eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌷🍃خوشا هر باغ را بارانی از سبز 🌷🍃خوشا هر دشت را دامانی از سبز 🌷🍃برای هر دریچه، سهمی از نور 🌷🍃لبِ هر پنجره، گلدانی از سبز 🌷🍃سلام صبحتون بخیر و شادی 🌷🍃امروزتون سراسر عشق و نیکبختی
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
سینه مرغ۱ عدد/تخم مرغ۴ عدد/پیاز۲ عدد/زردچوبه به میزان لازم/نمک به میزان لازم/زعفرانبه دلخواه ابتدا سینه مرغ را به همراه مقداری آب ، یک عدد پیاز ، مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه قرار می دهیم و روی حرارت می گذاریم تا سینه مرغ کاملا بپزد. بعد از اینکه سینه مرغ پخت اجازه می دهیم تا خوب سرد شود. سپس آن را به صورت ریش ریش می کنیم. حالا یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقدار کمی روغن مایع سرخ می کنیم. پس از اینکه پیازها آماده شد آنها را تا حد ممکن از روغن جدا می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم. در اینجا تخم مرغ را در یک ظرف جدا می شکنیم و خوب هم می زنیم سپس به مواد کوکو اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود. در اینجا اگر دوست داشتیم زعفران دم کرده را نیز به مایه کوکو اضافه می کنیم . زعفران باعث می شود رنگ کوکو زیباتر شود. یک تابه مناسب با حجم مایه کوکو روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم سپس مایه کوکو را مانند کوکو سبزی یه صورت یکجا داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق صافش می کنیم. حرارت زیر کوکو را باید متعادل قرار . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه سیب زمینی با مرغ مواد لازم 5_4 عدد سیب زمینی متوسط پیرزولا مرغ (گوشت با استخوان قسمت دو طرف ستون فقرات ، با قسمتهای دیگه مرغ هم میشه درست کرد) 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل قرمز 4_3 حبه سیر نمک زیره فلفل سیاه آویشن روغن مایع 1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی پنیر پیتزا طرز تهیه ابتدا گوشت مرغ را در اندازه کوچک خرد کنید کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تا وقتی که آب مرغ کشیده شود بپزید.در زمانی که مرغ میپزد پوست سیب زمینی را بکنید و از وسط نصف کنید. داخل سیب زمینی ها را خالی کنید. در این زمان پیاز و سیر و فلفل های خرد شده را به مرغ اضافه کنید و به پخت ادامه دهید.در آخر ادویه ها را اضافه کنید هم بزنید و اجاق را خاموش کنید. سیب زمینی ها را داخل ماهیتابه با روغن داغ کمی سرخ کنید و سپس داخل ظرف مناسب فر بچینید. مواد مخلوط مرغ را به مقدار یکسان داخل سیب زمینی ها بریزید. رب را در 1 لیوان آب حل کنید و داخل ظرف فر بریزید.در فر 180 درجه تا وقتی که روی مواد کمی سرخ شود بپزید. سپس روی مواد پنیر پیتزا ورقه ای بذارید و مجدد در فر بذارید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 مواد لازم دستور پخت شکر ۱ کیلو گرم سفیده تخم مرغ ۳ عدد جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر ۱- شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه مي‌کنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار مي‌دهيم. ۲- بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن مي‌ريزيم. ۳- بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار مي‌دهيم، اگر به صورت کش‌دار شد، شعله را خاموش و صبر مي‌کنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود. ۴- در اين زمان سفيده‌ها را به ميزاني که پف کند هم مي‌زنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم مي‌زنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کش‌دار شود. ۵- حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما مي‌توانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم. ۶- و در آخر با دارچين و خلال پسته و بادام در صورت تمايل آن را تزئين کنيم. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌 حتما امتحان کنید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍘 😋 🔸سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل میدم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
پیاز رو با کمی روغن تفت میدم ,گوشت رو اضافه میکنم بهش وقتی مقداری تفت خورد بعد ادویه ها رو اضافه میکنم(نمک,زردچوبه,پودر لیمو عمانی,فلفل قرمز،دارچین به گوشت و تفت میدم وقتی تفت خورد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنم بعد لپه و بعد هم اب جوش. حرارت و زیاد میکنم وقتی جوش اومد حرارت رو کم میکنم و در قابلمه رو میبندم 1 ساعت اخر , دارچین , بامیه رو اضافه میکنم و اجازه میدم ابش خشک بشه . . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرفس پلو برنج ۱پیمانه(۲۰۰گرم) ساقه‌کرفس ۳۰۰گرم هویج ۲عدد پیاز ۱عدد نمک بمقدارلازم جعفری ۸قاشق‌غذاخوری نعناع ۲قاشق‌غذاخوری رب ۲قاشف‌غذاخوری ادویه‌پلویی ۲قاشق‌چایخوری پ.ن ادویه پلویی شامب گل‌سرخ۶ق‌غ،دارچین۴ق‌غ،زیره۲ق‌غ، جوزهندی۱ق‌چ،هل۱ق‌چ میباشد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food