،پودر كاكائو و كره اب شده رو اضاف ميكنيم خوب قاطي كرده ي مقدارش داخل نايلون يا قالب مورد نظر ريخته موز را روي مواد گزاشته دوباره ماباقي موادر را ريخته بشكل دلخواه فرم داده داخل فريزر بمدت 2ساعت قرار داده بعد از قالب در اورده روشو با شكلات ك بن ماري كرديم رو دسر ريخته و بشكل دلخواه تزيين ميكنيم
🌸🌸🌸طرز تهیه خمیر پیراشکی 🌸🌸🌸 مواد لازم شیر ۱پیمانه تخم مرغ ۱عدد شکر ۲قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم خمیر مایه یک قاشق غذاخوری سرپر آرد به مقدار نیاز روغن مایع ۶ق غذا خوری 🔸 طرز تهیه ابتدا به شیر ولرم(نه گرم باشد ،نه سرد)خمیر مایه وشکر را اضافه‌میکنیم و روشو میپوشونیم ومنتظر میمونیم خمیر مایه عمل کنه بعد از حدودا ده دقیقه تخم مرغ ،روغن ،نمک و زرچوبه را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد  آرام آرام آرد الک شده را اضافه میکنیم به حدی که به دست نچسبه(یادتون باشه وقتی به آخرای کار میرسین تو ریختن آرد دقت کنین چون اگه آرد و زیاد بریزین خمیرتون خراب میشه)بعد از اضافه کردن آرد خمیر و خوب ورز بدین  حدود پنج تا ده دقیقه کامل ورز بدیدن بعد روی خمیر و بپوشنین و منتظر بمونین که پف کنه حدودا یک ساعت زمان لازمه 🌸🌸مواد میانی پیراشکی گوشت🌸🌸 پیاز یک عدد  درشت گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم قارچ به دلخواه پنیر پیتزا به مقدار نیاز فلفل دلمه یک عدد نمک و فلفل و زردچوبه 🔸طرز تهیه معمولا مواد میانی پیراشکی گوشت بسته به ذائقه هر کس متفاوته ،ولی من اکثرا این مواد رو توش میزارم پیاز و نگینی خرد میکنم توش گوشت چرخ کرده میریزم و بعد تفت میدم وقتی گوشت کمی پخته شد قارچ های ریز خرد شده رو همراه فلفل دلمه های ریز هرد شده اضافه میکنیم و میزارم خوب بپزن .وقتی کاملا پخته شد یکم از خمیر برمیدارم و به شکل دلخواه بازمیکنم یک قاشق از مواد و کمی پنیر پیتزا توش میریزم و خمیر رو تا میکنم . میتونین پیراشکی گوشت رو هم تو روغن سرخ کنین ،هم تو فر بذارین ،من تو فر گذاشتم کانال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 خاطره‌ای از آیت الله بهجت که رهبر معظم انقلاب را متاثر کرد 🍀 محتوای کامل منبرهای استاد عالی 💥کلیپ های کوتاه از بیانات استاد عالی 🔸سیره علما و احوالات عرفا در خطابه های استاد عالی 🇮🇷لینک عضویت در کانال رسمی استاد مسعود عالی↙️👇 ╭┅───🇮🇷🇮🇷───┅╮ 🆔 https://eitaa.com/joinchat/1219035143C6e9207c009 🌹┈••✾•🌺•✾••┈🌹
درست کردن این بستنی بسیار راحته و با هر نوع میوه ای می تونین درست کنین....بدون ثلعب ، بدون تخم مرغ و حتی بدون دستگاه بستنی ساز😍 این بستنی ها در واقع رژیمی هستن و ضمن اینکه خوشمزه هستن بعد از خوردنش عذاب وجدان نمی گیرین🤣 من اینبار از طالبی استفاده کردم چون بی نهایت شیرین بود و نیازی نبود از شیرین کننده دیگه ای استفاده کنم.... مواد لازم: طالبی تیکه شده و یخ زده ۳۰۰ گرم شیر خنک یک لیوان شکر 2 ق غ ابتدا طالبی رو به تیکه های کوچک برش زدم و داخل فریزر گذاشتی حداقل ۴ ساعتی بمونه و بعد داخل میکسر ریختم و به همراه شیر و شکر میکس کردم( میتونید از ۲ یا ۳ ق غ خامه قنادی یا خامه صبحانه هم استفاده کنید خوشمزه تر میشه اما من چون میخواستم کاملا رژیمی باشه استفاده نکردم) بچشید اگر شیرینیش کم بود شکر بیشتری بریزید.... بعد داخل ظرف درب دار ریختم و گذاشتم فریزر ۷ الی ۸ ساعت بمونه تا خوب خودشو بگیره و بعد هم سرو کنید. نکته:اگر از خامه قنادی استفاده کردید دیگه هیچ شیرین کننده دیگه ای اضافه نکنید چون خامه خودش شیرینه اما اگر خامه صبحانه استفاده کردین نیاز به شیرین کننده داره... نوش جونتون🌹 .
مداحی آنلاین - اذان دخول حرم تو با زینبه - محمود کریمی.mp3
6.59M
🌸 (س) 💐اذن دخول حرم تو یا زینبِ 💐دست عطا و کرم تو با زینبِ 🎙 👏 👌بسیار زیبا 🌷مرجع رسمی های .
مداحی آنلاین - شجر نور نوبر آورده - باقری.mp3
3.47M
🌸 (س) 💐شجر نور نوبر آورده 💐بحر توحید گوهر آورده 🎙 👏 👌بسیار دلنشین 🌷مرجع رسمی های روز .
📲 #عکس_استوری(سری 2) 🌸 #میلاد_حضرت_معصومه(س) 🌸 #روز_دختر 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید. .
+آقا محمد حسین آقا... -جانم حاجی جان +یه کانال جک میخواستم که مسلمین رو بخندونم -حاجی به فدات مگه کانال دینـــــــــامیـــــــــت رو نداری؟!! 😲😲 +نه -لینکشو میزارم برات 😍 نیایی ضرر کردی 😂 https://eitaa.com/joinchat/1223688548Ceb88768032 https://eitaa.com/joinchat/1223688548Ceb88768032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷روز دختر پیشاپیش مبارک باد ❤️💃 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ .
تخم مرغ 1عدد پودر شكر 4ق غ نشاسته گل 4ق غ كره 150گرم روغن مايع نصف پيمانه وانيل 1ق م بكينگ پودر 1ق چ سركه انگور 1ق چ آرد تا جايي ك خمير بدست نچسبد نوتلا بميزان لازم كره را ب دماي محيط ميرسانيم بعد همراه پودر شكر و وانيل با همزن زده بعد به ترتيب روغن مايع،تخم مرغ و سركه و بكينگ پودر و نشاسته را اضافه كرده و آرد را اروم اروم اضافه كرده با نوك انگشتان مخلوط ميكنيم و تا جايي ك خمير بدست نچسبد آرد اضافه كرده بعد خمير را داخل نايلون گزاشته بمدت 2ساعت داخل يخچال قرار داده بعد روي ميز كار سلفون كشيده خمير را روي ميز كار قرار داده و يك سلفون هم از روي خمير كشيده با وردنه باز كرده و قالب زده و داخل فر با درجه حرارت 180بمدت 15دقيقه قرارداده بعد دو قسمت را با نوتلا پر كرده و با پودر قندتزيين ميكنيم.
💌 مثل آسمان صحن خیره‌ام به گنبدت باز غرق شادی‌ام در هوای این حرم... 🔆🌱
🥘 پیاز رو به مقدار زیاد استفاده کنید . پیاز رو ریز خرد کنید . پیاز رو همراه گوشت سرخ کنید . اینجوری بوی گوشت بهتر گرفته میشه . فلفل ، زردچوبه ، چوب دارچین بیندازید ، رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و کامل سرخ کنید تا رنگ رب ، خوشرنگ بشه . اب بریزید و اجازه بدیدن گوشت بپزه . لپه رو جدا بپزید ( با این روش رنگ و طعم قیمه فوق العاده میشه و نفخ اون کم میشه) لپه نیاز به تفت دادم نداره . وقتی گوشت پخت ، نیم ساعت آخر ، لپه ها رو اضافه کنید ، نمک و چاشنی و کمی زعفران بزنید و اجازه بدین جا بیفته . می تونید چند دقیقه آخر گوجه بادمجون سرخ شده رو روی خورشت بزارید تا چند قل ریز بزنه و طعم خورشت رو بگیره.
مرغ را با ٥٠ گرم كره خوب تفت دادم وقتى طلاى شد يك عدد پياز نگينى ريختم خوب دفت دادم بعد يك ق غ پر رب ريختم و خوب تفت دادم تا رب رنگش باز بشه فلفل و زدچوبه ريختم و تفت دادم بعد يك ليوان آب ريختم گذاشتم پخت و دو تا برك بو ريختم در آخر پخت ٤ تا آلو و دو ق غ زعفران دم كرده ريختم و كمى آبليمو تازه ريختم هويچ را خلالى خرد كردم سرخ كردم و پوست نارنج خشك را ٤ بار جوشوندم تا تلخى ان بره بعد با كره و ٢ ق غ شكر تفت دادم و زرشك و پسته را هم تفت دادم روى برنج ریختم.
💌 با زندگی‌ام عجین شده لطف شما تا عشق شماست در دلم، خوشبختم...
🍹 موکا از جمله نوشیدنیهای گرم و محبوب بر پایه اسپرسو ست، که برای درست کردنش نیاز به شکلات مذاب و شیر و اسپرسو دارید😊 ته ماگ رو به اندازه دلخواه شکلات ریخته(از نوتلا و سس شکلات هم میتونید استفاده کنید)، شیر رو گرم کنید و داخل فرنچ پرس ریخته و فوم دار کنید ،اسپرسو رو هم آماده کنید. اول شکلات ، بعد شیر و بعد اسپرسو، مقداری کف شیر رو نگهدارید و روی سطح بالایی بریزید و نوش جان کنید.
🍉 اسکوپ های میوه رو درون فریزر بزارید و موقع سرو نوشیدنی و یا آب بجای یخ داخل لیوان بریزید 🥂
💌 من دلم تنگ میشه برا حرم، زود به زود کاش خودت بهم بگی: بیا حرم، زود به زود 💚
ساده با آبلیمو 🍭🍋 اول یک‌ لیوان شکر و یک لیوان آب را در مخلوط کن ریخته چند دقیقه خوب آب و شکر مخلوط بشن تا شکر حل بشه بعد یخ هایی که خرد کردیم را به همراه دو قاشق آب لیمو به مخلوط مون اضافه میکنیم تا جایی مخلوط بشن داخل قالب بریزید و بزارید فریزر میتونید مقداری تخم‌ شربتی خیس خورده هم‌ اضافه کنید
🍧 طرز تهیه👇🌸🍃 دو عدد موز یخ زده و پنج قاشق شیر را داخل مخلوط کن ریخته تا موز ها به حالت کرمی دربیاد سپس ده عدد شاتوت را اضافه میکنیم و مجدد میکس میکنیم تا مواد به حالت خامه ای دربیاد داخل فریزر میزاریم به مدت ۵ ساعت و مثل بستنی سرور میکنیم😋
نوشیدنی خوشمزززززززززه😋 شکر  ۴ قاشق غذاخوری آب ۲ پیمانه لیموترش ۲ عدد متوسط نعناع ۸ شاخه سرو ته تخمه های یک لیموی تازه را بگیرید و آن را با پوست خرد کنید ،نعنای تازه را خرد کنید لیمو و نعناع ها را باکمی شکر مخلوط کنید آب بیفزایید و همه مواد را باهم میکسر کنید و بلافاصله سرو کنید .‌‌..
براي هر ساندويچ يك عدد فيله مرغ و يك عدد نون ساندويچي كوچيك لازم داريد. فيله هاي مرغ رو بین مشما فریزر بذارید و آروم با پشت چاقو بكوبيد تا كمي پهن بشه بعد با نمك و پياز و پودر سير داخل يخچال بذاريد تا مزه دار بشن،حالا فيله ها رو اول در آرد سفيد بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاري ادويه دار بزنيد.فيله هاي آماده رو نيم ساعت در يخچال بذاريد تا لايه ي سوخاري خنك بشه،بعد روغن رو داغ و فيله ها رو سرخ كنيد و بعد با سس و گوجه و كاهو سرو كنيد.
😡افراد بالای 18سال بیان 🔞❌👻☝️
- تخم مرغ ۴ عدد - وانیل یک پاکت دکتر اتکر( یا نوک قاشق چایخوری وانیل معمولی) - شکر ۱ لیوان - شیر نصف لیوان - روغن مایع نصف لیوان - بکینگ پودر ۱ پاکت دکتر اتکر ( یا یک قاشق چای خوری بکینگ پودر معمولی) - آرد دو لیوان - گردو یک سوم لیوان - کشمش یک سوم لیوان - روغن جدا کننده - تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۷ دقیقه با دور بالای همزن میزنیم تا سفید بشه - آرد حتما الک شده باشه - یک قاشق از آرد رو ور میداریم با کشمش و گردو مخلوط میکنیم تا ته نشین نشن - دمای پخت ۱۸۰ درجه و مدت زمان ۴۰ دقیقه
لگیمات امینه بانو مواد لازم: آردسفید ۱/۵پیمانه پودر نشاسته ۱/۳پیمانه شیر خشک شیرین ۲قاشق غذاخوری پودر مخمر ۱قاشق مربا خوری روغن مایع ۴قاشق غذاخوری شکر ۱قاشق غذاخوری آب ولرم ۱ پیمانه تخم مرغ ۱عدد وانیل نوک قاشق چایخوری نمک نوک قاشق چایخوری مواد لازم شربت لگیمات شکر ۱لیوان آب ۲لیوان زعفران و گلاب کمی آرد پودر نشاسته شیرخشک پودر مخمر و شکر وانیل ونمک را باهم درظرفی ترکیب کرده تخم مرغ روغن وآب رااضافه کرده به مدت ۳ دقیقه مواد را باهم ترکیب کرده تا خمیر یکدست بشه روی خمیر سلوفان کشیده و بازارچه یا حوله میپیچونیم ودر محیط گرم آشپزخونه قرار می دهیم بعد از یک ساعت استراحت خمیر ور میاد نه خیلی رقیق هست و نه خیلی سفت شربت را که از قبل آماده کردیم (آب وشکر را باهم ترکیب کرده و روی حرارت قرار داده تا غلیظ شود و در آخر گلاب و زعفران را اضافه کرده میگذاریم تا خنک شود) در ظرفی دیگر روغن قرار داده میگذاریم تا خوب داغ شود و شروع به سرخ کردن لگیمات ها می کنیم طریقه ی سرخ کردن لگیمات مثل بامیه اس خمیر غلظتش طوری هست که با فشار به قیف خمیر خارج میشه و با قیچی چرب شده به اندازه ای که می خواهیم برش می زنیم نوش جان🌹
تخم شربتی و خاکشیر .... ابتدا تخم شربتی و خاکشیر را در آب میخیسانیم سپس به ترتیب درون قالب ها ریخته و در فریزر قرار میدهیم و هنگام سرو شربت داخل لیوان میندازیم 😋😋
🌸🍃🌸🍃 ایده سرو نوشیدنی و یا حتی بستنی موقع مهمونی ها داخل نارگیل 🥥🥥