هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
.
❌حتما بخون❌
هیچ حمایت کننده ای نداشتم، شرایط برام
سخت شده بود شوهرمم بهم پول نمیداد،بهم
اجازم نمیداد بیرون از خونه کار کنم البته اونم
حق داشت از پس مخارج زندگی برنمیومد، بعضی شبا با چشمهای خیس میخوابیدم😢
تا اینکه دیگه به آخر خط رسیدم و ازخدا خواستم یه راهی جلو پام بزاره فرداش تو ایتا میچرخیدم یه دفعه یه کانال کسب درآمد که کارش تو خونه بود دیدم چقد خدا زود جوابمو داد😍 و الان خودم درآمد دارم و کمک خرج زندگیم هستم.
فقط برو تو این کانال زندگیتو عوض کن👇
https://eitaa.com/joinchat/920912166C5fe4735c71
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ لَوَنگی غذای سنتی گیلان🐔
۱ دونه جوجه یا #مرغ 🍗
نمک و فلفل سیاه 🧂
زردچوبه🧂
۲ تا پیاز درشت 🧅
روغن🥃
۱ مشت گردو
۱ لیوان آب🍶
۳ قاشق رب ازگیل(نداشتین رب انار بزنید)
۲ قاشق رب آلوچه🥫
مرغ لونگی معمولا با گوجه و سیب زمینی سرخ شده سرومیشه🤌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما هم همینجوری هسین🥰
صبحونه و ناهار رو یکی میکنین😋
تخم مرغ
پنیر پیتزا
فلفل سبز
پنیر کیبی
فلفل دلمه ای رنگی
جعفری
سس کچاب
گوجه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از تبلیغات گسترده اطلس
🔥🚧بصورت طبیعی ۲۰دقیقه عین یه مرد رابطه داشته باش🚧🔥
❌زمینه ساز 80% طلاق ها در ایران❌
آقایون برای درمان بیماریهای جنسی حتما لینک پایین را مشاهده نمایید 👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/255197362Ce02c95e21d
با پر کردن فرم ویزیت زیر میتوانید مشکل خودرا مطرح فرمایید و مشاوره دریافت کنید.👇👇👇
https://formafzar.com/form/xce5c
✅برترین و با اعتبارترین کانال ایتا در حوزهی مشکلات جنسی آقایان، دیابت و ترک اعتیاد.
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
❌ فوری "مشکلات جنسی آقایان" درمان شـد ❌
⭕زندگی خیلیارو حکیم با درمان این مشکلات نجات داده😍😍😍🔥🔥
https://eitaa.com/joinchat/255197362Ce02c95e21d
💥🔞🚷 ورود مجرد ها ممنوع 🚷🔞💥
❌بخاردهی اصولی #نان ❌
یکی از مهمترین مراحل پخت ، در برخی نانها قطعا بخاردهی اصولی است ؛که در نتیجه کار شما بسیار موثر است.
پوسته سطح خمیر بیشترین حالت ارتجاعی را دارد و به مخمر اجازه میدهد تا با بیشترین قدرت ، خمیر را منبسط کند!
-بخاردهی در ۷-۱۰ دقیقه اول پخت ( گلدن تایم پخت) موثر و حیاتی است ، زیرا گازهای حبس شده در داخل خمیر منبسط شده و مخمر آخرین فعالیت و قدرت خود را ارائه میکند و بعد از آن مرده و متوقف میشود.
-هنگامیکه خمیر به ۱۸۰ درجه فارنهایت برسد ، نشاسته پوسته به آرامی شروع به جذب رطوبت کرده و آنقدر اشباع میشود تا میترکد و مایع میشود!
وقتی پوسته نان به ۲۷۵درجه فارنهایت برسد قندهای آن شروع به کاراملیزه شدن میکنند و در نتیجه در دمای ۳۰۰-۴۰۰ درجه فارنهایت به لطف واکنش میلارد(واکنش قندها و اسید آمینه ها با یکدیگر) بهترین رنگ قهوه ای و جذاب به خود میگیرد👍🏻
💯پس بخاردهی وسیع و خوب به همراه دمای واقعی و بالای فر بسیار مهم است !
هرچه بخاردهی را درست تر و بهتر انجام دهید در نتیجه پوسته ای ترد تر ، زیباتر، براقتر خواهید داشت💯
✅چه نانهایی بخاردهی نمیخواهند؟
-بخاردهی در نانهایی که حاوی چربی ها به مقدار کافی، تخم مرغ ، لبنیات، یا شکر زیاد هستند ( مانند بریوش، نان شیرمال، نان تنگ ژنگ یا یودین،،،) یا رومال تخم مرغی یا شیر دارند نیاز نیست وتاثیر منفی دارد!
-در این مدل خمیرهاهنگام پخت، به اندازه کافی نشاسته ژلاتینه میشود و به نوبه خود تشکیل پوسته را به تعویق می اندازد و اساسا همان ویژگی های بخاردهی را به کراست نان میدهد👌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانمااااا 😍با این #ترفند خیلی راحت کل استخون های ماهی رویجا دربیارین و با خیال راحت نوش جان کنید👌😊
دیگه نگران گیر کردن خار ماهی تو گلو بچه های نازنینتون نباشین😘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
👊با لاغری صورت خود خداحافظی کنید
🤛چاقی صورت طی ۴۰ روز
🌱کاملا گیاهی و بدون عوارض🌿
💪بابیش از #۶۰۰۰ گزارش زنده
😱😱 عضو شو ببین چه خبره
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612779C8606cec003
ما تبلیغات نمیکنیم وارد شو ببین💤 ☺️
💪💪😭افزایش وزن ۷ کیلو در ماه
❌بخاردهی اصولی #نان ❌
یکی از مهمترین مراحل پخت ، در برخی نانها قطعا بخاردهی اصولی است ؛که در نتیجه کار شما بسیار موثر است.
پوسته سطح خمیر بیشترین حالت ارتجاعی را دارد و به مخمر اجازه میدهد تا با بیشترین قدرت ، خمیر را منبسط کند!
-بخاردهی در ۷-۱۰ دقیقه اول پخت ( گلدن تایم پخت) موثر و حیاتی است ، زیرا گازهای حبس شده در داخل خمیر منبسط شده و مخمر آخرین فعالیت و قدرت خود را ارائه میکند و بعد از آن مرده و متوقف میشود.
-هنگامیکه خمیر به ۱۸۰ درجه فارنهایت برسد ، نشاسته پوسته به آرامی شروع به جذب رطوبت کرده و آنقدر اشباع میشود تا میترکد و مایع میشود!
وقتی پوسته نان به ۲۷۵درجه فارنهایت برسد قندهای آن شروع به کاراملیزه شدن میکنند و در نتیجه در دمای ۳۰۰-۴۰۰ درجه فارنهایت به لطف واکنش میلارد(واکنش قندها و اسید آمینه ها با یکدیگر) بهترین رنگ قهوه ای و جذاب به خود میگیرد👍🏻
💯پس بخاردهی وسیع و خوب به همراه دمای واقعی و بالای فر بسیار مهم است !
هرچه بخاردهی را درست تر و بهتر انجام دهید در نتیجه پوسته ای ترد تر ، زیباتر، براقتر خواهید داشت💯
✅چه نانهایی بخاردهی نمیخواهند؟
-بخاردهی در نانهایی که حاوی چربی ها به مقدار کافی، تخم مرغ ، لبنیات، یا شکر زیاد هستند ( مانند بریوش، نان شیرمال، نان تنگ ژنگ یا یودین،،،) یا رومال تخم مرغی یا شیر دارند نیاز نیست وتاثیر منفی دارد!
-در این مدل خمیرهاهنگام پخت، به اندازه کافی نشاسته ژلاتینه میشود و به نوبه خود تشکیل پوسته را به تعویق می اندازد و اساسا همان ویژگی های بخاردهی را به کراست نان میدهد👌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانمااااا 😍با این #ترفند خیلی راحت کل استخون های ماهی رویجا دربیارین و با خیال راحت نوش جان کنید👌😊
دیگه نگران گیر کردن خار ماهی تو گلو بچه های نازنینتون نباشین😘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻