#ماهیچه 🍛 😋
🔸پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود ماهیچه گوساله را با پیاز تفت دهید در حدی که آب گوشت کشیده شود زردچوبه و دارچین بزنید و با مقداری آب گرم و چند عدد هویج خورد شده بزارید بپزد در اواخر پخت مقداری رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید تا خوشرنگ شود و به ماهیچه اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و پس از چند جوش مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید. من قبل از اضافه کردن زعفران از آبلیموی تازه به عنوان چاشنی استفاده میکنم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
هرروزدلت رابه مهرباني
دعوت كن
و عشق❤
رابه قلبت مهمان كن...💝
بي شك شكوفه هاي 🌸
خوشبختي درزندگيت گل خواهدكرد...🌹
#روزتون_آروم_و_زیبا 🌸🍃🌸
#پودر_سوخارى
🔸 یک عدد نان باگت و ٦عدد نان تست خشك شده رو اسياب كنيد
یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه
بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#بادمجون_سوخاري 🍆 😋
🔸بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه
چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#جوجه_سیخی در فر 🍢 😋
🔸من با فیله مرغ درست کردم که خیلی هم لذیذ میشه،فیله های مرغ را برش زدم با پیاز ونمک وفلفل سیاه وقزمز کمی لیمو ترش (چند قطره فقط)وزعفرون مزه دار کرده در یخچال گذاشتم بعد از دو ساعت جوجه ها را به سیخ چوبی کشیدم دو سینی فر گذاشتم(تو سینی کاغذ آلومینیوم انداختم)
بعد از چهل دقیقه از فر در آوردم کره آب شده روی جوجه ها ریخته ودوباره تو فر گذاشتم تا کاملا به رنگ طلایی در بیاد(دمای فر گرم شده۱۷۰ درجه)در ضمن من پیازهایی که برای مزه دار کردن استفاده کرده بودم با کمی کره تفت دادم و موقع سرو غذا استفاده شد
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شامی_گوشت_و_سبزیجات 🍘 😋
🔸حدود سیصد گرم گوشت چرخ شده رو با حدود دویست گرم گشنیز و جعفری ریز خرد شده(اگه سبزی های محلی شمال مثل چچاق در دسترس داشته باشیم که محشر میشه) و یک دونه پیاز رنده شده و یک دونه تخم مرغ بهمراه زردچوبه، نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم، نیم ساعت میذاریم تا مزه ها با هم تلفیق بشن. بعد مثل کتلت توی روغن سرخ می کنیم. توی بعضی از دستور ها یک گوجه فرنگی متوسط رو هم توش رنده می کنن و یا حتی یک قاشق آب نارنج یا آبلیمو به مخلوط گوشت و سبزیجات اضافه می کنن که همه جورش خوشمزه و عالی میشه. در کنارش میتونیم سیب زمینی و گوجه سرخ شده بذاریم. این شامی هم با برنج و هم با نون سرو میشه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#جوجه_کباب 🍢 😋
🔸از دیشب تکه های جوجه رو با پیاز و یه حبه سیر و نصف فلفل دلمه ای خرد شده، فلفل سیاه، نمک، آب نارنج،روغن زیتون و زعفران آب زده و یه کم ماست چکیده مزه دار کردم و گذاشتم یه شب تا صبح توی یخچال.
طرفهای ظهر که برنج دم کردم، جوجه هارو به همراه گوجه های نصف شده که روش نمک و فلفل پاشیدم چیدم توی ظرف پیتزا و روانه فر کردم و گذاشتم با حرارت ۲۵۰ درجه گریل بشه.
تقریبا ۴۵ دقیقه.وسطاش جوجه هارو زیر و رو کردم و گذاشتم حسابی بپزه ولی خشک نشه.
تا برنج و جوجه داشتم آماده میشدن
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#ته_چين_قورمه_سبزي 🍘 😋
🔸سه پیمانه برنج رو چند ساعت خیس کنید . سپس سه تا زرده تخم مرغ و زعفران آب کرده و نصف پیمانه ماست سفت رو کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت بشه و ماست کاملا باز بشه . اگر ماست سفت ندارین و از ماست معمولی استفاده میکنین ؛ ماستشو بیشتر کنین ولی با ماست سفت بهتر میشه .... حالا برنج رو آبکش کنید و بعد با مایه ماست مخلوط کنین .کف قابلمه کمی روغن بریزین . حالا نصف برنج رو بریزین تو قابلمه و سطحشو کاملا صاف کنین بعد خورش قورمه سبزی رو روش بریزین و دوباره سطحشو صاف کنین و بقیه برنج رو روش بریزین و سطحشو کاملا صاف کنین و بزارین تا مثل برنج عادی کاملا دم بکشه .
♦️بهتره قورمه سبزیتون آبدار نباشه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شیرینی_وینی 🥯 😋
▫️کره ۲۵۰ گرم
▫️ پودر قند ۱۰۰ گرم
▫️ سفیده تخم مرغ ۴۰ گرم
▫️آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم
▫️ نمک دو پنس
▫️ وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
🔸مواد و نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید. فر را روی صد و هفتاد تنظیم کنید. آرد و پودر قند و جدا الک کنید. کره نرم شده در دمای محیط و با پودر قند و وانیل با دور تند دو دقیقه بزنید تا سبک و پفکی و سفید بشه. سپس سفیده رو با نمک اضافه کنید و یک دقیقه بزنید، در آخر آرد و کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع بشه. بعد سر قیف و ماسوره بذارید، ۲d ویلتون یا هر ماسوره ای که شبیهشه، مواد و بریزید داخلش و کف سینی که کاغذ روغنی انداختید به صورت بیضی یا دبلیو یا یه خط ساده شبیه چوب کبریت بزنید، چون با فشار دست به قیف خمیر کمی نرم میشه، من پنج دقیقه تو یخچال استراحت میدم، بعد میذارم تو فر، به مدت ۱۵ دقیقه که زیر شیرینیهاتون طلایی بشه، بعد از فر دراوره و با شکلات چیپسی یا بریلو تزیین کنید. این مقدار حدود ۴۵ عدد شیرینی به این شکل داد
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#اکبر_جوجه 🍗 😋
🔸روش من برای پخت اکبر جوجه به این شکل هست که نصف یکعدد مرغ کوچک(ترجیحاجوجه) رو که حتما باید با پوست باشه چند ساعتی در محلولی از آب و نمک و آبلیمو استراحت میدم تا گوشت مرغ لطیف و ترد بشه و بوی مرغ گرفته بشه.
بعد داخل قابلمه مقداری روغن میریزم و مرغ رو داخلش میزارم و روی مرغ رو حلقه های پیاز و فلفل دلمه ای میزارم و یک قاشق زعفران اضافه کرده و شعله رو کاملا کم میکنم تا طی زمانی حدود یک ونیم ساعت مرغ به وسیله ی آبی که ازخودش و حلقه های پیاز و فلفل خارج میشه کاملا بپزه،باید حواسمون باشه که شعله کاملا پایین باشه تا مرغ نسوزه.بعد مرغ رو بیرون میارم و پیاز و فلفل رو جدا میکنم و کنار میزارم و در ظرف دیگری مخلوط کره و روغن رو داغ میکنم و مرغ رو در روغن سرخ میکنم.بهتره که مرغ در روغن داغ شناور سرخ بشه تا همه قسمت های مرغمون یکسان سرخ بشه.اگه دوست داشتید طعم رب انار به بافت مرغ کاملا نفوذ کنه، هنگام پخت با روغن و پیاز ، یک تا دوقاشق رب انار هم روی مرغ بریزید که البته در اونصورت رنگش هم تیره خواهد شد.
درپایان هم جوجه های خوشمزه رو با رب انار و پلوی زعفرانی و اصیل ایرانی نوش جان کنید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦