eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#دسر_توت_فرنگی 😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_توت_فرنگی 😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
نیم پیمانه نشاسته را با یک پیمانه شکر و ۴لیوان شیر ویک زرده تخم مرغ را هم زده روی اجاق میگذاریم تا بشکل فرنی دراید.دراخر هم نیم پیمانه گلاب و یک چهارم ق چ خوری وانیل اضافه کرده ودر ظرف مورد نظر میریزیم و به صورت مورب داخل یخچال میگذاریم بمدت ۴ ساعت تا کامل ببندد سپس یک بسته پودر ژله توت فرنگی را با یک لیوان آبجوش حل میکنیم و کنار می گذاریم. دو لیوان توت فرنگی را با کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی به صورت پوره در می آوریم سپس به اندازه ای که دوست داشتید شکر اضافه کنید من( 1 قاشق غذاخوری ریختم چون توت فرنگیام شیرین بودن)و پوره ی توت فرنگی را حدود ٢تا ٣دقیقه بجوشانید. ژله حل شده در آب را به توت فرنگی اضافه می کنیم سپس شعله را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود. وقتی به دمای محیط رسید یک لایه از پوره ی توت فرنگی را روی دسرمون ریخته و دوباره در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#رولت_انار •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#رولت_انار •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
براى رولت چهار تا سفيده ى تخم مرغ رو هم ميزنيم تا كف كنه و از ظرف برنگرده،يك ليوان شكر اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا شكر حل بشه و بعد چهار تا زرده رو دونه دونه به سفيده اضافه مى كنيم و هم ميزنيم،يك ليوان ارد رو الك مى كنيم،ى ق چ خورى بكينگپودر و نصف ق م خورى وانيل رو هم كم كم اضافه مى كنيم و هم ميزنيم وبعد تو سينى كاغذ روغنى ميندازيم و از مواد رولت به لايه ى نازك داخلش ميريزيم و روشو صاف مى كنيم و ميزاريم توى فر كه از قبل گرم شده با دماى١٨٠درجه به مدت ١٠الى١٢ دقيقه(درجه ى فرها متفاوته بايد تست كنيد)،بعد پخت رولت رو ازسينى خارج مى كنيم و يه دستما روش ميندازيم وميذاريم خنك بشه،بعد خنك شدن كاغذ روغنى رو جدا مى كنيم و اروم رول مى كنيم و باز مى كنيم،بعد خامه ى فرم گرفته روروش مى ماليم و روش دونه هاى انار و شكلات مى ريزيم و رولش مى كنيم و روش كمى خامه فرم گرفته مى ماليم و با انار تزيينش مى كنيم... •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم #تزیین_ژله_انار_بستنی ویژه یلدا •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
سالاد كلم و گردو براي تهيه ي اين سالاد : سه ليوان كلم بنفش باريك و نواري خرد شده(ميتونيد از تركيب كلم سفيد و بنفش يا كلا سفيد استفاده كنيد)+سه چهارم ليوان گردوي خرد شده+نصف ليوان كشمش پلويي+يك و نيم ليوان هويج خلالي يا درشت رنده شده+سه چهارم ليوان ماست شيرين(ماست سِوِن يا ماستهاي هم زده مناسبه)+يك تا دو ق غ مايونز+يك تا دو ق غ آبليموي تازه+نمك و فلفل سياه بهتره سس نيم ساعت قبل از سرو با سالاد مخلوط بشه تا كلم نرم و سالاد مزه دار بشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌸جمعه 15آذرماه تون مبارک 🌹امیدوارم بهترین 🌹آدینه رو کنار خانواده و 🌼دوستان سپری کنید و 🌼خداقسمت کنه هرانچه ☘آرزودارید ☘لحظه‌های های خوب 🌸لحظه های شیرین 🌸لحظه های سربلندی و 🌹لحظه های خوشبختی 🌹"تقدیمتون عزیزانم" صبحتون بخیر☀️
#اسفناج_پلو🍲 برنج چهار پیمانه اسفناج یک کیلو چغندر خام سه یا چهار عددمتوسط پیاز یک عدد زرد چوبه و نمک به میران لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#اسفناج_پلو🍲 برنج چهار پیمانه اسفناج یک کیلو چغندر خام سه یا چهار عددمتوسط پیاز یک عدد زرد چوبه و
🍲 ابتدا یک عددپیاز رو نگینی میکنیم و زرد چوبه میرنیم یک کیلو اسفناج پاک شده و تمیز شسته شده و خرد شده رو اضافه میکنیم با پیاز کمی تفت میدیم تا ابش کشیده بشه اگه این کارو نکنیم موقعی که برنج رو اضافه میکنیم به همراه اب باعث میشه غذامون شفته بشه بعد که اسفناج ها کمی تفت خورد برنج و اب رو اضافه میکنیم اب رو کمتر از حد معمول کته ها بریزید بعد که اب پلو قشنگ کشیده شده چغندر ها رو نازک برش میزنیم و لای پلو میزاریم تا این حالت رنگی رنگی پلو ایجاد بشه دقت کنید اب برنج کاملا کشیده شده باشه اگرنه برنجتون قرمز میشه و شکل خوبی نخواهد داشت میتونید با مرغ یا گوشت هم این غذا رو بخورید ولی همین جوری هم خیلی خوشمزه است با ترشی یا ماست •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ژله_اناری مواد لازم یک بسته ژله لیمو انار دون شده به مقدار لازم ابتدا یک بسته ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود، سپس یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم و میزاریم خنک بشه بعد یه مقدار از انار دون شده رو داخل قالبمون میریزیم و سپس یه مقدار کم از ژله ی کاملا خنک شده رو روش میریزیم و میزاریم تو یخچال تا نیم بند بشه، بعد بقیه ی انار و ژله رو میریزیم روش و میزاریم تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره نوش جان😍😍😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ژله با برش هندوانه ای مخصوص شب یلدا🍉 قالب ناودونی رو کمی خیس میکنید ۱۰ دقیقه خالی داخل فریزر میزارید و در این فاصله ژله هاتون رو آماده میکنید. اول ژله شاتوت وشیر بستنی میریزد داخل قالب بعد از نیم بند شدن ژله ی سفید که آلوورا با شیر یا بستنی هست و در آخر ژله ی سبز . برای تخمه هم از سیاه دونه استفاده کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مسقطی_انار #ایده_های_یلدایی مواد لازم شکر400 گرم نشاسته8 قاشق غذاخوری گلاب 100 میلی لیتر  آب انار4 لیوان  کره40 گرم دانه انار به مقدار لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مسقطی_انار #ایده_های_یلدایی مواد لازم شکر400 گرم نشاسته8 قاشق غذاخوری گلاب 100 میلی لیتر  آب ان
طرز تهیه مسقطی انار : نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود. مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید. مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید.  نوش جان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔷#خاگینه_لقمه_ایی تخم مرغ 1 عدد ماست 4 ق غ آرد 4 ق غ بکینگ پودر 1 ق م برای شربت 1 لیوان اب و 1 لیوان شکر اول ماست رو با بکینگ پودر ترکیب میکنیم و هم میزنیم، کنار میگذاریم، بعد آرد و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و ماست رو بهش اضافه میکنیم. روغن را داغ میکنیم و با قاشق مایع را در ماهی تابه می ریزیم هر دو طرف خاگینه رو سرخ میکنیم و در اخر شربت را روی خاگینه ها می ریزیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دلمه_کاهو کاهو ها رو بشور دو دقیقه برگهای کاهو رو داخل آب در حال جوش بریز تا نرم بشن قسمت سفت وسط کاهو رو با چاقو جدا کن که برگ رو راحت تر رول کنی، بعد از مواد دلمه داخلش میذاریم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_یلدایی🍉🍉 ✅من برای اینکه ژله هام سفت تر بشه اب سرد رو نصفه میریزم ولی شما میتونید همون یه لیوان اب سرد بریزید👌 برای تزیین هم هندوانه رو اسکوپ زدم و روی ژله گذاشتم🍉 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین #ژله_زیبامخصوص_تولد🌸😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#میکادو 😍😋 #_میکادو موادلازم نون میکادو ۵ عدد آرد سفید ۱ لیوان آرد نخودچی ۲سوم لیوان پودر کاکائو ۳ق غ کره ۱۰۰ گرم روغن مایع نصف لیوان هل و دارچین هرکدام ۱ ق چ پودرقند ۲سوم لیوان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#میکادو 😍😋 #_میکادو موادلازم نون میکادو ۵ عدد آرد سفید ۱ لیوان آرد نخودچی ۲سوم لیوان پودر کاکائو
✍️طرزتهیه: آرد سفید رو ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدین،آرد نخودچی رو روش الک کنین و ۱۰ دقیقه دیگ تفت بدین،پودرکاکائو هل و دارچین رو اضافه کنین و قاطی آرد کنین.کره و روغن رو اضافه کرده و وقتی کره کامل ذوب شد و مواد با کره و روغن مخلوط شد از روی حرارت برداشته و پودر قند رو روش الک کنین و با قاشق مخلوط کنین.بذارین کنار تا کاملا از داغی بیوفته و تقریبا خنک شده باشه(اگ موادتون داغ یا گرم باشه نون میکادو خمیر میشه) بعد اینکه از داغی افتاد برروی یدونه نون میکادو به آرومی از مواد ریخته و با پالت یا قاشق پهن کنین(این مرحله یکم وقتگیره)کاملا نازک. تا ۵ لایه این کار رو ادامه بدین و هر لایه رو به آرومی فشار بدین تا به قبلی بچسبه. بعد بذارین یخچال ی سینی ی کوچولو سنگین روش قرار بدین تا لایه ها بهتر بهم بچسبن. بعد دوساعت در بیارین برش بزنین و بعد نوش جان. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ژله گل اناری 😍😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ژله گل اناری 😍😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 . ️ ژله آلوورا 1بسته انار به ميزان لازم ژله رو با يك ليوان آب جوش بن مارى مى كنيم تا دونه هاى ژله كامل حل و ژله شفاف شود بعد اجازه ميديم تاخنك و نيم بند شود در اين فاصله انار ها رو برش زده و به صورت گل در مياريم كه دسته اى كنار هم روى پوست سفيدش هست كه اصطلاحاً ميگن گل انار كه داخل قالب سيليكونى نيمكره يه دونه گل انار به صورت بر عكس كه روى گل كف قالب باشه قرارميدهيم بعد ژله ى نيم بند رو ، روى انار ميريزيم و داخل يخچال ميگذاريم تا كامل ببندد بعد دور ژله رو آزاد مى كنيم و از قالب به راحتى جدا مى كنيم داخل ظرف سرو بر ميگردونيم. به همين راحتی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی 🎬 #کاپ_کیک_شکلاتی 🥧🍫😋👆 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم شیر ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان) شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم (۳ ق غ) پودر کاکائو ۲ ق غ آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) بیکینگ پودر ۴ گرم (حدودا ۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دسر_سمید (سمولینا) 🍨 😋 🔸4 لیوان شیر +6قاشق سمولینا +6 قاشق شکر ونصف لیوان گلاب رو با هم مخلوط کرده میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد زعفران بهش اضافه میکنیم و بعد داخل مخلوط کن میریزیم یه بسته خامه صبحانه بهش اضافه میکنیم وبه مدت یک دقیقه مخلوط میکنیم وبعد هم نوش جان ♦️مقدار شکرش رو بسته به ذائقه خودتان کم وزیادش بکنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
روز نـو 🍂 هفته نومبارک انشالله این هفته براتون🍂 سرشارازخیرو برکت ولبریزازموفقیت باشه🍂 الهی اتفاق های خوب و خوش دراین هفته براتون رقم بخوره🍂
#دسر_کاناپه_لبو 😍 #شب_یلدا 😋😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food