eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
اینجا اگرچه مثل مشهد، مثل قم نیست اما همه کنار سفرۀ شاه کریمیم.. ما را ازین پس کربلا رفته بدانید؛ ما از زائران حضرت عبدُالعظیمیم ✋🏻 مبارک .
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه شمام معذل ترکیدن قارچ🍄دارین وقتی میخواین سیخش🍡کنین اینجاست👇🏻👇🏻👇🏻 چیا میخوایم:👇 یک کیلو قارچ سفید وتازه نمک ۱۵گرم ادویه کاری ۵گرم فلفل سیاه ۵گرم پاپریکا ۵گرم زعفرون به اندازه ی دلخواه و جادوی نترکیدن قارچ👈🏻چیزی که کمتر آشپزی 🧑🏻‍🍳بهتون میگه روغنه🍾 برای یک کیلو قارچ ۳۰ گرم روغن کافیه 🍄ها رو با همه مواد ترکیب کنید ۲-۳ساعت بذارینش داخل یخچال.بعد بکشین به سیخ و لذت ببرین😋 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🌺🍃 یک زیبا وکاربردی در سبد 🍃🌺 .
20.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفاوت لوبیا استاد پز با پوره گوجه و لوبیا پلو معمولی همینجاست😋👆 مثلش رو هیچ‌جایی پیدا نمیکنی😌 مواد لازم برای۴ نفر👇 لوبیا خرد شده 150 گرم گوشت ران گوسفندی 300گرم پیاز متوسط دو عدد برنج 400گرم گوجه فرنگی پوره شده 3 عدد نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر غوره بمقدار لازم چوب دارچین یک عدد زعفران دم کرده 4 ق غ دنبه 50گرم ادویه جادوییش پودر غورست ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
میگن‌تنها‌جایی‌که‌‌زمین‌محتاج‌ِ باران‌نیست‌؛کربلاست باور‌نداری!؟از‌چشم‌ها‌بپرس!🤍 .
شیرینی رولت بدون شیر و روغن 🍰 فقط کافیه نکات رو رعایت کنی ✅ اگه میخوای رولت چسبنده نشه حتما از شکر دانه ریز استفاده کن ✅سفیده تخم مرغ رو خیلی فرم ندید چون باعث خشکی رولت و در نهایت ترک موقع رول کردن میشه ✅اگه بعد پخت دور نان ها خشک بود حتما جدا کنید و برش بزنید که باعث ترک خوردن رولت نشه . واسه من خشک نبود ✅داغ رول کردن باعث ترک میشه ✅مدت زمان پخت زیاد نشه همون دقیقه کافیه ✅ برای اینکه سطح رویه رولت چسبنده نشه حتما گریل رو بزنید و اجازه بدید رویه کاملا طلایی بشه این مهم ترین نکته هست ⭕️دما برای فر برقی ۲۲۰ درجه همزمان المنت پایین و بالا بدون فن روشن باشه . تو ده دقیقه پخته میشه و سطح رولت رنگ میگیره ⭕️ دمای فر گازی ۲۳۰ درجه . ۵ دقیقه بپزه بعد شعله بالا رو‌ روشن کنید تا کاملا رنگ بگیره ✅ حتما قبل شروع کار فر رو داغ کنید مواد لازم 👇 تخم مرغ ۴ عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آرد ۹۵ گرم شکر ۹۰ گرم بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری عسل یا شربت بار ۲ قاشق چایخوری خامه قنادی ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
میـٰان‌این‌هَمہ‌تَـشویش‌وبۍقَرارۍشَھر... حُسین‌اَمن‌تَرین‌تِڪیہ‌گاھ‌ِنوڪَرهاست✨"♥️-=) .
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مرغ بی نظیر که بچه ها و بزرگترها عاشقش میشن 😇 🍗🍰 مواد لازم 👇 نان تست ۹ عدد سینه مرغ نصف یک عدد خیار شور دو عدد گردو ۳ عدد پیازچه یک مشت جعفری یک مشت سس دو ق غ ماست دو ق غ پنیر خامه ای ۱ ق غ آبلیمو ۱ ق غ نمک و فلفل و پودر سیر و پولبیبر ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه‌ با کدو حلوایی درس کن کدو حلوایی ۱ عدد شیر عسلی ۱ قوطی شیر ۱ لیوان دارچین نصف ق چ نشاسته ذرت  ۴ ق غ یا پودر ژلاتین ۲ ق غ بادوم زمینی ۳ ق غ عسل ۱ ق غ کدو ها رو نگینی خرد میکنیم و در اب میریزیم تا خوب بپزه، بعد از پخته شدن ابکش میکنیم و در غذاساز میریزیم شیر عسلی و دارچین را اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم حالا در قابلمه میریزیم و یک لیوان شیر میزنیم و با حرارت ملایم همیزنیم نشاسته ذرت رو در ۳ مرحله الک میکنیم و بازم همیزنیم ، در ظرف پیرکس میریزیم و روشو بادوم زمینی خر شده به همراه عسل میریزم و در یخچال به مدت ۱۲ ساعت استراحت میدیم ✅نکته: اگر خواستید دسر کمتر از ۴ ساعت حاظر بشه بهتره از ژلاتین استفاده کنید (۲ ق غ ژلاتین به همراه نصف استکان اب سرد به روش بن ماری روی کتری همبزنید بعد از شفاف شدن ژلاتین به دسر اضافه کنید و هم بزنید بعد داخل ظرف پیرکس بریزید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻