eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#كباب_سيخى_تابه_ايى 🍢 😋 🔸براي كباب سيخي از گوشت گوساله استفاده ميكنم و يه كمي چربي هم داشته باشه تا كباب خشك نشه ٥٠٠گرم گوشت چرخ كرده رو با دوعدد پياز كه رنده ريز شده مخلوط كردم نمك فلفل قرمز ( يا فلفل سياه) و و زيره و يك حبه سير ( درصورت تمايل) زدم وكاملا ورز دادم گوشت رو به سيخ ميزنم بعد توي تابه كمي روغن ريختم وكبابها رو توي تابه چيدم و روي حرارت متوسط گذاشتم سيخ هاي كباب را بر گردوندم تا روي ديگر آن هم سرخ شود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سالاد_سزار  🍲 😋 🔸برای سالاد ۵تا نون تست رو مکعبی برش زدم با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کردم و درظرفو گذاشتم ی ساعتی موند تا طعم دار بشه.۲تا تیکه سینه مرغ رو ب ورقه های نازک تر برش زدم با نمک فلفل روغن زیتون سیر مزه دار کردم و اونم گذاشتم ی ساعتی موند.تابه رژیمی رو گذاشتم داغ شد تیکه های مرغ گذاشتم تو تابه زیرشو زیاد کردم تامرغ اب نندازه و خیلی زود دو طرفش گریل میشه و مغزپخت.تو همون تابه نون هم اضافه کردم و تفت دادم.کاهو شسته شده رو ریختم تو ظرف مرغ رو برش زدم ریختم روش و بعد هم نون رو.برای سس هم ۳ ق ماست ی ق سس خردل ی ق سس مایونز سرکه بالزامیک فلفل روغن زیتون سیر رنده شده نمک پنیر پارمسان رو باهم مخلوط کردم و ریختم رو سالاد.بجای سیر از پودر سیرهم میتونید استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#كباب_تابه_مرغ 😋 🔸۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه گوشت ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه. 🔸سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#قزل_آلا 🦪 😋 🔸ماهیا رو با یکم زردچوبه، ادویه مخصوص ماهی، فلفل سیاه،آبلیمو تازه و یکم زعفرون مخلوط کردم که تمام مواد جذب ماهی بشه یه پیاز بزرگ رو خلالی خرد و به ماهیا اضافه کردم و چندساعتی تو یخچال گذاشتم تا مرینیت بشه پیازا رو جدا و یکم به ماهیا آرد سفیدو ادویه ماهی زدم و بعد داخل تابه رژیمی سرخ کردم که روغن کمتری جذب کنن و علاوه بر سرخ شدن مغزپخت هم بشن •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#كوكوى_بلغور_گندم 🍘 😋 🔸بلغور گندم ريز يك ليوان 🔸سيب زمينى متوسط دو عدد 🔸پياز متوسط رنده شده و آب گرفته شده يك عدد 🔸آرد ٤ قاشق غذاخورى 🔸رب گوجه نصف قاشق غذاخورى 🔸سس فلفل نصف قاشق غذاخورى 🔸نعنا خشك يك قاشق غذاخورى سر پر 🔸تخم مرغ يك عدد 🔸سير رنده شده سه حبه 🔸نمك و فلفل •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#كوكوى_بلغور_گندم 🍘 😋 🔸بلغور گندم ريز يك ليوان 🔸سيب زمينى متوسط دو عدد 🔸پياز متوسط رنده شده و آب گ
🔸سيب زمينى رو آبپز و رنده كنيد، بلغور را داخل ظرفى ريخته آب جوش اضافه كنيد تا روى بلغورها رو بگيره، درش و بذاريد وقتى بلغور آب رو داخل خودش كشيد و نرم شد سيب زمينى ها و پياز و سير و اضافه كنيد مايه حتما خنك باشه، تخم مرغ و رب ها رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد، آخر هم نمك و فلفل و نعنا و چهار قاشق آرد ، دستتون رو خيس كنيد و كوكو هارو شكل بدين و داخل روغن سرخ كنيد ، من روى نصف كوكوها تخمه پاشيدم كه سليقه ايه و قابل حذف 🔸بلغور گندم زرد رنگ و بلغور جو سفيد رنگه، ما تو اين غذا از بلغور گندم استفاده كرديم، •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترشي_قورما_قورمه 🥘 😋 🔸براي درست كردنش يه پيمونه لوبيا چشم بلبلي از شب قبل خيس كنيد. پياز داغ فراوون اماده كنيد،پياز كه سبك شد گوشت هارو اضافه كنيد و كمي تفت بدين،ادويه هاي خورشتيتون رو اضافه كنيد و دراخر اب رو اضافه كرده و زمان ميديم تا گوشتها بپزن! لوبيا ها رو ابكشي كنيد و اواسط پخت گوشت، به گوشت اضافه كنيد. 🔸رب گوجه رو با كمي روغن تفت بدين به خورشت اضافه كنيد.در اخر چندتا الو و زعفرون فراوون بريزيد و اجازه بدين با حرارت كم خورشت پخته و جا بيوفته!! و با برنج سرو كنيد ♦️اين خورشت زياد ابكي نيس ميتونيد براي طعم بهتر خورشت دراخر باز پياز داغ اضافه كنيد،هرچي پياز و زعفرون خورشت بيشتر طعمش عالي تر ميشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#آبنبات_باطعم_زنجبیل_ودارچین 🥠 😋 🔸یک فنجان شکر 🔸نصف فنجان آب 🔸یک قاشق غذاخوری آبلیمو 🔸یک قاشق غذاخوری پودرزنجبیل 🔸یک قاشق چایخوری پودردارچین 🔸یک قاشق عسل 🔸چندعددمیخک •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#آبنبات_باطعم_زنجبیل_ودارچین 🥠 😋 🔸یک فنجان شکر 🔸نصف فنجان آب 🔸یک قاشق غذاخوری آبلیمو 🔸یک قاشق غذاخو
🔸همه مواادررابجز عسل داخل تابه میریزیم وروی حرارت ملایم میزاریم تازمانیکه شکرذوب شودوبه رنگ قهوه ای روشن دربیاید سپس شعله راخاموش کرده مقداری کمی ازموادرادرآب ریخته اگربه غلظت عسل بودآماده ست عسل راهم به مواداضافه کرده و هم میزنیم میخک هاراابیرون میاریم وباقاشق به اندازه دلخواه روی کاغذروغنی میریزیم دقت این کاربایدباسرعت انجام شودچون سریع میبندد وسفت میشود ♦️عسل اختیاری هست میتونیم بدون عسل هم درست کنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#خورشت_لوبيا_چشم_بلبلى 🥘 😋 🔸لوبیا چشم بلبلی رومیشوریم وداخل آب میریزیم،یک عددپیاز بزرگ را نگینی خرد کرده ودرروغن تفت می دیم بعدتکه های گوشت قرمزرابه آن اضافه کرده وتفت می دیم سپس 🔸زردچوبه و کمی فلفل قرمز به مواداضافه کرده سپس یک عدد گوجه را خرد کرده و بارب گوجه به مواد قبلی اضافه میکنیم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته سپس لوبیا چشم بلبلی راآب کش کرده و با مواد تفت داده شده مخلوط میکنیم لوبیا هم که با مواد تفت داده شد آبجوش اضافه میکنیم و اجازه میدیم خورش بپزه وجا بیفته،نیم ساعت مونده با پایان پخت نمک هم اضافه میکنیم .این خورشت رو بامرغ هم میشه پخت. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
✨طلوع صبحی دیگر از زندگی بر شما مبارک دلتان شاد از غم ها آزاد خانه اميدتان آباد زندگی تان بر وفق مراد✨ صبح بخیر♥️
#شیرینی_ابریشمی 🥟 😋 مواد برای 100 عدد آرد برنج ۲۰۰ گرم  آرد نخودچی ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۲ عدد کوچک کره یا روغن جامد ۱۲۵ گرم  پودر قند ۱۵۰ گرم  هل ۱ ق س شیر ۲ ق غ گلاب ۲ ق غ  پودر کاکائو و زعفران دم کرده به مقدار لازم  •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_ابریشمی 🥟 😋 مواد برای 100 عدد آرد برنج ۲۰۰ گرم  آرد نخودچی ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۲ عدد کوچک کره
🔸همه ی مواد به دمای محیط برسه،  روغن یا کره نرم شده را با پودر شکر می زنیم تا کاملا کرم رنگ و روشن بشه، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده با پودر هل، در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آرد برنج و آرد نخودچی رو اضافه میکنیم، قبلش الک کنید. با نوک انگشت ورز بدید به صورت خمیر دربیاد، کم کم گلاب و شیر رو اضافه تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه، خیلی ورز ندید چون خمیر کیفیتش رو از دست میده و بعد از پخت خشک میشه خمیر رو 3 قسمت کنید، یکی ساده بمونه و به 2 قسمت دیگه پودر کاکائو و زعفران اضافه کنید، نیم ساعت بزارید داخل یخچال، فر را ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، داخل سینی کاغذ روغنی بندازید، از خمیر گلوله های نسبتا ریز درست کنید و بعد مُهر کنید، ‌یا میتونید قالب بزنید، داخل فر بزارید حدود ۱۵ دقیقه،‌ زیر شیرینی تغییر رنگ نده، اجازه بدید خنک بشه بعد از کاغذ جدا کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کوکی_گردویی_شکلاتی 🍪 😋 آرد : 210 گرم کره : 70 گرم  روغن:30 گرم شیر: 70گرم پودرقند:110 گرم پودرکاکائو:1قاشق غذاخوری تخم مرغ:2عدد(کوچیک باشه) وانیل: نصف قاشق چایخوری بکینگ: پودر۱ قاشق چایخوری گردو نگینی شده:80 گرم شکلات چیپسی نسوز:80گرم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوکی_گردویی_شکلاتی 🍪 😋 آرد : 210 گرم کره : 70 گرم  روغن:30 گرم شیر: 70گرم پودرقند:110 گرم پودرکاک
🔸کره به دمای محیط رسیده را با پودرقند الک شده با همزن یک دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن شود. روغن و بعد تخم مرغ ها را همراه وانیل اضافه کنید و با همزن بزنید.(یک دقیقه) شیر را اضافه کنید و بعد آرد و بکبنگ پودر الک شده و پودرکاکائو را اضافه کنید با قاشق بزنید تا کاملا یکدست شود. در آخر گردو وشکلات را اضافه کنید باروی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیدبا قاشق یا اسکوپ بستنی(اسکوپ من کوچیک بود باقاشق زدم) با فاصله بچینید چون تغییر شکل می دهد .داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه 20 دقیقه قرار بدهید.(بسته به نوع فر فرق داره ) •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دمى_باقالى 🍛 😋 🔸ابتدا پیاز رو خرد کرده وتفت میدیم تا طلایی بشه بعد به آن زرد چوبه میزنیم کمی با زرد چوبه هم تفت میدیم بعد آب اضافه کرده ولپه باقالی هارو به آن اضافه میکنیم وفقط نیم ساعت احتیاج به پخت داره(لپه ها نباید نرم یا سفت باشن باید یک حالت نیم پز باشن تا وقتی با برنج میپزم شکل خودشان را از دست ندهند) بعد برنج را اضافه کرده وقتی آب برنج جمع شد دم میکنیم. برای چهار پیمانه برنج دو پیمانه لپه باقالی ویک پیاز متوسط ویک قاشق غذا خوری سر صاف زرد چوبه لازم داریم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#استیک_مرغ 🍗 😋 ♦️سینه مرغ کامل بدون استخوان یک عدد ♦️نمک وفلفل به میزان دلخواه ♦️سیر کوبیده شده ۲ حبه ♦️پودر پیاز و پودر تخم گشنیز به میزان دلخواه ♦️روغن زیتون سه ق غ ♦️مقداری هم رزماری 🔸اول سینه مرغ رو از وسط جداکنید و هر تکه رو از عرض برش بزنیدو به روغن زیتون وسیر و رزماری آغشته کنیدوادویه ها رو هم اضافه کنید میتونید یک شب تا صبح داخل یخچال بذارید اگر عجله داشتید دوسه ساعت هم کافیه بعد اونهارو در تابه گریل کنید من برای خوش طعم شدن مقداری هم کره میزنم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#غوره_بادمجون 🥘 😋 🔸مرغ روبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار باکمی آب ویه کوچولو پیاز وکمی فلفل دلمه ای خلالی گذاشتم بپزه وبادمجونا رو سرخ کردم وتوهمون تابه مرغمو یه تفت کوچولو دادم درآوردم گوجه فرنگیامو هم نمک پاشیدم ویه تفت دادم وتوهمون روغن باقیمونده یه پیاز وفلفل قرمز تفت دادم البته بهمراه فلفل دلمه ای وغوره هم زدم تنگش وقتی خوب تفت دادم آب مرغمو بهش اضافه وگذاشتم کمی جابیوفته ودرآخرمرغ وگوجه فرنگی وبادمجونو هم گذاشتم کنارش •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دلمه_گوجه 🍅 😋 🔸یه پیاز درشت و دو حبه سیر رو ریز رنده میکنین و تفت میدهیم .گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم .برنج و لپه رو که نیمپز کردیم به مخلوط گوشت اضافه میکنیم و یه قاشق رب گوجه اضافه میکنیم و سبزی دلمه (تره.گشنیز.ریحان.تلخون.مرزه.)رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.بعد خاموش میکنیم. داخل گوجه ها رو خالی کردم و از مواد پر میکنیم تو یه قابلمه یه پیاز کوچیک رنده میکنیم و توی روغن سرخ میکنیم .یه گوجه رو هم پوره کردم. و به پیاز اصافه میکنیم .یه قاشق رب گوجه و کمی نمک و زردچوبه میریزیم .و کمی تفت میدیم و بعد دو لیوان اب میریزیم و بعد گوجه هارو توش میچینیم و حرارت رو کم کرده و برای حدود یه ساعت تا دلمه کاملا پخته شود و سس غلیظ شود. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#حلوا 🍮 😋 🔻یک لیوان آرد 🔻 یک و نیم لیوان آب 🔻دو لیوان شکر 🔻 نصف لیوان گلاب 🔻 پودر هل نصف قاشق غذاخوری 🔻 کره 200 گرم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#حلوا 🍮 😋 🔻یک لیوان آرد 🔻 یک و نیم لیوان آب 🔻دو لیوان شکر 🔻 نصف لیوان گلاب 🔻 پودر هل نصف قاشق غذاخ
🔸اول ارد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک مبکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.توجه کنید اصلا شربتتون نجوشه شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه. ♦️برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت و نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد(ماسوره 2d) •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#يتيمك_بادمجان (بوشهری) 🍛 😋 🔸بادمجان ۴عدد 🔸پیاز یک عدد 🔸لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه 🔸آب تمبر هندی نصف لیوان 🔸نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم 🔸آب ١/٢ ليوان 🔸روغن به ميزان لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#يتيمك_بادمجان (بوشهری) 🍛 😋 🔸بادمجان ۴عدد 🔸پیاز یک عدد 🔸لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه 🔸آب تمبر هندی نصف
🔸لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجان‌ها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجان‌ها کمی در روغن تفت بخورند. 🔸سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجان‌ها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجان‌ها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پنکیک 🥞 😋 تخم مرغ= ۱ عدد شکر= ۳ ق غ روغن مایع= نصف لیوان شیر= ۱ لیوان بکینگ پودر= ۱ ق م وانیل= یک چهارم ق چ آرد= یک و نیم لیوان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پنکیک 🥞 😋 تخم مرغ= ۱ عدد شکر= ۳ ق غ روغن مایع= نصف لیوان شیر= ۱ لیوان بکینگ پودر= ۱ ق م وانیل= یک
🔸داخل ظرفی تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن میزنیم و به نوبت شیر و روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم آرد و بکینگ پودر را الک کرده و در چند مرحله اضافه میکنیم‌و با همزن دستی میزنیم تا کاملا یکدست شود 🔸تابه نچسبی را روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود و از مواد با یک ملاقه برداشته و داخل تابه میریزیم، نیازی به چرب کردن تابه نیست وقتی روی پنکیک شروع به حباب حباب شدن کردبرمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود به همین ترتیب همه مایه را میپزیم و بعد با مربا، یا شکلات آب شده یا عسل میل کنید .  ♦️به هیچ وجه نیاز نیست درب تابه رو بذارید  مایه ی پنکیک باید کمی رقیق باشه،نه خیلی شل نه خیلی سفت ، باید از مایه ی کیک شل تر باشه ، میتونید وقتی یه دونه درست کردید و دیدین بافتش به این صورت درنیومد،یکی دو قاشق آب جوش به مواد اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کیک_خرمالو 🥮 😋 🔸2 پیمانه آرد 🔸1 پیمانه شکر 🔸1پیمانه روغن 🔸4 عدد تخم مرغ 🔸1 پیمانه پوره خرمالو، 🔸1 ق غ بکینگ پودر 🔸1 ق چ دارچین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_خرمالو 🥮 😋 🔸2 پیمانه آرد 🔸1 پیمانه شکر 🔸1پیمانه روغن 🔸4 عدد تخم مرغ 🔸1 پیمانه پوره خرمالو، 🔸
🔸همه ی موادخشک رو با هم 3 بار الک کنید (آرد، بکینک پودر،، دارچین) توی کاسه بزرگ تخم مرغ هارو بشکنید با شکر حدود 5 دقیقه باهمزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه روغن مایع رو اضافه کنید کمی هم بزنید در حد ۳۰ ثانیه ، بیشتر بزنید پف مواد میخوابه به تناوب پوره خرمالو و آرد رو اضافه کنید (کمی پوره خرمالو ، کمی آرد تا هردو تموم بشن) و3 بصورت دورانی مخلوط کنید توی قالب چرب شده بریزید و توی فر از قبل به مدت 20 دقیقه گرم شده با درجه 175 بزارید حدود 40 تا 50 دقیقه بعد با یه خلال دندان چک کنید کیک پخته شده یا نه بزارید کمی سرد بشه بعد از قالب در بیارید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کلمپه 🧇 😋 ♦️آرد تقریبا یک کیلوگرم ♦️روغن صاف 250گرم ♦️روغن جامد یا نیمه جامد 250گرم ♦️پودر قند200گرم ♦️شیر یک دوم پیمانه ♦️آب یک چهارم پیمانه ♦️تخم مرغ دو عدد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کلمپه 🧇 😋 ♦️آرد تقریبا یک کیلوگرم ♦️روغن صاف 250گرم ♦️روغن جامد یا نیمه جامد 250گرم ♦️پودر قند200گ
🧇 😋 ♦️آرد تقریبا یک کیلوگرم ♦️روغن صاف 250گرم ♦️روغن جامد یا نیمه جامد 250گرم ♦️پودر قند200گرم ♦️شیر یک دوم پیمانه ♦️آب یک چهارم پیمانه ♦️تخم مرغ دو عدد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سس_لازانیا(بشامل) یک ق غ آرد تفت دادم و با1کره کوچک مخلوط+۳پیمانه شیر+یک تا دو ق غ خامه صبحانه را مخلوط کردم+نمک و فلفل و همون طور که روی حرارت هست هم زدم تا غلظتش مثل فرنی بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food