#ژله_تخم_مرغی_چند_لایه😍
👈می توانید ژله ها را لایه به لایه بریزید به این صورت که اول رنگ سبز را بریزید. در یخچال بگذارید سفت که شد رنگ قرمز را بریزید و دوباره در یخچال قراردهید و بعد رنگ دیگر تا جایی ادامه بدهید که تخم مرغ گنجایش آن را دارد. در این صورت نیاز به زمان بیشتری خواهید داشت😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_ران_مرغ
ابتدا آرد و نمک و فلفل_سیاه و پودرگشنیز و پودرجعفری را با هم مخلوط کرده ران_مرغ را آغشته به مواد بالا کرده روی شعله کم با روغن_مایع دو طرف را سرخ می کنیم و برمی داریم پیاز ریز شده را تفت داده هویج را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سس_گوجه را اضافه تا مواد ما غلیظ شود حال مرغ ها را اضافه کرده درب ظرف را می گذاریم بعد از ده دقیقه مرغ ها را برعکس کرده پانزده دقیقه دیگر می پزیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#بال_مرغ_در_فر
چنتا بال مرغ
1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون
1/4 پیمانه آب
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ...
3 سیب زمینی
مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#آبگوشت_زودپزی
نخود و از شب قبل خیس کردم و چند بار آبشو عوض کردم یه پیاز متوسط و چهار قاچ کردم و با گوشت و دنبه و دو سه لیوان اب گذاشتم که بجوشه و همچنین سه تا گوجه فرنگی رو چهار قاچ کردم و با کمی نمک و فلفل قرمز و زرچوبه به گوشت اضافه کردم نخود و پنج دقیقه جوشوندم و آبکش کردم ( برا همه ی حبوبات اینکار و انجام میدم ) و بعد نخود و گوشت و مخلفاتو ریختم داخل زودپز و درشو کیپ کردم و گذاشتم که بپزه مرحله ی دوم نوبت رب گوجه و سیب زمینی و فلفل سبز تندِ اینم که نیم ساعت بجوشه آبگوشت آماده ست.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#رول_ژامبون_سوخاری
#فینگرفود
#تولد
😍👈خمیر پیراشکی رو باریک برش بزنید،داخلش ژامبون و پنیر بذارید و رول کنی.روش تخم مرغ زده شده بزنید و تو پودر سوخاری بغلظونید و سرخ کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قزل_آلای_خوشمزه
ماهیا رو با یکم زردچوبه، ادویه مخصوص ماهی، فلفل سیاه،آبلیمو تازه و یکم زعفرون مخلوط کردم که تمام مواد جذب ماهی بشه یه پیاز بزرگ رو خلالی خرد و به ماهیا اضافه کردم و چندساعتی تو یخچال گذاشتم تا مرینیت بشه پیازا رو جدا و یکم به ماهیا آرد سفیدو ادویه ماهی زدم و بعد داخل تابه رژیمی سرخ کردم که روغن کمتری جذب کنن و علاوه بر سرخ شدن مغزپخت هم بشن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قیمه
برای درست کردن یه قیمه خوشمزه ابتدا پیاز فراون خرد میکنم تفت میدم سبک که شد زردچوبه اضافه میکنم کمی تفت میدم بعد گوشت گوسفندی رو اضافه وخوب تفت میدم بعد نصف قاشق رب گوجه اضافه یه کوچولو تفت میدم و لپه ی خیس خورده رو اضافه کمی تفت میدم ✅(تفت دادن لپه تو خوشمزگی قیمه خییلی تاثیر داره) بعد هم آب اضافه میکنم در تابه رو میزارم یک ساعت آخر پخت لیمو عمانی خیس خورده و نمک اضافه میکنم . من بعضی وقتا آلو زرد و چوب دارچین هم اضافه میکنم.
✅ اگه میخواین قیمه خوشرنگی داشته باشین رب زیاد تفت ندین.
✅ بعداز تفت دادن گوشت رب اضافه کنین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرابیه کشمشی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
قرابیه کشمشی
مواد لازم:(حدود 18 عدد)
100 گرم کره
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک، 40 گرم)
نصف لیوان پودر قند (لیوان 200 میلی، حدود 50 گرم)
1عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
آرد (حدود 2 الی 2.5 لیوان)
نصف لیوان کشمش (کشمش ها را با چاقو در اندازه های کوچک ببرید)
نصف لیوان گردوی خرد شده
طرز تهیه:
کره نرم شده در دمای اتاق ، روغن مایع ، تخم مرغ و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و با قاشق ، یا همزن دستی یا با دست خوب هم بزنید سپس وانیل و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. کشمش و گردو را به خمیر اضافه کنید و ورز بدید تا کاملا با خمیر مخلوط شود(مقدار کشمش و گردو را میتوانید کمتر از مقدار گفته شده بریزید) داخل مخروط آب مرکبات گیر سلفون یا کیسه فریزر بذارید و مقداری از خمیر را داخل آن بذارید و خوب فشار بدید تا شکل قالب را بگیرد و سپس برگردانید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. میتوانید هر شکلی دوست دارید بدید مثلا تکه هایی از خمیر بردارید و گرد کنید و چون بکینگ پودر ندارد و موقع پخت شکلش تغییر نمیکند میتوانید روی میز با وردنه باز کنید و با هر قالبی که دوست دارید برش بزنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر و روی قرابیه تغییر رنگ دهد بپزید.(حدود 30_25 دقیقه ، زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد. قرابیه داخل فر نرم است و بعد از سرد شدن سفت تر میشود دقت کنید که خیلی در فر نماند چون قرابیه خشک و سفت میشود) بعد از اینکه قرابیه ها سرد شد روی قرابیه ها پودر قند بپاشید. نوش جان
.
میتونید با دو برابر مواد درست کنید تمام مواد را دو برابر کنید برای دو برابر مواد تخم مرغ یه دونه کافی هست (در ظرف در بسته داخل یخچال به مدت 10 روز و در فریزر به مدت زیاد میشه نگه داشت).
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سالاد_ماکارونی 🍲 😋
▫️ماکارونی پیچی 1بسته
▫️کالباس250گرم
▫️خیارشور500گرم
▫️فلفل دلمه ای2عدد متوسط
▫️جعفری نصف لیوان خردشده
▫️سس مایونز 1لیوان
▫️نمک فلفل قرمز به مقدار لازم
🔸ذرت،نخودفرنگی،هویج آبپز نگینی باهم 1لیوان
همه رو باهم مخلوط میکنیم چندساعت داخل یخچال قرار میدیم تاکاملا مزه دار بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بیسکوییت رولی با هویج
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
کیک بیسکوییت رولی با هویج
مواد لازم:
500 گرم هویج
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک، 70 گرم)
1 استکان آب (50 میلی)
3 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی(1 پاکت 175 گرم)
100 گرم کره
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 لیوان شیر
برای سس شکلاتی:
1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی)
1استکان چیپس شکلات (70_65 گرم)
طرز تهیه:
هویج ها را رنده کنید و داخل ماهیتابه بریزید شکر و آب را به هویج اضافه کنید و روی اجاق تا وقتی که نرم شود و آبش کشیده شود بپزید. سپس کنار بذارید سرد شود. بیسکوییت ها را پودر کنید .کره را آب کنید پودر کاکائو و شیر را به کره اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید و روی بیسکوییت های پودر شده بریزید ابتدا با قاشق کمی هم بزنید سپس با دست ورز بدید. روی میز سلفون باز کنید و مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید یک سلفون دیگر روی مواد بذارید و با وردنه باز کنید. کناره ها را برش بزنید صاف شود. هویج سرد شده را روی خمیر بیسکوییتی بریزید و در تمام قسمتها پخش کرده صاف کنید. سپس رول کنید و با سلفون بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بذارید. برای سس شکلاتی خامه را گرم کنید(نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. سس شکلاتی را روی کیک بریزید و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کرده سرو کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
چیزی به روز مادر نمونده❗
هنوز کادو نخریدی؟؟؟😳
از انتخاب هدیه روز مادر با تخفیف های ویژه در #باسلام لذت ببرید.😍
روی لینک زیر کلیک کنید👇
https://bslm.me/lgGQA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میرزا قاسمی
کانال🍧🍦غذاهای سه سوته🍟🍕
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
دوست داری مادرتو خوشحال کنی؟
هدیه اصیل ایرانی برای مادران ایرانی!
لیست هدایای ویژه و با تخفیف در لینک زیر👇21👇
https://bslm.me/dOY2q
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_ماهیتابهای👌👌👌
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
فیله مرغ: ۶ تکه
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق جایخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
.
تفت پیاز: ۳ دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه
رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید.
در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره.
قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس👍
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات 🍲 😋
🔸سینه مرغ ۲۰۰ گرم
🔸قارچ ۲۰۰ گرم
🔸بروکلی ۱۵۰ گرمو
🔸کدو سبز ۱ عدد
🔸پیاز یک عدد
🔸گوجه گیلاسی ۸ الی ۱۰ عدد
🔸سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه ( یا پودر سیر )
🔸آویشن یک قاشق چایخوری
🔸پاپریکا یک قاشق چایخوری
🔸روغن زیتون به میزان لازم
🔸نمک و فلفل به میزان لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔸ابتدا تکه ها مرغ را با پودر آویشن ، پودر پاپریکا، روغن زیتون، نمک،فلفل مخلوط کنید و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار داده تا مزه دار شود ، همزمان گوجه های گیلاسی را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند با دمای ۱۸۰ درجه در فر گذاشته(یا در ماهیتابه گریل کنید) ،سپس یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته و با مقداری روغن مرغ ها رو گریل کنید تا کامل پخته شوند،از ماهیتابه در آورده و مقداری روغن در همان ماهیتابه ریخته پیاز و سیر را اضافه کنید تفت دهید سپس قارچ ،کدو ، بروکلی ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شود در آخر مرغ و گوجه های گریل شده را به ماهیتابه برگردانید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا تکه های مرغ گرم شوند،سپس سرو کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسپاگتی_مرغ #خوشمزه😋
فیله ی مرغ ۴ عدد
کره ۲۰ گرم
۲ حبه سیر
برای سس خامه ای👇👇
۱ عدد پیاز
شیر یک لیوانو نیم
خامه صبحانه ۱۰۰ میلیلیتر
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
نمک مقداری
به سینه ی مرغ نمک و فلفل بزنید و بذارید نیم ساعت بگذرد
اسپاگتی هارو بجوشانید
کره رو داخل تابه ریخته و سیر خورد شده رو سرخ کنید
سینه ی مرغ رو اضافه و از دو طرف سرخ کنید و روی دستمال کاغذی بیاندازید تا روغن اضافی جذب دستمال شود
پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت بدین بعد بهش خامه و شیر و نمک و پنیر پیتزا اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ شود
سینه ی مرغ رو برش زده و ابتدا پاستا بعد سینه ی مرغ و بعد سس رو میریزیم و با جعفری روشو پر میکنیم😋
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد شیرازی بقچه ای
کانال🍧 غذاهای سه سوته🍟🍕
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین تربچه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کباب_ ماهیتابه 🍢 😋
🔸گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، آرد نخود چی و فلفل قرمز را باهم مخلوط میکنیم. خوب ورز میدیم و تو روغن داغ سرخش میکنیم. اون سس هم، گوجه رنده شده و فلفل و نمک هستش
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح باشکوهترین🌸
لحظه زندگیست
یک نفس عمیق بکش
وباامیدبه خدا
گامهایت رامحکم بردار
وبهترین روز☘
زندگیت رابساز
دوستان عزیزم
صبح سه شنبه تون بخیر🌸🍃
#خورشت_ماست 😋
گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم
ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلو
شکر 1 پیمانه سرخالی
زرده تخم مرغ 2 عدد
آب 2 تا 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی
خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔸گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود (این بخش کار بسیار اهمیت دارد). زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید. اگر مراحل را به خوبی انجام دهید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید. خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید. بهتر است خورش را24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.
این خورش سرد سرو می شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food