eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
خداوندا امـروز بـه فرشتگانت بسپـار🌼🍃 سبدی پر از لبخند و شادی🌸🍃 سلامتی و تندرستی بـرکت و روزی فـراوان 🌼🍃 برای دوستانم بـه ارمغان بیـاورنـد  🌸🍃 امروزتون پراز خبرهای خوب خوب🌼🍃 .
👌 🍰 براى اينكه كيك بوى زخم نگيره؛👇 زرده تخم مرغ رو با شكر و وانيل انقدر با همزن بزنيد تا كرم رنگ روشن بشه بوى زهم تخم مرغ كامل ازبين ميره. .
‌ طالبی رو از وسط به صورت زیگزاگی برش بدین توشو خالی کنید بعد هر میوه‌ای که خواستین خرد کنید و توش بریزید میتونید چند اسکوپ بستنی هم بزارین روی میوه‌ها 👌 🍥 .
حلیم 👩‍🍳 .
ژله مواد لازم چند رنگ ژله دلخواه بستنی وانیلی. 1.هر بسته ژله رنگی رو در یک لیوان آب جوش حل کنید سپس دو قسمتش کنید و به یک قسمت نصف لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید و به قسمت دیگه یک چهارم لیوان آب جوش. ابتدا یه مقدار کم رنگ دلخواه خودتون رو در قالب بریزید. سپس در یخچال قرار بدید که ژله تا حدی خودش رو بگیره. در حدی که چسبناک بشه نه اینکه کاملا ببنده. طوری که وقتی انگشت روش می ذارید به انگشت نچسبه تا از هم جدا نیفتن، حالا میوه ها رو بچینید و از همون رنگ ژله با قاشق روشون ژله بریزید و بذارید یخچال که فیکس بشن.(در حدی روشون ژله بریزید که میوه ها شناور نشن) و مجدد از همون ژله روشون بریزید. 2. وقتی لایه قبل نیم بند شد ژله همرنگ با ژله اول رو که با بستنی درست کردید روش بریزید. (البته ترتیب رنگ ها بستگی به سلیقه خوتون داره) و در یخچال قرار بدید تا چسبناک بشه. و سپس رنگ بعدی رو بریزید. به همین ترتیب تا پر شدن قالب کار رو ادامه میدیم. نکته.باقی مانده ژله هایی رو که آماده کردید اگر بیرون یخچال نگه دارید سفت نمیشن. نکته. بستنی شما حتما باید آب شده و روان باشه تا کاملا مخلوط بشه. 👩‍🍳
بعد از آماده شدن و دم کشیدن برنج ، کمی از اون رو با زعفران دم کرده مخلوط کردم…توی یه قالب اول زرشک خیس خورده رو که توی کره (یا روغن) و کمی زعفران و شکر تفت داده بودم ریختم بعد برنج زعفرونی ریختم و بازم خوب فشار دادم و در نهایت برنج ساده ریختم و خوب فشار دادم تا منسجم بشه و شکل قالب رو بگیره ظرف سرو رو روی دهانه قالب گذاشتم و آروم برگردوندم قالب رو می تونین روش و اطرافش رو با خلال پسته و بادوم هم تزیین کنیم که من اون روز نداشتم مرغ رو هم به همون روشی که توی زرشک پلوی پست قبلی یاد داده بودم درست کردم…فقط یه کم رب گوجه هم زده بودم واسه مهمونی ها خیلی تو چشمه و از طرفی راحتم هست
ران مرغ پوست کنده آب لیموترش تازه ماست کم چربی سیر1 حبه زنجبیل آسیاب شده پاپریکا (فلفل قرمز تند) نعنای خشک½ 1 قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه تمام موادروباهم مخلوط کرده و روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.گوشتها روازموادجداکرده ودرظرف موردنظرمیچینیم ودرفرگرم شده بادمای ۲۰۰ درجه سانتیگرادمیگذاریم تا پخته شوند ودراواخرپخت روی مرغها کره وزعفران میزنیم زمان پخت بستگی به سایزمرغها داره من حدود یک ساعت ورب زمان پختشون بو
مخصوص صبحانه😍 مواد لازم گوجه فرنگی (گیلاسی یا ریز) ۵۰۰ گرم پنیر موزارلا به مقدار لازم روغن زیتون ۱/۴ فنجان سركه بالزامیك ۲ قاشق غذاخوری ریحان به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا پنیر را به شكل مكعب و به یک اندازه برش بزنید. گوجه های گیلاسی را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ، هر مکعب پنیر را میان دو برش گوجه قرار دهید و با خلال دندان آنها را به هم متصل کنید و روی آن یك برگ ریحان قرار دهید. ۲- درون کاسه ای روغن زیتون ، سرکه بالزامیک ، نمک و فلفل را مخلوط کنید سپس با قاشق روی گوجه های آماده شده بریزید.اردوز را نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد با نان سرو كنید. سایر نکات بهترین سركه برای تهیه این اردور سركه بالزامیك است اما اگر به آن دسترسی نداشتید میتوانید از سركه سیب هم استفاده كنید اگر گوجه گیلاسی نداشتید از گوجه خیلی ریز استفاده كرده .
باهوش ترین مرد جهان چه کسی است؟🤔 بعد از اينكه فيزيك دان نابغه ريچارد فايمن، توسط مجله Omni به عنوان باهوش ترين مرد در جهان معرفى شد، مادرش گفت: " اگر او باهوش ترين مرد جهان است، خدا به داد بقيه ما برسد "  ⁉️ اطلاعات مهم بیشتر؟ 👇 .
اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی ومشكل فعلی تان ازشما یک مظلوم وقربانی بسازد احساس تاسف برای خودوبازگویی ماجراها برای دیگران،شما را درچرخه تكرار اسير نگه میدارد روزتون بخیر .
یک ثانیه وقت بگذار و به خاطر چیزهای اندکی که زندگی ارائه می دهد، سپاسگزار باش این چیزهای کوچک تفاوت بزرگی در زندگی ایجاد می کنند یک روز فوق العاده داشته باشی! عصرتون بخیر❤🌹 .
-دیدن‌این‌لحظه‌راآرزوست💔:)!" .
🍛ته چین کشمش و لپه🍛 🔸برنج۳ پیمانه 🔸سینه‌ مرغ۸۰۰ گرم 🔸کشمش پلویی۱/۲ پیمانه 🔸لپه‎۱/۲ پیمانه 🔸تخم مرغ۳ عدد 🔸ماست چکیده ترش۳۰۰ گرم 🔸پیاز۱ عدد 🔸زعفران ، روغن ، نمک و فلفل 🍛برنج رو بشویید و خیس کنید, و بعد به روش کته یا آبکش اونو آماده کنید لپه رو هم جداگانه بشویید و بپزید. پیاز رو خلالی کنید و و به همراه سینه مرغ تفت بدید, وقتی مرغ تفت خورد, کمی زعفران, نمک و فلفل بزنید و کمی آب روی مرغ بریزید و اجازه بدید تا بپزه و بعد ریش ریش کنید. کشمش رو هم کمی خیس کنید و بعد در روغن تفت بدید. در یک کاسه, تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید تا باز بشن و بعد ماست چکیده و زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مایه ته چین رو به برنجتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید حالا در یک قابلمه مورد نظر, کمی برنج بریزید و صاف و فشرده کنید, حالا مرغ های ریش ریش شده, یک لایه لپه و یک لایه کشمش بریزید و خوب صاف کنید و مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده و صاف کنید و اجازه بدید تا ته چین با حرارت خیلی کم برای مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم دم بیاد. 👨‍🍳 @
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسو ۳ سوته😋 مواد لازم : بیسکوییتِ پِتی بور خامه صبحانه شکر قهوه فوری پودر کاکائو وانیل 🍕🌭
●●●🔗♥️ نگــاهی‌بکــن‌به‌آهِ‌دلــم،! فقــط‌کـــربلاست،پناهِ دلــم..! ...♥️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیرینی توتفرنگی🍓• ترند جدید تیک تاک با سه قلم مواد🥰 (میوه کاملا سلیقه ای هست از هرچی بخواین میتونید استفاده کنید🤩) 🍕🌭
هدایت شده از خانومانه ⭐
معلم‌گفت:ضمایررانام‌ببر. گفتم‌:من،من،من . . گفت:پس‌بقیہ‌چہ‌شدند؟! گفتم:همہ‌رفتندڪربلا ‌‹‌‌فقط‌من‌جاماندھ‌ام!(:🖐🏼💔- ♥️⃟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳 واسه خمیر این پیتزای تقریبا ۲-۳ نفره احتیاج داریم به ۲ پیمونه آرد ۲/۳ پیمونه آب ولرم(نه خیلی داغ نه خیلی سرد) ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری مخمر ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون برای سس ۲ تا گوجه رنده شده ۱ قاشق ادویه پیتزا ۱ قاشق سس کچاپ اینکه روی پیتزا چی بریزینم کاملاً سلیقه ی خودتونه…من یکمی سوسیس دودی، فلفل و پیاز ریختم 🍕🌭
هدایت شده از خانومانه ⭐
چشمانم‌را‌میبندم‌و‌آرزو‌میکنم...: خدایا‌،فقط‌یه‌کربلا‌🥺♥️!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🍊لوکوم پرتقال: اب پرتقال بدون پوره یک پیمانه شکر یک پیمانه پودر نشاسته ذرت یک سوم پیمانه کره نصف قاشق چایخوری یک قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال یک پینج جوهر لیمو(اندازه ای که بین دو انگشت جا میگیرد) 🥝لوکوم کیوی اب کیوی بدون دانه و رقیق شده یک پیمانه(با کمی اب رقیق کنید) شکر یک پیمانه پودر نشاسته ذرت یک سوم پیمانه کره نصف قاشق چایخوری یک پینج جوهر لیمو(اندازه ای که بین دو انگشت جا میگیرد) 🍋لوکوم لیمویی اب لیمو بدون پوره نصف پیمانه اب نصف پیمانه شکر یک پیمانه پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه کره نصف قاشق چایخوری رنده پوست لیمو 🍕🌭
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
♡🌾🌹دیزاین ناخن💕💍 ♡ ══❈═❅👰🏻❅═❈══ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفک خونگی😋😋 مواد لازم : سیب زمینی ۱ عدد روغن مایع ۲ ق غ زرچوبه، پاپریکا نشاسته ذرت ۳ ق غ 🍕🌭
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
♡🌾🌹 ایده عکاسی عقد😍😍💕💍 ♡ ══❈═❅👰🏻❅═❈══ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم بیسکویت پتی بور کره ای : ۲ بسته بیسکویت پتی بور شکلاتی : ۲ بسته پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: ۳۵۰ گرم خامه قنادی: ۳۰۰ گرم شربت شیره انگور یا قهوه رقیق یا شیر : نصف لیوان پودر قند: بنابه ذائقه ⠀ طرز تهیه ۱.خامه قنادی رو از فریزر خارج کنید تا حالت نیمه منجمد بگیره و چند ثانیه با دور کند همزن و بعد ۷ تا ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره و رد پره های همزن روی خامه بمونه پنیر رو کمی میکس کنید تا نرم و یکدست بشه و بعد خامه فرم گرفته رو به پنیر اضافه کرده و ترکیب کنید 👈بنا به ذائقه خودتون میتونید کمی پودر قند به پنیر اضافه کنید ۲.بیسکویت کره ای رو داخل شربت بزنید و دور قالب کمربندی بچینید ( حلقه قالب رو سفت نکنید اجازه بدید باز باشه) و روی بیسکویت کرم بزنید و بعد یک لایه بیسکویت شکلاتی بذارید و کرم بزنید این کار رو تکرار کنید تا قالب پر بشه سپس حلقه قالب رو محکم و سفت کنید تا کیک فشرده بشه سطح کیک رو کرم بزنید و حداقل ۸ ساعت تا ۱ روز داخل یخچال بذارید تا بافت کیک نرم بشه سپس از یخچال خارج کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید 🍕🌭