eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15هزار دنبال‌کننده
26هزار عکس
21.1هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
غذاهای 3سوته😋
#دسر_صورتی 🍮 😋 ▫️شیر۳/۵لیوان ▫️شکر ۴قاشق غذاخوری ▫️ایرمیک(آرد_سمولینا )۸قاشق غذاخوری ▫️پودر ژلاتی
🔸ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه بعد اینکه شفاف شد از روی حرارت بر میذاریم کنار میذاریم تا سرد بشه شیر رو داخل قابلمه ریخته ایرمیک،پودینگ،شکر رو هم داخل شیر ریخته خوب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روی حرارت ملایم میذاریم مدام هم میزنیم تا ته نگیره و عین فرنی بشه وبعد کره و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم واز روی حرارت بر میداریم و داخل ظرف دیگه ای میریزیم وروش سلیفون می کشیم تا وقتی کمی سرد بشه بعد ژلاتین بنماری شده وخامه رو اضافه کرده با همزن برقی زده تا یکدست بشه وداخل قالب مورد نظر ریخته وداخل یخچال ۴_۵ساعت میذاریم تا خودشو بگیره حالا آماده سرو هست •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸٣٥٠گرم آرد ، ١٠٠گرم پودرقند ، يكم نمک و ١٥٠گرم مارگارین را درون ظرف غذاساز ریخته ، دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند . سپس يك عدد تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده ، دوباره هم بزنید . مواد را درون کاسه ریخته و با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی که به دست نمی چسبد به دست آورید . اگر وقت داشتید ، خمیر را یک ربع ساعت در یخچال بگذارید ، اگر نه همان لحظه خمیر را مابین دو قطعه نایلون به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده ، قالب بزنید . برش های خمیر را به کمک خود قالب برداشته و روی سینی فر چرب نشده چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا خیلی کم تغییر رنگ دهند . وقتی خنک شدند ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕 😋 ▫️خمیر پیتزا کوچک ▫️سس کچاپ ▫️پپرونی و کالباس ▫️پنیر موزارلا رنده شده ▫️پنیر چدار 🔸خمیرمون سعی می کنیم نازک باشه و خیلی قطرش زیاد نباشه و یک بار روی تابه دوطرفش رو سرخ می کنیم تا یکم نیم پز بشه یک شعاع خمیرمون رو میبریم روش سس کچاپ زده پپرونی و کالباس چیده روش پنیر چدار گذاشته و پنیر موزارلا میریزیم همینطوری خمیر رو مثل قیف می پیچیم و روش خلال دندون میزنیم و داخل یک قالب می زاریم به مدت ۱۵ دقیقه درون فر ۱۸۰ سانتی گراد یا ۳۶۰ فارنهایت .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 ▫️آرد نخودچے ۴/۵ پیمانه ▫️آرد سفید ۳ ق غ ▫️پودر قند یک پیمانه ▫️روغن جامد یک پیمانه (به جاے روغن میتونید از ڪره هم استفاده ڪنید) ▫️هل یک ق چ ▫️زعفران دم شده ۳ ق غ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_نخودچے 😍😍 ▫️آرد نخودچے ۴/۵ پیمانه ▫️آرد سفید ۳ ق غ ▫️پودر قند یک پیمانه ▫️روغن جامد یک پیم
پودر قند و روغن را مخلوط ڪرده ، تا مایه ڪاملاً نرم و لطیف شود. آرد سفید و آرد نخودچے را الک ڪرده ڪم،کم درمایه مے ریزیم ورز میدیم بعد هل و زعفران را اضافه مے ڪنیم و خوب ورز مے دهیم تا خمیر ، نرم و چسبنده شود ، به صورتے ڪه اگر با دست گلوله اے درست ڪنیم آن گلوله باز نشود. خمیر را در ڪیسه نایلونے به مدت ۲ الے ۴ ساعت مے گذاریم بماند ( هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهترے پیدا مے ڪند) خمیر را به وسیله وردنه روے یک سینے به قطر یک سانتے متر پهن مے ڪنیم و با قالبهاے ڪوچک و مخصوص شیرینے نخودچی ( قالب گل چهارپر) قطعه هاے شیرینے را ازخمیر جدا ڪرده ، در سینے فرمے چینیم و در فر به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه مے پزیم. شیرینے ها باید ڪمے طلایے شوند. زمانے ڪه شیرینے ها را از فر خارج ڪردیم پس از سرد شدن ڪامل آنها در ظرف مخصوص مے چینیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم روی فیلم نوشته شده _دوستان برای پیاز سوخاری حتما باید از پیاز درشت استفاده کنید _برای هر پیاز یک تخم مرغ درشت ،یا دوتا تخم مرغ کوچک نیاز هست _میتونید پیاز هارو در مواد بزنید و فریز کنید بعد هر موقع که خواستید استفاده کنید _ یا اینکه شب قبل آماده کنید و در یخچال بگذارید و قبل از سرو سرخش کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 ۱۵۰ گرم کره همدمای اتاق ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱ تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه پودر شکر، الک شده ۱ پنس نمک وانیل(اختیاری) آرد اونقدر که بخواد - بجز آرد، بقیه موادو باهم مخلوط کنین تا یکدست شه ، بعد آرد رو الک کنین و مخلوط کنین تا فقط خمیر جمع شه و به دست نچسبه و نرم باشه. بعد از خمیر تکه های بزرگ بردارین و بشکل لوله دراز کنین و به اندازه های مساوی ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزین .به دلخواه تزیین کنین . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸برای پخت گوشت دو عدد پیاز رو خلالی خرد کردم و تفت دادم وقتی سبک شد گوشت رو اضافه کرده و با زرد چوبه و ادویه وفلفل سیاه کمی تفت داده‌ وبعد یک لیوان آب اضافه کرده و روی شعله کم سه ساعت زمان دادم تا پخت انجام بشه وده دقیقه آخر نمک و زعفران رو اضافه کردم شما میتونید رب گوجه هم اضافه کنید که من نکردم 🔸برای برنج هم قابلمه آب رو روی شعله میزارم وقتی جوش آمد برنج رو که از قبل شسته وبا نمک خیس کرده بودم رو اضافه کردم دو یا سه جوش که زد باقالی رو اضافه کرده وبعد از دو سه دقیقه ابکش کرده و داخل قابلمه ریخته و لابه لا شوید خشک میریزم ودر آخر آب زعفران و روغن روش ریخته ودم میزارم شما میتونید اگر آب گوشت اضافه دارید به جای آب روغن روی برنج بریزید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍊 🍗 😋 🔸اول ي پياز بزرگ خلالي كنيد تفت بديد طلايي شد مرغ ها رو بچينيد روش زعفرون دم كرده بريزيد روش بزاريد دو طرفش كمي سرخ بشن . اب چند تا پرتقال رو بگيريد بريزيد روش بزاريد سس غليظ بشه و مرغ ها با اب پرتقال بپزه و مزه دار بشه نمك فلفل غذا هم يادتون نره . قطعا اب پرتقال تازه طعم مطبوعتري نسبت به اب پرتقال هاي بيرون داره پس حتما خودتون اب پرتقال تهيه كنيد .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌸هـزار سلام 💗به نشانه ی 🌸هـزار دعای سلامتی 💗و هـزار درود 🌸به نشانه ی 💗هـزار آرزوی زیبا 🌸تقدیم شما باد 💗ســـــلام 🌸صبح دوشنبه تون بخیر و نیکی .