#فرنی_بستنی :
بستنی ۲۰۰ گرم
خامه ۳ ق غ
پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی
نشاسته ذرت ۷ ق غ
شیر ۳ لیوان
وانیل نوک ق چ
گلاب ۲ ق غ
شکر ۱۱ ق غ
طرز تهیه:
شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه و بعد بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و بعد قالب رو خیلی کم چرب کنید و مواد رو داخلش بریزید و بذارید یخچال حدود ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه .
.
🍲🥘🍲🥘🍲🥘🍲🥘
🍛مرصع پلو(جواهر پلو) با فیله مرغ حلزونی
🍗فیله مرغ را به صورت نوارهای باریک برش زده و رول کرده با خلال دندان فیکس میکنیم.و در آبلیمو .زعفران.ماست.نمک.مزه دار کردم و حدود یک ساعت در یخچال قرار دادم وبعد در فر گذاشتم تا کاملا مغز پخت و برشته شود.و زرشک .کشمش.خلال پسته.خلال بادام.هر کدام جدا در ظرفی شستم و در روغن یا کره تفت دادم.تا نرم و براق شوند.و برروی پلوکه از قبل آماده کرده بودم تزیین کردم.و فیله های حلزونی شکل را اطراف پلو دیزاین کردم.😋
👨🍳
.
🍤🍤 #سالاد_میگو #تایلندی
🥙🥙🥙
6 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
▢2 قاشق سوپ خوری سس سویا
▢1 قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای
▢3 قاشق سوپ خوری آبلیمو
▢1 قاشق سوپ خوری فلفل قرمز (ساطوری)
▢1 پیمانه دانه سویا (بو داده)
▢4 پیمانه کاهو (خرد شده)
▢1/2 پیمانه گوجه گیلاسی
▢1/2 پیمانه فلفل شیرین (خرد شده)
▢500 گرم میگو
▢1 بسته نودل
▢نمک و فلفل (به مقدار لازم)
▢گشنیز (برای تزیین)
🥙🥙دستور تهیه🥙🥙
توی یک تابه مقداری روغنزیتون بریزید و اون رو روی حرارت بذارید. میگوها رو آغشته به نمک و فلفل کرده، اونها رو داخل تابه سرخ کنید. نودل رو هم طبق دستور روی بسته آماده کرده و در سبدی بریزید تا سرد بشه.
توی یک کاسه کوچیک بقیه روغنزیتون رو با سس سویا، شکر قهوهای، آبلیمو و فلفل قرمز ساطوری شده خوب مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید.
توی یک کاسه مناسب نودل رو بریزید، روی اون کاهوی خرد شده، گوجهفرنگی، فلفل خرد شده، دانههای سویا و میگوهای سرخ شده رو بریزید. مقداری نمک و فلفل هم بزنید. حالا میتونید سالاد رو با مقداری گشنیز و نعنا تزیین کرده و با سسی که آماده کردید، سرو کنید.
👨🍳
.
🥬🥣
تا حالا کشک بادمجون با باقالی (باقله) دیده بودین؟؟ 😃😍 ترکیب عجیبی میشه ها 🤓
#کشک_بادمجون 🍆😋
.
مواد لازم :
بادمجان 1 کیلوگرم
پیاز متوسط 3 عدد
سیر 5 حبه
مغز گردو 250 گرم
کشک 1 شیشه 250 گرمی
نعنا: به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
.
.
دستور پخت :
ابتدا بادمجونها رو به صورت حلقهای برش زده و سرخ میکنیم. بعد از خنک شدن با مغز گردو، پیاز و سیر تفت میدیم. حالا با گوشتکوب له میکنیم. نمک و فلفل رو اضافه کرده و هم میزنیم و میذاریم تا جا بیوفته. در آخر با نعنا داغ، سیرداغ و کشک تزئین و سرو میکنیم.
.
🍭پارفه تخم شربتی
🍸🍸🍸
۱/۴ فنجان تخم شربتى
یک و ۱/۲ فنجان شیر نارگیل
٢ عدد موز یخ زده
١ عدد کیوى
٨ سانت خیار
یک مشت اسفناج
۱/۲ فنجان شیر نارگیل
توت فرنگى و شاتوت یخ زده یک دوم فنجان
🍹🍹🍹🍹🍹🍹
🥣طرز تهیه پارفه تخم شربتی :
تخم شربتى را با ۱/۲ فنجان شیر نارگیل مخلوط کرده، توتها را هم با ۱/۲ فنجان شیر نارگیل در مخلوط کن مخلوط کرده. موز، خیار، اسفناج، کیوى و یک و ۱/۲ شیر نارگیل را مخلوط میکنیم ، در هر لیوان، مخلوط توتها، سپس مخلوط تخم شربتى و در آخر مخلوط کیوى را اضافه کرده و براى تزیین از شاتوتهاى درسته استفاده کرده و خنک سرو میکنیم.
#دلمه_برگ_مو
#دلمه
طرز تهیه:
به ازای هر ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱پیمانه برنج رو جوشانده و آبکش کنید....
یک پیاز نگینی شده رو با گوشت تفت بدین تا سرخ بشه و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید...کمی سرخ شدن ۲ق غ رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی تفت دهید...
نصف پیمانه لپه رو خوب بپزید رو به برنج اضافه کنیدو همه ی مواد را باهم مخلوط کنید...
برگ موی تازه رو داخل آب ریخته و کمی بجوشانید تا تغییر رنگ دهند( حدودا ۳ دقیقه)وصاف کنید. بعد از مواد داخل برگ گذاشته و به هر شکلی دوست داشتید بپیچید....
کف قابلمه رو چند برگ بچینید تا دلمه هاتون نسوزه و یکی یکی دلمه ها رو بپیچید و کنار هم بچینید....
من برای چاشنی دلمه ها مقداری کره رو روی حرارت گذاشتم باز که شد نصف پیمانه سرکه قرمز( میتونید از آبغوره هم استفاده کنید)نصف پیمانه آبغوره و رب و زرشک و نصب لیوان آب چند قاشق روغن اضافه کردم و مخلوط رو روی دلمه ها ریختم و با حرارت ملایم گذاشتم دم بکشه حسابی به خورد دلمه ها بره و آماده بشه...
( .ضمن اینکه گوجه سبز هم طعم خوبی به دلمه میده...و نکته آخر اینکه مراقب باشین کاملا چاشنی نجوشه و کمی آبدارتر دلمه رو بردارید که خشک نشه...
#قلیه ماهی😍
سبزی گشنیز خرد شده سیصد گرم...شنبلیله خرد شده یک ق غ...پیاز رنده شده دو عدد متوسط...سیر رنده شده شش حبه...تمر هندی نصف بسته...آرد یک ق غ..رب گوجه یک ق غ سرخالی...نمک و فلفل و زردچوبه
ماهی(شیر،حلوا.قباد)
ابتدا پیازوسیر رنده شده روسرخ میکنیم...و زردچوبه ورب گوجه رو اضافه و کمی تفت میدیم،سپس سبزی(گشنیزوشنبلیله)رو که ازقبل خوب سرخ کردیم به غذامون اضافه میکنیم،و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند،سپس تمر هندی رو با آب حل کرده و از صافی رد کرده و آرد رو هم با آب سرد حل کرده و اضافه میکنیم،و حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا به روغن بیفته و غلیظ بشه،سپس ماهی رو آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل و زردچوبه)کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده و سپس ماهی سرخ شده رو داخل غذامون قرار میدیم و اجازه میدیم نیم ساعت بپزه تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کنه،اگر ترشی غذا کم بود میتونید دوباره تمر هندی اضافه کنید
پ ن:زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذاتون میشه
پ ن:طعم غذا باید ترش و تند باشه
پ ن:میتونید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید .
#قیله_ماهی
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
.
.
چارهیآتشِعشقیکهبهجانافتاده
خُنکاایستکهدرسنگِحرمموجوداست♥️
#السلامعلیڪیااباعبدالله🌿
•°اســلـام الـیـک یـا ابـاعـبـدالـلـه الـحـسـیـن•°
♡
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_توت_فرنگی👩🍳
مواد لازم.
آرد 420گرم
شکر 350گرم
ماست پر چرب160گرم
توت فرنگی 250گرم
تخم مرغ 4عدد
روغن مایع 160گرم
بکینگ پودر 2ق.چ
وانیل1/2ق.چ
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
•🖇🖤•
بزنباران...!
کهشایدگریهامپنهانبماند💔(:
#دلتنگ_موعو
.
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_پرتقالی😍😋
🍊 مواد لازم :
۴ پیمانه شیر
۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف پیمانه شکر
کمی پوست پرتقال رنده شده
یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه) داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین .
🔸️روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین .
🔸️ برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین