فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قابلمه ای 😍😋
چطور بود؟خیلی راحته و حسابی خوشمزه😋😋😋امیدوارم خوشتون بیاد
طرز تهیه:
مواد لازم
۲ فنجان آرد
۱فنجان شکر
۱پیمانه پودر کاکائو
بکینگ پودر
۱ پیمانه روغن
۱پیمانه آب
۴ عدد تخم مرغ
حتما شعله پخش کن بزارید و در و دم کنی باشد و حرارت را خیلی کم کنید وقتی کاملا کیک پف کرد و پخته شد با خلال یا چاقو تست کنید اگر به آن کیک نچسبد کیک ما آماده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویفر_شکلاتی 😋
#ویفر
مواد لازم:
2 عدد نان میکادو یا بستنی
مواد میانی :
250تا300 گرم بیسکویت پتی پور
1لیوان آب (یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شکر
200 گرم کره
250 گرم شکلات تیره
1 استکان پسته(دلخواه)
5تا6 عدد انجیر خشک خیس داه شده
چند عدد گردو خرد شده
طرز تهیه :
ابتدا سس شکلاتی رو آماده کنید.
آب وشکر را در ظرف بریزید وبزارید روی حرارت تا آب بجوشد وشکر حل شود وظرف را از روی حرارت بردارید وکره وشکلات را اضافه کنید وبا قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا سس صاف وروان شود.
در یک کاسه گود ، بیسکویت ها را به تکه های بزرگ خرد کنید ، سس شکلات را روی آن بریزید، پسته ، گردو و انجیر خرد شده را بریزید و همه آنها را مخلوط کنيد .
یک ورق از نان را گذاشته ومواد را بصورت یکسان با کاردک پهن کنید(میتونید از رینگ هم استفاده کنید) و نان دیگه را بصورت وارونه(قسمت برجسته روی مواد گذاشته بشه) قرار بدیدویک جسم نسبتأ سنگین روی نانها بزارید تا لایه ها خوب بهم فشرده شده وبچسبد.
بزارید تا یکشب بمونه بعد با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید واز مهماناتون پذیرایی کنید
کامتون شیرین
از شکلات با کیفیت استفاده کنید. برای جسم سنگین سعی کنید اندازه خود نان باشه تا یکنواخت فشرده شود.
از جسم زیاد سنگین استفاده نکنید چون باعث میشه نان میکادو خرد شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_خونگی_مگنوم😋😋
دستور تهیه :👇
اول حدود ۲۵ تا توت فرنگی یا هر میوه ای رو میگذاریم با یک قاشق شکر و یک قاشق ابلیمو و یک سوم لیوان اب و یک سوم لیوان شیر پخته بشه بعد خوب پخته شد میکسش میکنیم و داخل قالب مورد نطرتون بریزید و بعد میگذاریم داخل فریزر یخ که زد حدود صد گرم شکلات رو بن ماری میکنیم و بهش خلال پسته و یا بادام و ... اضافه میکنیم و روی بستنی رو به شکلات اغشته میکنیم و چون سرد هست شکلات زود بستا میشه نیازی به فریزر دوباره نداره.
نوش جان😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بال_سوخاری
بال مرغ به میزان دلخواه
1 قاشق غذاخوری رب
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 قاشق آب
1 حبه سیر
نمک، زیره، فلفل قرمز، آویشن
2 عدد سیب زمینی
طرز تهیه:
مواد سس را مثل ویدئو روی مرغ ها میریزیم و خیلی خوب به خوردش میدهیم. کاغذ روغنی را در سینی گذاشته و مرغ ها را رویش میچینیم. سیب زمینی ها را پوست کنده و خرد می کنیم. نمک،دو قاشق روغن مایع را روی سیب زمینی ها ریخته و هم میزنیم. و در انتها آویشن را هم میافزاییم. در فر 180 الی 200 درجه تا زمانیکه کاملا سرخ شوند میپزیم. حین ِ پخت میتوانید سیب زمینی ها را جابجا کنید.
نوش جان 😍😋
👩🏻🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک فوری مرغ و بادمجان
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
مواد لازم:
ران و سینه ی مرغ:🍗 ۱ عدد
برگ بو 🍃یک عدد
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه🌶🧂 هرکدام یک قاشق چایخوری
پیاز:🧅 ۱ عدد
سیر :🧄 ۲ حبه
آب💧 دو لیوان.
بادمجان 🍆۲ عدد
ریحان:🍃 یک دسته
پیازچه:🌱 ۵ عدد
سیر 🧄یک حبه
فلفل سبز نسبتا تند 🌶یک عدد
ادویه دود: ۲ قاشق چایخوری
پودر کره: 🧈۱ قاشق چایخوری
نصف لیمو ترش🍋
سس مایونز: 🥣۲ قاشق غذاخوری
سس خردل : ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: 🧀به دلخواه
نان تست🍞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک بلوبری مجلسی
◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌
مواد لازم:
کراست
بیسکوییت پتی بور🍪 ۱۵۰ گرم
کره 🧈۷۵ گرم
لایه سفید رنگ
پنیر خامه ای 🧀 ۱۰۰ گرم
خامه قنادی🧁 ۱۰۰ گرم
شیر 🥛 ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین🥄 ۱ق.غ
لایه آبی رنگ
پنیر خامه ای 🧀 ۲۰۰ گرم
خامه قنادی🧁 ۲۰۰ گرم
ژله بلوبری🫐 ۱ بسته
آبجوش 💧🔥۱/۲ پیمانه
رنگ خوراکی🔵 ۳ قطره
لایه ژله ای
ژله بلوبری 🫐 ۱ بسته
آبجوش 🔥💧۱/۵ پیمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولادت دهمین پیشوای شیعیان امام هادی علیه السلام مبارک باد.🌸•°¡
___
روح ایمان ای خورشید سامرایی
از جنس امام رضایی...
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ تست مرغ سوخاری
°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°
مواد لازم:
فیله مرغ🍗 ۶ عدد
چاشنی مرغ و ماهی ۱ قاشق چای خوری
ماست چکیده🍶 ۲ قاشق
نمک🧂 نصف قاشق چای خوری
لیمو🍋 ۱ عدد
روغن 🥃۲ قاشق
مواد سس
پیاز🧅 ۱ عدد
فلفل دلمه ای زرد و قرمز 🫑۱ عدد
گوجه🍅 ۴ عدد
نمک🧂 نوک قاشق چای خوری
چاشنی اسپاگتی ۱ قاشق چای خوری
مواد روکش
آرد 🥡یک پیمانه
لیمو فلفلی و کاری 🍋هر کدوم ۱ قاشق چایی خوری
نمک🧂 ۱ قاشق چای خوری پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب ها آرامشـےدارند
از جنس خـدا
پروردگارت همواره
با تو همراه است
امشب از همان شب هایـےست
ڪه برایت یڪ
شب بخیر خدایـےآرزو ڪردم
#شببخیــر 💫✨
🌸✨
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸به نام دوست
🍃🌸گشاییــم
🍃🌸دفتر دل را
🍃🌸به فر عشــق
🍃🌸فروزان کنیـم
🍃🌸محفــل را
🍃🌸به نام خـدای
🍃🌸حسابگر،حسابساز
🍃🌸حسابــرس وحسابــدار
🍃🌸زمین و آســمان
🍃🌸بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
🍃🌸الـــهــی بــه امــیــد تـــو
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨ای گوهر بحر آفرینش
🤍✨وی چشم و چراغ اهل بینش
🌸✨همنام علی مرتضایی
🤍✨سرتا به قدم خدانمائی
🌸✨امروز که دل قرین شادیست
🤍✨میلاد تو ای امام هادی است
🌸✨میلاد تو بر همه مبارک
🤍✨بر مهدی فاطمه مبارک
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ تاکو + سس سالسا
𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸𖧷𖥸
مواد اولیه برای ۴-۵ تا تاکو:
۲ عدد گوجه فرنگی کوچک🍅
۱ عدد فلفل دلمه رنگی🫑
۱ عدد پیاز🧅
۲-۳ حبه سیر🧄
۱ عدد فلفل هالوپینیو (خیلی تنده)🌶
۱ عدد سینه مرغ🍗
ادویه:
نمک،فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا دودی، زیره، تخم گشنیز
۲ ق غ روغن زیتون🫒
یه دسته کوچک گشنیز🍀
نصف آب یک لیموترش🍋
۱ ق غ روغن زیتون🫒
۴-۵ تا نون تاکو ( همون نون تورتیا ولی کوچکتر)
۳-۴ پر کاهو🥬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موز شکلاتی
𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷
مواد لازم:
تخم مرغ 🥚هم دمای محیط۴عدد
شکر🍚 دانه ریز ۱لیوان پر
وانیل یا اسانس موز 🍌🌸یک ق چ
روغن مایع🥃 دو سوم لیوان(۲/۳)
آب معمولی💧 نصف لیوان
پودر کاکائو🍫 نصف لیوان(تلخ نباشه )
آرد قنادی🥡 ۲لیوان
بیکینگ پودر 🥄۱ق مرباخوری
جوش شیرین🥄 نوک ق چ(اصلا حذف نکنید)
موز 🍌۲عدد
در صورت دلخواه یه دونه موز هم برای روی کیک ،که حتماااااا برشهای نازک باشه وگرنه مثل من تهنشین میشه توی کیک🥲)
همه مواد توی مخلوط کن میکس شدن بعد به ترتیب مخلوط ارد و جوش شیرین و بیکینگ پودر و پودر کاکائو الک و اضافه شدن و در نهایت آب ،بعد خوب مخلوط شدن و میره توی قالب(قالبم مستطیل به ابعاد ۲۸در ۱۳ با ارتفاع ۷سانت)،دمای فر گازی۱۸۰درجه حدودا ۴۵دقیقه،فر برقی دما حدودا ۱۶۰تا۱۷۰درجه،توستر که خودم استفاده کردم دما ۱۵۰بود و حدودا نیم ساعته اماده شد دیگه این قسمتش بستگی به فرتون و قلق دماش داره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر طالبی
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
مواد لازم :
طالبی یا ملون 🍈۱ عدد
شیر🥛 ۱ لیوان
شکر🍚 ۱ لیوان
خامه صبحانه🥣 ۱۰۰ گرم
ژلاتین 🥄۳ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت کهکشانی🤩
خیلی خوشگل و خوشمزهاس🤤
مواد لازم :
شربت طعم دلخواه
خاکشیر
آبلیمو ۱ ق غ
تخم شربتی
گل پنیرک
یخ
🍹
🥖املت فلفل سبز و سیب زمینی
سیب زمینی نگینی شده : 3 عدد
فلفل سبز خرد شده : 3 عدد
گوجه فرنگی: 3 عدد
تخم مرغ : به تعداد نفرات
پنیر پیتزای رنده شده : 100 گرم
روغن مایع : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
پودر سیر: به میزان لازم
گشنیز یا جعفری : جهت تزیین
🍳🍳ابتدا ماهیتابه را بر روی شعله ی ملایم قرار داده و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در داخل آن ریخته و سیب زمینی ها را کمی تفت داده تا نرم شوند و سپس از ماهیتابه بر می داریم.
سپس گوجه فرنگی ها را به صورت پوره درآورده و در داخل تابه تفت می دهیم.
حال گوجه فرنگی ها را به سیب زمینی ها اضافه کرده و فلفل سبز را به مخلوط سیب زمینی و گوجه فرنگی افزوده و به میزان دلخواه نمک و فلفل و مقداری پودر سیر اضافه می کنیم.
همه ی مواد را با پنیر پیتزای رنده شده مخلوط می کنیم.
حال تمامی مواد را در ظرف هایی که برای هر نفر آماده کرده ایم، ریخته و روی هر ظرف یک عدد تخم مرغ می شکنیم.
روی تخم مرغ ها مقداری فلفل سیاه پاشیده و جهت تزئین و طمع دار کردن از چند برگ جعفری یا گشنیز استفاده می کنیم.
3 دقیقه در فر 195 درجه
👨🍳
🥗سالاد سيب زميني😋
یه سالاد متنوع و پر طرفدار
🥙🥙🥙🥙
براي اين سالاد پرطرفدار،کافیه سيب زميني آب پز و نگینی خرد شده(سه تا متوسط)+يك پیازچه خرد شده(ميتونيد حذف كنيد)+نصف ليوان خیاشور خرد شده+يدونه هویج پخته خرد شده+يك ليوان ذرت و نخود فرنگی +نصف ليوان ژامبون خرد شده(ميتونيد حذف كنيد)+دو ق غ شوید تازه+نمک و فلفل سیاه رو مخلوط كنيد.
🥗براي سس دو ق غ مايونز+چهار ق غ ماست موسير چكيده رو با يك ق غ آبليموي تازه مخلوط و به سالاد اضافه كنيد.بهتره نيم ساعت داخل يخچال بمونه تا مزه دار بشه.
👨🍳
#فیله_مرغ_با_سس_پستو
مواد لازم:
فیله مرغ: 4 عدد
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده: 3 عدد🍅
سس پستو: به مقدار لازم
پنیر موزارلا: به مقدار لازم
فلفل سیاه: کمی
روغن: به مقدار لازم
🥣طرز تهیه فیله مرغ با سس پستو:
ظرف مورد نظرتان را با روغن کمی چرب کنید و مرغ را داخل ظرف فر گذاشته و سس پستو را روی آن اضافه کنید. سپس گوجههای🍅 حلقه شده را روی موادتان گذاشته و کمی فلفل به آن بزنید و در آخر روی موادتان را خوب با پنیر موزارلا بپوشانید. در آخر ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر به دمای 200 درجهی سانتیگراد بگذارید
🍆دلمه بادمجان تركي با بلغور
🧆🧆🧆🧆
در اين دلمه از بلغور گندم استفاده ميشه و گوشت نداره.پس هم خوشگل و خوشمزس،هم گياهي و هم با هزينه كم يك غذاي عالي داريم.
مواد لازم: بادمجان شش عدد،بلغور گندم يك ليوان،گوجه خرد شده يك عدد،پياز خرد شده يك عدد،نعناع خشك يك ق غ،رب گوجه فرنگي يك ق غ،رب انار يك ق غ،آب جوش يك ليوان،نمك و فلفل قرمز و سياه و زردچوبه
طرز تهيه:پياز رو در سه ق روغن تفت بديد وقتي طلايي شد زردچوبه و بعد گوجه رو اضافه كنيد و بعد از يك دقيقه،بلغور رو كه از قبل شستيد و آبكش كرديد بريزيد.دو دقيقه تفت بديد،رب گوجه و يك ليوان آب جوش اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا ملايم بپزه و آب جذب بلغور بشه.وقتي كل آب جذب شد،نمك و فلفل و رب انار و نعناع خشك رواضافه و مخلوط و بعد شعله رو خاموش كنيد.
حالا داخل بادمجانها رو خالي كنيد و از مواد بالا داخلشون بريزيد،يكم سر بادمجان رو خالي بذاريد چون موقع پخت حجم مواد داخلش زياد ميشه،روشم يك برش گوجه بذاريد.دلمه ها رو داخل قابلمه كاملا كنار هم بچينيد.براي سس ،سه ليوان آب جوش+يك گوجه رنده شده+يك ق غ سر پر رب+نمك و فلفل+دو ق پياز داغ رو در يك كاسه باهم مخلوط كنيد .
🧁#نان_برنجی_کرمانشاهی
🍭مواد لازم:
🍦آرد برنج: 600 گرم
🍦روغن جامد یا کره: 300 گرم
🍦پودر شکر: 300 گرم
🍦تخممرغ: 2 عدد
🍦پودر هل: نصف قاشق چایخوری
🍦گلاب: 140 گرم
🍦خرفه برای تزئین: به میزان لازم
🥤طرز تهیه:
ابتدا سفیده و زرده تخممرغها را جدا کنید و سفیده را در ظرفی بریزید و با همزن برقی، آن را بزنید تا پفکی شود و از ظرف نریزد. دو قاشق پودر شکر به سفیده اضافه کنید و مجددا آن را بزنید تا سفیده کشدار شده و بعد هل و بقیه پودر شکر را هم با مواد مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. در نهایت، زردههای تخممرغ و گلاب را به مواد افزوده و مخلوط کنید. آرد برنج را دوبار الک کنید و کمکم به مایه شیرینی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و در ادامه سفیده زده شده را هم با مواد مخلوط کنید. خمیر آماده شده را به مدت یک شبانهروز در ظرف در بسته استراحت دهید.
فر را از قبل گرم کنید وکف سینی فر را با ورق کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست آن را گرد کنید و با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید و کمی دانه خرفه بپاشید. شیرینی را به مدت 10 دقیقه با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید
👨🍳
🌺🌺🌺
#ایده_خوشمزه ،دارم براتون🧚♀️
دوست خوبم اول کیکهاتون🎂 رو قالب بزنید،بعدش تکه های قالب زده شده رو سیخ چوبی بزنید و داخل شکلات آب شده بزنید و قبل از سرد شدن روشون ترافلهای رنگی🍪 به سلیقه خودتون بزنید ...
.