اینجا اگرچه مثل مشهد، مثل قم نیست
اما همه کنار سفرۀ شاه کریمیم..
ما را ازین پس کربلا رفته بدانید؛
ما از زائران حضرت عبدُالعظیمیم
#السلامعليكيابنرسولالله✋🏻
#ولادت_حضرت_عبدالعظیم مبارک
.
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه شمام معذل ترکیدن قارچ🍄دارین وقتی میخواین سیخش🍡کنین #ترفندش اینجاست👇🏻👇🏻👇🏻
چیا میخوایم:👇
یک کیلو قارچ سفید وتازه
نمک ۱۵گرم
ادویه کاری ۵گرم
فلفل سیاه ۵گرم
پاپریکا ۵گرم
زعفرون به اندازه ی دلخواه
و جادوی نترکیدن قارچ👈🏻چیزی که کمتر آشپزی 🧑🏻🍳بهتون میگه روغنه🍾
برای یک کیلو قارچ ۳۰ گرم روغن کافیه
🍄ها رو با همه مواد ترکیب کنید ۲-۳ساعت بذارینش داخل یخچال.بعد بکشین به سیخ و لذت ببرین😋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
20.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفاوت لوبیا #پلو استاد پز با پوره گوجه و لوبیا پلو معمولی همینجاست😋👆
مثلش رو هیچجایی پیدا نمیکنی😌
مواد لازم برای۴ نفر👇
لوبیا خرد شده 150 گرم
گوشت ران گوسفندی 300گرم
پیاز متوسط دو عدد
برنج 400گرم
گوجه فرنگی پوره شده 3 عدد
نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر غوره بمقدار لازم
چوب دارچین یک عدد
زعفران دم کرده 4 ق غ
دنبه 50گرم
ادویه جادوییش پودر غورست
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شیرینی رولت بدون شیر و روغن 🍰 فقط کافیه نکات رو رعایت کنی
✅ اگه میخوای رولت چسبنده نشه حتما از شکر دانه ریز استفاده کن
✅سفیده تخم مرغ رو خیلی فرم ندید چون باعث خشکی رولت و در نهایت ترک موقع رول کردن میشه
✅اگه بعد پخت دور نان ها خشک بود حتما جدا کنید و برش بزنید که باعث ترک خوردن رولت نشه . واسه من خشک نبود
✅داغ رول کردن باعث ترک میشه
✅مدت زمان پخت زیاد نشه همون دقیقه کافیه
✅ برای اینکه سطح رویه رولت چسبنده نشه حتما گریل رو بزنید و اجازه بدید رویه کاملا طلایی بشه این مهم ترین نکته هست
⭕️دما برای فر برقی ۲۲۰ درجه همزمان المنت پایین و بالا بدون فن روشن باشه . تو ده دقیقه پخته میشه و سطح رولت رنگ میگیره
⭕️ دمای فر گازی ۲۳۰ درجه . ۵ دقیقه بپزه بعد شعله بالا رو روشن کنید تا کاملا رنگ بگیره
✅ حتما قبل شروع کار فر رو داغ کنید
مواد لازم 👇
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد ۹۵ گرم
شکر ۹۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
عسل یا شربت بار ۲ قاشق چایخوری
خامه قنادی ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مرغ بی نظیر که بچه ها و بزرگترها عاشقش میشن 😇 🍗🍰
مواد لازم 👇
نان تست ۹ عدد
سینه مرغ نصف یک عدد
خیار شور دو عدد
گردو ۳ عدد
پیازچه یک مشت
جعفری یک مشت
سس دو ق غ
ماست دو ق غ
پنیر خامه ای ۱ ق غ
آبلیمو ۱ ق غ
نمک و فلفل و پودر سیر و پولبیبر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه را غیر تو یک روز
رها خواهم کرد..
.
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر خوشمزه با کدو حلوایی درس کن
کدو حلوایی ۱ عدد
شیر عسلی ۱ قوطی
شیر ۱ لیوان
دارچین نصف ق چ
نشاسته ذرت ۴ ق غ
یا پودر ژلاتین ۲ ق غ
بادوم زمینی ۳ ق غ
عسل ۱ ق غ
کدو ها رو نگینی خرد میکنیم و در اب میریزیم تا خوب بپزه، بعد از پخته شدن ابکش میکنیم و در غذاساز میریزیم شیر عسلی و دارچین را اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم حالا در قابلمه میریزیم و یک لیوان شیر میزنیم و با حرارت ملایم همیزنیم نشاسته ذرت رو در ۳ مرحله الک میکنیم و بازم همیزنیم ، در ظرف پیرکس میریزیم و روشو بادوم زمینی خر شده به همراه عسل میریزم و در یخچال به مدت ۱۲ ساعت استراحت میدیم
✅نکته:
اگر خواستید دسر کمتر از ۴ ساعت حاظر بشه بهتره از ژلاتین استفاده کنید (۲ ق غ ژلاتین به همراه نصف استکان اب سرد به روش بن ماری روی کتری همبزنید بعد از شفاف شدن ژلاتین به دسر اضافه کنید و هم بزنید بعد داخل ظرف پیرکس بریزید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻