غذاهای 3سوته😋
#محلبی_انار برای قسمت ژله ای انار 🔸2.5لیوان آب انار تازه گرفته شده(اندازه لیوان 200ml) 🔸2.5قاشق غذا
📝این مواد را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز مداوم هم بزنید و بپزید 1تا 2دقیقه بعد از اینکه جوش آمد و قوام گرفت و غلیظ شد گاز را خاموش کنید و در حالی که داغ است در قالبهای سیلیکونی مافینی تقسیم کنید و در هرقالب مافین 1نا 2قاشق غذاخوری بریزید و در یخچال بگذارید و صبر کنید تا به خوبی سرد شود.
به جز کره و وانیل همه مواد را در یک قابلمه بریزید و مداوم هم بزنید تا به نقطه جوش برسد .کره و وانیل را اضافه کرده و 1تا 2دقیقه بپزید تا غلیظ شود و سپس زیر گاز را خاموش کنید.محلبی را بین تمام مافین ها روی قسمت ژله ای انار تقسیم کنید و قالبها را با محلبی پر کنید و در یخچال 2تا3ساعت دیگر استراحت دهید تا خودش رو بگیرد و ببندد.سپس در ظرف پذیرایی برگردانید و روی اونو با پودر پسته را تزیین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_دسر_لاوانتین_انار موادلازم📝 شیر یک پیمانه آب انار یک پیمانه ارد گندم دو سوپ خوری نشاسته ذرت دو قا
✍طرزتهیه:
ابتدا دو تا کیک اسفنجی نیاز داریم من تو ی قالب ۱۴ دو تا کیک اسفنجی ساده پختم داخلش را خالی نمودم و کنار گذاشتم بعد پودر ژلاتین را با نصف آب انار به صورت بن ماری ذوب می نماییم و همه مواد بالا را به غیر از خامه فرم گرفته کنار میگذاریم ،ژلاتین بن ماری،دونه انار را با هم خوب مخلوط نموده تا ذرات آرد و زرده کاملا مخلوط و یکدست بشود روی حرارت میگذاریم مرتب مخلوط می نماییم تا به غلظت فرنی برسد در آخر پس از خاموش نمودن حرارت ژلاتین ذوب شده و خامه فرم گرفته را هم اضافه و میگذاریم تا یکم از حرارت بیفتد و بعد انار دون شده را هم اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم مایه بدست آمده را توی کیک که تو خالی کرده بودیم به نسبت مساوی میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد . برای لایه رویش و برای این میزان هفتاد گرم شکلات سفید را بن ماری کنید و با سه قاشق غذاخوری خامه صبحانه مخلوط نموده و پس از بسته شدن مواد روی کیک لاوانتین را با آن پوشش دهید...
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
✅کیک گلاب و هل😍😍 ✍ مواد لازم: شکر:یک لیوان تخم مرغ:سه عدد آرد :دو و نیم پیمانه گلاب نصف پیمانه شیر
🍜 طرز تهیه:
اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#توپکهای_بادام_هندی_خرما😍😍
بادام هندی ۱۲۵ گرم
پودر کاکائو ۲ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
خرما ۱۷۵ گرم
آب ۳ ق چ
بادام هندی ها را با غذا ساز آسیاب کرده نمک و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و دوباره میکس کنید پوست خرماها را جدا کرده به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید در آخر آب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا چسبنده و یکدست شود مواد را با دست گلوله کنید و در ظرف مورد نظر چیده سرو کنید به جای بادام هندی از سایر مغزآجیلها هم میتوانید استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
سالاد تاكوي مكزيكي لايه لايه
اول به ترتیب لایه كاهو ،لوبيا قرمز پخته،گوجه،ذرت،سس تند،چرخكرده تفت داده شده با نمك و فلفل و پودرسير و آويشن،برگه ي ذرت تردديلا پودرشده و بعد روش خامه ترش اگر نبود ماست چكيده تو اون شيشه خوشگل سرو کردم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پاناکوتا_شکلاتی 🍫 😋 شیر 3لیوان شکر 3/4 لیوان شکلات 80تا100 گرم پودرر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر
🔸اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه(مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببند
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#رب_الو •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#رب_آلو
الان که فصل آلو هست میتونید رب ترش وخوشمزه تو خونتون درست کنید فرقی نداره آلو زرد باشه ویا آلو قرمز هر آلوی که باشه با این روش درست میشه خیلیا هسته رو بیرون میارن بعضیا هم با هسته میپزن و سپس از صافی رد میکنن فرقی نداره
آلوها رو تمیز بشورید و هسته هاشو در بیارید وبریزید تو قابلمه وبزازید رو گاز با پشت قاشق کمی له کنید تا آب بندازه(لازم نیست آب بریزید)خودش آب میندازه وقتی آلوها نرم شدن گاز رو خاموش کنید وبزارید سرد بشه
سرد که شد از صافی رد کنید با فشار دست این کار رو انجام بدید تا تفاله زیادی نداشته باشه
دوباره منتقل کنید به قابلمه وبزارید رو گاز با شعله بالا
مواظب باشید ته نگیره وگرنه رب تلخ میشه
رب که داره غلیظ میشه نمک بزنید
رب که غلیظ شد گاز رو خاموش کنید بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه وبزارید یخچال برای ماندگاری طولانی فریزر بزارید.
👈اگر دیدید هنگام پخت رب ته گرفته فوری منتقل کنید به قابلمه دیگه
👈وقتی رب غلیظ شد نمک بزنید مرحله اول بزنید رب تیره میشه
👈رب به اندازه کافی غلیظ نشه زود کپک میزنه
👈این رب برای انواع خورشت بجای آبغوره واب لیمو ازش استفاده میشه
👈برای مزه دار کردن خوراک مرغ
بعنوان چاشنی برای بادمجان کبابی
در خورشت کرفس ..قورمه سبزی و..
در خورش قیمه همراه رب نصف قاشق از این رب استفاده کنید
👈توجه کنید رب گوجه فرنگی برای رنگ دهی به غذا ازش استفاده میشه ولی رب آلو برای ترش شدن غذا ازش استفاده میشه درضمن به غذا هم لعاب میده تو مرغ هم خیلی خوشمزه ست😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_خوووشمزه😋😋😋
دوستای گلم فوروارد فراموش نشه💕💕💕
دستور پخت: ابتدا مرغها را به صورت جداگانه خوب سرخ میکنیم. در تابه ای دیگر یک عدد پیاز بزرگ را سرخ کرده، بعد از کمی طلایی شدن به آن ادویهای لازم و دلخواه را میزنیم. من از زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز استفاده میکنم. بعد رب را اضافه کرده، توجه کنید یکم رب زیاد بزنید ک خوش رنگ تر بشه. هویج و آلو و فلفل دلمه هم میتونید اضافه کنید. بعد سس اماده شده رو روی مرغها بریزید. یکی دو لیوان( بستگی به تعداد مرغ هاتون داره) آب بریزید روش. بعد از این که خوب غلیظ شد و جا افتاد، خورش مرغ آمادس. نوووش جان❤❤❤
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food