#كيك_موزائیک
تخم مرغ3عدد
شكر 1ليوان
شير1ليوان
روغن مايع 1ليوان
آرد 2/5ليوان و 1ق غ
بكينگ پودر 1ق م
وانيل 1ق چ
رنده پوست پرتقال 1ق غ
پودر كاكاوو2ق غ
تخم مرغ هارو همراه شكر بمدت 5دقيقه هم ميزنيم تا كاملا كف كنه بعد وانيل و رنده پوست پرتقال را اضافه ميكنيم بعد روغن مايع و شير را اضافه ميكنيم حالا اردر رابا بكينگ پودر سه بارالك ميكنيم اروم اروم ب مايع كيك اضافه كرده و بصورت دوراني هم ميزنيم
حالا مايع كيك را ب دو قسمت مساوي تقسيم ميكني ب يكيش پودر كاكاوو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و به يكيش يك ق غ ارد اضافه كرده و مخلوط ميكنيم
حالا قالب را چرب كرده و يك ملاقه از مايع سفيد رنگ كف قالب ريخته بعد يك ملاقه مايع كاكاوويي ب تدريج تا اخر تا موادمون تموم بشه بعد قالب را داخل فري ك از قبل گرم كرديم با درجه حرارت 180بمدت 30دقيقه قرار ميدهيم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ابگوشت
نخود ١.٥ پيمانه
لوبيا سفيد ١ پيمانه
گوشت تكه بزرگ(با استخوان) براي هر نفر يك تكه بزرگ
پياز ٣ عدد
سيب زميني ٣ عدد
رب ٣ ق غ
دنبه ١٥٠گرم
نمكو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
ليمو تازه به مقدار لازم
لوبيا و نخودو از شب قبل خيس ميديم و چندين بار ابشو عوض ميكنيم
نخودوهمراه با ميزان مناسب اب ميزاريم و دنبه قطعه شده و پياز رنده شده ميزاريم روي حرارت
تا نخود نيم پز بشه و دنبه ها بپزن
بعداز پخته شدن دنبه هارو خارج كرده و ميزارين تا خنك شده
نخود كه نيم پز شد لوبيا سفيد و گوشتو اضافه كرده
دنبه خنك شده رو خوب با گوشتكوب بكوبيد تا له شه و به ابگوشتمون اضافه ميكنيم
گوشتو تست ميكنيم زماني ك اواخر پختش بود
ربو با روغن كمي تفت ميديم و اضافه ميكنيم
اجازه بدين كمي بجوشه تا رنگ اصليشو نشون بده
بعداز اين مرحله سيب زمينيو ابگوشتي خرد ميكنيم و اضافه ميكنيم اجازه ميديم سيب زميني خوب بپزه و ابگوشتمون خوب جا بيوفته در اخر نمكشو تست كنيد😋😋نيم ساعت اخر حرارتو خيلي كم كنيد تا روغنش بياد بالا و موقع سرو با ابليمو تازه سرو كنيد
نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
شیرینی دانه قهوه
۱۲۵ گرم کره همدمای اتاق
۱/۲ پیمانه نشاسته ذرت
۱ تخم مرغ همدمای اتاق
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق غذاخوری نسکافه
۱ پیمانه پودر شکر، الک شده
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
نزدیک ۲ پیمانه آرد
-
نسکافه رو با یک قاشق غذاخوری آب ولرم مخلوط کنین و بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین و آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه . از خمیر توپهای به اندازه گردو بردارین و شکل بدین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزین .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_شکلاتی
مواد لازم
🔸شیر ۲لیوان
🔸خامه صبحانه یک عدد
🔸پودر ژلاتین ۲ ق غ
🔸شکلات تلخ به مقدار دلخواه
🔸خامه فرم گرفته شده برای تزیین
دستور تهیه
🔸اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم
(بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین)
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_زعفرونی
شیر ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
خامه نصف پاکت صورتی
گلاب مقداری
زعفرون به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول ژلاتین رو با چند قاشق اب مخلوط میکنیم کنار میزاریم تا کف کند بعد بن ماری میکنیم تا خوب مخلوط و یک دست شود.
شیر و شکر رو مخلوط میکنیم میزاریم روی شعله گاز هم میزنیم تا شکر در شیر حل شود . در اخر گلاب و زعفرون اضافه میکنیم و شعله گاز رو خاموش میکنیم.
میزاریم شیر سرد بشه بعد ژلاتین بن ماری شده که سرد شده رو بهش اضافه میکنیم در اخر خامه رو بهش اضافه میکنیم خوب هم میزنیم و میریزیم تو قالب و میزاریم تو یخچال چند ساعت بمونه تا خودشو بگیره.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#استیک_مرغ 🍗 😋
سینه مرغ رو برش زدم کمی کوبوندم با فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، پرک فلفل قرمز ، سیر ، پیاز ، روغن زیتون ، نمک مزه دار کردم ، شما میتونید از پاپریکا ، زنجبیل سویا سس یا خردل هم برای مزه دار کردن استفاده کنید ، بعد از چند ساعت تو تابه گریل که فقط چرب شده بود دوطرفش رو گریل کردم
#سیب_زمینی_تنوری 🥔 😋
هویج رو با یه ته استکان آب در حد پنج دقیقه پختم بعد کدو سبز رو اضافه کردم همراه با یک قاشق روغن حرارت رو زیاد کردم تا کنی تفت بخوره ، بروکلی بلانچ شده رو هم اضافه کردم با یک قاشق سس بالزامیک ( یا سرکه بالزامیک ) و یک قاشق سویا سس مزه دار کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بورک_مرغ
از فیله یا سینه مرغ خرد شده استفاده کنید و حرارت ملایم باشه تا مرغ به آرومی بپزه
به جای اسفناج میتونید از فلفل دلمه استفاده کنید
میتونید پنیر خامه ای رو حذف و دو تا سه قاشق پنیر پیتزا اضافه کنید
خمیر یوفکائی که استفاده کردم برای سمبوسه هست و برشش به صورت مستطیل باریک هست و اکثر سوپر مارکتها دارن
فر من گازی هست و با دمای 200 درجه حدود 30 دقیقه طول کشید تا بورک کاملا طلایی شد
در تابه روی گاز هم میتونید بپزید...کف تابه رو کمی چرب کنید و زیر تابه شعله پخش کن بذارید...یک طرف که طلایی شد برگردونید تا سمت دیگه هم طلایی بشه
بورک رو نباید سرخ کنید و معمولا در فر پخته میشه...ولی دوست داشتید میشه سرخ کرد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مشکوفی
شیر 2لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته 4 ق غ
گلاب به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
داخل ظرف میریزیم و میگذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره.
حتما حتما نشاسته رو با شیر سرد حل کنید چون وقتی گرم بشه حل نمیشه و اینکه اگه نشاسته کامل حل نشد حتما از صافی رد کنین تا موقع پخت در شیر گلوله نشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
#سلام_صبحتون_بخیر_و_شادی 🌸🍃
در این صبح دل انگیز بهاری 🌸🍃
براتون روزی سرشار از عشق🌸🍃
آرامش، شادی، برکت🌸
وسلامتی آرزو میکنم🌸🍃
امیدوارم درپناه خدای خوبیها🌸🍃
همیشه باغ دلتون سبزو سرشار از
طراوت شکوفههای بهاری باشه🌸🍃
#حلوا_کاکائویی_دورنگ
آرد دو پیمانه
پودر شکر یاپودرقند یک پیمانه
کره آب شده 200 گرم
هل ساییده شده یک قاشق سوپخوری
پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
پودر پسته و بادام برای تزیین به میزان لازم
آرد را روی شعله ملایم قرار میدهیم تا بوی خامی آن کاملاً گرفته شود.
سپس حرارت را خاموش میکنیم. چون بقیه مراحل نیازی به حرارت ندارد.ازحرارت کمی افتاد پودرقند را اضافه میکنیم . پودر شکر، هل و کره را اضافه کرده و خوب با دست ورز میدهیم. در این مرحله مواد را دو قسمت کرده و یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط میکنیم. در کف قالب حلوای ساده و بعد کاکائویی را ریخته و با پودر پسته و بادام تزیین میکنیم.
ویااینکه برعکس ابتدا کاکایویی وسپس ساده راپهن میکنیم .
حلوا را در یخچال میگذاریم تا ببندد سپس در قالب برش میزنیم.
.┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه_ای_خونگی
مواد لازم :
500 گرم گوشت گاو نصف گوشت گوسفندی
1 عدد فلفل قرمز کبابی
3 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز
1 دسته کوچک جعفری
3 تا4 عدد سیر
فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک ، نمک،زیره (مقدار مطابق با سلیقه شما)
.
طرز تهیه :
در غذا ساز گوشت وادویه های مورد نظر و پیاز تکه شده وسیروفلفل را بریزید و میکس کنید وبعد حدود یک ساعت مواد را در یخچال استراحت دهید. سپس طبق فیلم مقداری از مواد گوشت بردارید وبه سیخ بزنید وشکل دهید.
در تابه کمی روغن به اندازه ای که چرب بشه بریزید ودو طرف کبابها را با حرارت متوسط سرخ کنید.(کباب خودش روغن میندازه)
در کنار کباب، پیاز خلال شده وجعفری خرد شده وکمی نمک وآبلیمو وسماق مخلوط کنید وبا کباب بزارید توی نان وبپیچید وسرو کنید. نوش جان 😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_موزاییکی
بیسکویت پتی بور..حدودا 2بسته/ کره.100 گرم/
پودر کاکائو.3قاشق غذاخوری/ شیر.نصفه پیمانه/
شکر..1پیمانه/ شکلات تخته ای..80 گرم طرز تهیه:
ابتدابیسکویت پتی بوربا دست کمی خورد می کنیم.درحدی که هربیسکویت حدود 4 تا 5 تکه بشه.پودر کاکائو وشکروشیرمخلوط می کنیم که شکر حل بشه.کره و شکلات تخته ای رو اضافه می کنیم.تا کاملا یکدست بشه.می زاریم کامل خنک بشه.بیسکویت رو اضافه می کنین.داخل قالب مورد نظر روکیسه فریزر یا سلفون می کشیم.مواد داخلش می زاریم.روشو دوباره کیسه فریزر می کشیم.داخل یخچال می زاریم تا کاملا سفت بشه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛