eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍 ژله نوشابه رو با دستور روی اون درست کنید و داخل لیوان یا گیلاس بریزید و بزارید یخچال تا کامل بگیره من برا این مقدار دوبسته ژله نوشابه استفاده کردم، بعد یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب گرم و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید تا شفاف بشه، بعد نصف اونو تو قالب یخ بریزید و بزارید یخچال، نصف دیگه رو با همزن مخلوط کنید و کف اونو جمع کنید و روی نوشابه بریزید،قالبهارو هم بعد از گرفتن روی نوشابه قرار بدید، به همین راحتی👌
هدایت شده از خانومانه ⭐
مثل کودکی هایم تورا دوست دارم امام حسین جانم❤️ .
زرشك پلو رو من اول يه پياز بزرگ و  نگيني سرخ ميكنم تكه هاي مرغ رو با پيازا خوب تفت ميدم چند تا تكه فلفل دلمه اي و حبه سير درسته با سه ق غ رب گوجه خوب تفت ميدم و دو ليوان آب اضافه نمك و فلفل و زعفرون رو هم اضافه و حرارت رو كم ميكنم تا بپزه و جا بيفته اون سيب زميني ها رو با نايسر برش دادم و كنار هم گذاشتم تا شكل گل در بياد انتهاش رو با خلال فيكس كردمو تو روغن داغ سرخشون کردم
✅ ناگت مرغ خانگی😋 اول چهار تا نان تست رو بردارید وکناره های اونا رو برش بزنید و بقیش روخرد کنید و پودر کنید پانصد گرم فیله مرغ رو هم خورد کنید و بهش اضافه کنید نصف قاشق زنجبیل و نصف قاشق سیر له شده ، یک قاشق سس سویا، نصف قاشق فلفل قرمز، نصف قاشق نمک، رو هم بهش اضفه کنید و باهم  مخلوط کنید** اونارو تو غذاساز  باهم میکس کنید تا خمیری یکدست بشه* حالا یک و نیم قاشق روغن رو بهش اضافه کنید و خمیر رو  خوب  ورز بدید** خمیر رو پهن کنید  و مثل ویدئو و با ضخامت نیم تا نهایت یک سانت برش بزنید حالا تو یه ظرف یک عدد تخم مرغ، مقدار خیلی کمی نمک، فلفل سفید یا سیاه، یک قاشق شیر رو باهم مخلوط کنید و ناگت ها رو اول به مواد آغشته کنید** و بعد تو پودر سوخاری بغلطونید میتونید اونارو تو فریزیر بزارید و تا دو ماه نگه دارید و هروقت که نیاز داشتید  تو روغن داغ هر دو طرفش رو سرخ کنید.
گوشت خورشی. ۴۰۰گرم آلبالو ۵۰۰ گرم سیب سبز یا زرد ۲عدد پیاز ۱عدد زعفران ۳ق غ نمک و. فلفل به میزان لازم روغن ۴ق غ زرد چوبه ۱/۳ ق چ طرز تهیه: .۱) ابتدا گوشت را شسته و خورشی خرد کنید. ۲)قابلمه مناسبی انتخاب و روی حرارت بگذارید،پیاز را رنده کرده و با ۲ق غ روغن خوب سرخ کنید،زردچوبه و گوشت را اضافه تفت دهید،مقداری آب جوش اضافه درقابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد. ۳) سیب ها را شسته دو نیم کرده قسمت هسته ها را جدا کرده و به صورت پره ایی درشت خرد کنید. ۴)آلبالو ها شسته و هسته ها را جدا کنید به طوریکه آلبالو له نشود. ۵) حالا سیب و آلبالو را در ۲ق غ روغن تفت بدهید و به گوشت پخته شده اضافه کنید. ۶)نمک،فلفل و زعفران را به خورش اضافه و آب خورش راندازه کنید ، صبر کنید تا خورش جا بیافتد و سپس با پلو سرو کنید. .روز خوش دوستان🌹🌹🌹
🍱 یه پیمانه عسل + یه پ ارده میذاری روی حرارت از کناره ها که قل زد مغزیجات مورد علاقتو میریزتوش واز داغی که افتادتوی ظرف چهارگوش میریزی وبه فریزر منتقل میکنی (یه رب ۲۰ دیقه کافیه)خودشو که گرفت برش میزنی یا از اول توی قالب سلیکونی میریزی که بعدشم درد سر برش و مکافات هم اندازه کردنش نداشته باشی
باقالی 200 گرم،برنج 2 پیمانه شوید 150 گرم مرغ 2 تکه،پیاز 1 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه زعفران دمکرده به میزان دلخواه ابتدا باقالی رو به مدت ده دقیقه تو آبجوش ریخته و کفش رو میگیریم، با اینکار از کدر شدن غذا جلوگیری میشه. سپس آبکش میکنیم.بعد از خالی کردن آب برنجی که از قبل تو آب و نمک خیساندیم اون رو تو آبجوش و نمک ریخته یکم هم زده، سپس باقالی رو اضافه میکنیم و شوید تازه رو میریزیم، ده دقیقه صبر کرده، آبکش میکنیم و میذاریم دم بکشه. پیاز رو نگینی خرد کرده و توی روغن تفت میدیم، مرغ رو اضافه کرده، نمک، فلفل و زردچوبه میزنیم، بعد از تفت دادن مقداری آب ریخته میذاریم مرغ بپزه.در آخر مقداری از زعفرون دمکرده رو روی مرغ ها ریخته و بقیه رو با مقداری از برنج آماده شده مخلوط کرده و بعنوان تزئین روی دیس برنج میریزیم.
😍 تخم مرغ ۳ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط فلفل دلمه ای ۱ عدد پیاز ۱ عدد متوسط قارچ ۸ عدد متوسط روغن به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم ابتدا پیاز را با مقداری روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه پیاز کاملاً طلایی شد زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. سپس فلفل دلمه ای را که نگینی خرد کرده ایم به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. گوجه ها را خرد یا رنده کرده و سپس به بقیه مواد اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل هم میریزیم. در این مرحله قارچها را که ورقه ورقه کرده ایم به بقیه مواد اضافه می کنیم اضافه کردن قارچ در این مرحله این حسن را دارد که قارچ خیلی آب نمی اندازد و شکل ظاهری خود را از دست نمیدهد و خیلی کوچک نمی شود. بعد از اضافه کردن قارچ میگذاریم تا آب مواد کاملاً تمام شود سپس تخم مرغها را در آن شکسته و خوب به هم میزنیم بعد از اینکه تخم مرغها پخته شدند غذا آماده است. من قارچ هارو ریز ریز کردم که بچه ها نبینن فلفل دلمه هم نداشتم
🍰 براى اينكه كيك بوى زهم نگيره؛ زرده تخم مرغ رو با شكر و وانيل انقدر با همزن بزنيد تا كرم رنگ روشن بشه بوى زهم تخم مرغ كامل ازبين ميره.
قلیه ماهی😍 سبزی گشنیز خرد شده سیصد گرم...شنبلیله خرد شده یک ق غ...پیاز رنده شده دو عدد متوسط...سیر رنده شده شش حبه...تمر هندی نصف بسته...آرد یک ق غ..رب گوجه یک ق غ سرخالی...نمک و فلفل و زردچوبه ماهی(شیر،حلوا.قباد) ابتدا پیازوسیر رنده شده روسرخ میکنیم...و زردچوبه ورب گوجه رو اضافه و کمی تفت میدیم،سپس سبزی(گشنیزوشنبلیله)رو که ازقبل خوب سرخ کردیم به غذامون اضافه میکنیم،و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند،سپس تمر هندی رو با آب حل کرده و از صافی رد کرده و آرد رو هم با آب سرد حل کرده و اضافه میکنیم،و حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا به روغن بیفته و غلیظ بشه،سپس ماهی رو آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل و زردچوبه)کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده و سپس ماهی سرخ شده رو داخل غذامون قرار میدیم و اجازه میدیم نیم ساعت بپزه تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کنه،اگر ترشی غذا کم بود میتونید دوباره تمر هندی اضافه کنید پ ن:زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذاتون میشه پ ن:طعم غذا باید ترش و تند باشه پ ن:میتونید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید .
🍿 بعد از آماده شدن پاپ کرن‌ها، نوبت رنگی کردن آنها است. شکلات یا آب نبات صورتی که تهیه کرده‌اید را ذوب کنید. و به آرامی روی پاپ کرن‌ها بریزید. باید برحسب سفتی و شل بودن مایع شکلاتی‌تان دقت کنید و به میزانی که می‌خواهید پاپ کرن‌ها رنگی شوند مخلوط ذوب شده را کم یا زیاد کنید.   در این مرحله از رنگ‌های خوراکی به همراه شکلات سفید می‌توانید استفاده کنید. یا ازشکلات‌ها و اب نبات‌های رنگی استفاده کنید. برای تزئین بیشتر از ترافل و یا شکر‌های رنگی برای تزئین آن استفاده کنید. بعد از مخلوط کردن شکلات ذوب شده. طرف را تکان دهید تا مایع با همه پاپ کرن‌ها مخلوط شود و بلافاصله بعد از آن ترافل یا شکرهای رنگی را روی آن بریزید تا به پاپ کرن‌ها بچسبد. بعد از خنک شدن آنها را در ظروف شیشه‌ای پر کنید تا روی میز پذیرایی‌تان به زیبایی دیده شوند.
✍مواد لازم برای۲ نفر: لیمو ترش ۲ عدد نعنا ۱۰ برگ عسل ۱ قاشق غذا خوری پونه ۴ برگ آب گازدار (سودا) ۱ لیوان یخ ۱/۲ لیوان 🥣طرز تهیه: ابتدا لیموترش ها را آب گرفته و به همراه عسل و یخ داخل میکسر بریزید و آنقدر مخلوط کنید که حالت پودر(یخمال)پیدا کنند. نعنا و پونه را شسته و با چاقو به صورت بسیار ریز و ساطوری خرد کنید. یخمال را به نعنا و پونه اضافه کرده و آب گازدار را به آن بیفزایید. ✔️در صورت تمایل به جای آب گازدار از ماءالشعیر تلخ یا لیمویی استفاده کنید در کافی شاپ ها لیمو ترش را با پوست خرد کرده و اضافه میکنند که طعمی قوی و رنگ سبز تیره به نوشیدنی میدهد.