eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.8هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرفس پلو برنج ۱پیمانه(۲۰۰گرم) ساقه‌کرفس ۳۰۰گرم هویج ۲عدد پیاز ۱عدد نمک بمقدارلازم جعفری ۸قاشق‌غذاخوری نعناع ۲قاشق‌غذاخوری رب ۲قاشف‌غذاخوری ادویه‌پلویی ۲قاشق‌چایخوری پ.ن ادویه پلویی شامب گل‌سرخ۶ق‌غ،دارچین۴ق‌غ،زیره۲ق‌غ، جوزهندی۱ق‌چ،هل۱ق‌چ میباشد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
به ازای هر نفر ۱۰۰گرم گوشت و ۵۰گرم خلال بادام گوشت گوساله یاگوسفندی ریز ۴۰۰گرم(من گوسفندی استفاده میکنم ) خلال بادام۲۰۰گرم لیمو عمانی ۴تا رب به اندازه کافی زرشک سیاه یا قرمز نصف فنجان ادویه ونمک و زعفران پیاز و سرخ میکنم ادویه میزنم گوشت هارو تفت میدم کمی تا سرخ بشه رب رو هم اضافه میکنیم خلال ها رو از قبل میشوریم به گوشت اضافه میکنیم بعد از اینکه کمی پختن لیموعمانی رو اضافه میکنیم .موقعه ای که خورشت اماده شد زرشک هارو تفت دادم رو اضافه میکنیم زرشک سیاه استان کرمانشاه کاشت و برداشت میشه .اگه زرشک سیاه نداشتید میتونید زرشک قرمز بریزید (کلک بزنیم زرشک مونده رو که سیاه میشه رو میریزیم 😉) . . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه مرغ موادلازم فیله مرغ روغن ۳ق پیاز ۱ عدد برنج ۱لیوان کره ۱ق غ نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش یکونیم لیوان برای سس روی مرغ ۱ق سس گوجه ۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه درماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج روریخته بعد کره و ادویه هاروبریزیدآبجوش رو هم بریزیدتاباهم تفت بخورن و بپزن برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
۴پیمانه برنج ۲پیمانه عدس ۱پیمانه کشمش زعفران چندقاشق غ خ فیله ی گوشت مرغ به میزان لازم فیله ی مرغ رو چند ساعتی داخل زعفران وپیاز وابلیمو استراحت دادم بعد به خیلی نازک برش زدم من این کارو با قیچی آشپزخونم کردم بعد رول کردم وباخلال دندان فیکس کردم گذاشتم یخجال؛ برنج وعدس روچندساعت قبل پخت خیس کردم؛ عدس را با اندکی نمک بدون درپوش پختم برنج را آبکش کرده عدس پخته و آبکش کرده را به برنج افزوده مخلوط کردم.ته قابلمه روغن ویک قاشق زعفران ویه قاشق شیرریختم نون سنگک رو انداختم روشون برنج رو روی تهدیگ ریختم وروش کمی دارچین پاشیدم با کمی روغن گذاشتم دم بکشه‌.شروع کردم به سرخ کردن مرغها تا برنج دم بکشه اوناهم سرخ شدن گذاشتم کنار کشمش رو که شسته بودم وگذاشته بودم آبش بره رو ریختم تو تابه باکمی روغن تفت دادم زیر شعله حتما کم باشه فقط یه کوچلو تفت بدین زیاد رو گازنباشه چون میسوزه بعدا نگین نگفتم درآخر هم در ظرف مورد نظر سرو کردم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸چهارصد گرم اسفناج رو شستم و خرد کردم و با کمی روغن توی تابه ریختم و با شعله زیاد تفت دادم تا آب اون کشیده شد و کنار گذاشتم . پیاز داغ رو جدا آماده کردم . یک عدد سینه مرغ رو خرد کردم ، با نمک و فلفل و پودر سیر و زعفران مزه دار کردم و با کمی روغن توی تابه سرخ کردم . برنج رو آبکش کردم بعد اسفناج های تفت داده و پیاز داغ رو لابلای برنج ریختم و در آخر مرغ های سرخ شده رو روی برنج ریختم و دم گذاشتم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 🔸يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد 🔸و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه،توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد اماده شده •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍲 😋 🔸پیاز و نگینی ریز خورد کردم با روغن و زردچوبه تفت دادم طلایی که شد گوشت و اضافه کردم خوب تفت دادم گوشت که یکم سرخ شد ادویه هام و اضافه کردم بعدم رب و اضافه کردم و خوب تفت دادم تا بوی خامی رب بره بعد آب جوش ریختم و گذاشتم یکساعت رو حرارت متوسط قل زد بعد لوبیاهارو اضافه کردم و گذاشتم یکساعت دیگه قل بزنه بعدم سیب زمینی و هویج نگینی رو اضافه کردم و گذاشتم یکساعت الی یکساعت و نیم رو حرارت ملایم قل زد و کامل جا افتاد ♦️نکته: میتونید لوبیاهارو قبل از ریختن تو خوراک تفت بدید من تفت ندادم و نتیجه واقعا عااالی بود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍝 😋 ▫️گوشت چرخکرده گوساله بدون چربی ۵۰۰ گرم ▫️پیاز خرد شده ۱ عدد ▫️هویج خرد شده ۱ عدد ▫️ساقه کرفس خرد شده ۱ شاخه ▫️سیر له شده ۲ حبه ▫️گوجه فرنگی پوره شده ۱ لیوان و رب ۲ ق غ ▫️پونه کوهی خشک ۱ ق چ ▫️ریحان خشک ۱ ق چ ▫️آویشن خشک ۱ ق چ ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ▫️سرکه سفید ۱ تا ۲ ق غ ▫️شکر ۱ ق م (در صورت تمایل) ▫️پنیر پارمسان هر چی بیشتر بهتر ▫️روغن زیتون ۴ ق س 🔸پیاز،هویج و کرفسُ با روغن زیتون تفت بدید تا سبک و کمی طلایی بشه.گوشتُ اضافه کنید و بلافاصله سیرُ.کامل تفت بدید و زمانی که رنگ گوشت قهوه ای شد،ادویه ها و شکرُ اضافه کنید.پوره گوجه فرنگیُ بریزید و همه مواد با هم مخلوط کنید اجازه بدید با در بسته جا بیفته.وقتی غلیظ شد،سرکه رو اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.در آخر بریزید روی پاستا آبکش شده و کامل پخته شده و با مقداری پنیر پارمسان و برگ ریحون نوش جان کنید ♦️پیاز و هویج و کرفس حتما باید خیلی ریز خرد بشه .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 🔸یک قوطی تن ماهی رو بیست دقیقه بجوشونید بعد روغنش رو کاملا خالی کنید ، تن ماهی رو با یک سوم قوطی کنسرو ذرت و حدودا نصف پیمونه خیار شور ریز خرد شده همراه با سس مایونز و آبلیمو و فلفل سیاه مزه دار کنید و همراه با کاهو و نون باگت یا نون تست ساندویچ درست کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍆 😋 🔸من براي درست كردن ميرزا قاسمي سير رو تفت ميدم بعد پوره گوجه بهش اضافه ميكنم ميزارم خوب تفت بخوره تا ابش كشيده بشه ي كمي خيلي كم رب بهش ميزنم براي رنگش و ميزارم رنگ خودش رو بازكنه بعد هم بادمجون هاي كبابي رو بهش اضافه ميكنم ميزارم كامل تفت بخورن تا ابشون كشيده بشه زماني حدود ي ربع تا بيست دقيقه تا كاملا ابشون كشيده بشه و كامل رنگ و بوي ميرزاقاسمي جا بيفته تخم مرغ ها رو هم هميشه جدا سرخ ميكنم هم ميزنم به غذا اضافه ميكنم چون اينطوري رنگ ميرزاقاسمي رو تغيير نميده •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food