کیک ژله ای پرتقالی 🍰🍊
#کیک
🍴مواد لازم🍴
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر ژله پرتغال ۱ بسته
آرد ۱ و نیم لیوان
🍊آب پرتقال یا شیر یا ماست نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
اسانس و رنگ خوراكى به میزان دلخواه
🔥طرز تهیه🔥
اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.تخممرغ،شکر و اسانس پرتقال رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه،روغن و آب پرتقال یا شیر یا ماست رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه،در صورت نیاز میتونین چند قطره رنگ خوراكى هم اضافه کنید که رنگ دلخواهو بهتون بده، مواد و داخل قالب ریخته داخل فر به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه قرار میدیم.
✔ پودر ژله باعث میشه عطر و طعم کیک قوی بشه و رنگ قشنگی بگیره.
✔اگر بدون اسانس میخواید درست کنید جاش وانیل بریزید.
✔به غیر از پرتغال میشه از میوه های دیگه استفاده کرد فقط باید آبمیوه های متناسب با پودر ژله را انتخاب کنیم یا به جای آبمیوه شیر یا ماست بریزیم.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر گلدونی شكلات و توت فرنگی🍓
بدون قالب، فر و همزن😋
مواد لازم :
شملات تختهای ۲۰۰ گرم
پنیر خامهای ١٠٠ گرم
خامه قنادی ذوب شده ٢٠٠ گرم
توت فرنگی ١٠ عدد
پودر ژلاتین ١ ق غ
پودر بیسكوييت و نعنا برای تزئین
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
•🍋🌻•
فکࢪشوبکن...
ࢪوبهہگنبدشنشستی
بهشنگاهمیکنے!
دستخودتنیست
یهوبغضمیکنے...
میبارے!
هقهقمیکنے:)!
یهواینوسطمیخندے
حࢪفمیزنے
بازگࢪیتمیگیره...
اشکاتمیشنیادگاࢪیت
بهسنگفرشاےحࢪم...
قشنگہنہ🥺❤️!؟
«" 🧡 حُبُّ الحُسـ❤ــیـن هُویَّتُنا💚"»
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کمپیر
یه غذای ساده و خوشمزه و پر طرفدار توی ترکیه هست که با سیب زمینی خودمون درست میشه😋
⭐️طرز تهیه؛
⬅️چند تا سیب زمینی غول پیکر رو بردارید و خوب بشورید ، بعدش با آب بپزیدش یا داخل هوا پز بپزید و با داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه بپزید، البته داخل فر باید تست کنید با خلال دندون که مطمئن بشید خوب پخته
_بعدش سیب زمینی رو از وسط آروم برش یزنید و با کره و پنیر رنده شده ی کاشار یا موزارلا وکمی نمک خوب مخلوط کنید، که کاملا مواد داخلش میکس بشه
↩️برای داخلش از هر موادی که دوست دارید حتی مایع ماکارونی میتونید استفاده کنید
⬅️ولی ما سبک ترکی رو اینجا براتون گذاشتیم
اول سالاد روسی درست میکنیم؛
_هویج پخته خرد شده +خیارشور خرد شده+نخود فرنگی+سیب زمینی پخته خرد شده+سس مایونز
_و در ادامه بهش سوسیس سرخ شده
_قارچ سرخ شده
_ذرت پخته شده
_زیتون سبز و سیاه خرد شده
اضافه میکنیم
⬅️با سس کچاپ و سس مایونز میل کنی
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
تونگـاهتبهخداباشه؛
خداوهمهنیروهاش
برایتوخواهندبود👀💕
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک فنجونی
📌 کره نرم - 120 گرم
📌 تخم مرغ -3 عدد.
📌 شکر-150 گرم
📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری
📌 شیر -75 میلی لیتر
📌 آرد -225 گرم
📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری.
📌 کمی نمک
⠀
کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند.
خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه بپزید
هدایت شده از خانومانه ⭐
عزیـزِ کـم حرف من!
اگر بگویمـت که کلامـَت آرام من است ،
بیشتـر برایـم حرف میزنۍ؟❤️💍🤗
#عزیزِ_جـانم 💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه #بمب_شکلاتی 👇🏻
1️⃣شکلات سکه ای برند کارات
2️⃣ رنگ پودری خوراکی
3️⃣پودر نسکافه
4️⃣مارشمالو
5️⃣روغن مایع
6️⃣قالب سیلکونی
7️⃣قلمو
نکات:
⛔️شکلات رو روی بخار کتری بن ماری کنید
⛔️ رنگ پودر رو با چند قطره روغن مایع رقیق کنید
⛔️اجازه بدین چندساعت رنگ روی دیواره های سیلیکونی کمی خشک بشه
⛔️ترجیحا بعد از در آوردن شکلات از قالب شکلات رو روی دستمال بذارید و دونیم کره رو به هم بچسبونید چون گرمای دست شکلات رو آب میکنه
⛔️برای چسبوندن دو نیم کره میتونید لبه یکی از نیم کره ها رو داخل شکلات خنک و روان بزنید و بعد به هم بچسبونید
⛔️یا هر دو کره رو روی هم قرار بدین بعد با کمی شکلات خنک شده دونبم کره رو به خو بچسبونید
واکنش متفاوت احسان علیخانی به ماست زنی به بر سر زنان بی حجاب
👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
هدایت شده از خانومانه ⭐
{🍂🍁}
#حرم 🕊
نوکرتراچندروزی
دعوتشکنمشهدت
ناخوشاحوالم
برایماستراحتلازماست💔
ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آلبالو_پلو 🍒
این اندازه برا ۵یانفر کافیه.
میتونین کوفته ریزه هارو با پلو دم نکنین وموقع سرو به پلو اضافه کنین من داخل پلو لایه لایه گذاشتم چون میخواستم پلو طعم کوفته هارو به خودش بگیره😉
دوکفگیر برنج روبرداشتم وجدا دم گذاشتم تا زعفرونی کنم برا تزیین.
اصلانیاز نیست آلبالوهاتون قوام بیان چندتا جوش که زد وآلبالوها پخت کافیه
من به آب آلبالوها کمی شکر زدم و آب ریختم وداخل پارچ پر از یخ ریختم وشد یه شربت آلبالوی تازه وخوش عطر🍒کناراین خوشمزه هم خیلی عالی میشه.
اگه شیرینی کمتری دوست دارین شکر رو کم بریزین.
#آلبالوپلو
.
۴تا۵پیمانه برنج (۲ساعت قبل خیس کنین)
۴۰۰گرم گوشت چرخ شده
نیم کیلو آلبالو
نصف لیوان شکر
پیاز بزرگ رنده شده وآب گرفته ۱عدد
نمک +فلفل +زردچوبه +۲قاشق آرد نخودچی برا کوفته ریزه
روغن به میزان لازم
اول از همه کوفته ریزه هارو آماده میکنیم پیازونمک وفلفل وزردچوبه وارد نخودچی رو میزنیم به گوشت وخوب ورز میدیم وبعدکوفته ریزه میکنیم ویک ساعت دریخجال استراحت میدیم وسپس داخل تابه سرخ میکنیم.
هسته ی آلبالو هاروجدا میکنیم روش شکر میریزیم ومیزاریم چندتاجوش بزنه وآلبالوها بپزن بعد از صافی رد میکنیم وآب وآلبالو هارو جدا میکنیم
برنج رو با نمک وآبجوش میزاریم کمی بپزه وآبکش میکنیم
تهدیگ رو میندازیم یه لایه برنج ویه لایه آلبالو وکوفته ریزه میریزیم ادامه میدیم تا آخر بعد روش زعفران میریزیم ومیزاریم دم
وقتی پلو دم کشید وبخار کرد مقداری کره یا روغن داغ روش میدیم وبعد چند دقیقه سرو میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کنی عاشقش میشی😍ازبس که
نرم وخوشمزست واسه صبحانه عالیه🤩😋
نون فطیر
تخم مرغ ۱عدد........روغن مایع ۳ق غ
خمیرمایه فوری ۱ق مربا خ
آرد۳ونیم لیوان
آب یاشیر ۱لیوان +۱سوم لیوان
شکر ۵ق غ خوری (میتونید کمتر یابیشتر بریزید)
نمک نوک ق چ
موادرومال>> ۱عدد زرده تخم مرغ.زعفران ۱ق مربا خ.روغن مایع ۱ق چ خوری
کنجد وسیاهدانه مقدار لازم(توکلیپ بجای زعفران گفتم عسل.منظورم همون زعفرون بود)
همه مواد بجز آرد وخمیر مایه راباهم مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد بهش خمیر مایه و۱لیوان از آرد اضافه کنید وهم بزنید بقیه آرد وکمکم اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد یه کوچولو چسبندگی داره بیش از حد آرد نزنید
.(اگر خمیرخیلی چسبنده بود که نمیشد باهاش کار کرد ۲.۳قاشق دیگه آردراکمکمبهش اضافه کنید)
بادست چرب شده خمیر و به ظرف چرب شده انتقال بدید تا ۱ساعت ونیم استراحت کنه و۲برابربشه.بعد به چونه های مساوی تقسیم کنید کف سینی آرد بریزید به شکل دایره پهنش کنید به قطر ۱سانت بزاریدش داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید.... با کاتر یا مهرشیرینی روش طرح بندازید بعدم با مخلوط زرده تخم مرغ.زعفران وروغن رومال کنیدوسیاهدانه وکنجد بریزید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه(یک کاسه آب جوش داخل فر بزارید حتما).
.باخلال چک کنید نچسبید پخته.۲.۳ دقیقه گریل بزنید تا روی نون طلایی بشه.
بعدپخت تا گرمه بزارید داخل پارچه یا ظرف دردار تا نون خشک نشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
کیک قهوه با کرم قهوه
شیر ولرم دو سوم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک و یک چهارم پیمانه
ارد دو پیمانه
پودر کاکائو دو ق غ
پودر قهوه ترک آسیاب شده ۲ ق غ( از نسکافه گلد هممیتونیداستفاده کنید )
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک ق م
اول ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و الک کنید بزارید کنار
بعد قالب رو با روغن چرب و ارد پاشی کنید و بزارید کنید
شیر ولرم و پودر قهوه رو باهم ترکیب کنید و بزارید کنید
تو ظرفی تخم مرغ وانیل و شکر رو بزنید تا کشدار بشه بعد ترکیب قهوه و شیر اضافه و مخلوط و بعد روغن مایع در آخر ترکیب ارد رو در دو سه مرحله اضافه و مخلوط کنید در آخر میتونید چند ثانیه با همزن بزنید بعد بریزید در قالب( برای من۲۳ سانت بود) و بکوبید زمین و بزارید تو فر تا بپزه با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه
وقتی پخت خارج کنید و بزارید خنک بشه بعد از قالب جدا کنید.
.
کرمقهوه
یک پیمانه شیر
دو ق غ پودر قهوه(من ترکزدم)
شکر پنج ق غ
کمی وانیل
دو ق غ نشاسته ذرت
همه ی مواد جز وانیل رو مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا غلیظ بشه مثل فرنی بعد وانیل اضافه و ترکیب که شد خاموش کنید
از داغی که افتاد روی کیک رو باهاش کاور کنید و در ظرف سرو قرار بدید و به دلخواه تزیین کنید
اینکیک و مثل همیشه میتونید تو فر دستساز و تابه ای هندرست کنید
نوش جان ❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
#شیک_تیرامیسو
مواد لازم:
۱) ۱ پیمانه بستنی
۲) ۳ ق غ پنیر ماسکار پونه
۳) ۳ ق غ خامه قنادی
۴) شیر نصف لیوان
۵) پودر نسکافه فوری ۱ ق غ
۶) شکلات رنده شده برای تزئین
۷) بیسکوئیت لیدی فینگر ۶ عدد
۸) سس شکلات واسه تزئین
طرز تهیه:
اول خامه قنادی که مثل بستنی شل شده رو با همزن هم میزنیم تا یکم فرم بگیره ، بعد ۲ ق غ از پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنید و مجدد با همزن هم میزنید تا خوب مخلوط بشن و خامه فرم بگیره ، جوری که ظرف برگردونید از ظرف بیرون نریزه.
بعد با یه لیسک خامه رو جمع کنید و داخل یخچال بذارید.
حالا شیر و بستنی و پودر نسکافه و باقی مونده ی پنیر و ۵ تا از بیسکوئیت های لیدی فینگر و داخل مخلوط کن بریزید و خوب ترکیب کنید.
حالا لیوان سروتون و چند دقیقه داخل فریزر بذارید که سرد بشه و بعد با سس شکلات دورشو مثل فیلم تزئین کنید، و در نهایت از شیکتون داخلش بریزید.
و روشو با ماسوره ی دلخواهتون با خامه تزئین کنید و از شکلات رنده شده و لیدی فینگر واسه ترئینش استفاده کنید😍.
به همین راحتی و خوشمزگی یه شیک تیرامیسو خونگی دارید که از واسه کافی شاپام خوشمزه تره و میتونید واسه مهموناتون سرو کنید🤌🏻😍.
اگه دوست داشتید واسه بقیه هم بفرستید💜.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این میلک شیک خوشمزه رو با هر میوه ای که مورد علاقتونه میتونید درست کنید.😋
.
دو تا انبه و یه لیوان شیر رو میکس کردم تا مخلوطم غلیظ بشه،
اگه خواستین رقیقتر باشه شیر رو بیشتر بریزید.
چهار تا اسکوپ هم بستنی ریختم.
.
من دوست داشتم بستنیش تقریبا جدا باشه واسه همین با انبه میکسش نکردم.
.
تخم شربتی هم طعم خیلی باحالی بهش میده.
.
🔸با این مقدار میتونید ۴ تا لیوان فرانسوی میلکشیک داشته باشید.
.
حتما درست کنید فوق العادست.😍
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی هست کیک گردویی دوست نداشته باشه؟😍😋
.
.
مواد لازم:
.
🔸تخم مرغ ۳ تا
🔸شکر ۱۳۰ گرم
🔸روغن مایع ۴۵ گرم
🔸ماست ۱۱۰ گرم
🔸آرد ۱۸۵ گرم
🔸بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری استاندارد قنادی
🔸دارچین ۱/۴ قاشق چ استاندارد
🔸نمک یه پینچ
🔸گردو یه فنجون
🔸پودر کاکائو (در صورت دلخواه طبق فیلم)
.
🔹قالب لوف ده در بیست یا گرد ۲۰ سانت
.
🔹دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
🔹فر برقی و سولاردوم ۱۶۰ درجه
🔹توستر ۱۵۰
🔹روی گاز هم میشه پخت
.
🔹زمان تقریبی ۴۰ دقیقه
.
.
نکات:
.
نمیتونید ماست رو با شیر جایگزین کنید، از ماست سفت هم استفاده کنید.
.
وقتی ارد رو ریختید خیلی اروم هم بزنید که کیک خمیر نشه.
.
میتونید گردو رو آسیاب کنید که کیک بیشتر طعم گردو بگیره، مقدارش هم به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید.
.
.
امیدوارم خوشتون بیاد.😍💖
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مربا خوشمزه نه کپک میزنه نه شکرک🥰نکات کپشن روحتما بخون☺️به آسون ترین روش مربا درست کن و حالشوو ببر😍
مربا مورد علاقهت چیه؟؟
مواد لازم:
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰گرم
جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیموترش ۱ ق چ
اگه توت تون ریز بود نیازی نیست خردش کنید
به هیچ عنوان آب داخلش اضافه نکنید
شکر و توت را مخلوط کنید و به مدت ۱۲ساعت داخل یخچال بزارید تا آب بندازه
روی حرارت زیاد بزارید جوش که امد حرارت را ملایم کنید
برای اینکه مربا شفافی داشته باشید حتما کف روی مربا را بگیرید
توی استوری بهت یه نکته خیلی مهم برای گرفتن کف روی مربا رو گفتم حتما ببینید کهخیلی بدردتون میخوره
حتما درست کن و حالشووو ببر🍓😍