هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺امروز بهترین روز زندگیست
🌸امروز روزخلق بهترین
🌺ثانیہ هاے زندگیست
🌺امروز روزبسیارخوبیہ
🌸روزے کہ خدا فرصت دوبارہ
🌺زندگے کردن رو بهمون داده
🌺 #روزتون_به_زیبایی_گلهای_بهشتی
#کرم_نارگیلی 🥥 😋
▫️شیر 2لیوان
▫️نشاسته4 قاشق غذاخوری سر پر
▫️شکر1/2 لیوان
▫️زرده تخم مرغ1 عدد
▫️خامه 1قاشق غذاخوری سر پر
▫️وانیل1/4 قاشق چایخوری
▫️نارگیل ۱قاشق غذاخوری
🔸شیر.شکر.نشاسته. پودر نارگیل را در ظرفی ریخته و مخلوط کرده.زرده تخم مرغ را همراه با وانیل و خامه را در ظرفی جدا هم زده و به شیر اضافه کرده و همه مواد را مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار داده و انقدر هم میزنیم تا به غلظت فرنی بشه.حرارت را خاموش کرده تا کمی از دما بیفته(ولرم شود) و در ظرف سرو روی کیک ریخته و در یخچال قرار داده تا کاملا خنک شود.بعد از اینکه کاملا خنک و منسجم شد ژله انار را روی مواد ریخته و در یخچال قرار داده تا سفت شود و با انار و برگ نعنا دیزاین کردم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_فیله_پرتقال🍊
▫️پرتقال به اندازه لازم
▫️يك بسته ژله ( با طعم دلخواه)
🔸پرتقالهاي هم اندازه رو انتخاب كردم از وسط برش زدم و با ابميوه گيري ابشو گرفتم تا حدي كه يكم از پرتقال مونده باشه به فيبر
اگر نامتعادل ميايسته پايين پرتقالو يكم برش بزنيد صاف بشه پرتقال ديگه اي رو پوست گرفتم و فيله كردم اول پوست نازك روشو با چاقو برش بزنيد راحت جدا ميشه و از وسط نصف كردم
حالا ژله رو بهمون روشي كه اماده ميكنيم توي ظرفي درست كردم و فيله ها رو ريختم داخلش و نيم ساعت گذاشتم توي دماي محيط بيرون از يخچال بمونه (با اينكار فيله ها ژله به خوردشون ميره و تازه ميمونن)
بعد توي كاسه هاي پرتقالي چيدم و گذاشتم يخچال
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#توپک_شعریه 🥯 😋
▫️ ارد سفید 3 لیوان
▫️ پودر شیر خشک نصف لیوان
▫️ شکر 3 ق غ
▫️ماست یک سوم لیوان
▫️ روغن یک چهارم لیوان
▫️اب 1 لیوان
▫️ نمک کمی
▫️ بکینگ پودر 1 ق چ
▫️ خمیر مایه 1 ق غ
🔸تمام مواد رو با هم مخلوط کرده ورز بدین تا یکدست بشه خمیر یه کمی چسبندگی داره روی خمیر رو بپوشونید به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه تا خمیر بالا بیاد اندازه یه گردو از خمیر رو برمیداریم پنیر مثلثی یا پنیر خامه ای میزاریم من گردو هم گذاشتم و توی دست گرد میکنیم سپس خمیر رو توی شیر میزنیم و بعد توی شعریه پاکستانی که ریز خورد کردیم میغلطونیم به این ترتیب همشو اماده میکنیم و توی روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی توپک ها رو شیرعسلی میریزیم میتونید به جای پنیر نوتلا یا کرم لوتس هم بزارید
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#كرم_زعفراني 🍮 😋
🔸٣ليوان شير و ١ليوان شكر رو بزاريد روي حرارت در حدي كه شكرها حل شن.
بعد زعفرون رو (به اندازه اي كه به رنگ مطلوبتون برسه) اضافه كنيد.
٢ق غ گلاب رو هم اضافه و بزاريد تا خنك شن.
٣ق غ ژلاتين و نصف ليوان آبسرد رو هم بزاريد روي بخار كتري تا حل و شفاف بشن.
بعد به مايه شير اضافه كنيد و در اخر يك بسته خامه ...
بهتره يك ملاقه از مايه دسر و جداگانه با خامه (باهم) مخلوط كنيد و بعد به كل مواد اضافه كنيد.
و داخل قالب مورد نظرتون بريزيد و بزاريد توي يخچال تا ببنده.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#پاناکوتا_شکلاتی 🍫 😋
▫️خامه صبحانه چهارصد گرم(دو پاکت)
▫️شیر یک پیمانه
▫️شکر چهار ق غ
▫️پودر ژلاتین یک ق غ
▫️شکلات تلخ یا شیرین یک پیمانه(مقدار شکلات بسته به ذائقه تون از صد تا دویست گرم ،متغیره)
▫️آب پنج ق غ
▫️وانیل نوک ق چ
🔸پودر ژلاتین را در آب ریخته و به روش بن ماری و یا در ماکرو ویو ذوب کنید.
خامه و شکر و وانیل را در یک ظرف مناسب ریخته و با هم زن دستی یکی دو دقیقه هم بزنید سپس شیر همدمای محیط را اضافه کرده و کمی هم بزنید،ظرف را روی حرارت ملایم قرار بدید و مرتب هم بزنید تا مایه،داغ بشه ولی نجوشه،حالا شکلات را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید تا شکلاتها کاملا ذوب بشن ،در آخر ژلاتین ذوب شده را اضافه کرده و هم بزنید(ژلاتین و مایه شکلاتی باید همدما باشند) و مایه پاناکوتا را در قالب مناسب ریخته و به مدت حداقل چهار ساعت در یخچال قرار بدید،بعد از این مدت قالب رو حدود ده ثانیه در آب گرم (نه جوش☝️)قرار بدید و دور تا دور دسر را با چاقو آزاد کنید و دسر رو به آرومی تو ظرف سرو برگردانید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورانی بادمجان🍆
همون طوری که هممون میدونیم شمالی ها به داشتن غذاهای خوشمزه شون معروف هستن. اصلا نمیشه پیش غذاها، چاشنی ها و غذاهای خوشمزه شمالی رو خورد و عاشقشون نشد. یکی از این چاشنی های خوشمزه شمالی هم بورانی بادمجونه که کنار غذا سرو میشه و طعم و بوی بادمجون کبابی و سیری که توش استفاده شده، هوش رو از سر آدم میبره برای داشتن یه بورانی خوشمزه احتیاج داریم به
بادمجان 3 عدد💕ماست،چکیده باشه بهتره💕دوعدد سیر💕کمی نعناغ و نمک
ابتدا بادمجون هارو کباب میکینم این کار رو میشه روی گاز فر و یا منقل انجام داد بعد پوستشون رو میگیریم برای اینکه بورانیمون ابکی نشه کمی بدون روغن رو شعله میذاریم که اب بادمجونا کشیده بشه بعد میریزیم داخل میکسر و با یک پیمانه ماست که چکیده باشه بهتره دو حبه سیر رنده شده یک قاشق نعناع و کمی نمک میکس میکنیم از طعم و مزه این چاشنی چیزی نمیگم فقط دوست دارم خودتون امتحان کنید مخصوصا برای مهمانی ها خیلی عالیه
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شيرينى_شكلاتى 🍫
▫️آرد صد گرم
▫️کره یا مارگارین یا مخلوطی از هردو صدوبیست و پنج گرم
▫️کاکائو دو ق س
▫️نشاسته ذرت دو ق س
▫️وانیل کمی
▫️پودرقند پنج ق س
🔸کره و پودرقند و وانیل رو با همزن بزنین تا حجم دارشه. آردو نشاسته و کاکائو رو روی مواد الک کنید,من همزنو کنار گذاشتم و با قاشق هم زدم. تو سینی فر شکوفه بزنید و با خلال پسته تزیین کنید(این ورژنش پایینای پیج هست که از ماسوره 2d استفاده کرده بودم)اما اینبار از قیف با ماسوره ساده استفاده کردم, اگر ندارید ماسوره نزارید اصلا. و سینی رو یکربع تا نیم ساعت بزارید یخچال.بعد تو فر صدوشصت و پنج درجه,ده دقیقه بپزید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
.
کشک_بادمجون 😋
.
این کشک بادمجون با بادمجون کبابی بود و خیللللللی خیلللللی عالی میشه 😋
.بادمجونارو کبابی کنین له کنین ۲تا پیاز بزرگ رو خلال کنید با روغن سرخ کنید ۲تاحبه سیرهم اضافه کنید تا تفت بخوره زردچوبه و فلفل و ۲ ق غ خوری نعنا خشک بریزین بادمجونارو اضافه کنید بذارید یکم با مواد تفت بخوره بعد کشک رو ب همراه نصف لیوان آب اضافه کنید درشو بذارید تا جابیوفته.اواسط پخت نمکشو تست کنید و نصف لیوان گردو خرد شده هم اضافه کنید.زمان بدید تا خوب جا بیوفته و روغن بندازه.
.کنارشم پیازداغ و سیرداغ فراوون فراموش نشه😋😋😋
.
میتونین از بادمجون سرخ کرده یا مخلوط کبابی و سرخ کرده استفاده کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#قورمه_به ⛱
مواد لازم🔻🥩
🔸گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
🔸به بزرگ ۱ عدد
🔸شکر ۲ قاشق غذاخوری
🔸زعفرون دم کرده ۲ قاشق چایخوری
🔸پیاز ۱ عدد
🔸لپه خام ۱/۲ لیوان
🔸آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
🔸زردچوبه،نمک و فلفل به مقدار لازم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
غذاهای 3سوته😋
#قورمه_به ⛱ مواد لازم🔻🥩 🔸گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم 🔸به بزرگ ۱ عدد 🔸شکر ۲ قاشق غذاخوری 🔸زعفرون دم کرده ۲
طرز تهیه🔻🥘
🔸لپه ها رو چند ساعت قبل تو آب بخیسونین دو بارم آبشو عوض کنین.
حالو گوشت گوسفندو رو خرد کنین و با پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزین.یکمی روغن اضاف کنین و تفت بیدین تا رنگ گوشت تغییر کنه. بعدشم ۴ لیوان آب ، زردچوبه، نمک و فلفل اضاف کنین و در قابلمه رو بیذارین و با حرارت ملایم اجازش بدین تا گوشتو بپزه.
🔸بعد ایکه آب گوشتو نصف شد و گوشت پخت باید لپه ها،به خرد شده، زعفرون و شکرووو رو اضاف کنین. یکمی هم بزنین تا مواد مخلوط شه.حالو در قابلمو رو بیذارین و با حرارت کم اجازه بدین خورشت خوب جا بیفته. تو این مدت اگه آب خورشت کم شد مقداری آب جوش اضافش کنین ده دقیقه قبل ایکه آماده شه آبلیمو رو اضاف کنین. آخر سری خورشت به قورمه رو تو ظرف بکشین و همراه پلو سرو کنین
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥟 😋
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#چلو_گوشت 🍛 😋
🔸 پياز رو خلالى خرد مى كنم و تفت ميدم تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد مى كنم و به پياز اضافه مى كنم،نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم و تكه هاى گوشت رو اضافه مى كنم و يك ربع الى بيست دقيقه تفت ميدم و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب خورش به غلظتى كه مى خوام برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه مى كنم وميذاريم يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم مى كنم
♦️سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد
♦️در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورش اضافه كنيد...(اختيارى)
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_ژامبون_خانگی
💢✍ کامل با تمام نکات
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_پیترا_اسنک
💢✍ کامل با تمام نکات
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_موز_مخملی
_شیر ۳لیوان
_بستنی زعفرانی ۲عدد لیوانی
_موز ۲عدد بزرگ
_خامه ی صبحانه ۲۰۰گرم
_شکر ۶تا ۸قاشق غذاخوری
_پودر ژلاتین ۳قاشق و نصفی غذاخوری
_زعفران دم کرده به مقدار لازم (در صورت تمایل )
و بیسکویت پتی کاکائویی جهت مخملی کردن دسر
ومغز گردو در صورت تمایل
✔و اما روش کار به این صورت هست که ابتدا شیر و شکر و خامه و موز،بستنی را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط میکنید
دسر را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم میکنید.
سپس پودر ژلاتین را در ۳/۴ لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود
زعفران دم کرده را (در صورت تمایل ) را به همراه ژلاتین بنماری شده به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و خوب مخلوط میکنید
در صورت تمایل مغز گردو را خرد کرده و در مرحله آخر به دسر اضافه کنید ولی از مخلوط کن استفاده نکنید با قاشق هم بزنید ✔دسر را در قالب مورد نظر که قبلا چرب شده ریخته و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید
برای تزیین دسرمی تونید از بیسکویت پتی بور کاکائویی استفاده کنید به این صورت که بیسکویت پتی را آرد کرده و روی دسر الک کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_کاپوچینو
💢✍ کامل با تمام نکات
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_چیپس_خونگی
💢✍ کامل با تمام نکات
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
27.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_پیتزا_خونگی
💢✍ کامل با تمام نکات
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_چیپس_خونگی
💢✍ کامل با تمام نکات
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌹دوشنبه تون
شادمان تر از هر روز
🍃🌹الهی دلتون پر از شادی
خونتون پر از عشق
🍃🌹عشقتون پر از صداقت
نونتون پر از برکت
🍃🌹زندگيتون پر از صمیمیت
و امیدتون به خدا باشه
#سلام_روزتون_بخیر_و_خوشی 🌹🍃🌹
#خورشت_کرفس 🍲 😋
🔸ساقه های کرفس رو خورد کرده و در کمی روغن تفت میدیم و حرارت رو ملایم میکنیم تا کرفسها نرم بشن
گوشت گوسفندی رو با پیاز و چند حبه سیر و زردچوبه و فلفل و ادویه خورشتی تفت میدیم و سبزی خورشت یعنی نعنا و جعفری و مقداری از برگهای تازه و جوان کرفس رو اضافه کرده و با گوشت سرخ میکنیم و به مقدار کافی آب جوش میریزیم تا بپزه در اواسط پخت کرفس سرخ شده و دو عدد لیمو عمانی رو اضافه میکنیم و یک تا یک و نیم ساعت زمان میدیم که خورشت کاملا جا بیفته در اواخر پخت نمک و در صورت تمایل کمی آبلیمو یا آبغوره بعنوان چاشنی اضافه میکنیم
پ.ن.نسبت جعفری به نعنا در خورشت کرفس تقریبا چهار به یک هست
پ.ن۲برای لعابدار شدن خورشت میتونید مقداری سبزی قورمه یا اسفناج به سبزیها اضافه کنید
پ.ن۳..من بعضی وقتها کمی لوبیا چیتی هم توی خورشت میریزم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#سالاد_سیب_زمینی_و_شوید 🥗 😋
🔸سه چهار عدد سیب زمینی را من خوب شستم(من با پوست خرد کردم شما میتونید پوست بکنید)بعد اونارو بخار پز کردم به همراه دوتا هویج وهویجا رو بعد از بخار پز شدن ریز خرد کردم
در ظرف دیگری یه پیمونه ساقه های ترد کرفس خرد شده به همراه یک پیاز کوچک خرد شده ویک پیمانه نخود فرنگی پخته شده را مخلوط کرده هویج وسیب زمینی ها را بعد از خنک شدن به آن اضافه کردم وکاملا مخلوط کردم
برای سس سالاد یکی دوحبه سیر را له کرده(اگه طعم سیر را دوست ندارید حذف کنید)سس مایونز (تقریبا سه قاشق)وماست چکیده(چهار قاشق)را باسیر مخلوط کنید ونمک وفلفل سیاه هم افزوده وسپس سس را به مواد سالاد اضافه کرده ودر آخر دو قاشق شوید خرد شده را هم اضافه کرده وخوب مخلوط کرده ودو سه ساعتی در یخچال گذاشته ونوش جان کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#سالاد_كاردينال
▫️سیب زمینی پخته 4 عدد
▫️مغزکرفس 2 عدد
▫️گردوخردشده 3 تا 4 ق س
▫️کالباس 100گرم
▫️برنج پخته شده 4 تا 5 ق غ(حتما سرد شده باشه)
▫️خیارشور 200 گرم
▫️سس مایونز ٥ ق غ
▫️سرکه وابلیمو ونمک وفلفل به میزان لازم
🔸کرفس و خياشور رو خرد كنين، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين
برای سس سالاد نمک، فلفل، آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#خوراک_کرفس_ومرغ 🍲 😋
🔸مرغو به قطعات کوچک هر مدلی خواستید تقسیم کنید وبا اب وکمی رب وپیاز وزعفرون فلفل بپزید تا یک مقدار اب مرغ بمونه وبعد مرغو کمی تفت بدید البته با کره خوشمزه تر میشه
پیاز خلالی شده را تفت داده کرفس های خرد شده را اضافه میکنیم وکمی با پیاز تفت داده یه قاشق رب وکمی فلفل زده ویک لیوان اب بریزید تا کرفس پخته ونرم شود
در اخر اب مرغ هم به کرفس اضافه کنید وکمی هم زعفرون و دو قاشق اب لیمو تازه البته اگر دوست داشتید خود مرغ هم اضافه کنید من جدا مرغو تو ظرف سرو گذاشتم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دمپخت_با_طعم_گشنیز 🍛 😋
🔸 ابتدا دو عدد پیاز رو تفت بدید بهش زرچوبه و هر ادویه ای دوست دارید بزنید من کاری استفاده میکنم بعد چهار قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کنید و تفت بدید دو عدد گوجه گوشتی رو خرد کنید به مواد اضافه کنید و سیب زمینی مکعبی، یک عدد بادمجون مکعبی، دو عدد هویج مکعبی، رو هم اضافه کنید و تفت بدید، برنج ایرانی(چهار پیمونه) رو که قبلا خیسوندید رو، آبش و خالی کنید و به ازای هر پیمونه برنج دو پیمونه آب اضافه کنید بهش نمک بزنید و دو مشت سبزی گشنیز خرد شده به همه مواد اضافه کنید روغن هم اضافه کنید و چند قل که خورد زیر پلو رو کم کنید و بزارید دم بیاد. و در آخر کار بازم یه مقدار گشنیز خرد شده اضافه کنید تا عطرش بیشتر بشه نوش جان
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_عربی 🍮 😋
▫️یک بسته کرم کارامل
▫️2 لیوان شیر
▫️یک بسته بیسکویت پتی بور
▫️خامه صورتی یک بسته
▫️نسکافه یک ق غ
🔸١ ق غ پودر ژلاتين رو داخل ١/٤ پيمانه آب سرد بريزيد صبر كنيد تا حالت اسفنجى بشه بعد بنمارى كنيد يعنى بذاريد روى بخار كترى
کرم کارامل را طبق دستور روی پاکت با دو لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی شعله قرار بدین در حدی که کرم کارامل در شیر حل شود و همونجور داغ بریزید داخل مخلوط کن. پودر نسکافه و خامه و بیسکویت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد ژلاتين رو اضافه كنيد دوباره خوب بزنيد.
داخل قالب بریزید و در یخچال بزارید تا ببنده.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#خورشت_هویج 🥘 😋
🔸ابتدا رنده کنین وبا روغن بزارین با حرارت ملایم هم بپزه و هم سرخ بشه در ظرفتونو بزارین حتما .... وقتی هویجا سرخ شدن کمی زعفرون آبکرده درصورت دلخواه همینطور کمی آبغوره هم بهش اضافه کنین ......سس گوشت رو هم آماده کنین رب گوجه فرنگی رو با روغن کمی تفت و بهش آبلیمو اضافه و همینطور زعفران آبکرده و کمی آبگوشت در حدی که کمی سس رقیق بشه البته نه خیلی زیاد..... گوشت خورشتی رو تو سس بزارین یکی دو جوش بزنه تا سس به خورد گوشت بره بعد از آماده شدن در ظرف مورد دلخواه بکشین و نوش جان کنین
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#خورشت_گوشت_و_زرشک 🥘 😋
🔸300 گرم گوشت رو با یک عدد پیاز رنده شده کمی نمک و فلفل و کمی پاپریکا و یک قاشق آرد نخودچی و یک حبه سیر رنده شده خوب ورز بدید. بزارید داخل یخچال تاکمی خودشو بگیره. به اندازه گردو بردارید و به شکل کوفته های کوچک گرد کنید داخل تابه کمی روغن بریزید و یک عدد پیاز رو نگینی یا خلالی سرخ کنید و کمی زردچوبه به پیاز بزنید بعد قلقلی ها رو داخلش تفت بدید تا بوی خامی گوشت گرفته بشه. دوعدد گوجه رنده کنید و یا دوقاشق رب بهش بزنید و تفت بدید تا خوشرنگ بشه یک و نیم لیوان آب بریزید و اجازه بدید جوش بیاد شعله رو کم کنید تا جا بیافته، در نهایت دو قاشق زرشک تفت بدید و داخل این خورشت بریزید
خیلی خوش مزه شده بود. اگه دوست داشتید برای خوشگل تر شدنش آخرای پخت چند عدد گوجه گیلاسی داخلش بریزید .چاشنیش و من کمی آبلیمو زدم. و در کنارش میتونید سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید.
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦