هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
🔴فروش🎊 عیدانه🎊 شروع شد🔴
با کلی آف پاییزه👏👏👏
💥تاپ ترین مدل های سال در کل کانال های ایتا 👏👏
تنوع کارهامون👌😍
تنوع برندهامون، اونم از با کیفیت ترین ها🇮🇷
تنوع قیمت هامون، باید خودت ببینی😉
🤩واقعا عالین🤩
فقط خودت بیا و ببین😍
اینجا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/34013214Cbb9e85f45a
#سیب_زمینی_بامیه_ای
مواد لازم:
آرد 3/2 پ
آب 3/2 پ
تخم مرغ 1 عدد
کره 15g
نمک 1ق چ
پکینگ پودر 2/1 ق چ
سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#سیب_زمینی_بامیه_ای مواد لازم: آرد 3/2 پ آب 3/2 پ تخم مرغ 1 عدد کره 15g نمک 1ق چ پکینگ پودر 2/1
طرز تهیه:
سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم
آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد.خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره
بعد پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم.مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کتلت_شیرازی
مواد برای 10 عدد
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
خمیر بین نان ساندویچی ۱۲۵ گرم (خمیر بین هر نان باگت معمولی حدود ۲۵ گرم وزن دارد)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یک چهارم پیمانه
آرد سوخاری ۱ ق س
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک فلفل سیاه و قرمز زردچوبه و پودر انبه به میزان لازم
بکینگ پودر کمی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کتلت_شیرازی مواد برای 10 عدد سیب زمینی ۲ عدد متوسط خمیر بین نان ساندویچی ۱۲۵ گرم (خمیر بین هر نان
سیب زمینی ها رو شسته و آب پز کنید. پوست کنده و تکه تکه کنید و اجازه دهید سرد شود. خمیر بین نان ساندویچی رو خارج کنید.
پیاز را رنده کرده و آب اضافیشو دور بریزید. شیر را روی آرد سوخاری بریزین. همه مواد رو با هم مخلوط کنید. و از چرخ گوشت رد کنید. خمیر حاصله رو به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. تا ور بیاد و از چسبندگی سیب زمینی هم کاسته شه. دستتان را خیس کرده و از خمیر گلوله هایی به وزن تقریبی ۵۰ گرم برداشته و به شکل اشک در آورید. و مطابق تصویر فرم دهید. و در آرد سوخاری بغلتانید گ. در تابه ای روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود. کتلت ها رو با حرارت پایین سرخ کنید. موقع سرخ شدن یه مقدار روغن به خودش جذب میکنه. بهتره روی دستمال آشپزخونه بزارینش تا روغن اضافیش گرفته بشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋
صبح آدینه تون بخیر و شادی☕️😊❄️
آدینه تون
پراز زیبایی
روزتون پر انرژی
چهره تون شـاد و خنـدون🥰
لبت تون پراز تبسـم☺️
قلب تون پراز نورالهی✨❤️
و زندگیتون پر از
رحمت و نعمت الهی ❤️
آدینه خوش بگذره
در کنار عزیزان تون 🥰
#دلمه_گوجه_فرنگی 🍅 😋
🔸 یک پیمانه برنج نیم پز برای ده این اندازه گوجه بس هست .حالا به نسبت برجتون لپه ی پخته شده و گوشت و پیاز تف خورده رو بریزید .
سبزی دلمه هم سبزی های معطر هستن که که اصلی های آن مرزه و ترخون ،گشنیز ، جعفری ، شوید می باشد.
🔸ادویه هاش هم کمی زعفران آبکرده زبره سیاه کوبیده زردچوبه و فلفل کمی پودر گل سرخ هستش ـ
ابتدا گوجه های گوشتی و بزرگ رو از قسمت بالا برش می دهیم و با یک قاشق کوچیک به آرومی توش رو خالی می کنیم .مواظب باشید پاره نشن.
گوجه های در آورده رو هم پوره می کنیم و دو سه قاشقش رو با برنج و بقیه ی مواد قاطی می کنیم (خیلی خوشمزه ش می کنه ).بعد داخل گوجه ها رو با مواد پر می کنیم .
🔸توی یک قابلمه یک قاشق رب رو تف می دهیم و نصف لیوان آب می ریزیم توش و وقتی جوش اومد گوجه ها رو می زاریم حتما توجه کنید که گوجه زود می پزه نهایتا نیم ساعت تا جهل و پنج دقیقه کافیه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_هویج 🥮🥕 😋
🔸اول از همه فر رو روشن کردم تا گرم بشه ۵عدد تخم مرغ رو با همزن زدم تا کرم رنگ بشه و۱/۵لیوان شکر رو کم کم اضافه کردم وبا همزن زدم بعد سه چهارم لیوان روغن مایع اضافه کردم وکمی وانیل رو اضافه کرده وهمزن رو کنار گذاشتم و
🔸در ظرف دیگه ۲ لیوان (دسته دار فرانسه) و۲ قاشق غذا خوری ارد ویک قاشق مرباخوری دارچین ویک قاشق غذاخوری پکینگ پودر رو الک کردم و در دوسه مرحله به مواد اضافه کردم وبا لیسک دورانی مخلوط کردم و۴ عدد هویج متوسط رو رنده ریز کردم وبه مایه کیک اضافه کردم ونصف لیوان گردوی خرد شده هم اضافه کردم وتو قالب چرب شده ریختم وتو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ۵۰ دقیقه گذاشتم تا زمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد پخته بشه وروش طلایی بشه وبعد سرد شدن از قالب خارج کردم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از 🎀 رزرو تبلیغات ویژه 🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متن های ساده و شیرینی که عمیقأ #حال_دلتان_راخوب میکند💞
خیلی نرم و نامحسوس حرفهای اینجا به #قلبتون نفوذ میکنه و مسکن اعصاب وروانتون میشه🌸🍃
اینجاروزی١٠ دقیقه حال دلتون رو #ریکاوری کنید😍👇
💚⚡️ http://eitaa.com/joinchat/977076246Cffc5b1dd28 ⚡️💚
♨️💥یه پیشنهاد توپ وعالییی 💫💫منتظریم 👆🏃♀🏃♀🏃🏃
#پاستیل_خونگی_طعم_کولا 🍭 😋
▫️یک بسته ژله کولا
▫️2 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
▫️گلوکز مایع 2 قاشق غذاخوری
▫️آب جوش نصف لیوان
🔸ابتدا یک بسته ژله کولا، دو و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و نیم لیوان آب جوش رو با هم مخلوط میکنیم، سپس روی بخار کتری قرار داده گلوکز رو اضافه کرده، هم می زنیم تا کاملاً مواد یکدست شود، قالب رو کمی چرب می کنیم از مواد داخلشون می ریزیم و در یخچال قرار میدیم تا کاملاً سفت شن بعد به راحتی از قالب جدا میکنیم.
🔸اگه خواستین مثل من قسمت بالای پاستیل ها روشن تر شه باید نصف ژله آلوورا رو با همین دستور درست کنین و قسمت پایین قالب رو ژله کولا بریزین، قسمت بالاش رو ژله آلوورا،
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ساندویچ_مرغ_پنیری 🌯 😋
🔸نصف سینه مرغ را با پیاز و نمک وفلفل وکمی رب وزردچوبه ویه مقدار کمی اب پخته و ریش ریش کنید بعد با سه تا قاشق سس پستو و دو ق غ ماست یونانی و کمی سس مایونز(قابل حذف)و یک فنجان پنیر(هر پنیری که دوست دارید)مخلوط کنید نمک وفلفل سیاه وقرمز هم اضافه کرده خوب هم زده ونیم ساعت داخل یخچال بذارید و بعد هر مدل که دوست داشتید برای سرو من یک مقدارش را روی نان باگت گذاشتم وروی اون پنیر ریختم وبا کاهو گوجه تزیین کردم ویه مقدار هم روی نون تست قالب زده گذاشتم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ حلزونى🐌
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
پلو شاه عباسی
لپه دو پیمونه
۲عدد پیاز نگینی خرد شده متوسط
۳۰۰گرم گوشت قیمه ای خرد شده
۴قاشق رب گوجه
زعفران غلیظ آب کرده
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
پلو شاه عباسی لپه دو پیمونه ۲عدد پیاز نگینی خرد شده متوسط ۳۰۰گرم گوشت قیمه ای خرد شده ۴قاشق رب گوج
ابتدا برنج را با آب نمک غلیظ به مدّت حداقل یک ساعت خیس کنید. لپه رو هم با آب سرد، برای یکی دوساعت خیس کنید، دو سه بار آب آن را عوض کنید.
پیاز را با روغن (به میزان لازم) تا حدّی تفت دهید تا نرم، برّاق و کمی طلائیرنگ بشه ، گوشت را اضافه کنید، اجازه بدید تا آبگوشت کشیده و کمی تفت داده بشه . بعد لپه را اضافه کرده، هم بزنید. یک قاشق رب گوجهفرنگی و ادویه رواضافه کنید و هم بزنید، آب را اضافه کرده، بزارید تا بپزه اواسط پخت مابقی رب گوجهفرنگی رو اضافه کنید.زعفران ادویه و نمک و فلفل خورش رو میزون کنید و اجازه بدید آبش کشیده بشه چون قراره این خورش لای پلو دم بکشه😍
برنج رو زنده تر آبکش کنید
ته دیگ رو ته دیگ بزارید برنج و خورش رو لا بلا بکشید تا تمام برنج و خورش تموم بشه روی گاز با شعله ی متوسط بزارید تا بخار کنه
دم کنی فراموش نشه
وقتی برنج دم کشید روغن حیوانی و زعفرون رو برنج بدید 😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قیمه_با_کوفته_ریزه
۲ قاشق غذاخوری لپه خیس خورده و نیم پز شده
رب به میزان لازم
۵ عدد کوفته قلقلی
آلو خشک دلبخواه
لیموعمانی دلبخواه
۱ عدد پیاز کوچک
اول پیازها رو تفت میدیم. بعد لپه، بعد رب، بعد کوفته قلقلی ها و بعد آب اضافه میکنیم تا لپه ها بپزه و خورشت جا بیوفته. نوش جان
من این غذا رو به همراه ماست و خیار و صد البته سیب زمینی سرخ کرده دوست دارم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پوره_گوجه_فرنگى 🍅 😋
🔸گوجه هارو که خورد کردم داخل قابلمه میریزم ومیزارم پخته بشن،بعدکه آبشون گرفته شد میکس میکنم وهمونطور داغ داغ داخل شیشه میریزم وکامل پُرمیکنم،دربطری رو میبندم وهمون لحظه بطری رو برمیگردونم،تایه روز به همون حالت باشه تا هوای داخلش گرفته بشه وبعد بزارید تویخچال یا جای خنک که کپک نزنه.
برای املت،دم پخت گوجه ،قيمه وخیلی غذاهای دیگه استفاده میشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فلافل_ترد_و_تند 🧆 😋
نخود نيم كيلو
پياز ١ عدد
جعفري ١٥٠ گرم
گشنيز ١٠٠ گرم
سير ٦ حبه
فلفل قلمي شيرين ١ عدد
ادويه فلافل٢ قاشق غ خ
نمك داخل فلافل١ قاشق چ خ
نمك داخل نخود ١ قاشق چ خ
فلفل سياه نصف قاشق چ خ
بكينگ پودر ١/٢ قاشق مربا خوري
آب سرد براي داخل فلافل ٤ قاشق غ خ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#فلافل_ترد_و_تند 🧆 😋 نخود نيم كيلو پياز ١ عدد جعفري ١٥٠ گرم گشنيز ١٠٠ گرم سير ٦ حبه فلفل قلمي
🔸 اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_پاناکوتا_با_ژله_انگور 🧉 😋
🔸شیر نیم لیتر (دو ونیم پیمانه)
🔸پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر
🔸خامه صبحانه ۱ بسته
🔸شکر ۱ لیوان
🔸وانیل نصف قاشق چایخوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_پاناکوتا_با_ژله_انگور 🧉 😋 🔸شیر نیم لیتر (دو ونیم پیمانه) 🔸پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر 🔸خام
🔸برای پاناکوتا نیم لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم و مدام هم زدم تا خوب حل شود.
۱ بسته خامه صبحانه رو هم با ۱ لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل قاطی کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر در خامه حل شود ولی باید مواظب باشیم خامه نجوشد.
🔸 بعد از اینکه شکر حل شد خامه را از روی حرارت برداشتم وشیری که پودر ژلاتین درآن حل شده رو به مخلوط خامه اضافه کردم وبا قاشق هم زدم و مواد رو تو سه تا ظرف ریختم و یکیش همونجوری سفید موند و به دوتای دیگه رنگ بنفش اضافه کردم که یکیش پررنگتر از دیگری بود و لایه لایه با قاشق تو لیوانا ریختم،لایه آخر ژله انگوره که بهش کمی آلبالو هم اضافه کردم
♦️اون ژله های کوچولو هم تو قالب تخم مرغی درست کرده بودم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مشکوفی_سه_رنگ 🍮 😋
🔻نشاسته گل(همون دون دونا) ۱ پیمانه
🔻شکر ۱/۵ پیمانه
🔻شیر ۴ پیمانه
🔻وانیل نصف قاشق چایخوری
🔻گلاب نصف لیوان
🔻کره ۲ ق غ
🔻زعفران ۲ ق غ
🔻پودر کاکائو ۱ ق غ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مشکوفی_سه_رنگ 🍮 😋 🔻نشاسته گل(همون دون دونا) ۱ پیمانه 🔻شکر ۱/۵ پیمانه 🔻شیر ۴ پیمانه 🔻وانیل نصف قاشق
🔸ابتدا نشاسته و شکر رو با شیر مخلوط کردم و خوب هم زدم تا حل بشه بعد وانیل رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا غلیظ بشه در آخر گلاب و کره رو اضافه کردم حرارت رو خاموش کردم بعد به سه قسمت مساوی تقسیم کردم یه قسمت ساده،یه قسمت رو زعفران دم کرده زدم و یه قسمت را هم پودر کاکائو زدم هر قسمت رو که ریختیم ۱۵ دقیقه گذاشتم تو یخچال تا خودش رو کمی بگیره و بعد رنگ بعدی رو ریختم.
♦️اگر لایه اول رو ریختین گذاشتین توی یخچال برای اینکه مشکوفی(کاکائویی و زعفرونی) سفت نشه هر از چندی هم بزنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول هفته تون عالی
خدایا
هفته پیش رو را
برای دوستانم
یک هفته سلامتی
ی هفته لبخند
ی هفته پیشرفت
ی هفته موفقیت و
ی هفته خیر و برکت مهیا کن
صبح به خیر 😍
#کاپ_کیک_وانیلی_با_شکلات_چیپسی ⛱
مواد لازم🔻🥚
🔸تخم مرغ 4 عدد
🔸شیر 1 پ
🔸روغن مایع 1 پ
🔸وانیل 1/4ق چ
🔸شکر 1 پ
🔸ب پ 2 ق چ
🔸آرد 2.5 پ
🔸نمک 1/8 ق چ
🔸شکلات چیپسی نصف پیمانه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شکلات_صبحانه 🍫 😋
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 2 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای: 50 گرم
کره: 100 گرم
پودر قند: 150 گرم
خامه: 100 گرم
فندوق: 150 گرم
🔸پودر قند و پودر کاکائو رو توی ظرف بریزید و مخلوط کنید. کره و تخته کاکائو رو با حرارت کتری ذوب کنید و بهشون اضافه کنید.
در آخر فندوق رو آسیاب کنید و همراه با خامه به مواد اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و داخل یه بطری شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food