7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پنکیک_صبحانه
🥢تخم مرغ ٢عدد
🥢شير ١/٢پيمانه
🥢روغن ١/٤پيمانه
🥢وانيل ١/٢ق چ
🔷مواد خشك
🥢آرد الك شده ١پيمانه
🥢شكر ١/٣پيمانه
🥢بكينگ پودر ١ق چ
🥢 نمك ي پنس كوچولو
اومدم با یه صبحونه ی فوق خوشمزه 😋
بچه ها عاشق این صبحانه میشن مخصوصا با اون کرم شکلاتی روش 😇😅(دلم بدجوووور خواست )
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍
نوش جان 😋 😋
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدویین بیاینکه ویدیو این نارگیلی خفن اوردم
.
سفیده ی تخم مرغ ۱۲۵ گرم
شکر ۲۵۰ گرم (دوبرابر سفیده)
پودر نارگیل تازه ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
نصف چ وانیل
نصف ق چ آبلیمو
اول شکر و پودر نارگیل رو باهم ترکیب کردم بعد نصف سفیده تخم مرغ و نصف روغن رو اضافه و مخلوط کردم بعد دو باد از چرخ گوشت رد کردم میتونید از غذا ساز گوشتکوب برقی یا ... استفاده کنید اینکار کیفیت شیرینی رو خوب میکنه
بعد گذاشتم روی حرارت خیلی خیلی کم و مرتب هم زدم تا شکر حل بشه کمی از مواد رو بین دو انگشت لمس کردم تا متوجه بشم
سه الی چهار دقیقه زمان برد بعد مابقی سفیده و روغن به همراه وانیل و آبلیمو رو اضافه کردم و مرتب هم زدمتا داغ بخوره و مرتب دمای اون رو چک کردم انگشتم رو به مواد میزدم همینکه داغ شد و داغیش طوری بود که انگشتم رو نسوزوند و قابل تحمل بود از شعله برداشتم و گذاشتم خوب خنک بشه بعد ریختم تو قیف نوکش رو قیچی زدم و با فاصله تو سینی قیف زدم دستمم کمی چرب کردم قله ای روی شیرینی هارو صاف کردم و گذشاتم تو فر تا بپزه و خوش رنگ بشه در فر با دمای ۱۷۰ درج
هدایت شده از ذاکرین
13.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موی سفید رو توی آیینه دیدم آهی بلند از ته دل کشیدم 😢
داستان مجری در خصوص درمان موی سفیدش👇
https://1ta100.ir/tlg-ads/473
https://1ta100.ir/tlg-ads/473
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون فر بدون همزن 😊کیک موز برگردان👌
ارد یک لیوان سر پر
تخم مرغ دو عدد
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
روغن یک چهارم لیوان کمی کمتر
دو قاشق پودر کاکائو
موز دو عدد
پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل پودری نصف بسته
کره ده الی ۱۵ گرم
همه مواد رو آماده و دم دستتون باشه
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلافل_لبنانی😍😋
نخود نیم کیلو
پیاز یک عدد کوچک
سیر دو حبه
بیکینگ پودر یک چهارم ق چ
ادویه کاری فلفل نمک
نخود رو از شب قبل خیس میکنیم بعد همراه پیاز و سیر چرخ میکنیم. میتونید مثل من از غذاساز استفاده کنید.
بیکینگ پودر و نمک و فلفل و ادویه کاری هم اضافه کرده بعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه.
بعد مواد را داخل قالب فلافل ریخته و در روغن شناور سرخ میکنیم اگه قالب هم نداشتین میتونین با دست توپک های یک اندازه درست کنید و سرخ کنید.
با این مقدار مواد حدودا چهل تا پنجاه تا فلافل دارید میتونید موادش رو اماده کنید (البته بدون بیکینگ پودر ) و داخل فریزر نگهدارید و هر وقت خواستید بعد از یخ زدایی و افزودن بیکینگ پودر سرخ کنید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
❁🍟🥦🍔
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود جذاب
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
لوبیا سبز
ذرت
سیب زمینی
قارچ
هویج
فلفل دلمه
سس گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
مواد لازم برای کاسه های نونی:
خمیر یوفکا
ادویه(پاپریکا،آویشن،فلفل )
روغن زیتون
دقت کنید که حتما فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و اجازه بدین نون حدود یک ربع داخل فر بمونه تا طلایی بشه ، و بعد از سرد شدن داخل کاسه هارو پر کنید.
#کیک_رافائلو_معصومه
کیک رافائلو یا کیک سفید برفی یه کیک خوشمزه تلفیقی از نارگیل و بادام . یه کیک کافی شاپی بی نظیر 😍
این کیک رو حتی برای تولدها و مراسم هاتون هم می تونید درست کنید ☺️
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۲۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
پودر بادام ۱۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
کره ۳۰ گرم
آرد سفید ۱۳۰ گرم ( کمی کمتر از ۱ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ)
خامه فرم گرفته ۴۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
شیر عسل ۱۰۰ گرم (حدود ۳ ق غ)
شکلات آب شده ۵۰ گرم
بادام خرد شده به میزان لازم
پودر نارگیل به میزان لازم
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . سفیده رو با دور تند همزن اون قدر زدم تا فرم بگیره .زرده رو با شکر سه تا چهار دقیقه زدم تا کرم رنگ بشه ، وانیل و کره نرم هم ریختم و سی ثانیه هم زدم . مواد زرده و شکر رو به سفیده اضافه کردم و دورانی ترکیب کردم . پودر بادام هم ریختم .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک دورانی هم زدم .
قالب من به قطر ۲۰ سانت هست . مایه کیک رو ریختم و در فر از پیش گرم شده دمای ۱۷۰ درجه ، ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم .
فر برقی : دما ۱۶۵ تا ۱۷۰ ، حدود ۵۰ دقیقه.
فر گازی :دما ۱۷۰ تا ۱۸۰ ، حدود ۴۵ دقیقه
بعد از این که کمی خنک شد، از قالب خارج کردم و روی نوری گذاشتم و بعد از چند ساعت که کامل خنک شده از ارتفاع به سه قسمت تقسیم کردم .
خامه قنادی رو از فریزر بیرون آوردم ، نرم شده و هم چنان یخمکی هست با همزن زدم تا فرم بگیره ، پنیر ماسکارپونه ، شیر عسل ، شکلات آب شده خنک رو ام ریختم و در حد مخلوط شدن زدم .
#شکلات_رافائلو_معصومه
یکی از شکلات های خوشمزه 😋😍
توی خونه این شکلات پرطرفدار رو درست کنید 🤗
کره ۳۰ گرم
شکلات سفید ۳۵ گرم
خامه صبحانه ۷۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
شیر عسل ۶۰ گرم (۲ ق غ)
پودر نارگیل ۸۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
ویفر نارگیلی ۴۰ گرم ( حدود ۴ تا ۵ عدد)
بادام ۱۵ تا ۲۰ عدد
روی بادام ها آب جوش ریختم ،دو الی سه دقیقه گذاشتم موند و بعد آبش رو عوض کردم و آب سرد ریختم و به راحتی پوست بادام جدا کردم . بادام ها رو روی حرارت کم تفت دادم و بو دادم و بعد کنار گذاشتم .
خامه رو روی حرارت غیر مستقبم گذاشتم تا گرم بشه اما نجوشه ، شکلات رو خرد کردم و با خامه ترکیب کردم و از همزن استفاده کردم و دو سه دقیقه زدم و بعد در فریزر دو ساعت گداشتم بمونه .
پودر نارگیل و کره نرم و شیر عسلی رو با هم مخلوط کردم تا به حالت خمیری در بیاد . اگر خمیری نشد کمی شیر عسلی بریزید .
ویفر نارگیلی رو هم پودر کردم .
خامه و شکلات رو بعد از دو ساعت از فریزر بیرون آوردم و مخلوط کردم و خیلی کم با همزن زدم .
حالا موادم رو روی صفحه کار چیدم .
ترکیب پودر نارگیل و شیر عسل ، ترکیب خامه و شکلات ، ویفر پودر شده ، پودر نارگیل ، بادام تفت داده شده .
یه مقدار از ترکیب پودر نارگیل و شیر عسل برداشتم کف دستم کمی پهن کردم و وسطش بادام قرار دادم و بعد پیچیدم و گرد کردم و بعد در ترکیب شکلات و خامه غلتوندم و بعد داخل ویفر پودر شده و در اخر در پودر نارگیل غلتوندم .
شکلات خوشمزه مون آماده است .
پ.ن : برای من ۱۵ عدد شد .
#کاپ_کیک_پرتقال_و_نارگیل_معصومه
یه کاپ کیک نرم و لطیف 😍
از عطر و طعمش نگم که فوق العاده است 😋
.
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
آب پرتقال ۸۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
پودر نارگیل ۲۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
رنده پوست پرتقال ۱ ق چ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق م
مواد به دمای محیط برسه .
کره و شکر رو اول با قاشق ترکیب کردم که موقع هم زدن نپاشه و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و رنده پوست پرتقال ریختم و یک دقیقه با همزن زدم ، دورگیری هم کردم.
دو تا پرتقال کوچک رو آبش رو گرفتم و از صافی رد کردم و داخل مواد ریختم . پودر نارگیل رو هم ریختم و مخلوط کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو ترکیب کردم و ۳ بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم .
از مواد کاپ کیک داخل قالب ریختم ، از هر نوع قالب کاپ کیک و مافین می تونید استفاده کنید .
در فر از پیش گرم شده دمای ۱۷۰ درجه ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
سایر نکات :
فر برقی : ۱۶۵ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه .
فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه .
بدون فر در فر دست ساز روی گاز
برای من به این سایز ۱۵ عدد کاپ کیک شد .
جای کره ،می تونید روغن مایع هم استفاده کنید ، پودر نارگیل هم قابل حذف هستش .