eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
سوفله پرتقال 🍊 مواد لازم: پرتقال متوسط: چهار عدد آب پرتقال: یک دوم پیمانه آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری عسل: یک قاشق غذاخوری شکر: یک چهارم پیمانه زرده تخم مرغ: دو عدد سفیده تخم مرغ: سه عدد رنده پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
سوفله پرتقال 🍊 مواد لازم: پرتقال متوسط: چهار عدد آب پرتقال: یک دوم پیمانه آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری ع
طرز تهیه: فر را روی 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. سر پرتقال ها را ببرید و داخل آنها را خالی کنید. شکر، آرد ذرت، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و عسل را در یک دیگ کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید. زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و بعد دو قاشق غذاخوری از مواد داخل دیگ را که قبلا درست کردید، درون زرده تخم مرغ بریزید و همزمان تند هم بزنید تا زرده نبندد و بعد بقیه مواد داخل دیگ را به زرده اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا سرد شود. سفیده تخم مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا پف کند، بعد سفیده را کم کم به مواد زرده اضافه کنید و با قاشق به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد. پرتقال ها را درون سینی فر بگذارید و مواد سوفله را داخل آنها بریزید به طوری که سه چهارم پرتقال ها را پر کند. سینی را در فر گذاشته و برای 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که پف کند و بالا بیاید، بپزید. بعد از آماده شدن روی آن را با پودر قند تزئین کرده و سریع سرو کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#چغندر_تنوری 😍😍 من چغندر هارو خوب میشورم چون گلی میشه پوست میکنم درسته میزارم تو قابلمه پر از آب میکنم شب میزارم تا صبح با شعله ملایم بپزه وقتی2🥃آب داشت بهش1🥃شیره انگور اضافه میکنم شعله رو زیاد میکنم درپوش ظرف رو نمیزارم چون سریع سر میره تا وقتی که دوشاب جذب چغندر بشه صبر میکننم وقتی که2قاشق شیره انگور ته ظرف موند شعله رو خاموش میکنم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ ✅كيك وانيلي😋😍 ✍مواد لازم تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان شکر 1/5 ليوان شیر 1 ليوان روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1 ق غ وانیل 1 ق م يا همون اسانس وانيل •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
‍ ✅كيك وانيلي😋😍 ✍مواد لازم تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان شکر 1/5 ليوان شیر 1 ليوان روغن مایع نصف پیمانه
🍜طرز تهیه تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 خلاقیت 3 سوته ای کلیپ های جدید رو با ما ببینید😊 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 خلاقیت 3 سوته ای کلیپ های جدید رو با ما ببینید😊 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ #ژله_ویترینی_با_پاناکوتا #پاناکوتا مواد لازم: شیر نیم لیتر (دو ونیم پیمانه) پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر خامه صبحانه ۱ بسته شکر ۱ لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه : برای پاناکوتا نیم لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم و مدام هم زدم تا خوب حل شود. ۱ بسته خامه صبحانه رو هم با ۱ لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل قاطی کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر در خامه حل شود ولی باید مواظب باشیم خامه نجوشد. بعد از اینکه شکر حل شد خامه را از روی حرارت برداشتم وشیری که پودر ژلاتین درآن حل شده رو به مخلوط خامه اضافه کردم وبا قاشق هم زدم تا خوب قاطی بشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
‍ #ژله_ویترینی_با_پاناکوتا #پاناکوتا مواد لازم: شیر نیم لیتر (دو ونیم پیمانه) پودر ژلاتین ۲ قاشق
برای این ژله دو بسته ژله ی نارنجی رو فقط تو دو لیوان جوش حل کردم و گذاشتم کاملا حل شد و اجازه دادم خنک شد(برای اینکه ژله شفاف بشه دیگه آب سرد بهش اضافه نکردم) قالبمونو چرب میکنیم و یک الی دو سانت ژله داخلش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا نیم بند بشه.میوه های مورد نظر رو از قبل میشوریم و ورقه ورقه میکنیم،کیوی رو با یک فنجان آب و دو قاشق غ شکر دو سه دقیقه میجوشونیم تا باعث نبستن ژله نشه،توجه کنید زیاد نجوشونید تا رنگشو از دست نده. پاناکوتا رو از قبل درست میکنیم و میذاریم خنک بشه. وقتی ژله ی داخل قالب نیم بند وغلیظ شد میوه ها رو داخلش میچینیم وقتی چیدن میوه ها تموم شد دوباره کمی ژله روش میریزیم ومیذاریم تو یخچال تا خودشو بگیره، تو فریزر حدود پنج الی هفت دقیقه طول میکشه هر لایه ببنده،زود زود سر بزنید همین که قالب رو تکون دادین و ژله تکون نخورد یعنی بسته،اون موقع مقداری پاناکوتا روی ژله ی میوه ای میریزیم و دوباره میذاریم یخچال تا ببنده،وقتی پاناکوتا بست نیم سانت ژله روش میریزیم و میذاریم نیم بند بشه بعد بقیه میوه ها رو روش میچینیم و دوباره روی میوه ها ژله میریزیم و میذاریم تو یخچال تا این لایه هم ببنده وقتی لایه ی ژله ای بست دوباره پاناکوتا میریزیم و ایندفعه برای چهار ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببنده بعد از یخچال درمیاریم و قالبو چند ثانیه داخل آب گرم میذاریم و کناره های ژله رو با کارد از دیواره های قالب جدا میکنیم و قالبو تکون میدیم و ظرفو روش میذاریم و برمیگردونیم. از ژله ی آلوورا یا هر ژله ای که خواستید میتونید استفاده کنید ولی بهتره ژله ی رنگ روشن باشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دسر_توت_فرنگی 😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_توت_فرنگی 😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
نیم پیمانه نشاسته را با یک پیمانه شکر و ۴لیوان شیر ویک زرده تخم مرغ را هم زده روی اجاق میگذاریم تا بشکل فرنی دراید.دراخر هم نیم پیمانه گلاب و یک چهارم ق چ خوری وانیل اضافه کرده ودر ظرف مورد نظر میریزیم و به صورت مورب داخل یخچال میگذاریم بمدت ۴ ساعت تا کامل ببندد سپس یک بسته پودر ژله توت فرنگی را با یک لیوان آبجوش حل میکنیم و کنار می گذاریم. دو لیوان توت فرنگی را با کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی به صورت پوره در می آوریم سپس به اندازه ای که دوست داشتید شکر اضافه کنید من( 1 قاشق غذاخوری ریختم چون توت فرنگیام شیرین بودن)و پوره ی توت فرنگی را حدود ٢تا ٣دقیقه بجوشانید. ژله حل شده در آب را به توت فرنگی اضافه می کنیم سپس شعله را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود. وقتی به دمای محیط رسید یک لایه از پوره ی توت فرنگی را روی دسرمون ریخته و دوباره در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#رولت_انار •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#رولت_انار •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
براى رولت چهار تا سفيده ى تخم مرغ رو هم ميزنيم تا كف كنه و از ظرف برنگرده،يك ليوان شكر اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا شكر حل بشه و بعد چهار تا زرده رو دونه دونه به سفيده اضافه مى كنيم و هم ميزنيم،يك ليوان ارد رو الك مى كنيم،ى ق چ خورى بكينگپودر و نصف ق م خورى وانيل رو هم كم كم اضافه مى كنيم و هم ميزنيم وبعد تو سينى كاغذ روغنى ميندازيم و از مواد رولت به لايه ى نازك داخلش ميريزيم و روشو صاف مى كنيم و ميزاريم توى فر كه از قبل گرم شده با دماى١٨٠درجه به مدت ١٠الى١٢ دقيقه(درجه ى فرها متفاوته بايد تست كنيد)،بعد پخت رولت رو ازسينى خارج مى كنيم و يه دستما روش ميندازيم وميذاريم خنك بشه،بعد خنك شدن كاغذ روغنى رو جدا مى كنيم و اروم رول مى كنيم و باز مى كنيم،بعد خامه ى فرم گرفته روروش مى ماليم و روش دونه هاى انار و شكلات مى ريزيم و رولش مى كنيم و روش كمى خامه فرم گرفته مى ماليم و با انار تزيينش مى كنيم... •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم #تزیین_ژله_انار_بستنی ویژه یلدا •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
سالاد كلم و گردو براي تهيه ي اين سالاد : سه ليوان كلم بنفش باريك و نواري خرد شده(ميتونيد از تركيب كلم سفيد و بنفش يا كلا سفيد استفاده كنيد)+سه چهارم ليوان گردوي خرد شده+نصف ليوان كشمش پلويي+يك و نيم ليوان هويج خلالي يا درشت رنده شده+سه چهارم ليوان ماست شيرين(ماست سِوِن يا ماستهاي هم زده مناسبه)+يك تا دو ق غ مايونز+يك تا دو ق غ آبليموي تازه+نمك و فلفل سياه بهتره سس نيم ساعت قبل از سرو با سالاد مخلوط بشه تا كلم نرم و سالاد مزه دار بشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌸جمعه 15آذرماه تون مبارک 🌹امیدوارم بهترین 🌹آدینه رو کنار خانواده و 🌼دوستان سپری کنید و 🌼خداقسمت کنه هرانچه ☘آرزودارید ☘لحظه‌های های خوب 🌸لحظه های شیرین 🌸لحظه های سربلندی و 🌹لحظه های خوشبختی 🌹"تقدیمتون عزیزانم" صبحتون بخیر☀️
#اسفناج_پلو🍲 برنج چهار پیمانه اسفناج یک کیلو چغندر خام سه یا چهار عددمتوسط پیاز یک عدد زرد چوبه و نمک به میران لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#اسفناج_پلو🍲 برنج چهار پیمانه اسفناج یک کیلو چغندر خام سه یا چهار عددمتوسط پیاز یک عدد زرد چوبه و
🍲 ابتدا یک عددپیاز رو نگینی میکنیم و زرد چوبه میرنیم یک کیلو اسفناج پاک شده و تمیز شسته شده و خرد شده رو اضافه میکنیم با پیاز کمی تفت میدیم تا ابش کشیده بشه اگه این کارو نکنیم موقعی که برنج رو اضافه میکنیم به همراه اب باعث میشه غذامون شفته بشه بعد که اسفناج ها کمی تفت خورد برنج و اب رو اضافه میکنیم اب رو کمتر از حد معمول کته ها بریزید بعد که اب پلو قشنگ کشیده شده چغندر ها رو نازک برش میزنیم و لای پلو میزاریم تا این حالت رنگی رنگی پلو ایجاد بشه دقت کنید اب برنج کاملا کشیده شده باشه اگرنه برنجتون قرمز میشه و شکل خوبی نخواهد داشت میتونید با مرغ یا گوشت هم این غذا رو بخورید ولی همین جوری هم خیلی خوشمزه است با ترشی یا ماست •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ژله_اناری مواد لازم یک بسته ژله لیمو انار دون شده به مقدار لازم ابتدا یک بسته ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود، سپس یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم و میزاریم خنک بشه بعد یه مقدار از انار دون شده رو داخل قالبمون میریزیم و سپس یه مقدار کم از ژله ی کاملا خنک شده رو روش میریزیم و میزاریم تو یخچال تا نیم بند بشه، بعد بقیه ی انار و ژله رو میریزیم روش و میزاریم تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره نوش جان😍😍😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ژله با برش هندوانه ای مخصوص شب یلدا🍉 قالب ناودونی رو کمی خیس میکنید ۱۰ دقیقه خالی داخل فریزر میزارید و در این فاصله ژله هاتون رو آماده میکنید. اول ژله شاتوت وشیر بستنی میریزد داخل قالب بعد از نیم بند شدن ژله ی سفید که آلوورا با شیر یا بستنی هست و در آخر ژله ی سبز . برای تخمه هم از سیاه دونه استفاده کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مسقطی_انار #ایده_های_یلدایی مواد لازم شکر400 گرم نشاسته8 قاشق غذاخوری گلاب 100 میلی لیتر  آب انار4 لیوان  کره40 گرم دانه انار به مقدار لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مسقطی_انار #ایده_های_یلدایی مواد لازم شکر400 گرم نشاسته8 قاشق غذاخوری گلاب 100 میلی لیتر  آب ان
طرز تهیه مسقطی انار : نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود. مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید. مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید.  نوش جان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔷#خاگینه_لقمه_ایی تخم مرغ 1 عدد ماست 4 ق غ آرد 4 ق غ بکینگ پودر 1 ق م برای شربت 1 لیوان اب و 1 لیوان شکر اول ماست رو با بکینگ پودر ترکیب میکنیم و هم میزنیم، کنار میگذاریم، بعد آرد و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و ماست رو بهش اضافه میکنیم. روغن را داغ میکنیم و با قاشق مایع را در ماهی تابه می ریزیم هر دو طرف خاگینه رو سرخ میکنیم و در اخر شربت را روی خاگینه ها می ریزیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دلمه_کاهو کاهو ها رو بشور دو دقیقه برگهای کاهو رو داخل آب در حال جوش بریز تا نرم بشن قسمت سفت وسط کاهو رو با چاقو جدا کن که برگ رو راحت تر رول کنی، بعد از مواد دلمه داخلش میذاریم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_یلدایی🍉🍉 ✅من برای اینکه ژله هام سفت تر بشه اب سرد رو نصفه میریزم ولی شما میتونید همون یه لیوان اب سرد بریزید👌 برای تزیین هم هندوانه رو اسکوپ زدم و روی ژله گذاشتم🍉 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food