هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی که اول صبح برات🌸
صبح بخیر بفرسته یعنی
تا چشماش باز شده یاد تو افتاده🌸
صبحتون به شیرینی اولین پیامهای
صبح بخیری که براتون فرستادن🌸
#صبح_زیباتون_بخیر🌸
#فلافل
مواد لازم:
٢ پيمانه نخود ◽️ ٤ حبه سير
۱ عدد سيب زمينی ◽️ پياز و فلفل
کمی آويشن و زیره ◽️ ۲ قاشق گشنيز
بكينگ پودر ◽️ ارد سوخاری نیم لیوان
جعفری ٢ قاشق ◽️ كنجد ١ قاشق
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
نخود رو يك روز خيس كرده و در روز سه بار ابش رو عوض ميكنيم بعد از اين مدت نخود و پياز و سيب زميني و ارد سوخاري و سير را چرخ كرده و باقي ادويه ها را اضافه و هم ميزنيم و دوباره چرخ ميكنيم. بعد جعفری و كنجد اضافه ميكنيم و در انتها اب و بكينگ پودر رو قاطي ميكنیم و هم ميزنيم. بعد با دستگاهش قالب زده و در روغن غوطه ور داغ سرخ ميكنيم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#فرني 🍨 😋
🔸شیر چهار لیوان،شکر هشت قاشق غذاخوری،نشاسته پودری چهار قاشق غذاخوری پر،گلاب چهار قاشق غذاخوری،خامه صبحانه چهار قاشق غذاخوری،تخم مرغ یک عدد،زعفران دم شده غلیظ مقداری
ابتدا نشاسته وشکر رو در قابلمه مناسبی مخلوط کرده شیر رو ارام ارام اضافه وبا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه وگلوله نداشته باشه تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیاد وبه مخلوط شیر اضافه کنید وبا همزن بزنید تا یکدست بشه خامه وگلابم افزوده وروی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بپزه وغلیظ بشه جوش که امد ویکی دوقل زد حرارتو خاموش کنید مواد رو نصف کنید وبه نیمی زعفران اضافه ومخلوط کنید حالا از فرنی سفید به تساوی در ظرفهای سرو بریزیید وچند دقیقه بزارید تا خودشو بگیره در این فاصله هرچند بار بخش زعفرانی رو هم بزنید تا رویه نبنده وکمی خنک بشه بعد فرنی زعفرانی رو به تساوی روی قسمت سفید بریزید وبا هر چه دلخواهتون هست تزیین کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دلمه_فلفل خوشگل 😋
🔸به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم.
کف ظرفی را هم یک سس گوجه خوشمزه درست کردم و فلفل ها را روش گذاشتم و چهل دقیقه تو فر پختم.
بچه ها روش پنیر دوست نداشتن ولی اگر شما دوست داشتین بزنین
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کیک_سوسیس
مواد لازم:
سوسیس چهار عدد ◽️ فلفل دلمه
قارچ ◽️ هویج دو عدد
آرد دو پیمانه ◽️ روغن نیم پیمانه
ماست یک لیوان ◽️ بکینگ پودر
تخم مرغ ۶ عدد
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
ابتدا تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب می زنیم. بعد ماست و روغن و نمک هم به مایع اضافه کرده دوباره خوب مخلوط می کنیم سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و با قاشق هم می زنیم و سپس مواد میانی را درست میکنیم. همه مواد را نگینی خرد کرده هویج را آب پز می کنیم و بقیه مواد را در روغن کم کمی تفت می دهیم سپس هویج را به مواد اضافه کرده و در صورت دلخواه کمی هم آویشن اضافه می کنیم، این مواد را به مایع کیک اضافه کرده و هم میزنیم. سپس قالب را چرب کرده و مواد را در قالب میریزیم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت در فر میپزیم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#نان_ماستی
1 پیمانه ماست
1 پیمانه آب
2 سفیده تخم مرغ
1 زرده تخم مرغ
100 گرم کره
1 پیمانه روغن مایع
1 قاشق خمیر مایه
1 قاشق شکر
5 پیمانه آرد
خشخاش مقداری
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
خمیر مایه، شکر و آب ولرم رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین و 5 دقیقه صبر کنین. سپس سفیده ها، زرده، کره، ماست چکیده، روغن مایع و یه ذره نمک اضافه کنین و مخلوط کنین. آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، روشو با دستمال نم بپوشونین و بزارین تا بیاد. خمیر رو به توپهای به اندازه نارنگی تقسیم کنین و هر کدومو به اندازه 15 سانتیمتر دراز کنین، بعد دور خودش بچرخونین و شکل گل بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و خشخاش بپاشین و در فر گرم شده 175 درجه بپزین تا سرخ بشن
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#مرغ_باسس_خردل 🥘 😋
▫️سینه مرغ بدون پوست و استخوان
▫️2 ق غ روغن زیتون مهرام
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
▫️¼ پیمانه آب مرغ
▫️½ پیمانه خامه پر چرب
▫️2 ق غ سس خردل مهرام
▫️1 ق چ پونه
🔸روغن زیتون درون یک قابلمه بزرگ ریخته شود و آن را بر روی حرارت بالا بگذارید. مرغ بوسیله نمک و فلفل ادویه زده شود. مرغ را به درون قابلمه گذاشته تا زمانی که به طور کامل پخته شود به مدت ۱۰تا ۱۲ دقیقه سپس به درون بشقاب انتقال داده شود و گرم نگه داشته شود. آب مرغ را به درون قابلمه داغ خالی کرده، خامه،خردل و پونه را ریخته و به مدت ۲ دقیقه پخته و هم زده شود. سس را برروی مرغ بریزید و سرو کنید.
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_های_مرغ_پنیری
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#فروماژ_قهوه_فوری
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
خامه 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
نسکافه 1 قاشق
هات چاكلت 1 بسته
آب جوش نیم پيمانه
پودر ژلاتین نیم قاشق
فندوق مقداری
طرز تهيه:
✏️✏️✏️
ابتدا هر سه تخم مرغ را خوب هم میزنیم. سپس شکر را اضافه کرده و بعد نسكافه و هات چاكلت را در چند قاشق آب جوش حل كرده و اضافه ميكنيم. اگر از پودر فندوق استفاده میكنيد در اين مرحله باید اضافه شود. حال خامه را می ریزیم و باز هم میزنیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به طریق بن ماری حلش می کنیم و همه را با هم مخلوط می کنیم و داخل قالب ريخته و در یخچال میذاریم تا ببندد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شوید_پلو_با_میگو
مواد لازم:
برنج
میگو
شوید خشک
پیاز و سیر
زردچوبه و زعفران
نمک و فلفل
روغن
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
ابتدا میگو رو پاک کنید وکنار بزارید. بعد برنج رو آبکش کنید و با شوید خشک مخلوط کنید. بزارید دم بکشه. تو این فاصله که برنج دم میکشه یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. سپس یکی دوتا سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید. بعد کمی زردچوبه اضافه کرده و تفت بدید. حالا میگو رو بریزید وتفت بدید. در اخر زعفران رو ریخته و نمک و فلفل را هم به میزان دلخواه اضافه کنید. حالا میگو اماده شده. میتونید لابه لای برنج بریزید و یا جدا سرو کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_مسقطی
مواد لازم:
نشاسته گل ۱ لیوان
آب ۵ لیوان
گلاب ۱ لیوان
شکر ۲ لیوان
زعفران مقداری
خلال بادام مقداری
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
یک لیوان نشاسته گل و پنج لیوان آب سرد و یک لیوان گلاب و دو لیوان شکر و مقدار کافی زعفران آبشده را کاملا مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا حل بشه و مایع یکدست بشه. بعد روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم تا نشاسته لعاب بندازه و کاملا ببنده. بعد شعله را خیلی کم میکنیم و مثل پلو دم کنی گذاشته و به مدت یک ساعت مسقطی را دم میکنیم تا کاملا شفاف بشه و نشاسته کاملا بپزه. بعد داخل ظرف دلخواه میریزیم و میگذاریم کاملا خنک بشه و برش میزنیم. اگر مایل بودید میتوانید آخرای کار داخلش خلال بادام هم بریزید. توجه داشته باشید که هم زدن مداوم ابتدای کار و دم کردن مسقطی در کیفیت آن بسیار موثر است.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦