#كنسرو_قارچ 🍄🍄😍
قابلمه رو نصفه آب کنید و بذارید جوش بیاد.یه ته استکان آبلیمو يا سركه و نمک بهش اضافه کنید و بعد قارچایی که از قبل خرد کردید رو بهش اضافه کنید.بذارید ١٥دقیقه جوش بخوره و بعد گازو خاموش کنید و بذارید سرد بشه و تو یه ظرف دربسته بریزید و روشم آبشو بریزید و بذارید داخل یخچال😊
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_مرغ ساده و لذیذ 😍
_مرغ چرخ کرده ۱ کیلو ( سینه مرغ بهتر است )
_پیاز یک عدد
_پنیر پیتزا یا موزارلا ۱۰۰ گرم
_پودر سیر نصف قاشق چایخوری یا دو حبه سیر
_تخم مرغ دو عدد
_پودر سوخاری ۱۵۰ گرم
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ چرخ کرده را با پیازی که رنده و آب آن گرفته شده مخلوط کرده و به آن سیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و کامل ورز داده . بخشی از مواد را در دست گرفته و در داخل آن پنیر ( بهتر است پنیر موزارلا باشد ) را اضافه کرده و به آن شکل دهید . سپس در داخل تخم مرغ و پودر سوخاری قرار داده تا سطح آن کاملا با پودر سوخاری پوشانده شود . در انتها در روغن داغ قرار داده ، سرخ کرده و نوش جان کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#توپک_مرغ_و_چوب_شور یه پیش غذای خوشگل😍😍
مواد لازم;
سینه مرغ پخته 1عدد.سیب زمینی پخته کوچک 3عدد.تخم مرغ 1عدد.سیر رنده شده 5 حبه.پودر سیر مقداری.پودر پیاز مقداری.فلفل قرمز-زعفران-نمک-فلفل سیاه-زنجبیل-به مقدار دلخواه
طرز تهیه;
سیب زمینی را رنده میکنیم و همه مواد را باهم داخل غذاساز میریزیم و مخلوط میکنیم. به اندازه گردو برمیداریم و دور یک چوب شور میگیریم و داخل کنجد یا کورن فلکس و یا چیپس خرد شده میغلطانیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هویج_پلو
#کلیپ
تعداد 4 نفر
روغن ۴ ق غ
برنج ۲/۵ الی ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۵ عدد بزرگ
زرشک ۸ ق غ
رب گوجهفرنگی ۱ ق غ
ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ ق م)
نمک
شکر ۱ ق غ
زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست)
یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقهی آخر بریزید.
برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایهلایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کرپ 🥞 😋
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️آب ۱ لیوان
▫️یک قاشق روغن مایع
▫️ماست شل یا شیر ۱ لیوان(ترجیحاماست باشه بهتره)
▫️آردنانوایی ۱ لیوان
▫️نمک
🔸همه مواد رو باهم مخلوط کرده،هم بزنید.
کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید.یک ملاقه از مایه رو بریزید.بعد برش گردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.
♦️دوستان کرپ استفاده زیادی داره هم برای غذا و هم برای صبحانه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کاناپ_مرغ 😋
نصف سینه ی مرغ
نان تست
سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد
خیار شور ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز نصف شیشه کوچک
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کاناپ_مرغ 😋 نصف سینه ی مرغ نان تست سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد خیار شور ۲۰۰ گرم نمک و فلفل به م
🔸سیب زمینی ها و مرغ رو جدا رو می پزیم .وقتی خنک شدن اونا رو با خیار شور چرخ می کنیم. اگه تو غذا ساز که بریزید معمولا بعضی سیب زمینی ها کشدار میشن (مال منم کشدار شد) و یا با رنده ی ریز رنده می کنیم .بهر حال باید مواد مون حالت خمیری داشته باشن . بعد بهش سس مایونز می زنیم و نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.حالا با کاتر دایره، نان های تست رو قالب می زنیم و اطرافش رو جدا می کنیم .یک نون رو داخل کاتر می زاریم و موادمون روش می زاریم و با قاشق فشرده می کنیم بعد یک نون برش زده ی دیگه روش می زاریم و به آرامی از توی کاتر در میاریم. من با پنیر گودا و پستو ورقه ای تزیین کردم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_ماست_کشمشی 🥮 😋
تخم مرغ ۳عدد
شکر یک پیمانه سرخالی
ماست نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد یک و سه چهارم پیمانه
وانیل یک دوم ق چ
بکینگ پودر ۱ق م سرخالی
کشمش نصف پیمانه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_ماست_کشمشی 🥮 😋 تخم مرغ ۳عدد شکر یک پیمانه سرخالی ماست نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد یک
🔸تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم (در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و در آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم و در قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم.
این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیراشکی_قاشقی 🍩 😋
🔸اول روغنو روی شعله ملایم میذاریم تا حدود ده دقیقه تا گرم بشه. یک لیوان ماست با دوقاشق چ بکینگ پودر مخلوط میکنیم اجازه میدیم پف کنه یه تخم مرغ یک سوم لیوان شکر نوک ق چ وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ماستو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد یک و یکسوم لیوان آرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا خمیرمون آماده بشه و با قاشق برمیداریم نریزه به کمک دو قاشق کوچک از مواد برمیداریم و داخل روغن میندازیم یه طرف سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگ سرخ بشه بعد روی دستمال انداخته روغن اضافه اش رو میگیریم و روش شکلات آب شده یا پودر قند و دارچین میریزیم و میل میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ژله_چتری_اناری 🍭 😋
🔸دوبسته پودر ژله ی انار رو با دو لیوان آب جوش حل و بن ماری کرده و کنار گذاشتم تا کمی خنک بشه سپس دو لیوان بستنی وانیلی رو در دمای محیط گذاشتم تا شل بشه سپس به ژله ی انار اضافه کردم و داخل قالب ریختم و در یخچال گذاشتم تا بسته بشه یه بسته ژله ی آلوورا رو هم با یه لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم کاملا سرد بشه. 1 لیوان بستنی وانیلی رو هم که به دمای محیط رسیده باشه و با اون مخلوط کردم و هم زدم و انار دون شده رو به اون اضافه کردم.میزان انار باید زیاد باشه که داخل ژله دیده بشه و شناور نباشه
سپس چهار تا برش به صورت دو به دو رو بروی هم زدم و دو قسمت از ژله انار رو در آوردم بعد آلوورا بستنی رو قسمت خالی قالب ریختم به صورتی که روی بقیه ی ژله انار رو هم بپوشونه
و بعد داخل یخچال قرار دادم تا ببنده و اون دو قسمت رو که در آورده بودم داخل ماکروفر گرم کردم تا آب بشه و کمی که خنک شد روی لایه ی آخر ریختم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیتزا_نیویورکی 🍕 😋
🔸روغن زیتون به مقدار لازم
🔸پنیر موزرلا به مقدار لازم
🔸پیاز متوسط 1 عدد
🔸فلفل سفید1 ق م
🔸لیمو ترش 1عدد
🔸خامه 1 فنجان
🔸خمیر پیتزا بزرگ 1 عدد
🔸گوشت نیم پز 200 گرم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food