eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
. ♦️ دیگه نگران انتخاب روسری نباش !😎🤔 چون هر کدوم رو انتخاب کنی به پوستت میاد😍👇😎 فقططططط تومن 😳 اونم با ارسال کاملا رایگان ✅✅ 🔻 اخرفصل زدم بیا ک جانمونی🔺🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀ http://eitaa.com/joinchat/1019674626C04b8af277b http://eitaa.com/joinchat/1019674626C04b8af277b 🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 ‏‎این حلوای خوشمزه رو امتحان کن طعمش بی نظیره😍👌🏻 ‏‎نکات مهم حلوای سوهان رو تو کپشن نوشتم✅ ‏‎حتمااا از آرد سنگک یا آرد کامل گندم استفاده کنید✅ ‏‎✅مواد شهد حلوا ‏‎🌸شکر. ۱ پیمانه (۲۰۰گرم) ‏🌸‎شیر. ۱ پیمانه( ۲۰۰ گرم) ‏‎🌸گلاب. ۱/۴ پیمانه(۵۰ گرم ) ‏‎🌸پودر هل. ۱/۲ ق چ ( من عرق هل استفاده کردم) ‏‎🌸زعفران. به مقدار دلخواه ( زعفران دم شده حدود ۲ تا ۳ ق غ ) ‏‎✅شیر و شکر و زعفران رو روی حرارت ملایم قرار میدیم ، یکم مخلوط میکنیم همینکه شکر حل بشه کافیه نیازی نیست شربت بجوشه ، وقتی حل شد گلاب و هل رو اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. ‏‎✅مواد حلوا 🌸آرد سنگک یا کامل گندم. ۱ و نیم پیمانه (۲۱۰ گرم) ‏‎🌸روغن مایع. ۳/۴ پیمانه ( ۱۶۰گرم) ‏‎🌸شیر. ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) ‏✅‎ حتماااا آرد دو تا سه بار الک بشه. ‏‎✅✅مدت پخت این حلوا بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه هست. ‏‎🍀آرد و شیر و روغن مایع رو داخل ظرف ریخته و مخلوط میکنیم ، حرارت طی مدت پخت ملایم باشه ، مواد رو هم میزنیم ابتدا مواد بصورت خمیری هستش ، مدام هم میزنیم تا شیر تبخیر بشه ، بعد از حدود بیست دقیقه مواد انسجام خودشو از دست میده چون شیر تبخیر شده ، بازم به هم زدن ادامه میدیم حدود بیست دقیقه دیگه طول میکشه تا روون بشه و به رنگ سوهان دربیاد ادامه مطلب👇👇👇 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
ادامه آموزش حلوا سوهان 😋😍👇 کلا بین چهل تا پنجاه دقیقه باید هم بزنیم ، وقتی به رنگ دلخواه دراومد سربت ولرم رو اضافه میکنیم و تند تند حدود سه دقیقه هم میزنیم تا حلوا خودشو جمع کنه و از ظرف جدا بشه در آخر حلوا رو گهواره میکنیم ، یکم که از داغی افتاد داخل قالب سیلیکونی یا پلاستیکی میریزیم کامل که سرد شد جدا میکنیم ، یا میتونید ماسوره بزنید. ‏‎✅برای پخت این حلوا باید صبور باشید 🤪و مدام مواد رو هم بزنید تا به رنگ دلخواه دربیاد😍 ولی ارزشش رو داره چون بی نهایت خوشمزست ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
زنی یا دختری که بلغم داشته باشه: اول دچارمشکلات گوارشی (مثل نفخ و ورم ویبوست و...)میشه بعدشم رحمش سرد میشه(قاعدگی نا منظم،میل کم ونازایی).بعد انرژیش کم میشه دائما خستگی وسستی داره و اندامش به هم میریزه وشکم پهلو میاره ودائما عصبی هستش وغر میزنه اگه خودتون یا همسرتون سرد شده یامیخواید پیشگیری کنید فرم مشاوره زیر رو پر کنید👇 https://formafzar.com/form/x06v2 https://formafzar.com/form/x06v2 https://formafzar.com/form/x06v2 مخصوص ۱۰۰نفر اولی که فرم مشاوره پر کنن
زن خانه داری که برای کاهش وزن هزاران راه رفت و شکست خورد تونست در عرض سه ماه با تمرینات سبک جدیدی از لاغری 30 کیلو وزن کم کنه و به گفته این خانم این بار بدون قرص و دمنوش و ورزش لاغر شده 😳 ، این سبک جدید رو در کانال زیر یاد بگیر 👇 راه حل چربی سوزی شکم و پهلو رو در سنجاق کانال زیر ببینید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/774832352Cf50d608b79 https://eitaa.com/joinchat/774832352Cf50d608b79 همین الان عضو شو و با چربی شکم خداحافظی کن👋
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
نگران چربی های شکم و پهلوت هستی !؟😭 دیگه نگران نباشید براحتی می تونی از شر شکم و پهلو خلاص بشی 😌 فرمول لاغری شکم و پهلو رو در سنجاق کانال ببین 👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/774832352Cf50d608b79 https://eitaa.com/joinchat/774832352Cf50d608b79 تا از دستت نرفته سریعا عضو کانال شو 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام. (با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه) ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از گسترده یاقوت
💠۷سوال که در پل صراط از شما پرسیده میشود چیست؟ 💠اولین انسان حضرت ادم چگونه خلق شد و چگونه فرزندان او ازدواج کردند؟ 💠در اولین شب قبر چه اتفاقی می افتد ایا عذاب قبر وجود دارد و سوالی پرسیده میشود؟ 💠اصحاب سبت چه کسانی بودند و چگونه به میمون تبدیل شدند؟ 💠چرا در مراسم عزا گلاب استفاده میکنند اما در عروسی ها نه؟ 💠از ۵۵علامت قیامت ۴۵,علامت به وقوع پیوسته اند!این علامت ها چه هستند؟ 💠اصرار مرموزی که خداوند به کلاغ ها داده است چیست؟ ✅تمااام جواب سوالات وصد ها سوال دیگراینجا👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2222784535Cef7b39b27d
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید) روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه) پودر قند 180 گرم(1 پیمانه) شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری سیب 2 عدد قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری . فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر) آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید زرده و سفیده ها را جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند. (میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید) کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود. زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
من آرایشگرم کانالی زدم که از صفر تا صد آرایشگری و یادتون میدم 👍 👱‍♀ کردن جلو مو همه عکس های عروسم و گذاشتم اینجا👰🏻 https://eitaa.com/joinchat/4047765690Cee09e6f292 https://eitaa.com/joinchat/4047765690Cee09e6f292 قول میدم با این 👆از هزینه ارایشگاه بی نیاز بشید
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
تازه عروسی کرده بودم و به آپارتمان خودمون اسباب کشی کرده بودیم.. یه روز زنگ در واحدمون زده شد..ولی کسی بدون هماهنگی نمیومد خونمون...از چشمی در مرد همسایه رو دیدم...با تعجب در رو باز کردم.. گفتم بفرمایید..با من من گفت:مهمون داریم نونمون تموم شده میشه چندتا دونه نون بهم بدین... گفتم یه لحظه وایسین الان میارم..در رو محکم نبستم... توی آشپزخونه بودم که صدای بسته شدن و قفل در رو شنیدم وقتی برگشتم که.... 👇🚷😳😭 https://eitaa.com/joinchat/857276829Cbc06131f03
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مواد دل به خواهی هر چی بخواین . من همون مواد مایه ماکارونی استفاده می کنم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت میدم . گوشت رو به بهش اضافه کردم و یه فلفل دلمه ای رو هم نگینی خرد کردم و همه رو که تفت دادم کمی زردچوبه و آویشن و نمک و رب گوجه می ریزم یه کوچولو که تفت خورد از حرارت بر می دارم . حالا خمیر بعد از استراحت که حجمش دو برابر شده با ورز دادن پفش رو می گیرم . روی صفحه کارم کمی آرد پاشیدم و با وردنه خمیر رو نازک باز می کنم قطرش زیاد نشه توجه کنین چون این خمیر بعد از پخت حسابی پف می کنه . برای این مدل میجیدن از کاتر یا رینگ گرد و یا حالا سر لیوان قالب زدم . از مواد میانی داخلش گذاشتم و کمی روش پنیر پیتزا ریختم و بعد پیچیدم و محکم کردم . بعد توی سینی فر قرار دادم و برای رومال زعفران و یه زرده تخم مرغ رو مخلوط کردم و رومال زدم فر از قبل روشن کردم و درون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه تقریبا قرار دادم . آخر هم خیلی کم گریل رو روشن کردم. اما اگه خواستین بدون فر می تونین توی روغن سرخ کنین حقیقتش من پیراشکی رو این شکلی دوست دارم تا سرخ شده و همین طور توی فر دست ساز هم می تونین درست کنین . ظرف حاوی آب داخل فر بزارین تا پیراشکی هاتون نرم و لطیف بشه . با مقدار خمیر جادویی که دستورش رو گذاشتم و این مواد برای من ۱۱ تا پیراشکی این شکلی شد . 👨‍🍳 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
👀ترفند نو کردن ریمل خشک شده😎🩷 ❤️از ریمل کهنه ات یه ریمل نو بساز👏💯 😇بلدی رژ💄 لبت و تو خونه با دو قلم مواد بسازی؟😜 😬بلدی موهاتو تو خونه رنگ کنی؟ یه خانم زرنگ اینا رو بلده 😌 الکی پول خودتو دور نریز بانو جان یه سر بیا اینجا😎👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1819082945Cc5f57c1a0b https://eitaa.com/joinchat/1819082945Cc5f57c1a0b ورود دختران مجرد ممنوع🔞😎
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ بلد نیستی چطور شوهرتو جذب کنی😐 سیاست زنانه نداری؟🤧 با خانواده همسر نمیدونی چیکار کنی😎😬 یه خانم امروزی باید این نگات و بدونه👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1819082945Cc5f57c1a0b https://eitaa.com/joinchat/1819082945Cc5f57c1a0b مخصوص خانمهای متاهل و تازه عروسها👌👌
مواد لازم سینه مرغ یک عدد کوچک به اضافه یک تکه ران نان تست ۴ عدد سفیده تخم مرغ دوعدد شیر چند قاشق سیر سه حبه رنده شده نمک+فلفل سیاه+فلفل قرمز +زردچوبه+پودر آویشن +پودر تخم گشنیژ+پودر زیره+کمی دارچین وپودر هل مخلوط کرده عزیزان هم میتونید از سینه مرغ به تنهای استفاده کنید هم از مخلوط سینه وران من از مخلوط سینه وران استفاده کردم چرخ کرده وکنار میزاریم قسمت های قهوه ای نان تست جدا کرده و چند قاشق شیر روش میریزیم تا گرم وخمیری بشه همراه ادویه ها وسیر رنده شده، چرخ میکنیم وبه سینه چرخ شده اضافه ومخلوط میکنیم دو عدد سفیده رو با هم‌زن میزنیم تا فرم بگیره وبه مخلوط سینه اضافه و هم میزنیم تا خوب قاطی ویکدست بشه حال مواد سوسیس اماده شده اگر کاور سوسیس که دارید هیچی از اون استفاده میکنید اگر مثل من ندارید سلفون رو باز کرده وابعاد سی در سی یا چهل در چهل سه لایه رو هم بندازید تا لایه ضخیمی بدست بیاد مواد رو تو قیف میریزیم واز طول رو سلفون بریزید وسلفون رو دورش بپیچید ورول کنید یک سر آن را محکم با نخ میبنیدیم من از نخ بند صورت 🙈که محکم هست دو لایه کردم استفاده کردم با دست مواد سوسیس رو فشار داده به قسمتی که با نخ محکم کردیم تا فشرده وهوایی توش باقی نمونه ودوباره سر دیگه رو هم محکم میبنیدم حال که سوسیس ها رو آماده کردیم دریک قابلمه آب را جوش اورده وسوسیس ها رو توش میندازیم به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت تا بپزن سپس بیرون اورده ومیزاریم کاملا سرد بشن سلفون رو جدا کرده و برش زده میزنیم وسرخ کرده ونوش جان بفرمایید این سوسیس در انواع پیتزا،سوسیس بندری،سوسیس سیب زمینی ... استفاده میشه و بسی خوشمزس 😋 سلفون باید طوری بپیچید که موقع پخت تو آب .اب داخلش نره 👨‍🍳 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
این دختر که تو روستا زندگی میکنه بعد از بیدار شدن متوجه دل درد شدیدی میشود وی با مراجعه به دکتر متوجه میشود😱..... که یک مار در معده او زندگی میکند ویدئو بیرون کشیدن مار رو با هم ببینییم (ویدئو سنجاق شده )👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3957850643Cf5eba96240 https://eitaa.com/joinchat/3957850643Cf5eba96240 🔞 دانستنیهای عجیب☝️☝️
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
🔴مجازات زن زناکار🔴 در عصر حکومت امام علی علیه السلام زنی که حامله بود و نزدیک زایمانش مرتکب عمل زنا شد، به محضر امیرالمؤمنین علیه السلام آمد عرض کرد: من زنا کرده‌ام، پس مرا پاکیزه کن. حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: از چه تو را طاهر کنم؟ زن گفت: از زنایی که کرده‌ام. امام علی علیه السلام فرمود: آیا شوهر داری؟ عرض کرد: بله صاحب شوهر هستم. حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: ادامه در کانال زیر (پیام سنجاق شده)👇 https://eitaa.com/joinchat/4089315629C96a604b4d0 https://eitaa.com/joinchat/4089315629C96a604b4d0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلوچه شکلاتی فنجان 200 میلی لیتری 125 میلی لیتر فنجان چای . .مواد لازم 3 تخم مرغ کره ذوب شده (150 گرم) 125 میلی لیتر شیر 125 گرم پودر قند 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 بسته شکر وانیلی یا نصف قاشق چای خوری وانیل ساده 400 گرم آرد 2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ نوک قاشق چای خوری نمک 200 گرم شکلات تخته ایی خورد شده در کل 12 عدد کلوچه بدست میاد طرز تهیه ابتدا مواد خشک ، آرد ، کاکائو ، نمک را در یک کاسه مخلوط کنیم. . سپس در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ، شکر ، کره ذوب شده ، شیر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم سپس مواد خشک را به باقی مواد اضافه کرده و کاملاً هم نیزنیم تا بکدست بشن و نصف شکلات تکه ایی را اضافه کنید. . مواد کیک رو داخل کپسول های کاپ کیک ریخته و نصفی از شکلات تخته ایی رو روشون میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه به مدت 15_18 دقیقه میزاریم تا بپزه. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
📣📣این کانال مخصوص شماست📣📣 ⚠️اگـه میخوای فرزند دلـبنـدتون پـایه اول دبستـان رو به صـورت اصــولی یاد بگیره و در تمام دوران تحصیلی هیچ‌گونه اختلالـی نداشـته باشـه این کانـال رو بهت پـیشـنهـاد میکنم...🤩 ⭕️از صفر تا صد پایه اول با مُدرّسی شاد و پر انرژی، همراه کلی بازی و خلاقیت😍 ⭕️ کاملا رایگانِ رایگان ⭕️ پایه اول رو با بازی به فرزندت یاد بده😇👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2832662770Cfed862f5cc 👆🏻 برای دریافت فایل ۷۰ بازی هماهنگی اندام دیداری، ادراکی، حرکتی و تقویت خلاقیت رایـگان کلیک کنید 🤝
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
🔴فقط من با بچه‌ی کلاس اولیم درگیرم یا شـمـا هـم مشکل داریــد‼️ بچم خیلی فضول بود و اصلا دل به درس نمی‌داد تا زمانی تو کانال کلاس اولی های خسروی وارد شدم اونجا به اولیا کلی آموزش و کاربرگ با شخصیت های کارتونی رایگان میدن از اون موقع خداروشکر دیگه بچم علاقه مند به درس شده و کتاب از دستش نمیوفته 😍 https://eitaa.com/joinchat/2832662770Cfed862f5cc سریع عضو شو تا پاک نشده👆🏻‼️
موادلازم: آب ولرم یک لیوان آرد ۲ لیوان پر خمیرمایه ۲ ق چ شکر ۳ ق غ شیر خشک ۳ ق غ نمک نصف ق غ روغن مایع ۳ ق غ طرز تهیه: در ابتدا ۲ ق غ از آرد و نصف لیوان از اب دستور را به خوبی با هم ترکیب می‌کنیم و یک دقیقه روی شعله ملایم هم میزنیم تا غلیظ شود وقتی آماده شده اجازه می‌دهیم تا خنک شود. سپس نصف لیوان از اب ولرم و نمک و شکر و خمیر مایه و شیرخشک را باهم مخلوط میکنیم وپنچ دقیقه استراحت میدهیم حالا ارد رابه مخلوط فرنی مانند که قبلا درست کرده بودیم اضافه میکنیم وبا دست ورز میدهیم در صورت نیاز دو یا سه قاشق اب اضافه میکنیم وبخوبی ورز میدهیم سپس روغن را به ارامی اضافه کرده وکامل ورز میدهیم تا کاملا خمیر نرمی بدست اورده باشیم با قلمو کمی روغن بروی خمیر میزنیم وروی انرا با پلاستیک میپوشانیم واستراحت میدهیم بعد از یک ساعت به حجم خمیر اضافه خواهد شد خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم میکنیم کمی ارد برداشته و خوب ورز میدهیم تکه خمیر هارا به شکل دایره دراورده وروی سینی با فاصله میچینیم وروی ان هارا با پارچه پوشانده و سی دقیقه استراحت میدهیم سپس با قلمو روی انها اب سرد میمالیم وکنجد میپاشیم ودر فر از قبل گرم شده با درجه دویست بمدت بیست تا بیست وپنچ دقیقه پخت میکنیم سپس بعد از پخت روی انها با قلمو کره ذوب شده میزنیم با پارچه روی انها را پوشانده واجازه میدهیم خنک شوند. 👨‍🍳 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
من راننده تاکسی خط فرودگاه هستم 🧕🚕 خیلی مشکل داشتم تو زندگیم و با یه پراید قدیمی خرج روزانه مو در میاوردم تا اینکه...👇🏻 یه شب مسافر داشتم که از خارج اومده بود و سوار ماشین من شد تا برسونمش تو راه دیدم یه سری اعداد رو پشت سر هم میخونه 😨 منم کنجکاو شدم و ازشون پرسیدم این اعدادی که مدام تکرار میکنید چیه‼️ بهم گفت این اعداد منو به تک‌تک خواسته‌هام رسوندن تو هم اگر تکرار‌شون کنی میتونی به همه‌چی برسی 😳 اون خانم کد جذب ثروت رو به من داد باورم نمیشه خدا شاهده بعد ۷ روز ۹۰ میلیون از جایی که فکرشو نمیکردم به حسابم واریز شد 😱 منبع تمامی کدها اینجاست کانال شونو برای شما هم میزارم حتما عضو شید 👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/356581800C196e9d5730
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
326.8K
. نتیجه ذکرهای معجزآسا گوش کن 😱 پسرشون راهی کربلا شده... اختلاف با همسرشون حل شده... دخترشون تو آزمون قبول شده... مشتری‌های مغازه‌شون زیاد شدن.. زندگیشون رو به روال شده... فقط کافیه روزی ۱۰ دقیقه وقت بزاری و ذکرهایی که برات تو این کانال گذاشتم رو بـخـونی خیلی زود به تک‌تک خواسته‌هات میرسی 😉👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/356581800C196e9d5730 .
تخم مرغ یک عدد آرد یک و نیم پیمانه شکر نصف پیمانه پودر کاکائو دو و نیم ق غ وانیل نوک قاشق ب پ یک ق م روغن مایع نصف پیمانه اسمارتیز به میزان لازم یا شکلات چیپسی به دلخواه طرز تهیه: تخم مرغ و شکر در ظرفی ریخته کمی با همزن میزنیم سپس روغن را اضافه کرده و دوباره میزنیم و همزن را کنار بگدارید مقداری از آرد را روی مواد الک کرده و با لیسک هم میزنیم سپس پودر کاکائو وانیل و ب پ را اضافه کرده هم میزنیم و در آخر بقیه آرد را ریخته تا جایی ک خمیر لطیفی بدست بیاید برای من مقداری از آرد اضافه اومد پس دقت کنید خمیر زیاد سفت یا شل نباشه.خمیر کاملا لطیف که به دست نچسبه من از خمیر اندازه های ۱۱ گرمی برداشتم توی سینی فر ک کاغذ انداخته م چیدم و روش رو اسمارتیز چیدم و در دما ۱۶۰ درجه پختم توی دستور اصلی ۱۵ دقیقه بود ولی برای من توی توستر ۷ دقیقه شد کوکی را پهن نکنید چون تو فر خودش یه کم مسطح میشه همین که حین اسمارتیز گذاشتن روش خیلی کم تخت میشه کافیه. شکلات چیپسی ام میتونید جای اسمارتیز بزارید. ✔دقت کنید اگ زیاد توی فر بمونه خشک میشه همینکه زیرش خودشو گرفت و راحت با کاردک تکون خورد دیگه بدون توجه به نرمی روی کوکی از فر در بیارید و اجازه بدین خنک بشه بعد از خنک شدن خودشو میگیره و اون حالت نرمی کمتر میشه ✔اگه صبر کنید توی فر روی کوکی سفت بشه بعد دربیارین اون دیگه بعد سرد شدن سنگ میشه😊 ✔با این مقدار ۵۰ عدد کوکی ۱۱ گرمی داشتم ✔دوست داشتین به جای اسمارتیز از شکلات چیپسی استفاده کنین. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
اینجا یادت میدیم چجوری از همه سرتر باشی 🧕ترفندهای بدرد بخور🍹 🧖‍♀آموزش آرایش در حد عروس 💅 😂کلیپ های طنز دخترونه😊 🌅دلنوشته👩‍❤️‍👨 🍔انواع غذا و دسر و کیک و ....🍱 همه اینا تو این کانال👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3996320045C97bfe0b3c2 https://eitaa.com/joinchat/3996320045C97bfe0b3c2 👌واقعا ترفندهای جالبی داره☝️☝️
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
زن به شیطان گفت: آیا آن مرد خیاط را می بینی؟ می توانی بروی وسوسه اش کنی که همسرش را طلاق دهد؟ شیطان گفت: آری و این کار بسیار آسان است. پس از مدتی شیطان برگشت و به شکست خود در مقابل مرد خیاط اعتراف کرد. سپس زن گفت: ببین و تماشا کن. زن به طرف مرد خیاط رفت و به او گفت: ادامه ماجرا در کانال زیر👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2184642797C125090f008 https://eitaa.com/joinchat/2184642797C125090f008
موادلازم: خرما هسته جدا شده و پوستش جدا شده ۱ لیوان تخم مرغ ۴ عدد آب جوش ۱ لیوان پودر هل یک ق چ شکر ۱ لیوان (میتونید اگر‌دوست دارید کم شیرین باشه مقدارش رو کم‌کنید یا به جاش شیره ی خرما یا عسل بریزید ) روغن سه چهارم لیوان وانیل یک چهارم ق چ آرد دو و نیم لیوان بکینگ پودر ۱ ق غ دارچین ۲ ق چ نمک نوک ق چ . طرز تهیه: خرما با کمی ابگرم‌ در کاسه بریزید دو دقیقه بمونه که خیس بخوره و راحت پوستش را جدا کنید هسته را هم در بیارید حالا خرماها رو با یک لیوان آبجوش مخلوط و پوره کنید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید. تخم مرغها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرمی بشه حداقل ۵ دقیقه با همزن بزنید. بعد روغن اضافه و مخلوط کنید خرمای پوره شده رو بریزید و دوباره خوب مخلوط کنید. بعد دارچین و هل در اخر مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده روتو دومرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید .میتونید با دور کند همزن چند ثانیه بزنید تا یکدست بشه و داخل قالب چرب شده بریزید و در فر گرم شده قرار بدین ۴۵ تا پنجاه دقیقه زمان پخت میتونید با سس کارامل و گردو و خرما تزیین کنید. 👨‍🍳 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻