پلو زعفرانی با طعم لیمو چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥄مواد لازم
آبمرغ ۴ فنجان
زعفران ساییده یك چهارم قاشق چایخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز كوچك خرد شده ۲ عدد
سیر له كرده ۲ حبه
برگ كاری یا برگ بو ۶ عدد
زنجبیل تازه رنده كرده ۲ قاشق چایخوری
برنج ۲ فنجان
آب لیمو تازه یك چهارم لیوان
گشنیز تازه خرد كرده یك چهارم
لیواناكنون خارج از حرارت، آب لیمو و گشنیز تازهخرد كرده را با پلو مخلوط كرده و در ظرف راببندید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند، اینكغذا آماده میباشد.طرز تهیه آب مرغ را در قابلمهای روی حرارت گذاشته تا بهجوش آید، سپس خارج از حرارت زعفران راداخل آن ریخته و در آن را به مدت ۱۵ دقیقهببندید و بگذارید بماند.روغن را در ماهی تابه روی حرارت داغ كرده و پیاز، سیر، زنجبیل و برگ كاری را در آن تفتدهید، تا پیاز نرم شود، بعد رنده لیمو را به همراهبرنج به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید.اكنونآب مرغ را ریخته و بگذارید به جوش بیاید، درظرف را ببندید و حرارت را ملایم كنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تعویض پرچم گنبد مطهر حضرت معصومه در شب #وفات_حضرت_معصومه سلام الله علیها
.
نخود پلو با گوشت چرخ کرده چگونه تهیه میشود؟😋😍
طرز تهیه:برنج و بعد از شستن با آب گرم و نمک یکی دوساعت خیس میکنم .تو قابلمه آب جوش میارم برنج خیس شده رو داخلش آب جوش میریزم کف روی برنج رو بر میدارم .نخود فرنگی رو هم با کمی نمک تو قابلمه ی جداگانه میزارم بپزه. چند تا دونه برنج رو امتحان میکنم اگه اطرافش نرم بود و مغز برنج سفید بود آبکش میکنم.روی برنج آب کش شده آب گرم میریزم. کف قابلمه مقداری روغن ریخته و تهدیگ مورد نظرم رو میچینم .من از سیب زمینی استفاده کردم.یه لا برنج یه لا شوید خشک و نخود فرنگی پخته میریزم و هم میزنم و تا اخر ادامه میدم تا برنج و نخود تموم بشه.میزارم روی حرارت .یه دو سه دقیقه حرارت زیاد میکنم. بعدش حرارت و ملایم رو به کم.و اجازه میدم دم بکشه.اخرای دم کشیدن زعفران دم کرده و کره اضافه میکنم.
تا برنجم دم بکشه مواد گوشتی رو اماده میکنم یک عدد پیاز بزرگ رو نگینی خورد میکنم با کمی زردچوبه و و روغن تفت میدم وقتی طلایی شد بهش گوشت چرخ کرده اضافه میکنم کمی که تفت خورد نمک و فلفل سیاه و کمی پودر دارچین و زعفران اب گرفته و نصف استکان آب جوش اضافه کردم و در پوش گذاشتم و اجازه دادم مواد گوشتی خوب بپزه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این بهترین روش سرخ کردن بادمجونه🍆سیوش کن که گم نکنی❌
ترفند بیشتر میخای بیا 😁
من همیشه به این روش سرخ میکنم و خیلی خوب سرخ میکنم♥️
ی روش دیگه هم هست که بادمجون ده دقیقه داخل اب و نمک میجوشونی بعد ابکش میکنی و سرخ میکنی🍆
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از تست هوش
🤩اطلاعات عــمومی🤔باید بدونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشق داری گلم؟!🙊🫀
بزنرواولاسمعشقتببینچیمیشه🤤👇🏻
🧡𝐄🧡 🧡𝐖🧡 🧡𝐊🧡
🧡𝐑🧡 🧡𝐓🧡 🧡𝐘🧡
🧡𝐔🧡 🧡𝐈🧡 🧡𝐎🧡
🧡𝐏🧡 🧡𝐀🧡 🧡𝐒🧡
🧡𝐃🧡 🧡𝐅🧡 🧡𝐆🧡
🧡𝐇🧡 🧡𝐉🧡 🧡𝐊🧡
🧡𝐋🧡 🧡𝐙🧡 🧡𝐌🧡
🧡𝐂🧡 🧡𝐕🧡 🧡𝐍🧡
زیر 18سال نیاد خطریههه😱😡☝🏼
17.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خب اینم از داستان خلال پسته... ☺️
ولی خدایی درست کردنش انقد راحته
نباید در این حد گرون بفروشن😁
اگه خواستی خودت درست کنی، حواست باشه که👇🏻
1️⃣آب رو بزار جوش بیاد بعد پسته ها رو بریز داخلش
2️⃣فقط و فقط سه دقیقه پسته ها بجوشن
🔴اگه بیشتر بشه رنگ پسته ها خیلی تیره میشه
3️⃣بعد از آبکشی تا پسته ها هنوز گرم هستن پوستشونو دربیار
4️⃣بعد از پوست گیری، حتما بریزشون توی آب و یخ (بین سه تا پنج دقیقه)
🔴با این شوکی که به پسته ها میدی خلال کردنش فوق العاده راحت میشه.
🔴واسه خشک کردنش هم نه به باد پنکه و کولر نیازی هس نه نور خورشید، یه شب تا صب توی فضای خونه روی پارچه پهنش کن...
حتما امتحانش کن 🤩
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از پارازیت
. 😁فیلم حموم شب اول ازدواج😁
https://eitaa.com/joinchat/806813752C2108001c9c
🤣ببینی روده هات ترکیده از خنده 🤣
https://eitaa.com/joinchat/806813752C2108001c9c
زیر 18سال اصلا اصلا وارد نشه ⛔️⭕️
هدایت شده از پارازیت
عصل لامصب 🤣😈👇🏿
عجب چیزیه 💦🚷
بزن روش 👇👇
🍀 🧠🧠
🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🏴🏴
🧠🧠🧠🧠
🧠🧠☁️☁️
🧠🧠⌚️⌚️
🧠🧠☁️☁️
🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🔨🥿🥿🥿
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🍀🍀🧠🧠🍀🍀🍀🍀🍀🍀
👾🍀🧠🧠🍀🍀🍀👾👾👾
👾👾🍀🍀🍀🍀🍀🍀👾
🍀🍀 🍀🍀
🧠 🧠
❌ورود افراد کم سن و با ادب ممنون 🚷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعبده بازی حامد اهنگی🤣
#حامدآهنگی | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1757806839C1fe1932a42
کانال حامد آهنکی کانالی که ارزش عضو شدن داره😁👆