فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_ماکارونی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
چهار تا سيب زميني آبپز و رنده شده+سه ساقه سبز پيازچه ريز خرد شده+يك تخم مرغ كوچك+دو ق غ جعفري ساطوري+نمك و فلفل و زردچوبه+آرد سفيد يا آرد سوخاري دو تا چهار ق غ:مخلوط كنيد،در دست فرم بديد و در كمي روغن سرخ كنيد.
✔سس گوجه:يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه
اين كوكو به همراه اين سس،عاليه👌🏽
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_شعیریه 🍨 😋
🔸نصف لیوان شعیریه خرد شده رو با یه قاشق کره و بادام وگردو تفت میدیم بعد بهش دو لیوان شیر اضافه کرده وقتی شعیریه تو شیر نرم شد و کمی غلیظ یه قاشق نشاسته رو با کمی گلاب قاطی کرده به مواد اضافه میکنیم وبعد کمی شکر یا شیر عسل میریزیم و آخر نصف پاکت خامه صبحانه همه که خوب مخلوط شد از رو حرارت بر میذاریم میذاریم یکم خنک بشه بعد در ظرف میریزیم ودر یخچال میذاریم . دوستان شعیریه رشته هایه تردونازک به رنگ قهوه ای هستش که لوازم قنادیا دارن
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅نان لقمه اي فوري😋
✍ مواد لازم:
تخم مرغ : ۱ عدد
ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه)
آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم)
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : نوک قاشق چایخوری
🥣 طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم.
نکته:
خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید.
این نون رو میشه هم خالی میل کرد و هم میتونید وسطشونو شکاف بزنید و با کرمفیل، شکلات صبحانه، مربا پر کنید و میل نمایید😊
#نان_لقمه_ای #فوری
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ سالاد اندونزى😋
✍مواد لازم:
كلم سفيد متوسط ١ عدد
كلم بنفش كوچك نصفش
ذرت ١پيمانه
نخودسبز ١پيمانه
هويچ ٢عدد متوسط
كالباس يا مرغ پخته ٢ پيمانه
خيار شور نصف پيمانه
سس سفيد و ماست از هر كدام ٥ قاشق غذاخورى
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
🥣طرزتهيه:
كلم سفيد و بنفش رو رشته اى خرد ميكنيم كه هر چه ريز و نازك تر باشه بهتر
حالا كالباس نگينى خيارشور نگينى ذرت ونخودسبز و هويج رنده شده رو به كلم اضافه ميكنيم
براى سس سالاد👇
٥قاشق غذاخورى ماست و ٥ قاشق غذا خورى سس مايونز و ١ قاشق غذاخورى سركه براى تعادل بين طعم ها ونمك و فلفل رو با هم مخلوط و به سالادمون اضافه وكاملا باهم مخلوط و به مدت نيم ساعت داخل يخچال ميذاريم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ پاناکوتا کاکائویی😋
✍ مواد لازم:
شیر 3لیوان
شکر 3/4 لیوان
شکلات 80تا100 گرم
پودرر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتون داره
خامه صبحانه 3/4 پاکت
ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
🥣 طرز تهیه:
اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه(مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ آش ماست 😋
✍مواد لازم:
یک کیلو سبزی آش شامل گشنیز (شوید کمی) اسفناج تره جعفری
گشنیز و اینجیبیر کوهی کمی(اختیاری)من میزنم طعم آش رو عطر دار خوشمزه میکنه)
برنج ۲ فنجان
بلغور گندم یک فنجان
نخود پخته شده دو فنجان
پیاز ۲ عدد بزرگ
گالیبلانکا
نمک و سیر به میزان لازم
ماست به میزان لازم
نعناع داغ و پیاز داغ به میزان لازم
🥣طرز تهیه:
پیازها را نگینی خرد کرده و داخل یک قابلمه با مقداری روغن تفت بدید
بعد برنج و بلغور و یکم اب جوش اضافه کرده
بعد سبزی شسته و خرد شده را همراه با نمک و نخود میریزیم هر چند دقیقه یک بار اش را هم میزنیم تا ته نگیرد. تا خوب بپزد و جا بیفتد.
اگه اب قلم باشه نیم ساعت به پخت آش اضافه کنین اگه نباشه گالیبلانکا بریزین) این آش باید کمی سفت باشد. بعد زیر شعله رو خاموش کرده فرصت میدهیم تا کاملا خنک شود.
ماست رو خوب هم زده تا باز شود(من سه چهار حبه سیر رنده شده به ماست میزنم اختیاری میتونین نزنین) و روی آش خنک شده میریزیم با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین میکنیم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ مرغ پرتقالی 😋
مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره) تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا پرتقال رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به همراه دو قاشق شکر قهوه ای ، دو قاشق سس سویا و یک تکه ی کوچک زنجبیل (به دلخواه) به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید( باید طعمی ملس داشته باشه ) و چند برش پرتقال و جعفری برای تزئین روش بریزید و نوش جان کنید.😋😍
نکته : می تونید به جای سس سویا و زنجبیل از زعفران استفاده کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅هویج پلو😋
من یه سینه ی مرغ رو برش های نازک دادم مثل زمانی که میخواین چیکن استراگانف درست کنین و تو ماهیتابه یه پیاز خرد کردم و مرغ ها رو چیدم و فقط و فقط نصف لیوان زعفران دم کرده و نمک ریختم و درشُ گذاشتم
هویجامو رشته ای خرد کردم و تو روغن کنی تفت دارم تا حجمش کم شد برنجمو که آبکش کردم هویج ها رو اضافه کردم و گذاشتم بپزه
زرشک رو با خلال بادوم پسته و کمی شکر و هویج رشته ای تفت دادم
برنج که آماده شد مرغ ها رو ریختم لابلاش و روش رو از مخلوط زرشک پوشوندم
ایندفعه به جای مرغ تکه ای از چیکن بال استفاده کردم، به این صورت که نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و یه حبه سیر چرخ کردم . نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و دو قاشق زعفرون دم کرده زدم و گذاشتم یک ساعت تو یخچال استراحت کنه و بعد قلقلی و سرخ کردم.
#هویج_پلو
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_مالتیزر
طبقه اول :
(من از کیک شکلاتی استفاده کردم که پودرش کردم و هیچ چیز دیگه ای بهش اضافه نکردم من پیشنهاد میدم از کیک شکلاتی استفاده کنید چون تجربه با بیسکوییت رو ندارم )
اما در دستور اصلی از مواد پایین استفاده شده
بیسکویت پتی بور ۲۵۰ گرم (پودر شده )
پودر کاکائو ۳ ق م
شیرعسلی ۳ الی ۴ ق غ یا ۴ ق غ شیر مایع
یک سوم لیوان کره ذوب شده
طبقه دوم
شیرعسلی نصف قوطی
پنیر کیبی ۵ عدد (یا هر پنیر خامه ای دیگه ۵ق غ سرپر )
شیرسرد نصف لیوان
خامه صبحونه ۱۵۰ گرم
پودر کرم کارامل یک عدد و نصف (من دو عدد کامل ریختم)
دریم ویب(پودر خامه) ۲ عدد
طبقه اول همه مواد رو با هم مخلوط کرده و نصفشو توی پیرکس میریزیم سپس طبقه دوم رو همه مواد در میکسر ریخته و نصف مواد خامه ای روی مواد بیسکوییتی میریزیم و دوباره مواد بیسکوییتی و در اخرین لایه مواد خامه ای رومیریزیم برای تزیین شکلات مالتیزر میزاریم و پودر کاکایو روش الک میکنیم میذارم یخچال سه الی چهار ساعت بمونه
نکته :مواد طبقه دوم رو که میکس کردین پنج تا ده دقیقه بهش زمان بدین تا غلیظ بشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#حلوای_سه_آرد 🧇 😋
▫️آرد سفید...1لیوان
▫️آرد برنج...1لیوان
▫️آرد نخود...1/2 لیوان
▫️شکر ۲لیوان
▫️آب وگلاب۲ لیوان(من یک چهارم از این دو لیوان رو گلاب ریختم بقیش آب بود)
▫️کره ...۵۰گرم
▫️روغن مایع...1 و 1/4 لیوان
▫️زعفران وهل به میزان لازم
🔸شکر وآب را روی حرارت میزاریم تا شکر باز بشه ولی خیلی نجوشه و بعدهل وگلاب وزعفران رو اضافه میکنیم واز روی حرارت بر میداریم...روغن را در تابه ریخته تا گرم شود..آرد را تف میدهیم تا تغییر رنگ دهد.وبعد آرد برنج را اضافه میکنیم..ودر نهایت ارد نخود را میریزیم در این مرحله کره رو هم اضافه میکنیم وتف میدهیم واز روی حرارت بر می داریم وشیره را کم کم اضافه میکنیم.وخوب هم زده ودوباره روی حرارت گذاشته تا آماده شود واز قابلمه جدا شود..وحلوا را در ظرف کشیده وتزیین ميكنيم.من روش رو با کاتر کلمپه مهر زدم و دورش رو با قیف و ماسوره گل زدم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دلمه_فلفل 😋
🔸به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم.
کف ظرفی را هم یک سس گوجه خوشمزه درست کردم و فلفل ها را روش گذاشتم و چهل دقیقه تو فر پختم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
🍃به نام آن خداوندی
🌸که نــور اســـت
🍃رحیمست وکریمست
🌸و غفــــور اســت
🍃خدای صبـــــح و
🌸این شـور و طـراوت
🍃که ازلطفش دل ما
🌸در سُرور اســـت
🍃سـلام عبادات قبول
🌸 #روزتـون_پـر_بـرکت
هدایت شده از
4_5868243271410516350.mp3
14.35M
〖ترتیل #جزء_پنجم قرآن〗
🎤استاد عبدالباسط
ثواب سی جزء را هدیه بدهیم به روح علما وشهدا و تمام اموات بنده حقیر و شما بزرگواران 🌸🍃
#دسر_پاناکوتا_بیسکوییتی
جنس قالب :قالب سیلیکونی شیفون دار
مواد لازم
مواد لازم با توجه به سایز قالب شما متغییر هست 🍰- بیسکویت کرم دار کاکائویی یک بسته(OREo)
🍰- شیر ۲لیوان 🍰-شکر ۸ تا ۱۰ قاشق غذاخوری. 🍰- خامه ی صبحانه ۲۰۰ گرم
🍰-بستنی وانیلی ۲۰۰گرم
🍰-ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سر پر 🍰- وانیل ۱/۴قاشق چایخوری(میزان وانیل در دسر زیاد نشود چون باعث تلخ شدن آن میشود )
دوستان میزان مواد شما با توجه به سایز قالب متغییر هست ، عکس قالب و نوع بیسکویت ها را هم برای شما گذاشتم می تونید صفحه را ورق بزنید و مشاهده کنید
طرز تهیه:
و اما روش کار به این صورت هست که ابتدا بیسکویت ها را تکه تکه کرده و درون قالب مورد نظرتان می ریزید (بیسکویت ها نباید خیلی خورد شوند )
سپس شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهید تا شکر در شیر حل شود نیازی به جوشیدن نیست -خامه را روی بخار کتری بنماری میکنید تا روان شود -ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود -خامه و ژلاتین بنماری شده و وانیل را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید -در انتها وقتی مواد سرد شد بستنی را به آن اضافه میکنید -مواد را در قالب روی بیسکویت ها می ریزید و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدهید .نوع ایرانی این بیسکوییت ها در بازار موجود هست البته تعداد بیسکویت ها در هر بسته از نوع خارجی آن کمتر هست
برای تزیین این دسر می تونید از انواع میوه استفاده کنی و یا آن را با بیسکویت پتی مخملی کنید به این صورت که بیسکویت پتی را آرد کرده و روی دسر الک میکنید
zhele.bahare.vahdati
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
شیرینی کاکائویی خوشمزه
مواد لازم:
100 گرم کره نرم شده در دمای محیط
1 استکان پودر قند 1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 لیوان آرد 3 قاشق غذاخوری روغن مایع وانیل کمی
پودر بیکینگ1قاشق مرباخوری سر خالی
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه: تخم مرغ ، کره و پودر شکررا درون یک ظرف مناسب بریزید وباهمزن یک دقیقە هم بزنید سپس نشاسته،روغن،وانیل وبیکینک پودر اضافه کنید وهم بزنید،کم کم آرد را اضافه کنیدتا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را به دو قسمت بزرگ وکوچک تقسیم کنید و 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو به قسمت کوچکتر خمیر اضافه کرده و دوباره ورز دهید. تکه ای از خمیر سفید به اندازه گردو بردارید وبا دست باز کنید و یک تکه کوچک از خمیر کاکائویی بزارید خوب گرد کنید و آن را مانند شکل بپیچید ، کاغذ روغنی در سینی انداخته وکوکی ها را با فاصله گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بمدت 15دقیقە بزارید تابپزید وکمی تغییر رنگ دهد
بعد از خنک شدن با شکلات ذوب شده تزیین کنید.
نگهداری:یه هفته توی ظرف درب دار در یخچال
این مقدار مواد ۱۲عدد شیرینی بهمون میده
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فرنی_خرما
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار
آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری
دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری
خرما پوست گرفته : 5 عدد
✏️✏️✏️✏️
ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید
اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشا خرما رو تا دو برابر زیاد کنید
🍃🍎🍃🍎🍃🍎
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خوراک_گوشت
پیاز
سیر
گوجه
گوشت
فلفل سبز
فلفل سیاه و قرمز
رب
نمک
✏️✏️✏️✏️
📝ابتدا گوشت رو با پیاز و سیر تفت میدیم. گوجه نگینی رو هم اضافه میکنیم. ادویه ها رو میزنیم، رب رو هم اضافه میکنیم و کمی سرخشون میکنیم. ی پیاز درسته هم میندازیم. آب ب مقدار کافی میریزیم و میزاریم خیلی خوب بپزه در اخر هم نمک اضافه میکنیم. هم با نون میشه خورد، هم با برنج.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سیب_کاراملی برای 4 نفر 🍎🍏
طرز تهیه
400 گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید تا یکنواخت شود سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید. سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید. سپس آن را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد. برای تزیین با شکلات چیپسی خرد شده که ذوب کرده اید به کمک ماسوره روی آن خطوطی ایجاد کرده و در آخر با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین می کنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کادایف_گردویی
۱۵۰ گرم کادایف رو با ۵۰ گرم کره و ۳ ق غ شکر و ۳ ق غ شیر عسلی و گردو خرد شده مخلوط کنید و تف بدید بعد از تف خوردن ۱/۲ ق چ پودر هل بهش اضافه کنید و بزارید کنار
۳ ل شیر و ۹ ق غ شکر و ۳ ق غ نشاسته ذرت و ۳ ق غ پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و بزارید رو گاز وقتی خودش و گرفت زیر گاز رو خاموش کنید و ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و کمی وانیل اضافه کنید و تو ظرف سرو لایه لایه بریزید و ی ساعتی بزارید یخچال تو خنک شه میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک
✍طرزتهیه:
سه تا تخم مرغ را با یک لیوان شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/8 ق چ وانیل نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر هم اضافه دو لیوان آرد به همراه دو ق چ بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه و فولد کنید مایه کیک را دو قسمت کنید به یکی کشمش هل و دو ق غ گلاب به یکی یک ق غ کاکائو که با دو ق غ آب جوش مخلوط کرده اید بیفزایید و داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید فقط باید سرعت العمل داشته باشید و مایه کیک ی دفعه و با هم بریزید داخل قالب دمای فر 180 پنجاه دقیقه اینطوری با ی دستور توی ی قالب دو مدل کیک دارین .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ژله_بستنی_کیوی
طرز تهیه
✏️✏️✏️
اول یه ژله بستنی الوورا درست میکنیم در ظرف مربع یا مستطیل به قطر سه یا چهار سانت میریزیم میزاریم ببنده .
بعد ژله بستنی کیوی رو با چند قطره رنگ خوراکی سبز درست میکنیم تا رنگش پر رنگ تر بشه.
وقتی ژله ی سفیدمون بست قالب میزنیم و در کف قالب میچینیم یه مرحله از ژله بستنی سبز رو میریزیم .نیم بند که شد به دیواره ها از ژله ی سفید میزاریم و دوباره ژله ی سبز .
مرحله ای انجام می دیم که دایره های سفید تکون نخوره جا به جا بشه.
در اخر ۵ ساعت داخل یخچال تا کامل ببنده.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
🔴فــوری/ مهـــم 🔴فــوری/ مهـــم
🎬 لحظاتی پيش فيلمی محرمانه از لحظه به شهادت رسيدن #سردار_سليمانی منتشر شد!
🚨فيلمی که در آن حرکات حاج قاسم سليمانی در خودرو چند دقيقه قبل از اصابت #موشک مشخص است...😳
❌ انتشار برای اولين بار👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4204199952C22c87eafb3
⚠️ به حرکات سردار قبل از شهادت دقت کنيد😳☝️