غذاهای 3سوته😋
#آبگوشت بزباش😋 مواد لازم : ▫️گوشت: 0/5 کیلو ▫️سبزی: (تره،جعفری,شنبلیله) 750 گرم ▫️لوبیا قرمز: (چش
طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه و با پیاز سرخ کنید و بگذارید بپزد . لوبیا را از شب پیش خیس کنید . زرد چوبه را در کمی روغن تفت بدهید و به گوشت اضافه کنید . سبزی را خرد و با کمی روغن سرخ کنید . گوشت که نیم پز شد ، لوبیا را بیفزایید . وقتی لوبیا نیم پز شد ، سبزی را اضافه کنید . نمک و فلفل و لیمو عمانی و سیب زمینی را پس از پختن همه مواد اضافه کنید .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ناگت_مرغ_خانگی 😋 🔻سینه مرغ نیم كیلو 🔻پیاز یك عدد متوسط 🔻سیر رنده شده دو حبه 🔻پنیر پیتز 100 گرم 🔻پ
🔸ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیرها ، سیر ، خردل ، نمک و فلفل در غذا ساز ریخته تا به صورت خمیر چسبناكی درمیاد
( غذا ساز ساز در دسترس نبود مرغ رو چرخ کنید و با بقیه مواد خوب ورز بدین)
🔸در ظرف دیگری پودر سوخاری رو ته طرف بریزید و خمیر ناگت رو روش پهن کنید و باز روی خمیر رو پودر سوخاری بزنید و قالب بزنید سپس سرخ کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پاستا_با سس_قارچ_وپنير
اين پاستا با اينكه خيلي سادست ولي طعم فوق العاده اي داره.😋
🔸پاستا سيصد تا چهارصد گرم
🔸قارچ ورقه اي شده پانصد گرم
🔸شير دو ليوان
🔸آرد دو ق غ
🔸پنير پارمزان يا موزارلا نصف ليوان
🔸روغن زيتون سه ق غ
🔸پياز خرد شده يدونه كوچك
🔸سير رنده شده دو حبه درشت
🔸نمك و فلفل سياه و قرمز و آویشن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پاستا_با سس_قارچ_وپنير اين پاستا با اينكه خيلي سادست ولي طعم فوق العاده اي داره.😋 🔸پاستا سيصد تا
📝پاستا رو آبكش كنيد و كنار بذاريد.
در تابه روغن+سير+پياز رو تفت بديد تا سير و پياز نرم بشن(پنج دقيقه) بعد قارچ رو اضافه كنيد و تفت بديد تا فقط حدود يك ق از آب قارچ باقي بمونه .حالا آرد رو اضافه كنيد و يك دقيقه بعد كم كم شير رو بريزيد و حدود پنج تا هفت دقيقه هم بزنيد تا سس کمی غليظ بشه،نمك و فلفل و آویشن رو هم اضافه كنيد.شعله رو خاموش كنيد و پنير رو اضافه كنيد و هم بزنيد و بعد پاستا رو بريزيد.
اين غذا بايد سريع سِرو بشه.موقع سرو میتونید روش کمی جعفری و فلفل سیاه و پنیر پارمزان بریزید که طعمشو فوق العاده میکنه.اگر سس خیلی غلیظ شد،با مقداری شیر رقیقش کنید. 👌
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
ترافل سالاد
سینه مرغ يك عدد، چغندر قرمز (لبو)٢ عدد متوسط و سيب زمينى ٢ عدد متوسط كه هر كدام را جداگانه پخته و خرد كنيد و با دو قاشق غذاخورى پيازچه و شويد ساطورى شده و كمى پودر گردو و يك عدد هويج كوچك رنده شده مخلوط كنيد در ظرفى جدا يك ليوان ماست چكيده يك قاشق روغن زيتون، دو قاشق سس مايونز ،يك قاشق سركه و نمك و فلفل را مخلوط كرده و به مواد سالاد اضافه نموده و خوب مخلوط كنيد سالاد را چند ساعت داخل يخچال گذاشته سپس هر بار به اندازه يك قاشق سوپخورى از مواد برداشته گرد كنيد و هر كدام را به دلخواه در دانه هاى انار، مخلوطى از ميوه هاى خشك ريز شده، شويد ساطورى شده، گردوى خرد شده بغلطانيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سالاد فتوش
برای این سالاد نیاز دارید به کاهو ، تربچه ، خیار ، گوجه ترجیحا گیلاسی ، نان پیتا ( من نداشتم لواش استفاده کردم ) خرد شده و سرخ شده ، برگهای نعنا و ریحون و پیاز ترجیحا پیاز قرمز.
برای سس_سالاد رب انار ، روغن زیتون ، آبلیمو ترش تازه ، سماق و فلفل سیاه تازه آسیاب شده رو مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و نوش جان کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#_خوراک_جگر
✍طرزتهیه:
دو عدد پیاز رو همراه مقدار کمی روغن و دنبه تفت دادم و بعد جگر و قلوه ریز خرد شده رو بهش اضافه کردم و خوب همراه پیاز گذاشتم تفت بخورن و سرخ بشن و بعد زردچوبه ،ادویه ،نمک و فلفل رو اضافه کردم و دو عدد گوجه رو پوست گرفتم و ریز خرد کردم و به جگرها اضافه کردم و مقداری که تفت خورد یک قاشق رب گوجه بهش اضافه کردم و همراه مواد سرخش کردم و بعد یک لیوان آب به جگرها اضافه کردم و برای یک ساعت گذاشتم بپزه و در ۱۰ دقیقه آخر پخت آب دو عدد نارنج رو به مواد اضافه کردم(من گاهی اوقات رب انار هم میزنم به جای نارنج)و بعد هم در کنار نان تیری و سبزی تازه سرو کردم جاتون سبز.😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
شکلات بادام زمینی
3 عدد شکلات مترو بزرگ 6گرمی
2لیوان مغز بادام زمینی
1قاشق غذاخوری پر کره
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
شکلاتهای مترو را با کره در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گاز بزارید تا کره و شکلاتها ذوب شوند و آنها را با هم ترکیب کنید.وقتی شکلات و کره آب شدند زیر گاز را خاموش کنید و پودر کاکائو را اضافه کرده و به هم بزنید و سپس بادام زمینی ها را اضافه کنید و با قاشق به خوبی با مخلوط شکلات ترکیب کنید.در ظرفی کاغذ روغنی بیاندازید و این مخلوط را روی کاغد روغنی بریزید و در همه جای ظرف به طور مساوی پخش کنید ظرف حاوی شکلات را 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود و بعد از این زمان برش بزنید و سرو کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
سالاد کارتوفل
سیب زمینی پخته ۳ عدد بزرگ
هویج پخته ۲ عدد
نخود فرنگی پخته ۲ پیمانه
ذرت پخته کمتر از ۱ پیمانه
ژامبون(کالباس) ۳۰۰ گرم
خیارشور ۲۵۰ گرم
کنسرو لوبیا ۱ عدد یا لوبیا پخته طعم دار شده ۲ پیمانه
پیازچه ۷ عدد
شوید تازه ۱ دسته
چاشنی سالاد:
ماست چکیده،سس مایونز،سس سیر،سس خردل ملایم،آبلیمو تازه،نمک،فلفل،پودر سیر
(چاشنی ها رو هر کدوم و دوست نداشتید استفاده نکنید)
همه مواد ومربعی خرد کنید و با سبزی خرد شده و چاشنی ها مخلوط کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ماقوت زعفرانی
نصف لیوان نشاسته گل رو در سه لیوان آب سرد حل میکنیم کاملا هم زده روی شعله خیلی ملایم میزاریم و هم میزنیم وقتی که جوشید زعفرون و شکر رو اضافه میکنیم .اندازه شکر به خودتون بستگی داره ولی من حدود سه چهارم لیوان ریختم اگه شیرین دوست دارین تا یک لیوان هم جا داره که شکر بزنین.انقدر هم میزنیم که غلظتش مثل فرنی بشه بعد خلال بادام رو که از قبل داخل گلاب خیس کرده بودم اضافه کردم و یک ق چ هل.در نهایت بیست و پنج گرم کره و گلاب رو اضافه کنید .هر چی بیشتر هم میخوره شفاف تر و شیشه ای تر میشه.حتما با شعله ملایم مدام هم بزنید تا هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه و هم کاملا پخته بشه بعد که کمی از داغی افتاد همون طور گرم گرم داخل ظرف سروتون بکشید دو سه ساعت داخل یخچال بزارید بعد خنک میل کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشی_انار_و_لبو
لبو ۵عدد
سیب ۲ عدد
انار دون شده ۲ عدد
گلپر ۱ ق چ
سیاهدونه ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
شکر ۱/۲ پ
سرکه قرمز به مقدار لازم
لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه
بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#سالاد_ماکارونی_قالبی مواد لازم پاستا مدل دار نصف بسته ژامبون مرغ خرد شده ۱ پ خیار شور خرد شده ۱
طرز تهیه
ابتدا پاستارو میجوشونیم کامل که نرم شد ابکش میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه.
ژامبون,خیارشور,ذرت و نخودفرنگی رو باهم مخلوط میکنیم و به پلستای سرد شده اضافه میکنیم.
سس مایونز رو با نمک و ابلیمو و فلفل مخلوط میکنیم و به پاستا اضافه میکنیم.
مواد رو اروم مخلوط میکنیم کف قالب مورد نظر سلفون کشیده و مواد رو داخلش میریزیم بعد ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال میذاریم,بعد از این تایم داخل ظرف سرو برگردونده و تزیین میکنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
پودینگ خامه ای شکلاتی😍😍
چیپس های شکلاتی نصف پیمانه
شیر کم چرب یک پیمانه
پنیر خامه ای ۱۰۰گرم
پودر قند یک سوم پیمانه
پودر دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
وانیل کمی
ویفر شکلاتی ۴عدد
طرز تهیه :
چیپس شکلات را در شیر ذوب کنید و سپس هم بزنید تا نرم و یک دست شود.
پنیر خامه ای، پودر قند، دارچین و وانیل را در مخلوط کن هم بزنید تا نرم و یک دست شود. مخلوط شکلات را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مواد را در ۴ ظرف یک نفره بریزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#رولت تخممرغ4 عدد آرد100گرم شکر100 گرم آب جوش 2 قاشق غذاخورى وانیل نوك قاشق چایخوری عسل1 قاشق مرب
طرز تهیه رولت خامه:
آرد رو سه مرتبه الك كنيدو كنار بذاريد
زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کنید،سفيده رو اونقدر بزنيد كه وقتى ظرف رو برمى گردونيد از ظرف جدا نشه زرده، شکر و وانیل را بزنید. آب داغ و عسل رااضافه و حسابى بزنيد تا كرمى و كشدار شود آرد و سفیده را در 3 مرحله به صورت متناوب به زرده اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيدسينى 30 در40 رو كاغذ روغنى بندازيد مواد رولت را روی آن بریزید و به طور یکنواخت در سطح قالب پخش کنید.سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 200درجه گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار بدين.
اجازه بدين رولت پس از خارج کردن از فر به طور کامل خنک بشه (برای این منظور بهتر یک سینی روی سینی رولت قراربدين تا سطح رولت خشک نشه) يا اگه سينى هم اندازه قالب رولت نداشتين
روش یه پارچه بذارين تا سریع خشک نشه با گرمایه خودش خنک بشه بعد پشت رو كنيدکاغذو جدا كنيدو با پارچه تمیز رول كنيدو نيم ساعت داخل يخچال بذاريد بعد از اين مدت از يخچال خارج كرده سپس خامه کشی و رول کنید
بهتر رولت بعد از خامه كشى24 ساعت داخل یخچال استراحت كنه
براى اينكه رولت كاكائويى داشته باشيد دو قاشق از ارد بردارين و به جاش پودر كاكائو بريزين .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_دسر_رولى_شكلاتى كه من هم رولش كردم هم قالبى درستش كردم.. مواد لازم 📝 شير يك ليتر شكر يك ليوان پ
✍طرزتهیه:
شير و شكر،ارد و نشاسته ،پودركاكائو رو همه رو با هم مخلوط كنيد و روى حرارت ملايم بذاريد تا مثل فرنى غليظ بشه،در اخر وانيل و پودر نارگيل و كره رو اضافه كنيد و هم بزنيد و پنج دقيقه با حرارت كم بذاريد تا بپزه..... بيسكوئيت رو پودركنيد و كف تابه ى پيركس بريزيد و مواد رو روش بريزيد(يه لأيه ى نازك)بعد روش پودر نارگيل بريزيد و بذاريد تو يخچال تاخنك بشه،وقتى خنك شد و خودش رو گرفت سه سانت سه سانت برش بزنيد و به ارومى رولش كنيد.... من چند تا رو تو قالب ريختم و قالبى درآوردم و تو پودر بيسكوئيت گذاشتم و همه جاش رو بيسكوئيتى کردم...
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#محلبی_انار
برای قسمت ژله ای انار
🔸2.5لیوان آب انار تازه گرفته شده(اندازه لیوان 200ml)
🔸2.5قاشق غذاخوری سر پر نشاسته ذرت
🔸1استکان شکر (70گرم)با توجه به ترشی انار و مزه دلخواهتون میتونید مقدار شکر را تغییر بدین
برای محلبی :
🔸3لیوان شیر
🔸نصف لیوان شکر
🔸نصف لیوان آرد
🔸1قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🔸1قاشق غذاخوری کره
🔸1پاکت وانیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#محلبی_انار برای قسمت ژله ای انار 🔸2.5لیوان آب انار تازه گرفته شده(اندازه لیوان 200ml) 🔸2.5قاشق غذا
📝این مواد را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز مداوم هم بزنید و بپزید 1تا 2دقیقه بعد از اینکه جوش آمد و قوام گرفت و غلیظ شد گاز را خاموش کنید و در حالی که داغ است در قالبهای سیلیکونی مافینی تقسیم کنید و در هرقالب مافین 1نا 2قاشق غذاخوری بریزید و در یخچال بگذارید و صبر کنید تا به خوبی سرد شود.
به جز کره و وانیل همه مواد را در یک قابلمه بریزید و مداوم هم بزنید تا به نقطه جوش برسد .کره و وانیل را اضافه کرده و 1تا 2دقیقه بپزید تا غلیظ شود و سپس زیر گاز را خاموش کنید.محلبی را بین تمام مافین ها روی قسمت ژله ای انار تقسیم کنید و قالبها را با محلبی پر کنید و در یخچال 2تا3ساعت دیگر استراحت دهید تا خودش رو بگیرد و ببندد.سپس در ظرف پذیرایی برگردانید و روی اونو با پودر پسته را تزیین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_دسر_لاوانتین_انار موادلازم📝 شیر یک پیمانه آب انار یک پیمانه ارد گندم دو سوپ خوری نشاسته ذرت دو قا
✍طرزتهیه:
ابتدا دو تا کیک اسفنجی نیاز داریم من تو ی قالب ۱۴ دو تا کیک اسفنجی ساده پختم داخلش را خالی نمودم و کنار گذاشتم بعد پودر ژلاتین را با نصف آب انار به صورت بن ماری ذوب می نماییم و همه مواد بالا را به غیر از خامه فرم گرفته کنار میگذاریم ،ژلاتین بن ماری،دونه انار را با هم خوب مخلوط نموده تا ذرات آرد و زرده کاملا مخلوط و یکدست بشود روی حرارت میگذاریم مرتب مخلوط می نماییم تا به غلظت فرنی برسد در آخر پس از خاموش نمودن حرارت ژلاتین ذوب شده و خامه فرم گرفته را هم اضافه و میگذاریم تا یکم از حرارت بیفتد و بعد انار دون شده را هم اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم مایه بدست آمده را توی کیک که تو خالی کرده بودیم به نسبت مساوی میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد . برای لایه رویش و برای این میزان هفتاد گرم شکلات سفید را بن ماری کنید و با سه قاشق غذاخوری خامه صبحانه مخلوط نموده و پس از بسته شدن مواد روی کیک لاوانتین را با آن پوشش دهید...
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food