فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه پیتزا تم عنکبوت😋🕷🍕
واسه جشن تولدا و مهمونیا عالیه👆
میتونین واسه خال دار کردنش پپرونیم بزارید روش👌
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
✍فرني با شيره خرما
🍨مواد لازم:شیر سرد چهار لیوان،شیره خرما(ميتونيد شيره انگور هم استفاده كنيد)كمي بيشتر از نصف ليوان(بچشيد و شيرينيشو با ذائقتون تنظيم كنيد)،گلاب نصف ليوان،آرد برنج چهار ق غ سر پر،پودر هل نصف ق چايخوري
🍨طرز تهيه:آرد برنج رو در شیر حل کنید و روي حرارت ملايم بذاريد،شيره خرما رو هم اضافه كنيد.حرارت خيلي كم باشه و هم بزنيد تا فرني بپزه و غليظ بشه.يادتون باشه فرني بعد از سرد شدن سفت تر ميشه.بعد هل و گلاب رو اضافه كنيد و يكم بعد شعله رو خاموش كنيد.
فرني رو در ظرف دلخواه بيزيد و روشو تزيين كنيد.
ميتونيد گرم يا سرد سرو كنيد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پشمک_شکلاتی پشمک ساده به میزان لازم اکلیل خوراکی طلایی به میزان لازم شکلات تختهای سیاه 400 گرم
طرز تهیه:
شکلات تختهای و روغن را روی حرارت غیرمستقیم ذوب میکنیم، داخل قالب سیلیکونی نیمکره میریزیم، میگذاریم داخل فریزر تا سفت شود.
پشمکها را در قالب نیمکره دیگری فشرده میکنیم. شکلاتها را از داخل قالب خارج میکنیم. پشمکهای قالب زده شده را داخل کاسههای شکلاتی گذاشته و همراه با پودر گردو و اکلیل خوراکی طلایی تزیین میکنیم.
درصورت دلخواه مغزهای مختلف مثل گردو، بادام، فندق پودر شده را با پشمک مخلوط کنید؛ سپس پشمکها را قالب بزنید.
برای اینکه پشمک راحتتر از قالب خارج شود حتما داخل قالب را سلفون بکشید و بعد پشمکها را فشرده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_حلوا_شکلاتی 🍯🍫
ارد گندم یه لیوان
نصف لیوان ارد برنج
نصف لیوان ارد نخود چی
یه لیوان روغن مایع
دولیوان شکر
نصف لیوان گلاب
نصف فنجون زعفران دم کرده
۵ لیوان آب
شکلات هر مقداری که دوست دارید
✍ کامل با تمام نکات
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیر_برنج 😋
200 گرم برنج
به میزان دلخواه شکر یا مربا
نصف پیمانه گلاب
2 لیتر شیر
150 گرم خامه
🔸برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم . بهتر است برنج را با مقداری آب از دو ساعت قبل خیس کنیم تا زودتر بپزد.
بعد آب برنج را خالی می نماییم و برنج را با دو لیوان آب می گذاریم کمی بپزد و نرم شود.
بعد شیر را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاﻤﻸ بپزد و غلیظ شود.
بعد گلاب را اضافه می کنیم و بعد از 2 تا 3 جوش، در صورت دلخواه خامه را در شیر برنج می ریزیم و بلا فاصله از روی آتش بر می داریم و در ظرف های یک نفره یا دیس می کشیم تزیین میکنیم
و با شکر یا شیره یا انواع مربا مصرف می کنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#حلوا سنتی زعفرونی تبریز😋
ارد سنگگ دویست و پنجاه گرم ، شکر صدو هشتاد گرم ، اب یک لیوان، روغن مایع ۱۰۰ گرم ، گلاب یک چهارم پیمانه ، کره اعلا دو قاشق سر پر ، زعفران به اندازه کافی .
طرز تهیه : ابتدا شربت حلوا رو درست میکنیم .اب و شکر رو میجوشونیم گلاب و زعفرون رو مخلوط کرده کنار میذاریم . ارد رو به تنهایی تفت میدیم تا کمی رنگش که برگشت روغن مایع رو داغ کرده با ارد مخلوط میکنیم و تا رنگ قهوه ای روشن که شد از روی حرارت برداشته کره رو اضافه میکنیم ..و در حال هم زدن تا کره کاملا حل بشه.
.
شربت رو در سه نوبت به خورد حلوامون میدیم و حسابی ورز میدیم و طریق ورز دادن اینه که ماهیتابه رو به سمت راست و چپ برمیگردونیم تا وسط ماهیتابه جمع که شد حلوا حاضره .
اگر حلوا شل بود دوباره روی گاز میزاریم و هم میزنیم تا بخار اضافی ان گرفته بشه. بعد بصورت دلخواه تزیین میکنیم .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه یک امت خوشمزه
مواد لازم:
✅گوجه
✅پیاز
✅ژامبون خرد شده
✅پنیر رنده شده
✅ریحان خشک
✅تخم مرغ
✅نمک و فلفل
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کاپ_کیک
ایده های خوشگل برای تزیین کاپ کیک👍☺️
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food