فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین #ژله_زیبامخصوص_تولد🌸😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#میکادو 😍😋 #_میکادو موادلازم نون میکادو ۵ عدد آرد سفید ۱ لیوان آرد نخودچی ۲سوم لیوان پودر کاکائو
#میکادو
✍️طرزتهیه:
آرد سفید رو ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدین،آرد نخودچی رو روش الک کنین و ۱۰ دقیقه دیگ تفت بدین،پودرکاکائو هل و دارچین رو اضافه کنین و قاطی آرد کنین.کره و روغن رو اضافه کرده و وقتی کره کامل ذوب شد و مواد با کره و روغن مخلوط شد از روی حرارت برداشته و پودر قند رو روش الک کنین و با قاشق مخلوط کنین.بذارین کنار تا کاملا از داغی بیوفته و تقریبا خنک شده باشه(اگ موادتون داغ یا گرم باشه نون میکادو خمیر میشه)
بعد اینکه از داغی افتاد برروی یدونه نون میکادو به آرومی از مواد ریخته و با پالت یا قاشق پهن کنین(این مرحله یکم وقتگیره)کاملا نازک.
تا ۵ لایه این کار رو ادامه بدین و هر لایه رو به آرومی فشار بدین تا به قبلی بچسبه.
بعد بذارین یخچال ی سینی ی کوچولو سنگین روش قرار بدین تا لایه ها بهتر بهم بچسبن.
بعد دوساعت در بیارین برش بزنین و بعد نوش جان.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ژله گل اناری 😍😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#ژله_گل_انارى 😍😍
.#ویژه_شب_یلدا
️ ژله آلوورا 1بسته
انار به ميزان لازم
ژله رو با يك ليوان آب جوش بن مارى مى كنيم تا دونه هاى ژله كامل حل و ژله شفاف شود بعد اجازه ميديم تاخنك و نيم بند شود در اين فاصله انار ها رو برش زده و به صورت گل در مياريم كه دسته اى كنار هم روى پوست سفيدش هست كه اصطلاحاً ميگن گل انار كه داخل قالب سيليكونى نيمكره يه دونه گل انار به صورت بر عكس كه روى گل كف قالب باشه قرارميدهيم بعد ژله ى نيم بند رو ، روى انار ميريزيم و داخل يخچال ميگذاريم تا كامل ببندد بعد دور ژله رو آزاد مى كنيم و از قالب به راحتى جدا مى كنيم داخل ظرف سرو بر ميگردونيم. به همين راحتی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
20.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی
🎬 #کاپ_کیک_شکلاتی 🥧🍫😋👆
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم (۳ ق غ)
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (حدودا ۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_سمید (سمولینا) 🍨 😋
🔸4 لیوان شیر +6قاشق سمولینا +6 قاشق شکر ونصف لیوان گلاب رو با هم مخلوط کرده میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد زعفران بهش اضافه میکنیم و بعد داخل مخلوط کن میریزیم یه بسته خامه صبحانه بهش اضافه میکنیم وبه مدت یک دقیقه مخلوط میکنیم وبعد هم نوش جان
♦️مقدار شکرش رو بسته به ذائقه خودتان کم وزیادش بکنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_کاناپه_لبو 😍 #شب_یلدا 😋😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#دسر_کاناپه_لبو
#شب_یلدا 👌
مواد لازم:
لبو:۲عدد
کره:۲قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز:۱چهارم قاشق چایخوری
پنیر خامه ای:نصف پیمانه
لیموترش:نیم عدد
نمک و فلفل :به میزان لازم
زعفران:۱قاشق غذاخوری آبکرده
ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و داخل مقداری آب خوب بپزید تا کاملا نرم شود.لبو پخته شده را به همراه همه مواد بالا داخل مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شود.
پوره را روی نان باگت یا بیسکوییت ریخته و برای سرو آماده کنید.
نکات:در صورت تمایل از میزان بیشتری پنیر خامه ای استفاده کنید.
میتوانید لبو را با مقداری شکر بپزید.
در صورت تمایل مقداری جعفری یا گشنیز هم به مواد اضافه کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#رولت_يخچالى 🥯 😋
🔸ابتدا ٢بسته بیسکویت پتى بورکاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم،(میتونید داخل غذاساز هم بریزید،این ساده ترین روش هستش)سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم.
١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم.
برای روی رولت ، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه ،سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فرنی_خرما😍😍
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار
آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری
دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری
خرما پوست گرفته : 5 عدد
ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید
اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشه خرما رو تا دو برابر زیاد کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food