eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#برشتوک_گردویی ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️آرد نخودچی ۴ لیوان دسته دار فرانسوی ▫️روغن جامد یا نیمه جامد ۱ لیوان ▫️پودر قند یا شکر آسیاب شده ۱لیوان ▫️پودر هل تازه ۱/۵ ق غ ▫️پودر دارچین ۱ ق غ ▫️پودر زنجبیل ۱ ق غ ▫️گردوی نگینی خرد شده ۱ لیوان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی #‌پنجره ای 😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#برشتوک_گردویی ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️آرد نخودچی ۴ لیوان دسته دار فرانسوی ▫️روغن جامد یا نیمه جامد ۱ لی
طرز تهیه🥠 🔸آرد نخود را الک کرده و داخل تابه بریزید و یک ربع با شعله ملایم تفت دهید تا بوی آن بلند شود. روغن را اضافه کرده و با پشت قاشق خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد را از روی شعله بردارید و پودر قند، پودر هل، پودر دارچین، زنجبیل و در آخر گردو را اضافه کنید. نکته مهمی که وجود داره اینه که زیاد با مواد برشتوک ور نرید تا به روغن نیفته و نرم نشه. 🔸من کف سینی مورد نظرم رو کیسه گذاشتم و مواد برشتوک رو روش پهن کردم. با پشت لیوان یا گوشت کوب صاف یکدستش کنید. مواد رو داخل یخچال بدین تا از حرارت بیفته. کمی که از حرارت افتاد برش بزنید و دوباره داخل یخچال قرار بدین تا سرد بشه و ببنده. 🔸تا زمانیکه مواد برشتوک گرم هست میتونید روش کنجد، شکلات آب شده، گردو، پودر پسته و یا پودر نارگیل بریزید و تزیین کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#اسنک_مرغ مواد داخل اسنک مرغ پخته ریش ریش،ذرت،قارچ،فلفل دلمه ای،پیاز به همراه ادویه جات و کمی رب... همه این موادو ترکیب میکنید و وقتی آماده شد توی ساندویچ سازتون یه ردیف نون تست قرار میدین از مواد روی نون ها میریزین و یه ردیف دیگه نون میگذارید و به مدت 5 دقیقه در ساندویچ سازتون میگذارید تا اسنک ها آماده سرو بشه...! 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
الهی امروز خیرو برکت مثل بارون بر سرو کولتون بباره مهربونی مهمون دلاتون باشه و شادی و لبخند از صورتتون سرازیر بشه 🍃🌸ســـلام روزتون بـخیر🌸🍃
✅ مربای گلابی 🍐 🍯 آب وشکر رو میجوشونیم معمولا برای تهیه هرنوع مربای شکر دوبرابرمیوه احتیاج است البته بستگی به شیرینی میوه هم هست که مقدارشکر کم وزیاد میشه بعدازجوشیدن وقوام اومدن آب وشکر گلابی ها رو که درسته پوست گرفته ایم ودم آن ها را جدا نکرده ایم وسعی کنیم گلابی های سفت را انتخاب کنیم که موقع پخت له نشوند داخل شهدی که ازجوشبدن آب وشکر بدست اومده میریزیم شعله گاز رو کم میکنیم تا آروم گلابی ها بپزند بعد یک قاشق غذا خوری آبلیمو وزعفرون دم کرده میریزیم تا چند جوش دیگر بزند حدودا نیمساعت زمان میبرد تا گلابی ها بپزدسپس در قابلمه دمی میگذاریم شب تا صبح بماند. #مربا_گلابی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#_پیراشکی_گوشت 🔻مواد لازم : ▫️4 پیمانه آرد ▫️1 قاشق غذاخوری خمیر مایه ▫️1 عدد تخم مرغ ▫️1 قاشق چایخوری نمک ▫️1 لیوان آب ولرم 🔻مواد داخل پیراشکی: ▫️300 گرم گوشت چرخکرده ▫️100 گرم نخود فرنگی ▫️100 گرم قارچ ▫️2 عدد پیاز متوسط ▫️2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ▫️100 گرم پنیر پیتزا ▫️2 قاشق جعفری خرد شده ▫️نمک، فلفل، زردچوبه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_پیراشکی_گوشت 🔻مواد لازم : ▫️4 پیمانه آرد ▫️1 قاشق غذاخوری خمیر مایه ▫️1 عدد تخم مرغ ▫️1 قاشق چای
✍طرز تهیه خمیر: آب را داخل کاسه ای بریزید پودر خمیر مایه را در آن حل کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید.آرد را الک می کنیم. تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم. آب و نمک را به آرد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و ورز می دهیم تا جاییکه به دست نچسبد. اگر هنوز به دست می چسبد کمی به آن آرد اضافه کنید.1 ساعت خمیر را در جای گرم استراحت می دهیم.پیاز را نگینی و سرخ می کنیم.نخود را کمی بخار پز می کنیم.بعد گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. قارچ نگینی را با نخود به گوشت اضافه می کنیم کمی آبلیمو روی قارچ بریزید که سیاه نشود. در آخر رب، جعفری و ادویه را اضافه می کنیم.پنیر پیتزا را با مواد مخلوط کرده بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بر می داریم.خمیر را به صورت توپ های کوچک بر میداریم و روی قالب پیراشکی به شکل یکنواخت پهن می کنیم.یک قاشق غذاخوری از مواد گوشت را روی یک طرف خمیر می ریزیم و قالب را می بندیم.پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ می کنیم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
✅ ژله 😋 ✍ مواد لازم: دوبسته ژله رنگی به دلخواه و یک بسته ژله الوورا شیر برای مات کردن ژله های رنگی ۸ قاشق غذاخوری ( هر کدوم ۴ قاشق غذاخوری ) بستنی لیوانی وانیلی برای ژله بستنی ۱ عدد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#شیرینی خرمای شکلاتی😍😍 مواد لازم : ۷۵ گرم کره ۱ پیمانه شیره خرما ۱ عدد تخم مرغ ۴ /۱ ۱ پیمانه آرد ۳ /۱ پیمانه پودر کاکائو ۱ ق چ بیکینگ پودر ۴ /۱ ق چ وانیل پودر کاکائو و شکلات شیری برای تزیین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی خرمای شکلاتی😍😍 مواد لازم : ۷۵ گرم کره ۱ پیمانه شیره خرما ۱ عدد تخم مرغ ۴ /۱ ۱ پیمانه آرد ۳
طرز تهیه: ابتد ا کره را د ر یک ظرف مناسب ذوب کرد ه و کنار بگذارید تا خنک شود، سپس شیره خرما، تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرد ه و مواد را باهمزن، بزنید تا یکد ست شود. د ر یک ظرف د یگر آرد، بیکینگ پود ر و پود ر کاکائو را ۳ بار باهم الک کنید، سپس آن را د ر ۳ نوبت به مواد اضافه کرد ه، خوب هم بزنید تا مواد یکد ست و خمیر حاصل شود. خمیر حاصله را جمع کرد ه و آن را د اخل یک کیسه نایلونی قرار داد ه، به مد ت یک ساعت د ر یخچال استراحت د هید. بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال د رآورید. فر را با د مای ۱۸۰ د رجه سانتی گراد روشن کنید. حالا از خمیر گلوله های کوچکی برد ارید و آنها را د ر دست گرد کنید. گلوله ها را بافاصله د ر سینی فر که داخل آن کاغذ روغنی اند اخته اید، قرار د هید. سینی را به مد ت ۲۰ د قیقه د اخل فر بگذارید تا شیرینی ها آماد ه شوند، سپس آنها را از فر د رآورید. بعد از خنک شد ن، آنها را از سینی جد ا کرد ه ،و درظرف بچینید. شیرینی ها را با شکلات شیری و پود ر کاکائو به د لخواه تزیین کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
ژله توت فرنگی رو اماده کرده داخل نایلون میریزیم سر نایلون گره میزنیم داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره بعد با نعنا و شکلات چیپسی تزیین میکنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ موس شکلات 😍😍 ‌ دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا زمانیکه وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه و در یخچال قرار میدیم. دو ق غ پودر ژلاتین رو روی یک سوم پیمانه آب میپاشیم و بعد از اینکه اسفنجی شد بن ماری میکنیم. دو عدد زرده رو با یک چهارم پیمانه سرخالی شکر و نصف ق چ وانیل خوووب میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه. سپس نصف پیمانه شیر گرم شده (نباید بجوشه) رو کم کم به زرده ها اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. بعد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنیم و سپس ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته و سفیده ها رو اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم در آخر هم ۱۵۰ گرم شکلات (مارک کارات) ذوب و خنک شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. بعد از مخلوط کردن (اگه دوست داشتید رنگ موس تیره تر بشه می تونید یکی دو ق پودر کاکائو الک شده و یا پنجاه گرم شکلات ذوب شده اضافه کنید.) موس رو حدود بیست دقیقه در یخچال قرار میدیم تا کاملا خنک بشه. ‌‌ ✔نکات : ۱. برای بن ماری کردن شکلات هم اگه شکلات رو رنده بزنید به راحتی روی حرارت غیر مستقیم ذوب میشه. ۲. زرده تخم مرغ چون با شیر داغ مخلوط میشه از خامی در میاد فقط سفیده خام می مونه که مشکلی نداره و قابل حذفه. ۳. بعد از بیرون آوردن از قالب، روی موس ۱ ق پودر کاکائو الک کنید‌. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا_قالبی مواد لازم: روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری گوشت چرخکرده سس گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم رب گوجه فرنگی : ۸۰ گرم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم سیر : ۴ حبه پیاز : ۱/۲ پیاز تخم مرغ : ۱ عدد ریحان : ۱/۲ پیمانه ریکوتا : ۸۰۰ گرم پنیر پارمزان : ۳/۴ پیمانه کره : ۲ قاشق چایخوری آرد : ۲ قاشق چایخوری شیر : ۱ و ۱/۲ لیوان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
لازانیا_قالبی مواد لازم: روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری گوشت چرخکرده سس گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم رب گوجه ف
طرز تهیه : ابتدا گوشت چرخکرده همراه با پیاز، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل تفت دهید بعد از خشک شدن آب مواد سس_گوجه و رب_گوجه را اضافه کنید صبر کنید تا مخلوط غلیظ و جا بیافتد. پنیر ریکوتا، تخم_مرغ، ریحان و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید. داخل ظرف را آغشته به روغن کرده و همانند فیلم با ورقه های پخته لازانیا، پنیرموزارلا، مخلوط گوشت او سس پنیر لازانیا را بصورت طبقه ای بچینید تا لازانیا قالبی درست شود و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۴۵ دقیقه بپزید. آرد با کره تفت داده قبل از اینکه آرد تغییر رنگ دهد شیر را اضافه کرده و بعد جوش آمدن نمک، فلفل و پنیر پارمزان را ریخته تا غلیظ شدن سس صبر کنید. لازانیا را با سس مورد نظر سرو کنید. نوش جان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
دستور تهیه شِیک انبه مواد لازم : انبه تکه تکه شده 2 لیوان شیر 1 ونیم لیوان شکر به میزان دلخواه تکه های یخ به میزان دلخواه طرز تهیه : ● همه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم ( تکه های یخ و انبه کوچیک باشه) و خوب میکس میکنیم تا کاملا یکدست بشه. نوش جان 😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
لبخند تو 😊 خلاصه ی خوبی هاست..💓 صبـح ها ☀️ لبخنـدی بچسبانید گوشه لبتـون😊 دلیلش مهم نیست... اصلا نيـازي به دليل ندارد... لبخنـد است دیگـر..😄 هفت خوان رستـم ڪه نیست..🌸
#كيك_صبحانه🍰🍒 اول فر روشن میکنیم و قالب های لوف رو روغن جدا کننده میزنیم بعد ۵ تا تخم مرغ رو با ۱/۵ لیوان شکر و کمی وانیل میزنیم تا سفید و کشدار بشه بعد یک لیوان آب ولرم و نصف لیوان روغن اضافه میکنیم در آخر ۳ لیوان آرد الک شده یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر اضافه میکنیم و داخل قالبها میریزیم این مقدار مواد دو تا قالب میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#خوراك_بدون_گوشت سيب زميني آبپز كردم گذاشتم خنك شدبعد بهش سبزي معطر نمك فلفل آويشن پودر سير پودر كاري زدم و با هم مخلوط كردم. اندازه يه گردو برداشتم داخلش پنير گذاشتم .هر پنيري كه دوست داشتيد پيتزا گودا گيلاسي... پنيرهم اگر دوست نداشتيد ميتونيد گوشت بزاريد و قلقلي كنيد. اول بزنيد توي آرد گندم بعد تخم مرغ و آخر پودر سوخاري. روغن سرخ كردني رو بزاريد داااغ داغ بشه تا جاي كه روي كروكتهارو بگيره. همرو داخل روغن سرخ كنيد حدود ١دقيقه و بعد با سس كچاپ نوش جااان كنيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترشی_بامیه مواد لازم: بامیه ریز  شوید: برای هر شیشه 1 شاخه فلفل چیلی قرمز: برای هر شیشه 3 عدد نمک: 1 قاشق چای خوری سیر: 2 حبه تخم گشنیز: 1 قاشق چای خوری برای هر شیشه اب 1:  پیمانه  سرکه :1  پیمانه  •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترشی_بامیه مواد لازم: بامیه ریز  شوید: برای هر شیشه 1 شاخه فلفل چیلی قرمز: برای هر شیشه 3 عدد نمک:
🍀سرکه واب و تخم گشنیز و نمک و فلفل ها رو بزارید روی حرارت تا بجوش بیان. بامیه ها رو بشورید و بزاریدخشک بشن . نباید هیچ ابی روی بامیه ها باشه . انتهای بامیه ها رو با کارد تیزی برش بدید  هواستون باشه  زیادی برش ندید که  لزجی بامیه ها  در بیاد  داخل شیشه یک شاخه گشنیز و 1 حبه سیر بزارید و بامیه ها رو بچینید توش ودر اخر دوباره 1 حبه سیر بزارید و بعد مخلوط اب و سرکه رو داغ داغ بریزید روی بامیه ها. در ظرف رو محکم ببندید و سر و ته بزارید کمی بمونه تا مطمئن بشید که هوا وارد شیشه نمیشه .  ترشی رو منتقل کنید یک جای خنک و تاریک . یک جایی مثل زیرزمین.  ترشی شما بعد 2-3 هفته حاضر میشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ساندویچ_مرغ سينه مرغ از فريزر درآوردم يه دونه پياز خلالي كردم و با كره گذاشتم كاراملي شد،بعد يه كم پوره سير بهش اضافه كردم.مرغ هارو نواري برش دادم دادم به پياز داغ اضافه كردم با كمي زردچوبه و نمك فلفل و پاپريكا و ادويه كاري... همرو با هم تفت دادم بعد فلفل دلمه و قارچ رو بهش اضافه كردم يه تفت كه خورد ،حرارت رو ملايم كردم تا با آب قارچ پخته بشن.آخرسر كمي آب نارنج اضافه كردم و وقتي آبش كشيده شد خاموش كردم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مربای_کدو_حلوایی 🍯🍯🍯🍯🍯 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مربای_کدو_حلوایی 🍯🍯🍯🍯🍯 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
کدو حلوایی 1و 1/2 کیلوگرم شکر 2 کیلوگرم دانه هل نکوبیده 1 قاشق مربا خوری آهک 5 قاشق غذاخوری گلاب 1/4 پیمانه جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری کدو حلوایی را پوست بکنید و به ضخامت نیم سانت ورقه کنید و قالب بزنید یا با چاقو به شکل دلخواه (مثلا مربع) برش بزنید. کدوهای قالب زده رادرون آب اهک آماده شده بریزید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در آب آهک بماند. کدو حلوایی را از آب آهک خارج کنید و ۴-۵ ساعت در آب سرد بریزید و در طول این مدت ۳ بار آب آن را عوض کنید. بعد کدو را در صافی بریزید تا آب آن برود. شکر را در قابلمه بریزید و ۵ – ۶ لیوان آب درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد شربت را از صافی رد کنید. کدو را داخل شربت بریزید و اجازه دهید تا بجوشد و گاهی کف روی مربا را بگیرید . وقتی شربت قوام آمد دانه هل و گلاب و جوهر لیمویی را که قبلاً در یک قاشق غذاخوری آب گرم حل کرده اید داخل مربا بریزید و پس از ده دقیقه جوشیدن از روی شعله بردارید. مربای کدو حلوایی ترد، براق و خوشمزه شما آماده است •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#نان_زعتر 👈دو لیوان آرد .یه قاشق شکر.یه قاشق ماست.نصف قاشق خمیرمایه.نصف قاشق بکینگ پودر. کمی نمک.نصف لیوان شیر ولرم .نصف استکان روغن همه رو مخلوط کرده تا خمیر نرمی درست بشه در صورت نیاز میتونید کمی آب ولرم اضافه کنید خمیر رو استراحت داده بعد چونه گرفته پهن کرده ودر ماهی تابه نسوز کمی روغن ریخته ودو طرف رو سرخ میکنیم و بعد روش زعتر میریزیم. نوش جان🌹 . نون محلي هرمزگانه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#كوبيده_مرغ گوشت سينه مرغ ٤٥٠ گرم پياز سه عدد متوسط نمك فلفل ريحون بمقدار لازم اول پيازها رو رنده كرده ميگذاريم داخل سبد كه اب پياز گرفته بشه.گوشت مرغ رو دوبار چرخ ميكنيم و با پياز و ادويه ها كاملا ورز ميديم نكته مثبت كوبيده مرغ اينه كه استرس ريختن از سيخ رو وقت پخت نداره يكمي رو هم با ريحون ساطوري مخلوط كردم. اين مقدار گوشت شش عدد سيخ كوبيده شد.كوبيده مرغ و ريحون طعم جالبي داره حتما امتحان كنيد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترشی_انبه 4 عدد انبه/ 2 پیمانه سرکه/یک بوته سیر/یک ق م شکر/یک ق س فلفل قرمز/یک ق م گلپر/یک ق م تخم گشنیز/به‌اندازه لازم نمک و زردچوبه پوست انبه را بگیرید، هسته آن را جدا کنید و مثل سیب زمینی خلال کنید حالا نمک و زردچوبه را روی انبه‌ها بریزید و با دست آنها را آغشته کنید. انبه‌ها را برای 24 ساعت بگذارید در آفتاب بماند بعدازاینکه انبه‌ها خشک شدند، سرکه را با شکر درون ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید حالا در یک ظرف شیشه‌ای یک ردیف انبه بریزید، سپس یک ردیف سیر رنده شده تخم گشنیز، گلپر و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. این روش را تا تمام شدن انبه‌ها ادامه بدهید شیشه ترشی را 3 روز درجای خنک قرار دهید و بعد از 3 روز می‌توانید با غذا سرو کنید برای تهیه ترشی انبه بهتر است از انبه های سفت استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مرغ_رژیمی طرز تهیه🔻 تو یه قابلمه آبجوش، مقداری برگ بو و کمی زردچوبه ریختم و مرغهارو به مدت چهار تا پنج دقیقه توش جوشوندم تا بوی زهمش گرفته‌شه بعد با آب سرد آبکشی کردم.یه دونه پیاز رو خلالی کردم و با یک ق روغن تفت دادم (فقط یک قاشق روغن بریزید اونم برای اینکه پیازها به تابه نچسبه). کمی زردچوبه اضافه کردم و نصف لیوان آب ریختم و مرغ رو توش گذاشتم و با حرارت خییییلی کم حدود یک ساعت و ربع گذاشتم تا کاملا بپزه و مغزپخت‌شه. یک ربع آخر پخت کمی نمک اضافه کردم.همه سبزیجات اطراف مرغ رو هم میتونید یا آبپز یا بخارپز کنید و در آخر کمی نمک روش بریزید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دسر_ساده و بدووون فر 🍰 #اسلایس_خرما_و_پودینگ یک بسته بیسکویت ساقه طلایی رو پودر کنید و با یک ق غ خامه و 100گرم کره خوب مخلوط و کف قالب پرس کنید و ده دقیقه یخچال بزارید. 15تا خرمارو پوست و هستشو بگیرید و له کنید و روی کراست بیسکویت بریزید و صافش کنید و روش یه لایه گردو خیلی ریز خرد شده بپاشید و ده دقیقه یخچال بزارید و در بیارید. حالا دو پیمانه شیر و چهار ق غ پودر کاسترد و دو ق م پودر کاکائو و سه ق م نشاسته ذرت یا آرد ذرت و سه ق م شکر رو مخلوط و روی حرارت بزارید تا غلیظ شه. یه ذره که از دما افتاد روی خرماها بریزید و بزارید یخچال تا کاملا ببنده •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دونات_سیب_زمینی ۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم. یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food