#دسر_شکلاتی😍😍
شیر ۲لیوان،پودر ژلاتین ۲ ق غ خ،شکر ۴ق غ خ،خامه ۵۰گرم،پودر کاکائو ۳ق غ خ،شکلات تخته ای ۳۰گرم
پودر ژلاتین را در کمی آب سرد ریخته و به طریق بنماری حل کنید،شیر را در ظرف مناسب ریخته و شکر و پودر کاکائو و شکلات تخته ای را اضافه میکنید و هم میزنید تا زمانی که کاملا حل شوند سپس ژلاتین را اضافه کرده و گاز را خاموش کنید و کمی که از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید و در قالب مناسبی ریخته و در یخچال به مدت حدود ۵_۶ساعت قرار دهید تا خنک شده و ببندد
نکته:تو قالب پلاستیکی قبل از ریختن مواد داخل قالب رو چرب کنید.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترامیسوی_شکلات_سفید 🍥😍
📝مواد لازم:
خامه ۳۰۰ گرم
شکر ۱ق.غ
قهوه دم کرده ۱لیوان
بادام پرک ۵۰ گرم
بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته
شکلات سفید ۳۵۰ گرم
طرز تهیه:👇👇
ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترافل_شڪلاتے 😍😍
▫️6 پیمانه ڪیک پودر شده(تیتاپ یا هر نوع ڪیڪے ڪه داشتین)
خامه (200 میلے لیتر)
شڪلات تلخ (80 گرم)
شڪلات شیرے (80 گرم)
▫️1 پیمانه فندق بو داده
🔸اول از همه شڪلات شیرے و شڪلات تلخ رو بزارید روے بخار ڪترے تا آب بشن. خامه و ڪیک و یه قاشق شڪلات رو با هم مخلوط ڪنین و سپس فندق رو بزارین وسطش و گلوله ڪنین و اونو یڪم توے شڪلات بزنین. میتونین براے تزیین از ترافل یا پودر پسته و... استفاده ڪنین
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سس_سالسا😍😍
گوجه ٤عدد
سیر٢حبه
فلفل تند دو تا سه عدد
پیازچه چهار عدد
برگ گشنیز یک سوم لیوان
نمک و فلفل سیاه
آبلیموی تازه دو ق غ
🔺همه مواد رو در غذاساز بریزید(نیازى به پوره شدن نیست)
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#لوکوم_کوکوش_شکلاتی😍
1لیترشیر شکر 2ق.غ آرد 2ق.غ نشاسته و2ق.غ پودر کاکائو را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و80g شکلات و کمی وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. داخل کاسه ها بریزید بعد از سرد شدن 3_2 ساعت در یخچال بذارید. قبل از سرو از کاسه ها بیرون آورید ابتدا با انگشت کناره را فشار بدید تا از کاسه جدا شود سپس برگردانید و در پودر نارگیل بغلتانید و سرو کنید. نوش جان
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_کاکائویی_میبل 😍😍
۱۵۰ گرم کره همدمای اتاق
۱/۴ پیمانه روغن مایع
۱ تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱/۲ پیمانه پودر شکر، الک شده
۱ پنس نمک
وانیل(اختیاری)
آرد اونقدر که بخواد
-
بجز آرد، بقیه موادو باهم مخلوط کنین تا یکدست شه ، بعد آرد رو الک کنین و مخلوط کنین تا فقط خمیر جمع شه و به دست نچسبه و نرم باشه. بعد از خمیر تکه های بزرگ بردارین و بشکل لوله دراز کنین و به اندازه های مساوی ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزین .به دلخواه تزیین کنین .
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ژله_شیرعسلی 😍😍
یک بسته ژله با یک لیوان اب جوش مخلوط کنید هم بزنید نصف لیوان اب سرد و دو قاشق غ شیر عسلی اضافه کنید
من از چند تا رنگ و طعم ژله استفاده کردم و لایه لایه ریختم و گذاشتم داخل یخچال تا ببنده
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
مرغ آلو❤❤❤
.
مواد لازم :
مرغ تکه ای به تعداد نفرات
آلو بخارا برای هر تکه مرغ ۵_۳عدد
پیاز درشت ۱ عدد رنده شده
رب گوجه فرنگی ۳ ق غ
رب انار یا آلوچه در صورت لزوم ۱ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
شکر ۳ ق غ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
مرغ آلو❤❤❤ . مواد لازم : مرغ تکه ای به تعداد نفرات آلو بخارا برای هر تکه مرغ ۵_۳عدد پیاز درشت ۱ عد
طرز تهیه :
اول تیکه های مرغو که بهشون ادویه و نمک زدیم تو روغن سرخشون میکنیم و از روغن در میاریم بعد تو همون روغن مرغ پیاز رنده شده اضافه میکنیم و تفت میدیم خوب که طلایی شد رب اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خوشرنگ شه و بعد کمی اب میریزیم و مرغای سرخ شده رو اضافه میکنیم تا بپزه و کمی که جا افتاد آلوهامونو به همراه شکر اضافه میکنیم تا چند جوش بزنه و جابیفته
🔶️🔶️بعضی از الو خورشتیا شیرینن و ترش نیستن و در اینصورت دیگه احتیاجی به شکر نیست ولی اگر ترش و ملس دوست داشتید میتونید کمی رب الوچه یا رب انار به همراه شکر اضافه کنید
اما اگر الو ترش بود میتونید شکر اضافه کنید تا ملس شه و احتیاجی به رب انار نیست😋🔶️🔶️ آلوهای من زود پز بودن و خیس ندادمشون ولی اگر الوهاتون دیر میپزن کمی از قبل تو آب خیس بدید
به همین خوشمزگی 😍😋😋😉 .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_نخودچے 😍😍
▫️آرد نخودچے ۴/۵ پیمانه
▫️آرد سفید ۳ ق غ
▫️پودر قند یک پیمانه
▫️روغن جامد یک پیمانه (به جاے روغن میتونید از ڪره هم استفاده ڪنید)
▫️هل یک ق چ
▫️زعفران دم شده ۳ ق غ
پودر قند و روغن را مخلوط ڪرده ، تا مایه ڪاملاً نرم و لطیف شود. آرد سفید و آرد نخودچے را الک ڪرده ڪم،کم درمایه مے ریزیم ورز میدیم بعد هل و زعفران را اضافه مے ڪنیم و خوب ورز مے دهیم تا خمیر ، نرم و چسبنده شود ، به صورتے ڪه اگر با دست گلوله اے درست ڪنیم آن گلوله باز نشود. خمیر را در ڪیسه نایلونے به مدت ۲ الے ۴ ساعت مے گذاریم بماند ( هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهترے پیدا مے ڪند)
خمیر را به وسیله وردنه روے یک سینے به قطر یک سانتے متر پهن مے ڪنیم و با قالبهاے ڪوچک و مخصوص شیرینے نخودچی ( قالب گل چهارپر) قطعه هاے شیرینے را ازخمیر جدا ڪرده ، در سینے فرمے چینیم و در فر به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه مے پزیم. شیرینے ها باید ڪمے طلایے شوند. زمانے ڪه شیرینے ها را از فر خارج ڪردیم پس از سرد شدن ڪامل آنها در ظرف مخصوص مے چینیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
گراتن گوشت و بادمجان
دو تا سه عدد بادمجان بزرگ حلقه ای کنید سرخ کنید کنار بذارید.سیب زمینی چهار تا متوسط بپزید بذارید خنک بشه ورقه ای کنید و کنار بذارید.دو تا پیاز نگینی خرد کنید سرخ کنید یک پیمانه فلفل دلمه رنگی دویست گرم گوشت چرخ شده اضافه کنید نمک فلفل زردچوبه پودر آویشن هم بریزید.وقتی خوب تفت خورد بهش دو قاشق رب گوجه فرنگی و نصف پیمانه گوجه فرنگی رنده شده اضافه کنید بذارید مواد به روغن بیفته.
تو به تابه کوچیک ده گرم کره با یک قاشق غذا خوری آرد سفید تفت بدید یک پیمانه شیر نمک فلفل سیاه اضافه کنید خوب هم بزنید بذارید سس کمی غلیظ بشه.
در ظرف مخصوص فر یک لایه سیب زمینی یک لایه پنیر پیتزا یک لایه گوشت یک لایه بادمجان و یک لایه سس سفید را ریخته این کارو ادامه بدید تا ظرف پر بشه و لایه آخر رو پنیر پیتزا بزنید.در فر دمای صدو هشتاد درجه بپزید.حدود سی تا چهل دقیقه کافیه یا تا زمانی که پنیر آب بشه و روش طلایی بشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ته_دیگ_با_رب_گوجه😋😋😋
مزش عالیه حتما امتحاتش کنید
1. ابتدا یک قاشق رب گوجه و روغن کف قابلمه نچسب میریزیم.(ماسه نفر بودیم و به نسبت مقدار برنج و سایز قابلمه رب ریختم)
2. رب رو تفت میدیم تا رنگش باز بشه.
3. اندازه ته لیوان آب میریزیم و هم میزنیم تا به غلظت سس برسه.
4. جداگانه برنج بصورت کته گذاشتم وقتی آبش تبخیر شد زیرشو خاموش کردم.
5. از برنج چند قاشق برمیداریم و با مخلوط رب مخلوط میکنیم تا کاملا رنگ بگیره(البته من برنج از وعده قبل داخل یخچال داشتم ازون برای تهدیگ استفاده کردم)
6. سطح تهدیگ رو کاملا فشرده و صاف و یکدست میکنیم.
7.بقیه برنج سفید آبکش یا کته رو روی تهدیگ.میریزیم .
8. سطح برنج رو با قاشق کاملا صاف صاف و فشرده میکنیم و برنج رو دم.میذاریم.
9. پلوی آماده شده رو از قابلمه بصورت قالبی درمیاریم.
نگران سوخته شدن تهدیگ نباشید چون نمیسوزه اصلااااا. مشابه تهدیگ لوبیا پلو یا دمی گوجه
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food