هدایت شده از گسترده تبلیغاتی سبحان📢
حالم از گذشته خودم بهم میخوره ...😢
همسرم طوری شده بود که جای سلام و صبح بخیر بهم بد و بیراه میگفت😭🖤
یک روز از خواب بلند شدم همینطوری که تو کانال های ایتا میشگتم با این کانال آشنا شدم👇😱😍
باعث میشه برگردی به دوره جوانی به رابطت جوانی تزریق کن 😍👇
💓دروه رایگان جذابیت درون💓
https://eitaa.com/joinchat/2336031148C1a1a15b5a0
❌ورود مجرد ها ممنوع❌
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
ملکه رابطه خودت باش 👑😎
کاری کن همسرت شیفتت بشه😲🔥👇
https://eitaa.com/joinchat/2336031148C1a1a15b5a0
یه انسان جذاب شو برای جنس مخالفت🔮
۳تا #فينگرفود جذاب 🍢
✅موس پنيري
كالباس١پيمانه
خيارشور ١/٢پيمانه
پيازچه ٢ق غ
پنير خامه اي ٢ تا ٣ق غ
رنگ خوراكي (دلخواه)
تو هر قالب با هر شكل به مدت ٣ساعت تو فريزر بذاريد
نون تست ها رو من كاتر دايره زدم و با جعفري تزيين كردم
(بعد يخ زدن تو محيط شكلش عوض نميشه )
✅توپك سيب زميني پنيري
سيب زميني پخته ٤عددمتوسط
نمك فلفل سياه
نشاسته ذرت ٢ق غ
پنير پيتزا به ميزان لازم
توپك ها يكساعت تا ٢ساعت تو فريزر
بعد
ارد
تخم مرغ
پودر سوخاري
بغلطونيد و سرخ كنيد
✅تارت بادمجون كبابي
بادمجون كبابي ٢عدد(رو گاز يا فر كبابي كنيد پوست بگيريد )
٣حبه سير
روغن خيلي كم
نمك فلفل سياه
و در نهايت بعد خنك شدن
گردو خرد شده و ماست چكيده و پرچرب (يوناني زدم من )اضافه ميكنيد
نون تست رو در فر ١٨٠درجه ١٠دقيقه نهايت تا فرم بگيره و طلايي بشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از تبلیغات گسترده شهید پلارک
خانمایی که همسرای نون خور دارن و زیاد اهل برنج نیستن بیان آموزش ۵۰ جور غذای نونی و خوشخوراک گزاشتم😍👇
♡۵۰ مدل #کتلت باسیب زمینی وپیاز😍
♡ ۲۰ مدل غذای سالم با #گوشت_ونخود_چرخی😍
♡ آموزش غذاهای #نگینی و #رنده_ای با گوشت #مرغ😍
اگه مجبوری برا سرِکارش غذا بزاری و نمیدونی چی؟ بیا😌👌👇
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
تمام راز ها و فوت کوزه گری غذاها 👆
معرفی ادویه و سبزی هر غذا 😍👍
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
⚫⚫خَِبَِرَِ فَِوَِرَِیَِ⚫⚫
🖤🖤اَِنَِاَِلَِلَِهَِ وَِ اَِنَِاَِ اَِلَِیَِهَِ رَِاَِجَِعَِوَِنَِ🖤🖤
⬛ #تسلیت
⚫️ فوت یکی دیگر از هنرمندان کشور
⚫️ درگذشت ناگهانی بازیگر #مرد ایرانی
⚫️ قوه قضائیه علت فوت را اعلام کرد
📸 تصاویر و جزئیات کاملش اینجاست 👇
https://eitaa.com/joinchat/3544645643C7a7f6fdf59
https://eitaa.com/joinchat/3544645643C7a7f6fdf59
⚫️🖤⚫️🖤⚫️🖤⚫️🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر شله زرد رو به این روش درست کنی، اصلاً آب نمیندازه.
#شلهزرد
چی لازم داریم:
📌برنج خوش عطر ایرانی یک پیمانه
📌آب ۸ پیمانه
📌شکر ۲ پیمانه
📌گلاب ۱/۳ پیمانه
📌کره ۵۰ گرم
📌عرق هل یک تا دو قاشق غذاخوری
📌زعفران دمکرده به میزان لازم
📌خلال پسته، خلال بادام و پودر دارچین برای تزئین
دستور پخت کامل👇
📌لطفاً ویدیو رو تا انتها ببینید.
📌بهتر است برنج را از شب قبل خیس کنید
📌خلالهای بادام را از دو ساعت قبل داخل گلاب خیس کنید. با این روش شلهرزد شما طعم بهتری خواهد داشت.
📌حدود ۴۰ دقیقه تا یکساعت با حرارت ملایم زمان لازم است که برنج شکفته و آب برنج تمام شود. در این زمان در قابلمه را نیمه باز بگذارید.
📌زعفران را بعد از شکفته شدن برنج اضافه کنید. شله زردتان رنگ بهتری خواهد داشت.
📌بعد شکر، مابقی کره و ترکیب خلال بادام و گلاب و عرق هل را اضافه کنید. ( من پودر هل زدم)
📌دائم هم بزنید تا شله زرد ته نگیرد.غلظت شله زرد باید بیشتر از فرنی باشد.
📌میتوانید پانزده دقیقه آخر از دمکنی استفاده کنید تا شله زرد شما بهتر دم بکشد.
📌وقتی شلهزرد لعابدار شد، شلهزرد شما آماده است.
📌این مقدار سه کاسه متوسط شلهزرد میدهد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
36.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشکنه گوجه بادمجان یا ونجوم آبِ 😍
مواد لازم :
۳عددبادمجان ۴عددگوجه ۱بوته سیر۲قاشق غذاخوری شنبلیله خشک ۱قاشق نعناع خشک ۲عددپیاز ۱قاشق اردتفت داده شده ادویه نمک فلفل زردچوبه وچاشنیش ۱کاسه الوچه یانصف لیوان آب نارنج یا۱قاشق رب الوچه این غذا با نون سرومیشه باپیاز فراوان به دلخواه تخم مرغ هم میزنن
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"#چیکن_پیکاتا"
مواد لازم
۷ عدد فیله
نمک و فلفل سیاه مقدار کافی
۲ ق غ آرد سفید
۲ ق غ پنیر پارمسان
۳ حبه سیر
زست لیمو، ترخون و کاپاریس(کیپر) به مقدار لازم
۱ ق غ آب لیمو ترش
۲ پیمانه استاک مرغ(آب مرغ)
کره و روغن به مقدار لازم
- من بجای استاک از قرص مرغ استفاده کردم که داخل آب حا کردم، پس اگر قرص استفاده کردین حواستون به نمک غذا باشه چون قرص مرغ نمکی هست
- فیله هارو نه زیاد بپزین نه تفت بدین، وگرنه ی تکه گوشت سفت و خشک تحویل میگیرین!!!
- اصل این غذا با جعفری تهیه میشه، ولی من این بار با ترخون درست کردم
- بنظرم اگر کیپر نداشتین، اخرش یکم زیتون سبز اضافه کنید!
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#الویه_رولی
مواد لازم::
سیب زمینی کاملا پخته باشه تا قشنگ له بشه
نمک
شوید تازه از شوید خشک هم میشه استفاده کرد
نخودفرنگی
هویج پخته شده
نگینی خورد شده،رنگشو متفاوت و قشنگ میکنه
ولی اگه دوست ندارین سلیقه ایه
سس مایونز
خیارشور نگینی خورد شده.سعی کنید آبشو بگیریم.مثلا چند دقیقه داخل آبکش باشه خوبه
سلفون اگه نداشتین از کیسه فریزر هم میشه استفاده کرد
داخل یخچال بمونه تا خودشو بگیره
روش روغن داغ و پودر فلفل شیرین ریخت که اختیاری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم
#پیراشکی_کرم_دار (۶ عدد)
مخمر فوری: ۱/۲ ق غ
شکر : ۱ + ۱ ق غ
آب ولرم ۱/۲ لیوان
کره : ۳۵ گرم
نمک ۱/۸ ق چ
وانیل ۱/۸ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
آرد قنادی ۲ الی ۲/۵ پیمانه
#کرم_پیراشکی
نشاسته ذرت : ۱/۴ پیمانه
شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
وانیل ۱/۸ ق چ
👈حتما همه ی مواد هم دمای محیط باشن یعنی یک ساعت قبل بزارید بیرون از یخچال.
👈وقتی آرد رو اضافه میکنید کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید بیشتر سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن کم کنید یا به صورت مویی آرد اضافه کنید وگرنه خمیر سنگین میشه و پیراشکی هاتون سفت میشه.
👈استراحت مرحله اول و دوم جای گرم باشد و حتما روی خمیر را بپوشانید
👈روغنتون حسابی داغ باشه اما بعد از داغ شدن حرارت را روی متوسط قرار بدید.
👈توی فر ۱۸۰ درجه هم میتونید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار بدید تا پف کنه و طلایی بشه اما اصلا توقع نداشته باشید که به تردیه پیراشکیه سرخ شده باشه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شورگل.کلم.تردوضدکپک
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقالی.قاتوق
خورشت گیلانی بسیااااااار لذیذ و خوشمزه.
برای ۴ نفر:
کره: ۵۰ گرم
سیر: ۵ حبه
لوبیا کشاورزی(لوبیا رشتی) : ۴۰۰ گرم
شوید: ۵ قاشقغذاخوری
آب: تا جایی که روی مواد رو بگیره
نمک + فلفل
زردچوبه: ۱ قاشق چاییخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
اگه دوست داشتید ۲ تا تخممرغ بزنید، یا شوید بیشتر بزنید، روغن مایع یا جامد بزنید،
اما دقت کنید که لوبیا رو ۷-۸ دقیقه تفت بدید (اما آروم هم بزنید که خورد نشه)
بعد از اضافه کردن آب، خورشت باید ۴۵ الی ۶۰ دقیقه بپزه تا جا بیفته.
۲ دقیقه قبل از سرو خورشت، تخم مرغ رو اضافه کنید. برای تخم مرغ ۲ دقیقه کافی هست.
این خورشت رو به صورت سنتی در گمج (یه مدل قابلمه) درست میکنن که سفالی هست. این خورشت به عنوان پیش غذا هم سرو میشه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط یکی بهم بگه چرا اسمش بندریه!👀
بندری از اون دسته غذاهاست که هرکس روش پخت خودشو داره و همه هم میگن بندری فقط مال من :))
#بندری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥫🍅آموزش پوره گوجه فرنگی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
سالاد سزار با مرغ سوخاری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکو بستنی
موادلازم:
بستنی ۱لیتر
موز۲عدد
بیسکوییت پتی بور۱بسته
شکلات تخته ای۸۰گرم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحونه بايد همينقدر جذاب و خوشمزه باشه🤌🏻😋
مواد لازم :
گوجه
فلفل دلمه
تخم مرغ
نمك و فلفل
پنير پيتزا
ژامبو
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی، بدون کاور🥰
مواد لازم :
ران مرغ ۱ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
سیر دو حبه
نشاسته ذرت ۲ ق
روغن مایع ۲.۵ ق
هویج نصف عدد
قارچ ۲ عدد
سس کچاپ ۱ ق
پودر کاری
جوز هندی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم سلام🙋
شمامیونه تون با غذاهای محلی چطوره مثل من عاشق این سبک غذاها هستین😋 یا اینکه زیاد دوست ندارین
_منکه هر موقع بخوام برای خودم تکی غذا درست کنم ناخوداگاه میرم سمت غذاهای سنتی و محلی کشورمون، اصولا میونه خوبی با گوشت ندارم همیشه غذاهای گیاهی و بدون گوشت رو بیشتر دوست دارم (بجز زرشک پلوو آبگوشت😋) _اشکنه یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانیه که از زمانهای قدیم در سرزمین خراسان طبخ میشده و ورژن های مختلف اون در سراسر کشورمون تهیه میشه ،اشکنه تقریبا مثل آبگوشت هستش که در اون نان ترید میکنند و میخورند و یک غذای لذیذ فوری هستش
_ ورژن اصلی این غذا سیب زمینی نمیخواد و برای لعاب غذا یک قاشق ارد رو با پیاز داغ تفت میدن ، بعضیا هم بجای سیب زمینی، عدس میریزن ولی همه شون خوشمزه میشه ،این مقدار مواد که در فیلم میبینید برای یک نفر کافیه
_در اخر هم اگه دوست داشتین کمی ابقوره به غذا اضافه کنید که اونم سلیقه ای هستش و اصالت ندارد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻