eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#دسر_کدوحلوایی 🍮 😋 🔸 نیم کیلو کدوحلوایی پوست گرفته و خرد شده رو با یک لیوان آب میزاریم خوب بپزه و آبشو بکشه،بعد میزاریم خنک بشه،بعد با میکسر خوب هم میزنیم تا به صورت پوره‌ی یکدست دربیاد،یک لیوان شیرو با یک لیوان شکر میزاریم روی حرارت تا شکر حل بشه و از روی حرارت برمیداریم،نوک قاشق چایخوری وانیل و یک قاشق مرباخوری پودر هل میریزیم،سه‌قاشق‌غذاخوری ژلاتین رو با نصف لیوان آب روی کتری بن‌ماری میکنیم میتونین توی مایکروویو هم اینکارو انجام بدین،بعد که خوب شفاف شد از رو حرارت بردارین کمی که خنک شد همهی‌موادرو باهم مخلوط کنید و یک بسته خامه صبحانه اضافه کنید خوب هم بزنید تا مواد یکدست بشه،قالبتونو چرب کنید مایه رو بریزین بزارین یخچال۳الی چهار ساعت بمونه بعد میتونین به بهترین نحو ممکن نوش جان کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
سلام😊✋ صبح آخر هفته تون بخیر مهربانان😊☕🌺 روزتون پرازانرژی مثبت👌 ولبریزازعشق خدا🧡 بخندوشادباش و🥰 شاکرداشته ها🙏 ونداشته هات باش امروزخداوند🧡 بافرشتگانش همراه شماست😇 ‌‌‌‎‌‌‎
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
#ژله_میوه_ای 😍😍 ژله رنگ های همرنگ میوه تون رو درست کنید. به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد بریزید. چند سانت از ژله رو کف قالب بریزید و بذارید تا نیم بند بشه، حالا میوه ها رو روش بذارید و با قاشق اطراف میوه ها رو ژله بریزید، اون قدر بریزید که میوه ها شناور نشن، بذارید یخچال تا میوه ها فیکس بشن، بعد ثابت شدن میوه ها در ژله، اطراف میوه ها رو تا جایی که دوست داشتید از ژله های رنگی پر کنید. میوه ها، انگور، کیوی و پرتغال هستن، کیوی و پرتقال رو از قبل یه مقدار کم بجوشانید یا بخار پز کنید تا ژله ببنده. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
سوفله پرتقال 🍊 مواد لازم: پرتقال متوسط: چهار عدد آب پرتقال: یک دوم پیمانه آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری عسل: یک قاشق غذاخوری شکر: یک چهارم پیمانه زرده تخم مرغ: دو عدد سفیده تخم مرغ: سه عدد رنده پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
سوفله پرتقال 🍊 مواد لازم: پرتقال متوسط: چهار عدد آب پرتقال: یک دوم پیمانه آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری ع
طرز تهیه: فر را روی 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. سر پرتقال ها را ببرید و داخل آنها را خالی کنید. شکر، آرد ذرت، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و عسل را در یک دیگ کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید. زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و بعد دو قاشق غذاخوری از مواد داخل دیگ را که قبلا درست کردید، درون زرده تخم مرغ بریزید و همزمان تند هم بزنید تا زرده نبندد و بعد بقیه مواد داخل دیگ را به زرده اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا سرد شود. سفیده تخم مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا پف کند، بعد سفیده را کم کم به مواد زرده اضافه کنید و با قاشق به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد. پرتقال ها را درون سینی فر بگذارید و مواد سوفله را داخل آنها بریزید به طوری که سه چهارم پرتقال ها را پر کند. سینی را در فر گذاشته و برای 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که پف کند و بالا بیاید، بپزید. بعد از آماده شدن روی آن را با پودر قند تزئین کرده و سریع سرو کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#چغندر_تنوری 😍😍 من چغندر هارو خوب میشورم چون گلی میشه پوست میکنم درسته میزارم تو قابلمه پر از آب میکنم شب میزارم تا صبح با شعله ملایم بپزه وقتی2🥃آب داشت بهش1🥃شیره انگور اضافه میکنم شعله رو زیاد میکنم درپوش ظرف رو نمیزارم چون سریع سر میره تا وقتی که دوشاب جذب چغندر بشه صبر میکننم وقتی که2قاشق شیره انگور ته ظرف موند شعله رو خاموش میکنم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ ✅كيك وانيلي😋😍 ✍مواد لازم تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان شکر 1/5 ليوان شیر 1 ليوان روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1 ق غ وانیل 1 ق م يا همون اسانس وانيل •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
‍ ✅كيك وانيلي😋😍 ✍مواد لازم تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان شکر 1/5 ليوان شیر 1 ليوان روغن مایع نصف پیمانه
🍜طرز تهیه تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 خلاقیت 3 سوته ای کلیپ های جدید رو با ما ببینید😊 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 خلاقیت 3 سوته ای کلیپ های جدید رو با ما ببینید😊 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ #ژله_ویترینی_با_پاناکوتا #پاناکوتا مواد لازم: شیر نیم لیتر (دو ونیم پیمانه) پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر خامه صبحانه ۱ بسته شکر ۱ لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه : برای پاناکوتا نیم لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم و مدام هم زدم تا خوب حل شود. ۱ بسته خامه صبحانه رو هم با ۱ لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل قاطی کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر در خامه حل شود ولی باید مواظب باشیم خامه نجوشد. بعد از اینکه شکر حل شد خامه را از روی حرارت برداشتم وشیری که پودر ژلاتین درآن حل شده رو به مخلوط خامه اضافه کردم وبا قاشق هم زدم تا خوب قاطی بشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
‍ #ژله_ویترینی_با_پاناکوتا #پاناکوتا مواد لازم: شیر نیم لیتر (دو ونیم پیمانه) پودر ژلاتین ۲ قاشق
برای این ژله دو بسته ژله ی نارنجی رو فقط تو دو لیوان جوش حل کردم و گذاشتم کاملا حل شد و اجازه دادم خنک شد(برای اینکه ژله شفاف بشه دیگه آب سرد بهش اضافه نکردم) قالبمونو چرب میکنیم و یک الی دو سانت ژله داخلش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا نیم بند بشه.میوه های مورد نظر رو از قبل میشوریم و ورقه ورقه میکنیم،کیوی رو با یک فنجان آب و دو قاشق غ شکر دو سه دقیقه میجوشونیم تا باعث نبستن ژله نشه،توجه کنید زیاد نجوشونید تا رنگشو از دست نده. پاناکوتا رو از قبل درست میکنیم و میذاریم خنک بشه. وقتی ژله ی داخل قالب نیم بند وغلیظ شد میوه ها رو داخلش میچینیم وقتی چیدن میوه ها تموم شد دوباره کمی ژله روش میریزیم ومیذاریم تو یخچال تا خودشو بگیره، تو فریزر حدود پنج الی هفت دقیقه طول میکشه هر لایه ببنده،زود زود سر بزنید همین که قالب رو تکون دادین و ژله تکون نخورد یعنی بسته،اون موقع مقداری پاناکوتا روی ژله ی میوه ای میریزیم و دوباره میذاریم یخچال تا ببنده،وقتی پاناکوتا بست نیم سانت ژله روش میریزیم و میذاریم نیم بند بشه بعد بقیه میوه ها رو روش میچینیم و دوباره روی میوه ها ژله میریزیم و میذاریم تو یخچال تا این لایه هم ببنده وقتی لایه ی ژله ای بست دوباره پاناکوتا میریزیم و ایندفعه برای چهار ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببنده بعد از یخچال درمیاریم و قالبو چند ثانیه داخل آب گرم میذاریم و کناره های ژله رو با کارد از دیواره های قالب جدا میکنیم و قالبو تکون میدیم و ظرفو روش میذاریم و برمیگردونیم. از ژله ی آلوورا یا هر ژله ای که خواستید میتونید استفاده کنید ولی بهتره ژله ی رنگ روشن باشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food