eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 😋 🔸ابتدا يه پياز متوسط را نگيني خرد كرده و با روغن ميذاريم رو حرارت زياد ، بهش تخم زيره و گشنيز ، يه تيكه چوب دارچين و چندتا برگ بو اضافه و ميذاريم تا بوي ادويه ها دربياد ، دوحبه سير و يه برش كوچك از زنجبيل تازه را كوبيده و اضافه ميكنيم ، وقتي حسابي تفت خورد گوشت خردشده ، پودرفلفل سياه و زردچوبه ميريزيم ، سپس دوپيمانه گوجه پوره شده و دوقاشق غذاخوري ادويه كاري ريخته و هم ميزنيم و ميذاريم تا آب گوجه ها كشيده بشه و كمي تفت بخوره ، سپس به اندازه لازم آب ريخته و ميذاريم تا گوشت بپزه ، درانتها نخود سبز پخته شده يا كنسروي اضافه ميكنيم و نمك هم ميريزيم و ميذاريم يه ربع ديگه باحرارت ملايم بپزه و به غلظت مناسب برسه. من از ادويه كاري كه به شكل خميريه استفاده ميكنم ، اگه ادويه تون پودريه با كمي آب حل كنين تا خميري بشه و بعد اضافه كنيد. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم: ️آرد 2 پیمانه ️بکین پودر 1 قاشق ️تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه ️وانیل نیم قاشق ️روغن 1 پیمانه ️ماست 1 پیمانه طرز تهیه: ✏️✏️✏️ آرد و بکین پودر را الک کرده، تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده هم میزنیم تا کرم رنگ شود بعد روغن را اضافه میکنیم هم میزنیم و بعد ماست را اضافه کرده هم میزنیم و مخلوط آرد و بکین پودر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم و در فر گرم شده با حرارت 170 درجه به مدت 40 دقیقه میزاریم بپزه. کل قالب را با روغن جامد چرب کرده و به همه جای آن لایه ی ضخیمی کنجد میپاشیم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
24.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
45.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
کباب تابه ای مرغ یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته رو با 250 گرم گوشت چرخکرده و یک عدد سینه مرغ چرخکرده، یک عدد تخم مرغ، یک قاشق پودر سوخاری، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دمکرده و سماق، ورز دادم و توی تابه نچسب پهن کردم و با کفگیر خط انداختم. در تابه رو بستم و روی شعله متوسط گذاشتم، وقتی آب انداخت در ظرف رو برداشتم و شعله رو کم کردم، وقتی آب اون خشک شد و یک طرف اون سرخ شد، برگردوندم و طرف دیگه رو سرخ کردم. میتونید کمی کره اضافه کنید تا توی کره سرخ بشه و یا توی همون روغن گوشت سرخ بشه. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‏کسی که اول صبح برات🌸 صبح بخیر بفرسته یعنی تا چشماش باز شده یاد تو افتاده🌸 صبحتون به شیرینی اولین پیامهای صبح بخیری که براتون فرستادن🌸 🌸
مواد لازم: ٢ پيمانه نخود ◽️ ٤ حبه سير ۱ عدد سيب زمينی ◽️ پياز و فلفل کمی آويشن و زیره ◽️ ۲ قاشق گشنيز بكينگ پودر ◽️ ارد سوخاری نیم لیوان جعفری ٢ قاشق ◽️ كنجد ١ قاشق طرز تهیه: ✏️✏️✏️ نخود رو يك روز خيس كرده و در روز سه بار ابش رو عوض ميكنيم بعد از اين مدت نخود و پياز و سيب زميني و ارد سوخاري و سير را چرخ كرده و باقي ادويه ها را اضافه و هم ميزنيم و دوباره چرخ ميكنيم. بعد جعفری و كنجد اضافه ميكنيم و در انتها اب و بكينگ پودر رو قاطي ميكنیم و هم ميزنيم. بعد با دستگاهش قالب زده و در روغن غوطه ور داغ سرخ ميكنيم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍨 😋 🔸شیر چهار لیوان،شکر هشت قاشق غذاخوری،نشاسته پودری چهار قاشق غذاخوری پر،گلاب چهار قاشق غذاخوری،خامه صبحانه چهار قاشق غذاخوری،تخم مرغ یک عدد،زعفران دم شده غلیظ مقداری ابتدا نشاسته وشکر رو در قابلمه مناسبی مخلوط کرده شیر رو ارام ارام اضافه وبا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه وگلوله نداشته باشه تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیاد وبه مخلوط شیر اضافه کنید وبا همزن بزنید تا یکدست بشه خامه وگلابم افزوده وروی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بپزه وغلیظ بشه جوش که امد ویکی دوقل زد حرارتو خاموش کنید مواد رو نصف کنید وبه نیمی زعفران اضافه ومخلوط کنید حالا از فرنی سفید به تساوی در ظرفهای سرو بریزیید وچند دقیقه بزارید تا خودشو بگیره در این فاصله هرچند بار بخش زعفرانی رو هم بزنید تا رویه نبنده وکمی خنک بشه بعد فرنی زعفرانی رو به تساوی روی قسمت سفید بریزید وبا هر چه دلخواهتون هست تزیین کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
خوشگل‌ 😋 🔸به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم. کف ظرفی را هم یک سس گوجه خوشمزه درست کردم و فلفل ها را روش گذاشتم و چهل دقیقه تو فر پختم. بچه ها روش پنیر دوست نداشتن ولی اگر شما دوست داشتین بزنین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم: سوسیس چهار عدد ◽️ فلفل دلمه قارچ ◽️ هویج دو عدد آرد دو پیمانه ◽️ روغن نیم پیمانه ماست یک لیوان ◽️ بکینگ پودر تخم مرغ ۶ عدد طرز تهیه: ✏️✏️✏️ ابتدا تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب می زنیم. بعد ماست و روغن و نمک هم به مایع اضافه کرده دوباره خوب مخلوط می کنیم سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و با قاشق هم می زنیم و سپس مواد میانی را درست میکنیم. همه مواد را نگینی خرد کرده هویج را آب پز می کنیم و بقیه مواد را در روغن کم کمی تفت می دهیم سپس هویج را به مواد اضافه کرده و در صورت دلخواه کمی هم آویشن اضافه می کنیم، این مواد را به مایع کیک اضافه کرده و هم میزنیم. سپس قالب را چرب کرده و مواد را در قالب میریزیم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت در فر میپزیم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
1 پیمانه ماست 1 پیمانه آب 2 سفیده تخم مرغ 1 زرده تخم مرغ 100 گرم کره 1 پیمانه روغن مایع 1 قاشق خمیر مایه 1 قاشق شکر 5 پیمانه آرد خشخاش مقداری طرز تهیه: ✏️✏️✏️ خمیر مایه، شکر و آب ولرم رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین و 5 دقیقه صبر کنین. سپس سفیده ها، زرده، کره، ماست چکیده، روغن مایع و یه ذره نمک اضافه کنین و مخلوط کنین. آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، روشو با دستمال نم بپوشونین و بزارین تا بیاد. خمیر رو به توپهای به اندازه نارنگی تقسیم کنین و هر کدومو به اندازه 15 سانتیمتر دراز کنین، بعد دور خودش بچرخونین و شکل گل بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و خشخاش بپاشین و در فر گرم شده 175 درجه بپزین تا سرخ بشن ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦