eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 
سلام صبحتون بخیر هرروزآغازیک تغییر وشروع یک هیجان است خدایا دریچه شادےبےپایان خوشبختے،سلامتے وروزےپربرکت را به روےهمه بازکن "آمین ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌     
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پيراشكى_سبزيجات_تركيه كليپ این خوشمزه رو حتما ببينيد👇 ي نوع پيراشكى براى صبحونه كه عالى ميشه و به خاطر سبزيجاتى كه توش هست عطر بينظيرى داره . دستور👇🏻 مواد لازم تخم مرغ:1 عدد مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ شير ولرم:1 استكان چ آب:نصف استكان چ فلفل قرمز:1 عدد قسمت سبز پيازچه:4 عدد جعفري :مقدارى پنير سفيد بي نمك نمك:1 ق م خ آرد:3 پيمانه طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سس_مخصوص_سالاد_سبزيجات ماست چکیده ۳ق+سس مایونز ۱ ق+سس فرانسوی ۱ ق+فلفل دلمه ای قرمز(نصف نگینی خرد شده)+خیار شور ۱عدد نگینی+نمک+فلفل سیاه+کمی جعفری ساتوری شده سس رو حداقل یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزه دار شه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مهلبیه_خامه_ای_با_ژله 😋 🔸ابتدا ژله با هر طعمی که دوست دارید رو درست کنید ودر ظرف های سرو بریزید وبذارید یخچال تا ببنده برای مهلبیه دو لیوان شیر +دو قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت +۴قاشق غذا خوری شکر دیگه خودتون مقدار شکرش رو کم وزیاد کنید رو با هم قاطی کرده میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد کمی وانیل اضافه میکنیم از رو حرارت برمی داریم نصف پاکت خامه صبحانه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم ♦️با توجه به رنگ ژله میتونید به مهلبیه رنگ خوراکی به رنگ ژله واضافه کنید و دوباره کمی رو حرارت بذارید 🔸دوباره از رو حرارت برمی داریم و میذاریم خنک بشه وبعد روی ژله میریزیم و میذاریم یخچال خنک بشه ♦️دقت کنید مهلبیه اصلا گرما نداشته باشه وگرنه وقتی روی ژله میریزد ژله رو آب میکنه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مرغ_عسلی مرغ رو با روغن زيتون،فلفل سياه ،زردچوبه،سير رنده شده،پودر فلفل چيلي،خوب ماساژ بدين،با پياز مخلوط كنيد وحداقل دوساعت استراحت بدين... بعد تو ظرف پيركس پياز خورد كنيد مرغ ها رو بچينيد روش نمك بزنيد و روي ظرف فويل بكشيد ودو ساعت بزاريد تو فر ١٨٠ درجه، آب هم اصلاً نريزيد پياز ومرغ آب ميندازه... بعد از فر دربياريد،روش آبليمو ومحلول زعفرون بماليد و باقاشق عسل بريزيد،گريل فر رو روشن كنيد و بدون فويل يك ربع بزاريد تو فر... بعد از فر دربياريد وروش جعفري خورد شده بريزيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پای_آناناس 🥧 😋 تخم مرغ هم دمای محیط ۴ عدد شکر ۱ پیمانه آرد ۲پیمانه روغن مایع ۱پیمانه سرخالی آب کمپوت آناناس ۱/۳پیمانه پودرنارگیل۱/۳پیمانه بیکینگ پودر ۱ق غ وانیل ۱ق چ کمپوت آناناس به میزان لازم دمای فر؛۱۸۰ درجه سانتیگراد مدت زمان پخت ۲۵الی۳۰دقیقه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸تخم مرغ،وانیل وشکر را باهمزن برقی بزنید تا حجیم وسفیدوکشدار بشه.روغن مایع را اضافه وخوب بزنید،آب کمپوت را بریزید وهم بزنید. آرد را ۳بار الک کنید وبیکینگ پودر را باهاش مخلوط ودر۲ مرحله به مایه افزوده وبالیسک از یک جهت فولد کنید.درآخر پودر نارگیل رو هم افزوده ومخلوط کنید.قالب مافین را کپسول کاغذی بزارید وقالب را تا نصف مایه بریزید(دقت کنید زیاد نریزید چون پف میکنه وشکلش قشنگ نمیشه،نصف کپسول رو مایه بریزید)حلقه های آناناس رو طبق کلیپ به ۳قسمت برش داده وروی هر کدوم از مافینها یک تکه بزارید .قالب را داخل فر ازقبل گرم شده با دمای ذکر شده بزارید بمدت ۲۵الی۳۰دقیقه تا زمانی که روی طلایی شه.از فر خارج کنید وبا برس عسل رقیق شده بزنید که براق وخوشرنگ بشن •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
سالاد تاكوي مكزيكي لايه لايه اول به ترتیب لایه كاهو ،لوبيا قرمز پخته،گوجه،ذرت،سس تند،چرخكرده تفت داده شده با نمك و فلفل و پودرسير و آويشن،برگه ي ذرت تردديلا پودرشده و بعد روش خامه ترش اگر نبود ماست چكيده تو اون شيشه خوشگل سرو کردم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کلمپه ⛱ مواد لازم🔻🍚 (من با نصف مواد درست کردم) 🔹آرد تقریبا یک کیلوگرم 🔹روغن صاف 250گرم 🔹روغن جامد یا نیمه جامد 250گرم پودر قند200گرم 🔹شیر یک دوم پیمانه 🔹آب یک چهارم پیمانه 🔹 تخم مرغ دو عدد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
طرز تهیه🔻🥟 🔸همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط میکنیم،حال ارد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد،خرما را چرخ کرده تا کاملا نرم شود،میخک (من جوز هندی زدم)،هل،دارچین، و کمی گردوی نگینی خرد شده را به ان اضافه میکنیم،خمیر نیاز به استراحت ندارد،از مواد خرمایی داخل خمیر گذاشته قالب میزنیم و داخل فر 180درجه به مدت تقریبا بیست دقیقه میپزیم تا زیر شیرینی ها کمی طلایی شود. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#قیمه_با_کوفته_ریزه ۲ قاشق غذاخوری لپه خیس خورده و نیم پز شده رب به میزان لازم ۵ عدد کوفته قلقلی آلو خشک دلبخواه لیموعمانی دلبخواه ۱ عدد پیاز کوچک اول پیازها رو تفت میدیم. بعد لپه، بعد رب، بعد کوفته قلقلی ها و بعد آب اضافه میکنیم تا لپه ها بپزه و خورشت جا بیوفته. نوش جان من این غذا رو به همراه ماست و خیار و صد البته سیب زمینی سرخ کرده دوست دارم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#شیرینی_کشمشی_بدون_فر آرد 200گرم_پودرقند150گرم_کشمش100گرم_بیکینگ پودر1قاشق مرباخوری_پودرهل نصف قاشق چایخوری - تخم مرغ دوعدد _ کره 100گرم_وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: کره نرم شده رادرظرفی ریخته وپودرقند هل وانیل را هم اضافه میکنیم وباهمزن برقی خوب میزنیم تا کرم رنگ شودوبعد تخم مرغ را اضافه میکنیم ودوباره با همزن میزنیم حالا آرد الک شده وبیکینگ پودر را اضافه میکنیم وبا لیسک خوب هم میزنیم وکشمش ها را اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم.کف تابه را کمی چرب میکنیم با قاشق از مواد برداشته وبا فاصله در تابه میریزیم ودرتابه را گذاشته وزیر آن شعله پخش کن قرار میدهیم وزمانیکه زیر شیرینی ها طلایی شد وراحت از تابه جدا شد آماده برداشتن هستند •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#لوکوم_پرتقال 🍊 😋 ۲لیوان آب پرتقال صنعتی شکر:۹۰گرم نشاسته گل یا گندم:۵۰گرم وانیل نوک ق چ کره:۱۵گرم پودر نارگیل به اندازه لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸داخل قابلمه ای آب پرتقال وشکر ونشاسته رو هم میزنیم و میزاریم روی حرارت تا به حالت مشکوفی دربیاد وغلیظ بشه کره و وانیل رو در این مرحله اضافه میکنیم وخاموش میکنیم میزاریم نیم ساعت داخل محیط آشپز خونه خنک شه و هرازکاهی هم میزنیم تا رویه نبندد حالا داخل دو لیوان صاف ویک اندازه رو با آیثب خیس میکنیم و موادرو داخلشون میریزیم ومیزاریم یخچال تا حداقل ۶ساعت بمونه و خودشو بگیره بعد دورادور لوکوم رو باچاقو از دیواره ها جدا میکنیم و خارجش میکنیم و داخل پودر نارگیل میغلطونیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم و هر برش رو داخل پودرنارگیل میغلطونیم و آمادست •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کباب_انگشتی_کشمیری گوشت چرخ کرده300 گرم _۱پیاز متوسط_نان تست 3 تکه__۱زرده تخم مرغ  نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم دور نون های تست رو جدا کنید و نونها رو در کمی آب یا شیر خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. نیازی نیست آب پیاز گرفته بشه .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.  تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید. در ظرف رو ببندید تا کمی پخته بشن بعد کبابها رو برگردونید تا سمت دیگه هم پخته و سرخ بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
༻﷽༺ ✨سلام صبحتون پرازنگاه خدا 🍃صبح یعنے:یک سلام ✨خوشرنگ که بوےزندگےبده 🍃صبح یعنی:امیدبراے ✨یک شروعےزیبا 🍃صبح یعنے:یک ایمان دوباره به قدرت خداوند
#کوفته_کشک_اصفهان طرز تهیه:👩🏻‍🍳👇🏾 . ۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱عدد پیاز درشت، سبزی کوفته، نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و نصف پیمانه برنج نیم پز شده خوب ورز میدیم به مدت ۵ دقیقه فقط ورز میدیم تا خوب جا بیفته و همه مواد مخلوط بشه سپس از موادمون به اندازه ۱ عدد پرتقال برداشته و گرد میکنیم و توی سینی میچینیم.همه کوفته ها رو که درست کردیم به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میذاریم توی فریزر تا ببنده کوفته ها. در این فرصت توی قابلمه ۱ عدد پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت میدیم و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کرده سپس نصف پیمانه برنج هم اضافه کرده و یه تفت کوچیک میدیم و تقریبا ۲ ق غ خ نعنا خشک و ۲ق غ خ سبزی کوفته اضافه کرده و خوب تفت میدیم و به اندازه ۳ لیوان روش آب جوش میریزیم. آب که به جوش اومد کوفته ها رو از جا یخی دراورده و توی قابلمه میذاریم به آرامی و شعله گاز رو ملایم میکنیم. به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه که پخت بهش ۳ الی ۴ قاشق کشک اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه با کشک هم بپزه و آماده میشه. برای روش هم از پیاز داغ استفاده کردم که بینظیرش میکنه حتما امتحان کنید با پیاز عالیه😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
تيراميسو پنير خامه ١٠٠ گرم ليدي فينگر به ميزان لازم خامه قنادي ١٠٠ گرم  نسكافه ١ق غ قهوه دم كرده يك استكان ابتدا خامه رو ميزنيم تافرم بگيره بعد پنير خامه اي رو هم اضافه كرده وميزنيم بعد نسكافه حل شده در مقدار كني آب جوش رو هم اضافه كرده وميزنيم در آخر ليدي فينگر ها رو به قهوه دم كرده آغشته كرده وكف ظرف ميچينيم واز مواد پنيري روش ميماليم دوباره يه رديف ليدي فينگر ودوباره مواد پنيري آخرين لايه مواد پنيري بايد باشه ودر آخر هرطور خواستيد موقع سرو تزينش ميكنيد وبعد از اتمام كار داخل يخچال ميذاريد تا مواد به خورد ليدي فينگر ها بره. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مانی پلوی دامغانی. جاتون خالی رسپی: اول یک پیاز بزرگ رو خلالی میکنیم و میشوریم و نمک میزنیم و میذاریم کاملا خشک بشه ک بعدش موقع سرخ کردن نرم نشه. کشمش و زرشک رو هم میشوریم و میذاریم خشک بشه.لپه رو هم جدا میپزیم. هویج رو هم جداگونه سرخ میکنیم. خب تااینجا کاراشو انجام دادیم. میریم سر اصل مطلب. اول پیازهارو سرخ میکنیم تا کاملا چیپسی بشن.هرچی پیاز بیشتر خوشمزه تر. بعد زرشک و کشمش رو توی روغن نیمه داغ میریزیم و هم میزنیم مث زرشک پلو.باید مراقب باشیم کشمش و زرشک نسوزه. بعد پیازداغ و لپه رو بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زعفرون و دارچین و زردچوبه بهش میزنیم میتونین درشو ببندین و اجازه بدین کمی دم بکشه.ولی اگر خوب مواد اماده شده باشن دیگه دم کشیدن نمیخواد.خودم دم نکردم. بعد پلورو میپزیم و میذاریم دم بکشه. میتونین موقع سرو اول پلوی سفید رو توی دیس بکشید بعد این مواد رو روش بریزید. همراه با گوشت یا مرغ سرو کنید. یا میتونین کل مواد رو با برنج مخلوط و بعد دم کنین ک من اونجوری نمیپسندم و مجلسی هم نیست •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کاچی 🍵 😋 🔸چهار ق غ خوری آرد ،رو با ۱۰۰گرم کره یا روغن، روی حرارت متوسط تفت بدین تا کاملا سرخ وقهوه ای رنگ بشه بعد بزرك آسیاب شده ( شبيه به تخم كتان هستش ) از عطاري ها تهيه كنيد)دوق غ خوری بهش اضافه کنید ،کمی تفت بدین وبعد چهارلیوان اب سرد اصافه کنید .مرتب هم بزنید تا گوله نشه وکمی هم نمک بریزین ، 🔸بعدازیکدست شدن دمکنی بزارین وحرارت روکم کنید تاتهدیگ ببنده ،ودرآخر کمی دارچین اصافه کنید وباشکر سرو کنید،اینکه ازادویه های بیشتری استفاده میشه مثل زردچوبه،زنجبيل،زعفرون،ودارچين برای کسی که زایمان کرده، این مدلی که من درست می کنم برای عصرونه خیلی خوبه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سوپ_کدو_حلوایی 🍜 😋 🔻كدو حلوايي درشت خورد شده ٣٠٠ گرم 🔻سيب زميني درشت خورد شده ٤ عدد متوسط 🔻ليمو ترش نسبت به ذائقه اضافه شود 🔻هويج ١ عدد متوسط 🔻آب مرغ ٢ ليوان( فقط آب مرغ نه خودش) •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کباب_تابه_ای_دو_رنگ این کباب خیلی راحت و سریع آماده میشه،در حین حال خیلی هم خوشمزست کافیه گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ک ابش رو گرفتیم +نمک و فلفل سیاه و کمی پودر زیره ترکیب و ورز بدیم، گوشت مرغ رو هم (من از همه قسمتهای گوشت مرغ استفاده کردم اینجوری کباب مون خشک نمیشه) ب همراه دوتا پیاز چرخ کردم بهش نمک و فلفل سیاه زدم ، من روشون سلفون کشیدم و یه ساعتی گزاشتم یخچال تا مواد ب خورد هم برن سپس ب ترتیب و یکی در میان از مایه گوشت چرخ کرده و گوشت مرغ توی تابه گذاشته،بهتره مقدار مواد گوشتی ن خیلی زیاد باشه ن خیلی نازک و اینکه با پشت قاشق خوب فشار بدید تا بهم بچسبن ک موقع پخت از هم جدا نشن ،سپس در جهت مخالف برش های یک اندازه میدیم ،تابه رو میزاریم رو حرارت ملایم رو ب بالا تا اب گوشت کشیده بشه، وقتی ابش کشیده شد کمی روغن زیتون بهش اضافه و میزاریم سرخ شه، طرف دیگشم میزاریم سرخ شه،با برنج یا نون میتونید میل کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مهلبیه_نارگیلی😋 ▫️۴ لیوان شیر نارگیل ▫️شکر به مقدار لازم بستگی به ذایقه خودتون داره که چقد دوست دارید شیرین باشه ▫️۴ قاشق نشاسته ▫️نصف لیوان پودر نارگیل 🔸همه مواد رو با هم مخلوط کرده میذاریم رو حرارت غلیظ که شد یه بسته خامه صبحانه بهش اضافه کرده و کمی زعفران و خوب مخلوط میکنیم بعد از رو حرارت بر میداریم کمی که خنک شد در لیوان ها میریزیم ودر یخچال میذاریم ♦️دوستان از شیر ساده هم میتونید استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سوپ_کدو_حلوایی 🍜 😋 🔻كدو حلوايي درشت خورد شده ٣٠٠ گرم 🔻سيب زميني درشت خورد شده ٤ عدد متوسط 🔻ليمو ترش نسبت به ذائقه اضافه شود 🔻هويج ١ عدد متوسط 🔻آب مرغ ٢ ليوان( فقط آب مرغ نه خودش) •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸آب انقدري بريزيد كه روي سيب زميني و كدو و هويج رو بپوشونه فلفل سياه و فلفل قرمز و نمك به ميزان كافي( بهتره كه اين سوپ تند باشه) ابتدا كدو را پوست ميكنيم و خورد ميكنيم و با سيب زميني خورد شده و هويج خورد شده و آب و آب مرغ و نمك و فلفل ميذاريم حدود ٤٥ دقيقه بپزه. بعد از ٤٥ دقيقه با گوشت كوب برقي ميكسش ميكنيم ميتونيد توي مخلوط كن هم بريزيد. يه كمي كه از حرارت افتاد خامه و ليمو ترش هم اضافه ميكنيم و مجدد ميكس ميكنيم. ميچشيم اگه نمك و ترشش كم بود دوباره اضافه ميكنيم ♦️موقع سرو با كمي خامه و سبزي ( من تره استفاده كردم) و انار دون شده تزيينش كنيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food