eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#مشکوفی 🍮 😋 شیر ۲لیوان شکر ۱استکان نشاسته ذرت ۲ ق غ سرپر زعفران به مقدار لازم کره 1 ق غ گلاب ۲ ق غ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مشکوفی 🍮 😋 شیر ۲لیوان شکر ۱استکان نشاسته ذرت ۲ ق غ سرپر زعفران به مقدار لازم کره 1 ق غ گلاب ۲ ق غ
🔸نشاسته و شکر رو به شیر سرد اضافه کرده هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن رو گاز میزاریم ، مرتب هم میزنیم.زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم باید خیلی هم بزنیم چون به محض جوش اومدن ته میگیره کم کم غلیظ میشه وقتی به غلظت خوبی رسید بهش کره و گلاب رو اضافه میکنیم حالا مواد رو تو ظرف سرو میریزیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پیچاق_قیمه 🥘 😋 🔸برای درست کردن این خورشت ابتدا من سه تا پیاز نگینی خرد کردم با کره تفت دادم سبک که شد نمک و زردچوبه اضافه کردم بعد گوشت قیمه (که من از گوشت گوسفندی بدونه چربی استفاده کردم)با پیاز تفت دادم تارنگش عوض بشه بعد یه ق غ خ رب گوجه اضافه کردم دوباره تفت دادم آب جوش و چوب دارچین اضافه کردم گذاشتم تا گوشت نیم پز بشه بعد خلال بادوم که خیس کرده بودم اضافه کردم درتابه رو گذاشتم تا باهم بپزه و خورشت جا بیافته باید آب خورشت کاملا کشیده بشه در اواخر پخت زعفران دم کرده اضافه کردم ♦️موقع سروهم زرده تخم مرغ روش میزنن ودر تابه میزارن که من جدا تخم مرغ نیمرو کردم و موقع سرو روش گذاشتم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سیب_پلو_کرمانشاهی  🍛 😋 🔸وقتی برنج رو توی آب ، نمک و کمی زردچوبه ، در حال جوش ریختید ، چند قل زد ، سیب زمینی خرد شد ه رو اضافه کنید . دو تا قل که زد ، آبکش کنید . موقع دم دادن ، شوید خشک رو لابلای اون بریزید و دم بزارید . بهتر هست که روی اون ، روغن کرمانشاهی بریزید ولی اگه ندارید ، کره روی اون بزارید 🔸این پلوی خوشمزه رو با گوشت یا مرغ ، سرو میکنن . من امروز مرغ پختم . مرغ رو با هویج و پیاز ، زردچوبه و نمک و آلو پختم . سرخ کردم و بعد با آب مرغ ، رب گوجه فرنگی ، پودر سیر ، پاپریکا و کمی آب لیمو ، سس درست کردم و روی مرغ ریختم و باز کمی توی سس پختم . ما دوست داریم مرغ برشته بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترشی_مشهدی 😋 ▫️گوجه یک کیلو ▫️کلم یک کیلو ▫️هویج سه عدد ▫️کرفس سه ساقه ▫️سرکه یک لیوان ▫️سیرو فلفل سبز تند به میزان دلخواه ▫️پودر تخم‌گشنیز یک ق ▫️پودر گلپر یک ق ▫️نمک به میزان لازم ▫️زردچوبه یک ق •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترشی_مشهدی 😋 ▫️گوجه یک کیلو ▫️کلم یک کیلو ▫️هویج سه عدد ▫️کرفس سه ساقه ▫️سرکه یک لیوان ▫️سیرو فل
🔸گوجه ها پوست بکنید و پوره کنید داخل قابلمه یا تابه ای بریزید بزارید ده بیست دقیقه بجوشه تا نیمی از آبش تبخیر بشه و غلیظ بشه بعد ادویه ها و سیر و فلفل و نمک اضافه کنید و یک لیوان سرکه من سرکه سیب خونگی ریختم (به ازای هر یک کیلو گوجه یک لیوان سرکه کافیه) بعد کلم و هویج و کرفس و اضافه کنید بزارید دو سه جوش بزنه یکم بچشید سرکه و نمکش و میزان کنید و ترشی و داغ داغ داخل شیشه های تمیز و با در فلزی بریزید و درش را محکم ببندید و شیشه ها را یک شب بزارید وارونه بمونه این کار باعث میشه ترشی هوا گیری بشه بعد از یک شب شیشه ها را بزارید تو یخچال و از فرداش قابل استفاده است فقط این ترشی و به مقدار زیاد درست نکنید بیشتر از یک ماه نمی شه نگهش داشت میزان سیر و فلفل و نمک بستگی به ذائقه تون داره •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پودر_سیر سيرها يك شبانه روز خيس كنيد كه واسه پوست كردن واستون اسونه وقتي پوست كرديد بشوريدشون بيست چهارساعت بگذاريد خشك بشه سپس داخل غذا ساز بريزيد تا كاملا خورد بشه بعد روي يك سبدپهنشون كنيدزيرنورمستقيم افتاب بگذاريد تا خشك بشه وقتي خشك شد تواسياب بريزيد تا ساييده بشه رنگ پودر سير خونگي تقريبا روبه زردي ميزنه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#خوراك_مرغ_كدو 🥘 😋 🔸پیاز رو نگینی کنید در روغن با مرغ تفت دهید با دو لیوان آب بگذارید بپزد . کدوها را هم سرخ کنید کنار بگذارید . گوجه را هم همینطور . در همان تابه ، اول رب و ترشی افزودنی (هر چه میل تون هست، من رب نارنج زدم) را سرخ کنید بعد مرغ را از آب جدا کرده و در همان تابه در کنار رب سرخ کنید با نمک و فلفل و زردچوبه و فلفل چیلی . در آخر در ظرف مخصوص سرو، مرغها و کدوها و گوجه ها رو بچینید و آب مرغ و مواد ربی (سس) را بگذارید غلیظ شود و لابلای مرغ و کدو و گوجه بریزید و تمام . بسیار لذیذ و دندان گیر و جاافتاده میشود همانند تصویر •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#خوراک_قارچ_و_مرغ 1سینه مرغ رو نواری برش زدم2 پیاز رو خلالی خرد کردم1فلفل کاپ رو نواری خرد کردم کمی پودر زعفرون و پودر تخم گشنیز و کمی پاپریکا و نمک و فلفل من کمی فلفل قرمز تند هم زدم و2 تا نارنج تازه رو روش چلوندم همه رو باهم مخلوط کردم و داخل تابه2ق روغن ریختم درشو گذاشتم تا نیم ساعت هم بپزه و هم سرخ بشه در نهایت 1گوجه رو خرد کردم روش ریختم و200g قارچ که از قبل با شعله زیاد سرخ کردم تا آبش کشیده بشه بهش اضافه کردم دوباره در تابه رو گذاشتم و10دقیقه بعد خاموش کردم .برای کنارش مقداری سیب زمینی سرخ کردم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#شیرموز_دارچین موز دو عدد شیر یک لیوان سه ق.غ بستنی سنتی شیره خرما چهار ق.غ پودر نارگیل سه ق.غ یخ تیکه ای ده عدد همه مواد را باهم میکس کنید😋 نکته:اگر رطب تازه در دسترس بود میتونید بجای شیره خرما از 6عدد رطب استفاده کنید. مواد لازم ذکرشده بذای سه نفر بود❤️ نوش جان❤️ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#توپک_خرما خرماهارو تو آب گرم ميزاريد تا پوستش جدا بشه ،هسته هاشو جداکنيد و لهش کنيد،بعد با يه مقدار کره تفت بديد،به مقدار خرما ،بيسکوييت خرد شده بهش اضافه کنيد و مخلوط کنيد دوق غ خوری گلاب گردو خورد یا پودر شده هم اضافه کنید کاملا مخلوط کنید ،بعد خنک شدن به شکل توپک هاي ب اندازه گردو درست کنيد و توي کنجد،پودر نارگيل،پسته ،پودر پسته،(سليقيه ايه )،بغلتونيد و بزاريد يخچال تا دو سه ساعت...آمادس نوووش جان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#خشک‌_کردن_میوه_روی_بخاری اگر دستگاه میوه خشک کن ندارید و برای تهیه چیپس میوه عجله‌ای ندارید بهترین راه، استفاده از بخاری یا شوفاژ است. برای این کار ابتدا روی بخاری یا شوفاژ را با فویل آلومینیومی بپوشانید.روی فویل یک پارچه تمیز نخی پهن کنید. استفاده از پارچه بدون پرز اهمیت زیادی دارد پس اگر پارچه نخی ندارید سعی کنید از پارچه‌ای استفاده کنید که پرز نداشته باشد و چیپس شما خراب نشود.میوه‌ها را روی پارچه بچینید و زمان بدهید تا کاملا خشک شوند. استفاده از پارچه این مزیت‌ را دارد که دیگر نیازی به زیرورو کردن میوه‌ها نیست و با گذشت زمان مناسب، میوه‌ها به خوبی و یک‌دست خشک خواهند شد. بعد از گذشت زمان مورد نظر، میوه‌ها را از پارچه جدا کرده و داخل ظرف در بسته بریزید. مدت زمان مورد نیاز؛ به ضخامت میوه، حرارت بخاری یا شوفاژ، نوع میوه و ... بستگی دارد.برای مثال می‌توانید آخر شب میوه‌ها را روی بخاری یا شوفاژ بچینید و ظهر فردا آن‌ها را جمع کنید، یعنی چیزی در حدود 10-12 ساعت زمان بدهید تا میوه‌ها خوب خشک شوند.توجه کنید که میوه‌ها تا وقتی‌که روی بخاری هستند کمی نم‌دار به نظر می‌رسند •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کوزالاک_مانتیسی 😋 بادمجان 1عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 1 عدد بزرگ سیر 2 حبه فلفل دلمه ای 1 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق ماست موسیر 1پیمانه روغن مقداری خمیر یوفکا مثلثی 1 بسته فلفل و نمک •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوزالاک_مانتیسی 😋 بادمجان 1عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 1 عدد بزرگ سیر 2 حبه فلفل دلمه ای 1 عدد
🔸اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجان را روی آتش کباب میکنیم و پوست میگیریم و ساطوری کرده و کنار میگذاریم. پیاز و دو حبه سیر و فلفل دلمه ای رو ریز کرده و در روغن تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدیم. و حالا رب و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزه و بعد از روی حرارت برمیداریم. بادمجان را در ظرفی ریخته و ماست موسیرو کمی نمک اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر در ظرف سرو مخلوط ماست و بادمجان رو می‌ریزیم و رویش مخلوط گوشتی رو میریزیم و یوفکاهای سرخ شده را دور ظرف میچینیم دوباره تکرار میکنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مرغ_یونانی نصف لیوان ماست یونانی یا ماست چکیده رو با یک حبه سیر له شده ، یک عدد پیاز رنده شده ، یک قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده ، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ، نوک قاشق رنده پوست لیمو ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو مخلوط کردم . مرغ ها رو چهار ساعت توی این مواد گذاشتم . بعد مرغها و مواد رو توی ظرف کنار هم چیدم و توی فر صد و هشتاد درجه چهل و پنج دقیقه پختم . بعد کمی کره رو با برس روی مرغ ها کشیدم و پنج دقیقه گریل رو روشن کردم . تکه های مرغ بزرگ نباشه تا کاملا مغز پخت بشه . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
سلام صبحتون بخیر هرروزآغازیک تغییر وشروع یک هیجان است خدایا دریچه شادےبےپایان خوشبختے،سلامتے وروزےپربرکت را به روےهمه بازکن "آمین ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌     
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پيراشكى_سبزيجات_تركيه كليپ این خوشمزه رو حتما ببينيد👇 ي نوع پيراشكى براى صبحونه كه عالى ميشه و به خاطر سبزيجاتى كه توش هست عطر بينظيرى داره . دستور👇🏻 مواد لازم تخم مرغ:1 عدد مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ شير ولرم:1 استكان چ آب:نصف استكان چ فلفل قرمز:1 عدد قسمت سبز پيازچه:4 عدد جعفري :مقدارى پنير سفيد بي نمك نمك:1 ق م خ آرد:3 پيمانه طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سس_مخصوص_سالاد_سبزيجات ماست چکیده ۳ق+سس مایونز ۱ ق+سس فرانسوی ۱ ق+فلفل دلمه ای قرمز(نصف نگینی خرد شده)+خیار شور ۱عدد نگینی+نمک+فلفل سیاه+کمی جعفری ساتوری شده سس رو حداقل یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزه دار شه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مهلبیه_خامه_ای_با_ژله 😋 🔸ابتدا ژله با هر طعمی که دوست دارید رو درست کنید ودر ظرف های سرو بریزید وبذارید یخچال تا ببنده برای مهلبیه دو لیوان شیر +دو قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت +۴قاشق غذا خوری شکر دیگه خودتون مقدار شکرش رو کم وزیاد کنید رو با هم قاطی کرده میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد کمی وانیل اضافه میکنیم از رو حرارت برمی داریم نصف پاکت خامه صبحانه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم ♦️با توجه به رنگ ژله میتونید به مهلبیه رنگ خوراکی به رنگ ژله واضافه کنید و دوباره کمی رو حرارت بذارید 🔸دوباره از رو حرارت برمی داریم و میذاریم خنک بشه وبعد روی ژله میریزیم و میذاریم یخچال خنک بشه ♦️دقت کنید مهلبیه اصلا گرما نداشته باشه وگرنه وقتی روی ژله میریزد ژله رو آب میکنه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مرغ_عسلی مرغ رو با روغن زيتون،فلفل سياه ،زردچوبه،سير رنده شده،پودر فلفل چيلي،خوب ماساژ بدين،با پياز مخلوط كنيد وحداقل دوساعت استراحت بدين... بعد تو ظرف پيركس پياز خورد كنيد مرغ ها رو بچينيد روش نمك بزنيد و روي ظرف فويل بكشيد ودو ساعت بزاريد تو فر ١٨٠ درجه، آب هم اصلاً نريزيد پياز ومرغ آب ميندازه... بعد از فر دربياريد،روش آبليمو ومحلول زعفرون بماليد و باقاشق عسل بريزيد،گريل فر رو روشن كنيد و بدون فويل يك ربع بزاريد تو فر... بعد از فر دربياريد وروش جعفري خورد شده بريزيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پای_آناناس 🥧 😋 تخم مرغ هم دمای محیط ۴ عدد شکر ۱ پیمانه آرد ۲پیمانه روغن مایع ۱پیمانه سرخالی آب کمپوت آناناس ۱/۳پیمانه پودرنارگیل۱/۳پیمانه بیکینگ پودر ۱ق غ وانیل ۱ق چ کمپوت آناناس به میزان لازم دمای فر؛۱۸۰ درجه سانتیگراد مدت زمان پخت ۲۵الی۳۰دقیقه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پای_آناناس 🥧 😋 تخم مرغ هم دمای محیط ۴ عدد شکر ۱ پیمانه آرد ۲پیمانه روغن مایع ۱پیمانه سرخالی آب کمپ
🔸تخم مرغ،وانیل وشکر را باهمزن برقی بزنید تا حجیم وسفیدوکشدار بشه.روغن مایع را اضافه وخوب بزنید،آب کمپوت را بریزید وهم بزنید. آرد را ۳بار الک کنید وبیکینگ پودر را باهاش مخلوط ودر۲ مرحله به مایه افزوده وبالیسک از یک جهت فولد کنید.درآخر پودر نارگیل رو هم افزوده ومخلوط کنید.قالب مافین را کپسول کاغذی بزارید وقالب را تا نصف مایه بریزید(دقت کنید زیاد نریزید چون پف میکنه وشکلش قشنگ نمیشه،نصف کپسول رو مایه بریزید)حلقه های آناناس رو طبق کلیپ به ۳قسمت برش داده وروی هر کدوم از مافینها یک تکه بزارید .قالب را داخل فر ازقبل گرم شده با دمای ذکر شده بزارید بمدت ۲۵الی۳۰دقیقه تا زمانی که روی طلایی شه.از فر خارج کنید وبا برس عسل رقیق شده بزنید که براق وخوشرنگ بشن •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
سالاد تاكوي مكزيكي لايه لايه اول به ترتیب لایه كاهو ،لوبيا قرمز پخته،گوجه،ذرت،سس تند،چرخكرده تفت داده شده با نمك و فلفل و پودرسير و آويشن،برگه ي ذرت تردديلا پودرشده و بعد روش خامه ترش اگر نبود ماست چكيده تو اون شيشه خوشگل سرو کردم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کلمپه ⛱ مواد لازم🔻🍚 (من با نصف مواد درست کردم) 🔹آرد تقریبا یک کیلوگرم 🔹روغن صاف 250گرم 🔹روغن جامد یا نیمه جامد 250گرم پودر قند200گرم 🔹شیر یک دوم پیمانه 🔹آب یک چهارم پیمانه 🔹 تخم مرغ دو عدد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کلمپه ⛱ مواد لازم🔻🍚 (من با نصف مواد درست کردم) 🔹آرد تقریبا یک کیلوگرم 🔹روغن صاف 250گرم 🔹روغن جا
طرز تهیه🔻🥟 🔸همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط میکنیم،حال ارد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد،خرما را چرخ کرده تا کاملا نرم شود،میخک (من جوز هندی زدم)،هل،دارچین، و کمی گردوی نگینی خرد شده را به ان اضافه میکنیم،خمیر نیاز به استراحت ندارد،از مواد خرمایی داخل خمیر گذاشته قالب میزنیم و داخل فر 180درجه به مدت تقریبا بیست دقیقه میپزیم تا زیر شیرینی ها کمی طلایی شود. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food